Hamed731
مدیر بازنشسته
پسر خوب چون اخلاق از ورزش مهمتره. چون اصل ورزش بنا به این داره که روح آدم رو پرورش بده.
ظاهر سازی و به دیگران توهین کردن چیزایی هست که در اون خبری از اخلاق نیست و نشون از عقده ها و روابط درونی فرد داره
متاسفانه خودت هم شرایط اخلاقیت شبیه ساکت و اون باباهه میزنه.
ببین داداش
شرمنده این حرفو میزنم ولی بیخودی برای من ادعای ادب و اخلاق نکن ... از مدیرعاملتون گرفته و سرمربی محترمتون که انواع تهمت ها و ناسزا ها رو به ما گفتند و هوادارای این تیمتون که همیشه ما رو مورد لطف خودشون قرار دادند
بیانیه های واعظ در مورد سرمربی تیمون (حالا هر کس میخواد باشه ، سرمربی تیم ماست) و تهمت های ایشون و صمد آقا که من فکر میکنم برای اولین بار بحث های تبانی و تهمت زدن ها به سپاهان رو این 2 نفر شروع کردند و توی دهن همه انداختند
من نمیگم که !وقتی خودت میگی قاطیه من چی بگم؟ :happy:
یه نگاهی به نتایج و جدول لیگ توی چند سال اخیر بندازی میبینی بخوای نخوای قاطیه :happy:
یعنی سپاهان زحمت نمیکشه ؟! الکی الکی داری قهرمانی ما رو میبری زیر سوالشما از جانب دیگران زحمت نکش.میگم که بدونن به چشمی که به شما نگاه میکنیم به اونا نگاه نمیکنیم. در ضمن یادت نره یه تیم شهرستانیه اما میشه گفت محبوبه چون با اخلاق و زحمت کش هستند.
منم تیم دومم ذوب آهن هستش ، شما هم آزادی که هر جور دوست داری به تیم نگاه کنی
بابا خب هر چی میدونی بگو ... شاید نظر خودمم عوض کردی !!آخرش بهت بگم من مرده تو زنده ببینم اون باباهه بهتون خیر میرسونه.
یه وقتی ما هر بازی بیشتر از 70 -80 هزار نفر تو استادیوم با تشویقش استادیوم رو میلرزوندیم سال 80-81-82. به خاطرش هر روز با پرسپولیسی ها دعوا داشتیم.الان همه پشیمونن. چون تو همون سکوها چیزایی رو دیدن که براش گرون تموم شد. دیدن که تیمشون رو چطور نابود کرد. چطور اون رو فقط با خودش میخواد. دیدن با ستاره هاشون چی کار کرد و البته با اسطوره ها.البته وضع شما فرق میکنه چون برای سپاهان دندون تمعی نداره.
ولی اینکه هی میگی قلعه نوعی فلانه ... خب دلیل بگو........
کاملا قبول دارم این حرفی که زدی رو ولی حرف من اینه که تو داری اشتباه فکر میکنی در مورد تیم مابازم بهت بگم شرایط فنی با شرایط اخلاقی فرق داره. میشه من و تو در یه کلاس باشیم. تو شاگرد اول بشی و من نشم . اما تو هر روز با یکی دعوا کنی و من نکنم. خوب این دلیل نمیشه که تو درسخون تر از من نباشی. میشه هم بد بود هم خوب اما تو دو زمینه مختلف.
پی نوشت : دوستان دیگه نظری ندارند ؟ کل کل دو نفر شده هاااا :happy::f34r: