• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
پسر خوب چون اخلاق از ورزش مهمتره. چون اصل ورزش بنا به این داره که روح آدم رو پرورش بده.
ظاهر سازی و به دیگران توهین کردن چیزایی هست که در اون خبری از اخلاق نیست و نشون از عقده ها و روابط درونی فرد داره

متاسفانه خودت هم شرایط اخلاقیت شبیه ساکت و اون باباهه میزنه.

ببین داداش :)
شرمنده این حرفو میزنم ولی بیخودی برای من ادعای ادب و اخلاق نکن ... از مدیرعاملتون گرفته و سرمربی محترمتون که انواع تهمت ها و ناسزا ها رو به ما گفتند و هوادارای این تیمتون که همیشه ما رو مورد لطف خودشون قرار دادند
بیانیه های واعظ در مورد سرمربی تیمون (حالا هر کس میخواد باشه ، سرمربی تیم ماست) و تهمت های ایشون و صمد آقا که من فکر میکنم برای اولین بار بحث های تبانی و تهمت زدن ها به سپاهان رو این 2 نفر شروع کردند و توی دهن همه انداختند ;) پس برای من ادعای تیم های با اخلاق و حرفه ای که فقط فوتبالشون رو بازی میکنن درنیار :)

وقتی خودت میگی قاطیه من چی بگم؟ :happy:
من نمیگم که !
یه نگاهی به نتایج و جدول لیگ توی چند سال اخیر بندازی میبینی بخوای نخوای قاطیه :happy:;)

شما از جانب دیگران زحمت نکش.میگم که بدونن به چشمی که به شما نگاه میکنیم به اونا نگاه نمیکنیم. در ضمن یادت نره یه تیم شهرستانیه اما میشه گفت محبوبه چون با اخلاق و زحمت کش هستند.
یعنی سپاهان زحمت نمیکشه ؟! الکی الکی داری قهرمانی ما رو میبری زیر سوال
منم تیم دومم ذوب آهن هستش ، شما هم آزادی که هر جور دوست داری به تیم نگاه کنی ;)

آخرش بهت بگم من مرده تو زنده ببینم اون باباهه بهتون خیر میرسونه.
یه وقتی ما هر بازی بیشتر از 70 -80 هزار نفر تو استادیوم با تشویقش استادیوم رو میلرزوندیم سال 80-81-82. به خاطرش هر روز با پرسپولیسی ها دعوا داشتیم.الان همه پشیمونن. چون تو همون سکوها چیزایی رو دیدن که براش گرون تموم شد. دیدن که تیمشون رو چطور نابود کرد. چطور اون رو فقط با خودش میخواد. دیدن با ستاره هاشون چی کار کرد و البته با اسطوره ها.البته وضع شما فرق میکنه چون برای سپاهان دندون تمعی نداره.
بابا خب هر چی میدونی بگو ... شاید نظر خودمم عوض کردی !!
ولی اینکه هی میگی قلعه نوعی فلانه ... خب دلیل بگو........

بازم بهت بگم شرایط فنی با شرایط اخلاقی فرق داره. میشه من و تو در یه کلاس باشیم. تو شاگرد اول بشی و من نشم . اما تو هر روز با یکی دعوا کنی و من نکنم. خوب این دلیل نمیشه که تو درسخون تر از من نباشی. میشه هم بد بود هم خوب اما تو دو زمینه مختلف.
کاملا قبول دارم این حرفی که زدی رو ولی حرف من اینه که تو داری اشتباه فکر میکنی در مورد تیم ما

پی نوشت : دوستان دیگه نظری ندارند ؟ کل کل دو نفر شده هاااا :happy::f34r:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
:D

الان که سپاهان قهرمان شده میخوایم سری جدید کل کل رو شروع کنیم :happy::lol:

ببين حامد جان اين قلعه نويي كه انقدر بهش مينازيد هر چي داره ما بهش داديم !
ما انداختيمش بيرون شما ورش داشتيد ....

امسال تيم 15 ميلياريتون رو نتونست ببره مرحله ي بعد ليگ قهرمانان ، سال ديگه مسي و رونالدو رو هم بگيريد نيمشه !!!
2 راه داريد واسه موفقيت تو آسيا :

1- قلعه نويي رو عوض كنيد
2- ساكت دامنه ي باند بازيش روبزرگتر كنه ، بره پيش بن همام اينا شايد اونجا هم تونستيد لابي رديف كنيد و اين بار بازم قول نميدم شايد تونستيد يك مرحله بريد بالا ...

در ضمن هر موقع قهرمان شديد بيا كل كل فعلا كه هنوز قهرمان نشديد :D

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یه نکته جالب این بود که ترکیب فوتبال پاک + ساکت و بودجه نجومی + قلعه نویی + داوری ، خوب جواب داد و بعد از سالها یه تیم قبل هفته آخر قهرمان مشخص شد

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
یه نکته جالب این بود که ترکیب فوتبال پاک + ساکت و بودجه نجومی + قلعه نویی + داوری ، خوب جواب داد و بعد از سالها یه تیم قبل هفته آخر قهرمان مشخص شد

البته هنوز معلوم نيست !
اگر هفته ي بعد سپاهان ببازه و ذوب ببره روي كاغذ سپاهان هفته ي آخر قهرمان ميشه ...

پ.ن : واي اگر بشه تا صبح ميخنديم :D

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
پی نوشت : دوستان دیگه نظری ندارند ؟ کل کل دو نفر شده هاااا :happy::f34r:
آخه تو یک بار بحث های قبلی رو بیار که کم نیاورده باشی بعد حریف بطلب!

پ.ن:
3912.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
قهرمانی آب دوغ خیاری سپاهان رو به دوستان... نمی دونم تبریک می گیم! تسلیت می گیم! هیچی نمی گیم! اصلا حالا هر چی وللش، ارزش بحث کردن نداره!!

ورود استقلالی های جدید رو هم خوش آمد می گیم.
esteghlal.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ببين حامد جان اين قلعه نويي كه انقدر بهش مينازيد هر چي داره ما بهش داديم !
ما انداختيمش بيرون شما ورش داشتيد ....

امسال تيم 15 ميلياريتون رو نتونست ببره مرحله ي بعد ليگ قهرمانان ، سال ديگه مسي و رونالدو رو هم بگيريد نيمشه !!!
2 راه داريد واسه موفقيت تو آسيا :

1- قلعه نويي رو عوض كنيد
2- ساكت دامنه ي باند بازيش روبزرگتر كنه ، بره پيش بن همام اينا شايد اونجا هم تونستيد لابي رديف كنيد و اين بار بازم قول نميدم شايد تونستيد يك مرحله بريد بالا ...

در ضمن هر موقع قهرمان شديد بيا كل كل فعلا كه هنوز قهرمان نشديد :D
بالاخره فوتبال ِ دیگه ... یه تیم میره بالا یه تیم هم نمیره
قلعه نوعی میمونه و سال دیگه قوی تر از اینی که الان هستیم میشیم ... به هر حال امسال 40% بازیکنامون جدید بودند ، سرمربی مون هم جدید بود ... اگه بتونیم برای سال دیگه کمترین تغییر رو داشته باشیم فصل دیگه خیلی قوی تر از الان میشیم
2- ساکت از این عرضه ها نداره از این کارا بکنه :D (شوخی)
ولی باز ما توی این چند سال اخیر یه نایب قهرمانی آسیا گرفتیم شما برید یه فکری برای تیم خودتون بکنید که فکر کنم آخرین مقام آسیایی تون مال 15.16 سال پیش باشه
ممنون از پیشنهادت علیرضا جون :blink: ماشالله ساکت جون(!) خودش میدونه چی کار کنه توی آسیا موفق باشیم :happy:
فوتبال پاک که فعلا شما رو قهرمان جام حذفی کرد !
بودجه نجومی هم نمیدونم مشکلش چیه ؟ پول داریم دوست داریم خرج کنیم :) باید هم خوشحال باشید به تیم روی فوتبال سرمایه گذاری میکنه و سپاهان داره به فوتبال به عنوان یه صنعت نگاه میکنه ، کاری که بزرگترین تیم های دنیا انجام میدن ... در ضمن یه جوری حرف نزن انگار اندازه یه باشگاه دسته یکی خرج کردید ;)
داوری هم به نفع ما بوده ، به ضرر ما هم بوده ... شاید بیشتر به نفع ما بوده ولی داور ما رو قهرمان نکرده که اینجوری حرف میزنی ...
البته هنوز معلوم نيست !
اگر هفته ي بعد سپاهان ببازه و ذوب ببره روي كاغذ سپاهان هفته ي آخر قهرمان ميشه ...

پ.ن : واي اگر بشه تا صبح ميخنديم :D
کلا امید داشته باش علی جون
امید چیز خیلی خوبیه
icon10.gif

آخه تو یک بار بحث های قبلی رو بیار که کم نیاورده باشی بعد حریف بطلب!

پ.ن:
3912.gif
من کم آوردم !؟ :eek:
من که همیشه یه نفری جواب همتون رو میدم ! کی کم آوردم
یوسف تو اصلا چه جور روت میشه الان بیای اینجا ؟
6 7 هفته پیش اینجا میگفتی "سپاهان عمرا قهرمان بشه" :D:D
بیا برو ... ضایع شدی بدجور
icon10.gif

قهرمانی آب دوغ خیاری سپاهان رو به دوستان... نمی دونم تبریک می گیم! تسلیت می گیم! هیچی نمی گیم! اصلا حالا هر چی وللش، ارزش بحث کردن نداره!!

ورود استقلالی های جدید رو هم خوش آمد می گیم.
esteghlal.gif
قهرمانی آب دوغ خیاری رو اصولا به قهرمان شدن با تفاضل گل میگن:lol::lol::lol:
نه قهرمانی ای که از اولای فصل تا آخرش با اقتدار صدر جدول رو در اختیار داشته باشی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من کم آوردم !؟ :eek:
من که همیشه یه نفری جواب همتون رو میدم ! کی کم آوردم
یوسف تو اصلا چه جور روت میشه الان بیای اینجا ؟
6 7 هفته پیش اینجا میگفتی "سپاهان عمرا قهرمان بشه" :D:D
بیا برو ... ضایع شدی بدجور
icon10.gif

برو حامد جون.
به قول حامد ایل بیگی "من میدونم تو هم میدونی" :D
تو کی جواب دادی اصلا؟
همیشه یادمه این رو گفتی:
این حرفها نخ نما شده!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یه مطبی بگم در مورد اینکه همه دوستان هی دارن از یه کلمه واسه کل کل استفاده میکنن : "تبانی" :eek:

اون وقتی که استقلال با تفاضل گل قهرمان میشد ، پرسپولیس دقیقه 97 قهرمان میشد ... واقعا حقشون بود حالا که امسال این 2 تا تیم خوب نتیجه نمیگرفتن و سپاهان خوب بازی میکرد میگین سپاهان با باند بازی و تبانی میاد بالا !؟ 2 دوره پرسپولیس و 2 دوره استقلال قهرمان لیگ برتر شدند ... اونم قهرمانی ها هم با پول بود ؟ چی شد حالا این فصل استقلال و پرسپولیس وضعیت خوبی ندارن و سپاهان داره خوب بازی میکنه و نتیجه میگیره و با این اختلاف صدره قهرمانی پولی شده !!!؟
نمیخوام بگم اون قهرمانی ها حق استقلال و پرسپولیس نبوده اتفاقا مبارکشون هم باشه ولی خدایی اگه سپاهان اینجوری قهرمانی میشد چه حرفایی که در موردش نمیزدین ... چه تهمت هایی که بهش نمیزدین

این فصل سپاهان تیمش رو برای قهرمانی بست واقعا از اول فصل عزمش رو برای قهرمانی جذم کرد و خوب و تاکتیکی بازی میکرد ... اون موقع که سپاهان 5 تا 5 تا گل میزد استقلال از 11 تا بازیش 11 امتیاز گرفته بود پرسپولیس هم وضعیت خوبی نداشت ، پس میشه گفت قهرمانی توی این فصل حق سپاهان بود

نمیخوام بگم فوتبال ما پاکه ... نخیر ... اتفاقا خیلی فوتبال کثیفی داریم ! ولی اینجوری که شما میگین نیست ... اگه ما لابی داریم مطمئن باشید شما گنده تر شو دارید ...... فکر میکنید میگن فوتبال ِ کثیف یعنی اینکه سپاهان باند و لابی داره و بقیه تیم ها به صورت خیلی پاک در حال بازی کردن هستند !؟ خنده داره
خواهشا این بحث های مسخره ی تبانی و پول و لابی رو دیگه نزنید ...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یه مطبی بگم در مورد اینکه همه دوستان هی دارن از یه کلمه واسه کل کل استفاده میکنن : "تبانی" :eek:

