- نوشتهها
- 3,554
- لایکها
- 1,136
واقعا مرفاوی مزلوم واقع شده
حرفاشو تایید میکنم .... همین جا هم کم نبودن کسایی که 24 ساعت کوبیدنش .... اگه بردیم گفتن شانس اوردیم اگه مساوی کردیم کوبیدنش .. اگه باختیم بد و بیراه گفتن ...
فراموش نکنیم چنتا بازی رو به اشتباهات فردی بازیکن ها واگذار کردیم یا گل نزدن های آرش ... اگه امتیاز همون هارو هم داشتیم شاید الان با یک بازی مونده تو باد قهرمانی خوابیده بودیم ..
اگه صمد بده .... کدوم مربی لیگ باید سر مربی میشد؟ یعنی این تیم نباید از خودش یه پشتوانه داشته باشه ؟
صمد هر چی باشه جزو خانواده استقلاله ...هم برای این تیم زحمت کشیده و هم بابتش هزینه شده از زمان بازیکنیش تا الان ... هیچ فکر کردین همین قلعه نوعی از کجا قلعه نوعی شده ؟ مگر سال اول تو استقلال تیم دوم نشد؟
واقعا حقش نیست ... انصاف نیست اسنطور برخورد با کسی که عمرش رو تو استقال هزینه کرده ...
مگه همین قلعه نوعی تو آسیا سال گذشته چه گلی به سرمون زد ؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
امیر خان هم جزو خانواده استقلاله ... حالا اگه به دلایلی از این تیم رفته درست نیست ... ازش بت بسازیم بکنیمش چماغ بزنیم تو سر مربی فعلی ... یا اینکه واعظ مقصره ...ما نمیدونیم چه خبره ..ولی هیچ کسی حق سوء استفاده از موقعیتش برای استقلال نداره ..هرکی هم هر گ...ه..ی شده از همین تیم بوده ... شاید ایشون پول خون اجدادشم میخواسته شایدم نه ! ما چه میدونیم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
زنده باد استقلال
به امید موفقیت همه ابی دلان
یا حق
تقريبا مواقم
ما همه استقلالی ها رو دوست داریم...
اما باید واقع بین بود
استقلال 2-0 استقلال اهواز => نتیجه نهایی 3-2 باخت
استقلال 1-0 پرسپولیس => نتیجه نهایی 2-1 باخت
استقلال 2-0 ملوان => نتیجه نهایی 2-2 تساوی
استقلال 1-0 صبا => نتیجه نهایی 2-1 باخت
استقلال 1-0 الجزیره => نتیجه نهایی 2-1 باخت
خوب اینها رو شما برای من نشون بده اگر هوادارا توش نقش داشتند؟ همین آرش برهانی شما فراموش کردید که قبل از افتش چنتا گل 3 امتیازی زد برای تیم، نمونه اش گل دقیقه 93 بازی سایپا!!
واقعا من برام قابل درک نیست حرف هایی که پرسپولیسی ها قبلا میزدند الان برای استقلال میزنید، حتی یک مدرک هم ندارید اما افتخارات استقلال به یقما می برید! که مثلا پاک بازی کردیم؟ یعنی شما ها قهرمانی پارسال خوشحال تون نکرد، تو تیم استقلال شخصیت قهرمانی ندید با داوری و باند بازی قهرمان شد؟ یک رد از باند بازی تو قهرمانی پارسال و حذفی نشون من بدین که الان عین یک پرسپولیسی با افتخار میگید ===> قهرمان بشیم اما با چه قیمتی؟ واقعا من برام جای تعجب داره
آره خوب شما ( منظورم دوستاني كه طرز فكر شما رو دارند ، قصدم فرد خاصي نست ) خيلي استقلالي تر هستيد واسه همين تو استاديم اگر تيم برد فحش ميديد حاشيه درست ميكنيد ،مربي تيم رقيب رو تشويق ميكنيد !
من متوجه اين نتيجه ها نشدم خوب يعني چي ؟
آرش بدبود امثال خوب فرهاد هم پارسال بد بود چه ربطي داره ، يعني اصلا قلعه نويي فرهاد رو حساب نميكرد !
هوادارها بالاي 15 امتياز از استقلال گرفتند :hmm:
من هنوز خيلي چيزا يادم هست و مطمئنم يكم حمايت ما رو قهرمان ليگ ميكرد !
البته اگر قصد مقایسه آسیا هم دارید یکم ترمز بکشید! و منصفانه مقایسه کنید
اولا استقلال تو کورس قهرمانی لیگ بود، همین ذوب آهن به خاطر اسیا از کورس دور شد! پس بی تاثیر نیست
استقلال تو گروهی بود که یک تیمش فینالیست شد و یک تیمش تا نیمه نهایی بالا رفت.
استقلال پارسال با الجزیره ای که امسال مارو 2-1 برد ، بازی 2-0 باخته رو با ترکیب ذخیره هاش 2-2 مساوی کرد!
استقلال از تیم نایب قهرمان آسیا (الاتحاد) تو زمین خودشون واقعا روی بدشانسی و چند اتفاق باخت
باشه شما درست ميگيد استقلال پارسال نتايج بهتري تو آسيا گرفت امسال خيلي بد كار كرد ! من نميدونستم 4ام شدن تو آسيا بدون برد و تحقير ما خيلي نتيجه ي درخشاني هست !
فكر كنم من و شما بحثمون باعث خنده ي كسي ميشه كه داره تاپيك رو ميخونه :hmm: شما منكر همه چيز هستيد !
از وضعيت استقلال پارسال در آسيا هم دفاع ميكنيد كلي مسرور شديم !