اون وقتی که استقلال با تفاضل گل قهرمان میشد ، پرسپولیس دقیقه 97 قهرمان میشد ... واقعا حقشون بود حالا که امسال این 2 تا تیم خوب نتیجه نمیگرفتن و سپاهان خوب بازی میکرد میگین سپاهان با باند بازی و تبانی میاد بالا !؟ 2 دوره پرسپولیس و 2 دوره استقلال قهرمان لیگ برتر شدند ... اونم قهرمانی ها هم با پول بود ؟ چی شد حالا این فصل استقلال و پرسپولیس وضعیت خوبی ندارن و سپاهان داره خوب بازی میکنه و نتیجه میگیره و با این اختلاف صدره قهرمانی پولی شده !!!؟
نمیخوام بگم اون قهرمانی ها حق استقلال و پرسپولیس نبوده اتفاقا مبارکشون هم باشه ولی خدایی اگه سپاهان اینجوری قهرمانی میشد چه حرفایی که در موردش نمیزدین ... چه تهمت هایی که بهش نمیزدین

این فصل سپاهان تیمش رو برای قهرمانی بست واقعا از اول فصل عزمش رو برای قهرمانی جذم کرد و خوب و تاکتیکی بازی میکرد ... اون موقع که سپاهان 5 تا 5 تا گل میزد استقلال از 11 تا بازیش 11 امتیاز گرفته بود پرسپولیس هم وضعیت خوبی نداشت ، پس میشه گفت قهرمانی توی این فصل حق سپاهان بود

نمیخوام بگم فوتبال ما پاکه ... نخیر ... اتفاقا خیلی فوتبال کثیفی داریم ! ولی اینجوری که شما میگین نیست ... اگه ما لابی داریم مطمئن باشید شما گنده تر شو دارید ...... فکر میکنید میگن فوتبال ِ کثیف یعنی اینکه سپاهان باند و لابی داره و بقیه تیم ها به صورت خیلی پاک در حال بازی کردن هستند !؟ خنده داره

حامد
تو فکر میکنی ما با تیمای شهرستانی مشکل داریم!
مگه فولاد قهرمان شد بحثی شد؟
مگه همین سپاهان با فرهاد کاظمی قهرمان شد حرفی بود؟

این موضوع باند بازی ساکت اون موقع نبود اما الان هست عزیزم :) تازه یکی مثل امیر قلعه رو هم بزار کنار ساکت ببین چی میشه!
باند قلعه توعی انقدر قدرت داره که نذاشت اسطوره استقلال (حجازی) یک فصل کامل بمونه تو این تیم!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
الان که سپاهان قهرمان شده میخوایم سری جدید کل کل رو شروع کنیم
بزارش در کوزه. از این قهرمانی ها زیاد بوده. 2 سال دیگه روت نمیشه دربارش حرف بزنی

یه مطبی بگم در مورد اینکه همه دوستان هی دارن از یه کلمه واسه کل کل استفاده میکنن : "تبانی

اولا در تا جایی که یام هست تا ده -یازده تا بازی اول استقلال یا اول بود یا دوم که یادم نمیاد دوم هم بوده باشه.و کمی طول کشید که بانده این باباهه تو اصفهان جا بیافته و جواب بده.
دوم یه سپاهانی نمیتونه آبی و قرمز رو زیر سوال ببره
سوم همین که قبول داری لابی دارید خوبه اما بدون اگه لابی ما گنده تر باشه قطعا اثر گذاریش صفره
چهارم نگفتی چی برات خنده داره. هم دفعه قبل هم اینبار.
آخر یه سوال جواب بده چرا وقتی این باباهه دستش تو کاره حرف از فوتبال پاک و نا پاک میشه؟
تا سال سومی که تو استقلال بود (بار اول رو میگم) و استقلال قهرمان شد کسی حرف از ناپاکی فوتبال نمیزد. ولی بعد که رفت تیم ملی و بعدش استقلال و حالا سپاهان هر سال خودش این بحث رو مطرح میکنه. به قول خودش انحراف فکری میده. شصت ساله تو این مملکت فوتبال هست چرا حرف از ناپاکی نبود؟ چون ناپاک ها جایی نداشتن.
بازم میگم شهرستانی بودن مشکلی نیست. اینطوری مثل ساکت و اون باباهه بودن مشکله حتی اگه تو مادرید باشه چه برسه به تهران
حامد
تو فکر میکنی ما با تیمای شهرستانی مشکل داریم!
مگه فولاد قهرمان شد بحثی شد؟
مگه همین سپاهان با فرهاد کاظمی قهرمان شد حرفی بود؟

این موضوع باند بازی ساکت اون موقع نبود اما الان هست عزیزم :) تازه یکی مثل امیر قلعه رو هم بزار کنار ساکت ببین چی میشه!
باند قلعه توعی انقدر قدرت داره که نذاشت اسطوره استقلال (حجازی) یک فصل کامل بمونه تو این تیم!

تایید با اینکه جیگرم برات کبابه ناصر خان.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
قهرمانی آب دوغ خیاری رو اصولا به قهرمان شدن با تفاضل گل میگن:lol::lol::lol:
نه قهرمانی ای که از اولای فصل تا آخرش با اقتدار صدر جدول رو در اختیار داشته باشی

خدایی روت شد این رو بنویسی؟
42.gif

سپاهان از اول تا آخر با اقتدار صدر جدول رو در اختیار داشت؟
فراموش کردی اوایل فصل رو، یا صرف نداره یادت بیاد؟ :lol:

اون تیمی که با اقتدار صدر جدول رو در اختیار داشت استقلال بود، که درست بعد از شروع اون حاشیه ها و مشاجره های قلعه نویی با واعظ و کم کاری های مشکوک یه تعداد از بازیکن های استقلال بود که سپاهان تونست خودش رو از زیر سایه استقلال بیرون بکشه!

پ.ن: راستی، در مورد فوتبال شهرستان ها:
من خودم اصفهانی الاصل و عاشق فرهنگ و مردم اصفهان هستم، ولی این حاشیه های ناجور جناب ساکت که همه جا هم به شدت می پیچه، داره مردم یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین فرهنگ های ایران رو زیر سوال می بره.
N_aggressive%20(19).gif

بنابراین بهت توصیه می کنم اگه توانایی استقلالی بودن رو نداری ، دیگه حداقل اقلش ذوب آهنی باش. :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اون تیمی که با اقتدار صدر جدول رو در اختیار داشت استقلال بود، که درست بعد از شروع اون حاشیه ها و مشاجره های قلعه نویی با واعظ و کم کاری های مشکوک یه تعداد از بازیکن های استقلال بود که سپاهان تونست خودش رو از زیر سایه استقلال بیرون بکشه!
دقیقا.

ولی این حاشیه های ناجور جناب ساکت که همه جا هم به شدت می پیچه، داره مردم یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین فرهنگ های ایران رو زیر سوال می بره.

تایید تایید تایید . دقیقا ساکت موجب شده کل ایران به چشم دیگه ای به اصفهان نگاه کنند.
منم بهش میگم ولی متاسفانه گوش نمیده.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خدایی منم تو این دو ساله از اصفهان بدم اومده!
الان همش تو ذهنم از اصفهان شهری هست که توش پره از ساکت و اون بابا سرپرست تیمشون (اسمش چی بود؟)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سپاهان ؟ تبانی ؟ خرید داور ؟ شوخی میکنید ؟ اصلا به سپاهان میاد ؟؟؟ عجب حرفی میزنیدا
chojinfc.gif

میگفتید راه آهن تبانی کرده یه چیزی ... اخه سپاهان مظلوم :( اصلا بتونه هم نمیکنه
crazy.gif

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سپاهان ؟ تبانی ؟ خرید داور ؟ شوخی میکنید ؟ اصلا به سپاهان میاد ؟؟؟ عجب حرفی میزنیدا
chojinfc.gif

میگفتید راه آهن تبانی کرده یه چیزی ... اخه سپاهان مظلوم :( اصلا بتونه هم نمیکنه
crazy.gif
تازه به ساکت مظلوم هم میگن باندباز :( آخه مگه چی کار کرده این طفل معصوم ؟ یه سری داور خریده و تیمش رو با تبانی قهرمان کرده

:lol::lol::lol:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
تازه به ساکت مظلوم هم میگن باندباز :( آخه مگه چی کار کرده این طفل معصوم ؟ یه سری داور خریده و تیمش رو با تبانی قهرمان کرده

:lol::lol::lol:
فکر کنم تنها شعار خوشایند ما ها برای غیر تراکتوری ها همین

سپاهان اصفهان>>>>>>>>قهرمان داوران بود :D جالبه که همه طرف روی این مورد توافق نظر دارن :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا