• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
واقعا مرفاوی مزلوم واقع شده
حرفاشو تایید میکنم .... همین جا هم کم نبودن کسایی که 24 ساعت کوبیدنش .... اگه بردیم گفتن شانس اوردیم اگه مساوی کردیم کوبیدنش .. اگه باختیم بد و بیراه گفتن ...
فراموش نکنیم چنتا بازی رو به اشتباهات فردی بازیکن ها واگذار کردیم یا گل نزدن های آرش ... اگه امتیاز همون هارو هم داشتیم شاید الان با یک بازی مونده تو باد قهرمانی خوابیده بودیم ..
اگه صمد بده .... کدوم مربی لیگ باید سر مربی میشد؟ یعنی این تیم نباید از خودش یه پشتوانه داشته باشه ؟
صمد هر چی باشه جزو خانواده استقلاله ...هم برای این تیم زحمت کشیده و هم بابتش هزینه شده از زمان بازیکنیش تا الان ... هیچ فکر کردین همین قلعه نوعی از کجا قلعه نوعی شده ؟ مگر سال اول تو استقلال تیم دوم نشد؟
واقعا حقش نیست ... انصاف نیست اسنطور برخورد با کسی که عمرش رو تو استقال هزینه کرده ...
مگه همین قلعه نوعی تو آسیا سال گذشته چه گلی به سرمون زد ؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
امیر خان هم جزو خانواده استقلاله ... حالا اگه به دلایلی از این تیم رفته درست نیست ... ازش بت بسازیم بکنیمش چماغ بزنیم تو سر مربی فعلی ... یا اینکه واعظ مقصره ...ما نمیدونیم چه خبره ..ولی هیچ کسی حق سوء استفاده از موقعیتش برای استقلال نداره ..هرکی هم هر گ...ه..ی شده از همین تیم بوده ... شاید ایشون پول خون اجدادشم میخواسته شایدم نه ! ما چه میدونیم :eek:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
زنده باد استقلال
به امید موفقیت همه ابی دلان
یا حق

تقريبا مواقم

ما همه استقلالی ها رو دوست داریم...
اما باید واقع بین بود
استقلال 2-0 استقلال اهواز => نتیجه نهایی 3-2 باخت
استقلال 1-0 پرسپولیس => نتیجه نهایی 2-1 باخت
استقلال 2-0 ملوان => نتیجه نهایی 2-2 تساوی
استقلال 1-0 صبا => نتیجه نهایی 2-1 باخت
استقلال 1-0 الجزیره => نتیجه نهایی 2-1 باخت
خوب اینها رو شما برای من نشون بده اگر هوادارا توش نقش داشتند؟ همین آرش برهانی شما فراموش کردید که قبل از افتش چنتا گل 3 امتیازی زد برای تیم، نمونه اش گل دقیقه 93 بازی سایپا!!
واقعا من برام قابل درک نیست حرف هایی که پرسپولیسی ها قبلا میزدند الان برای استقلال میزنید، حتی یک مدرک هم ندارید اما افتخارات استقلال به یقما می برید! که مثلا پاک بازی کردیم؟ یعنی شما ها قهرمانی پارسال خوشحال تون نکرد، تو تیم استقلال شخصیت قهرمانی ندید با داوری و باند بازی قهرمان شد؟ یک رد از باند بازی تو قهرمانی پارسال و حذفی نشون من بدین که الان عین یک پرسپولیسی با افتخار میگید ===> قهرمان بشیم اما با چه قیمتی؟ واقعا من برام جای تعجب داره

آره خوب شما ( منظورم دوستاني كه طرز فكر شما رو دارند ، قصدم فرد خاصي نست ) خيلي استقلالي تر هستيد واسه همين تو استاديم اگر تيم برد فحش ميديد حاشيه درست ميكنيد ،مربي تيم رقيب رو تشويق ميكنيد !
من متوجه اين نتيجه ها نشدم خوب يعني چي ؟
آرش بدبود امثال خوب فرهاد هم پارسال بد بود چه ربطي داره ، يعني اصلا قلعه نويي فرهاد رو حساب نميكرد !

هوادارها بالاي 15 امتياز از استقلال گرفتند :hmm:
من هنوز خيلي چيزا يادم هست و مطمئنم يكم حمايت ما رو قهرمان ليگ ميكرد !

البته اگر قصد مقایسه آسیا هم دارید یکم ترمز بکشید! و منصفانه مقایسه کنید
اولا استقلال تو کورس قهرمانی لیگ بود، همین ذوب آهن به خاطر اسیا از کورس دور شد! پس بی تاثیر نیست
استقلال تو گروهی بود که یک تیمش فینالیست شد و یک تیمش تا نیمه نهایی بالا رفت.
استقلال پارسال با الجزیره ای که امسال مارو 2-1 برد ، بازی 2-0 باخته رو با ترکیب ذخیره هاش 2-2 مساوی کرد!
استقلال از تیم نایب قهرمان آسیا (الاتحاد) تو زمین خودشون واقعا روی بدشانسی و چند اتفاق باخت

باشه شما درست ميگيد استقلال پارسال نتايج بهتري تو آسيا گرفت امسال خيلي بد كار كرد ! من نميدونستم 4ام شدن تو آسيا بدون برد و تحقير ما خيلي نتيجه ي درخشاني هست !

فكر كنم من و شما بحثمون باعث خنده ي كسي ميشه كه داره تاپيك رو ميخونه :hmm: شما منكر همه چيز هستيد !
از وضعيت استقلال پارسال در آسيا هم دفاع ميكنيد كلي مسرور شديم !

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
تبريك ميگم !
تو بازي كه خستگي از ساق هاي بچه ها ميباريد يك برد خوب داشتيم ...
آرش رو كه از بهزيستي آورديم ديگه عادت كرديم .

واقعا متاسفم واسه استقلال ، اگر اون موقع كه نياز داشت تماشاگرا حمايتش كنند ، تنهاش نميزاشتند الان به جاي فكر به نايب قهرماني به قهرماني فكر ميكرديم :(
والله اونايي كه اين همه تيم رو اذيت كرند بايد خجالت بكشند !

اينا منظورمه ، دار و دسته يآقاي لمپن !!!

/حاشيه ديدار استقلال و راه‌آهن/
اعتراض هواداران استقلال به مرفاوي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال پس از پايان ديدار برابر راه آهن با وجود كسب پيروزي عليه سرمربي تيم خود موضع گرفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم استقلال كه از اعتراض صمد مرفاوي به فرهاد مجيدي در جريان بازي ناراحت بودند پس از پايان بازي عليه سرمربي اين تيم شعار دادند. آنها به نشانه حمايت از كاپيتان تيم خود با سر دادن شعار "مجيدي با غيرت " بار ديگر اعتراض خود را به صمد مرفاوي نشان دادند.

* اميرحسين صادقي كه از شعار هواداران استقلال عليه مرفاوي بشدت عصباني شده بود، به سمت هواداران استقلال رفت و با آنها درگيري لفظي پيدا كرد و قصد داشت به سمت آنها برود كه با وساطت عمران‌زاده و منتظري راهي رختكن شد.

* هواداران استقلال قصد داشتند به سمت بازيكنان اين تيم بروند كه ماموران انتظامي به شدت با اين دسته از هواداران برخورد كردند.

* فرهاد مجيدي پس از پايان بازي درحالي كه قصد داشت به سرعت زمين را ترك كند تا با صمد مرفاوي روبرو نشود، روي پله هاي منتهي به رختكن تعادل خود را از دست داد و زمين خورد.

* امين نوروزي پزشك استقلال در پي اعتراض هواداران اين تيم به مرفاوي اعتراض خود را به هواداران نشان داد.

استقلال امروز برابر راه آهن با يك گل پيروز شد و به رده دوم جدول صعود كرد.

به نظر من بهترين تصميم تو تاريخ مربيگري مرفاوي همين بود !
ما تو 10-15 بازي آخر هيچ وقت نگران دروازباني نبوديم ...

طالبلو اون موقع كه رحمتي رو 1 فصل نيكت نشين كرد بايد فكر اين روزها رو ميكرد !
طالبلو تو هر بازي رو گل ها مقصر بود :hmm:

استقلال اول بشي آخر بشي دوستت داريم :heart::heart:

ظاهرا شما گلهایی که اماراتیها به این محمدی زدن ندیدی. این بابا یک توپ رو درست و حسابی نمیتونه بگیره خیلی هنر کنه مشت میکنه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اگه منظورت تعویضه به نظر من اگر کسی واقعا توهین کرده جباری بوده نه قلعه نویی با اون حرکتش! اتفاقا من دنبال میکردم قلعه نویی سکوت کرده بود و جباری هنوز تا چند ماه تو هر مصاحبه اش یه جیز میگفت...
منم همین میگم ما هممون یه زمونی دانش آموز بودیم معلم که نماد فرهنگ و تحصیل کرده هست هم ... سر کلاس فوش میده!

عجب سكوت كرده بود ؟
درگيري تو رختكن كشك بود‌ در همون كشور غريب ؟ راه ندان سر تمرين ؟ شما حافظه ي خوبي نداريد دوست من ...

البته فحش دادن معلم ربطي به فرهنگ ما نداره ، ربط به فرهنگ معلم داره :hmm:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ظاهرا شما گلهایی که اماراتیها به این محمدی زدن ندیدی. این بابا یک توپ رو درست و حسابی نمیتونه بگیره خیلی هنر کنه مشت میکنه

عجب شما ميگيد رو هر 2 گل محمدي مقصر هست ؟
هر وقت محمدي 2 ضرب گرفت ما گل خورديم بياين ادعا كنيد، فعلا بهتره منتظر باشيد :hmm:
دوست عزيز اين مورد كه به خاطر محمدي استقلال الانتو آسيا و ليگ اينجاست رو قبول نداريد ؟
محمدي ستاره ي تيم هست بايد حفظ بشه ، وحيد آماده نيست بره آماده بشه ...
اينجا خونه ي خاله نيست استقلاله :hmm:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

گلهایی رو که از عربستانی ها گرفت چی ؟ یادتونه ؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
تقريبا مواقم

آره خوب شما ( منظورم دوستاني كه طرز فكر شما رو دارند ، قصدم فرد خاصي نست ) خيلي استقلالي تر هستيد واسه همين تو استاديم اگر تيم برد فحش ميديد حاشيه درست ميكنيد ،مربي تيم رقيب رو تشويق ميكنيد !
من متوجه اين نتيجه ها نشدم خوب يعني چي ؟
آرش بدبود امثال خوب فرهاد هم پارسال بد بود چه ربطي داره ، يعني اصلا قلعه نويي فرهاد رو حساب نميكرد !

هوادارها بالاي 15 امتياز از استقلال گرفتند :hmm:
من هنوز خيلي چيزا يادم هست و مطمئنم يكم حمايت ما رو قهرمان ليگ ميكرد !

باشه شما درست ميگيد استقلال پارسال نتايج بهتري تو آسيا گرفت امسال خيلي بد كار كرد ! من نميدونستم 4ام شدن تو آسيا بدون برد و تحقير ما خيلي نتيجه ي درخشاني هست !

فكر كنم من و شما بحثمون باعث خنده ي كسي ميشه كه داره تاپيك رو ميخونه :hmm: شما منكر همه چيز هستيد !
از وضعيت استقلال پارسال در آسيا هم دفاع ميكنيد كلي مسرور شديم !

نه شما درست میگید! قلعه نویی یک لمپنه که با باند بازی و ... فوتبال سراسر کثیفی ارایه میده 4 تا قهرمانی برای استقلال گرفته که لکه ننگی در تاریخ استقلال باید پس بده!
پارسال گروه استقلال از گروه امسال ما خیلی آسون تر بود من اشتباه فکر می کنم! الجزیره (بازمانده از گروه پارسال) هم سال قبل 4 امتیاز از استقلال گرفت امسال 2 امتیاز گرفت من تاریخ هارو جابه جا خوندم...
هوادارها هم اگر دیدند تیم تر تر تو آزادی بازی برده رو ، میبازه حتما خونسردی خودشونو حفظ کنند چون اینجا دارن امتیازهاشونو شماره می کنند هر مرفاوی حیا کن یک امتیاز ... مرفاوی ..... 2 امتیاز
امیدوارم همیشه دز زندگی مسرور باشید

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
عجب سكوت كرده بود ؟
درگيري تو رختكن كشك بود‌ در همون كشور غريب ؟ راه ندان سر تمرين ؟ شما حافظه ي خوبي نداريد دوست من ...

البته فحش دادن معلم ربطي به فرهنگ ما نداره ، ربط به فرهنگ معلم داره :hmm:

ببین فرگوسن هم (فکر کنم تو رخت کن) به طرف دیوید بکهام لنگه کفش پرت کرد.
اون حرکتی که جباری کرد شما انکار می کنید که در همه جای دنیا جریمه داره تازه تو یک بازی رسمی و مهم بعد....
خوب هر وقت شما مربی شدی ، یکی اینجوری کرد (تازه سابقه اش هم خراب بود) فرداش سر تمرین با گل شیرینی برو و ازش استقبال کن به مدیر باشگاه هم بگو پاداش بده :)

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
عجب شما ميگيد رو هر 2 گل محمدي مقصر هست ؟
هر وقت محمدي 2 ضرب گرفت ما گل خورديم بياين ادعا كنيد، فعلا بهتره منتظر باشيد :hmm:
دوست عزيز اين مورد كه به خاطر محمدي استقلال الانتو آسيا و ليگ اينجاست رو قبول نداريد ؟
محمدي ستاره ي تيم هست بايد حفظ بشه ، وحيد آماده نيست بره آماده بشه ...
اينجا خونه ي خاله نيست استقلاله :hmm:

طالبلو که احتمالا میره. خدا رحم کنه سال بعد رو با این محمدی

ضمن اینکه گل اماراتیها یکیش روی همین دو ضرب بودن محمدی بود. اصلا دروازبان دوضرب یعنی دروازه بان ضعیف.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نه شما درست میگید! قلعه نویی یک لمپنه که با باند بازی و ... فوتبال سراسر کثیفی ارایه میده 4 تا قهرمانی برای استقلال گرفته که لکه ننگی در تاریخ استقلال باید پس بده!
پارسال گروه استقلال از گروه امسال ما خیلی آسون تر بود من اشتباه فکر می کنم! الجزیره (بازمانده از گروه پارسال) هم سال قبل 4 امتیاز از استقلال گرفت امسال 2 امتیاز گرفت من تاریخ هارو جابه جا خوندم...
هوادارها هم اگر دیدند تیم تر تر تو آزادی بازی برده رو ، میبازه حتما خونسردی خودشونو حفظ کنند چون اینجا دارن امتیازهاشونو شماره می کنند هر مرفاوی حیا کن یک امتیاز ... مرفاوی ..... 2 امتیاز
امیدوارم همیشه دز زندگی مسرور باشید

البته من مثل شما منكر چيزي نشدم !
به هر حال ايشون چند بار استقلال رو قهرمان كرده البته مزدشم خوب گرفته ! پنت هوس تو نياوران + اسم و رسم و... همه و همه دليل ميشه كه وقتي از اين تيم رفت پشت سرش حرف نزنه يا حدقل پول بده به هوادارها ...

شما چرا خود زني ميكني ؟

الاهلي عربستان قهرمان جام پادشهاي عربستان هست و از الاتحاد قوي تر هست در حال حاظر ، الجزيره هيچ تغييري وضعيتش نكرده فقط الان به جاي ام صلال كه تيمي بسيار ضعيف در ليگ قطر بود ( حالا پارسال صعود كرد رو كاري نداريم جريان همون مس هست كه داره سقوط ميكنه ولي رفت دور بعد )‌ تيم الغرافه اومده كه قهرمان چند ساله هست !
فكر نميكنم گروه امسال در حد خيلي ضعيفي باشه ...

چرا هوادار ها وقتي زمان آقاي لومپن استقلال تر تر تر ميكرد تشويق ميكردند اما الان فحش ميدن ؟
اصلا كارشون دست كه استقلال تر تر ميكنه فحش ميدن ،‌ چرا تيم ميبره فحش ميدن ؟

ممنون

ببین فرگوسن هم (فکر کنم تو رخت کن) به طرف دیوید بکهام لنگه کفش پرت کرد.
اون حرکتی که جباری کرد شما انکار می کنید که در همه جای دنیا جریمه داره تازه تو یک بازی رسمی و مهم بعد....
خوب هر وقت شما مربی شدی ، یکی اینجوری کرد (تازه سابقه اش هم خراب بود) فرداش سر تمرین با گل شیرینی برو و ازش استقبال کن به مدیر باشگاه هم بگو پاداش بده :)

من حركت جباري رو انكار كردم ؟ من خودم گفتم اين داستان رو داداش ...

شما چرا علاقه داريد بگيد من انكار كردم چيزي رو ؟
من همه چيز مثل روز يادم هست ...

اولندش دست ندادن موقع خروج هيچ جريمه اي نداره ، ثانيا شما گفتي آقا مدير بوده من گفتم خيلي هم مدير نبوده چون لوپنه همه ازش ميترسند احساس ميكنيد مدير هست !

ايشون هم پر از حاشيه و اشتباه بوده .

بنده مربي نخواهم شد چون رشته ي تحصيليم اين نيست ولي اگر شدم از نظراتت استفاده ميكنم دوست من !:)
پايدر باشيد ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها انقدر دعوا نکنید، حالا که تیم برده تازه فیل تون یاد هندوستان کرده؟! :D

تبریک میگم به دوستان، هم بابت برد استقلال و هم بابت باخت مفتضحانه پرسپولیس. :دی
biggestgrin.gif

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
طالبلو که احتمالا میره. خدا رحم کنه سال بعد رو با این محمدی

ضمن اینکه گل اماراتیها یکیش روی همین دو ضرب بودن محمدی بود. اصلا دروازبان دوضرب یعنی دروازه بان ضعیف.

دوست عزيز گل اول اماراتي ها رو طالبلو اگر بود تو همون يك ضرب گل ميخورد !
شما متاسفانه تعريفت از دو ضرب گرفتن با من فرق داره ...

ما به دروازباني ميگيم ضعيف كه روي گل ها مقصر باشه من كه تو 10 بازي اخير اشتباهي از محمدي نديدم ، هيچ كارشناسي هم نديده ،تازه برنامه ي 90 هم دعوتش كردند به عنوان يك چهره ي موفق،‌ فقط شما تشخيص دادي اين سوراخه ...

گلهایی رو که از عربستانی ها گرفت چی ؟ یادتونه ؟

نه بابا فايده نداره دو ضرب گرفته بايد توپ رو بخوره !

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها انقدر دعوا نکنید، حالا که تیم برده تازه فیل تون یاد هندوستان کرده؟! :D

تبریک میگم به دوستان، هم بابت برد استقلال و هم بابت باخت مفتضحانه پرسپولیس. :دی
biggestgrin.gif

تیم قسطی داره دوم میشه. برای فصل آینده هم امیدی به نگهداشتن خیلی از بازیکنها نیست. لابد از برد دقیقه 93 راه آهن در شرف سقوط باید بریزیم تو خیابون!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تیم قسطی داره دوم میشه. برای فصل آینده هم امیدی به نگهداشتن خیلی از بازیکنها نیست. لابد از برد دقیقه 93 راه آهن در شرف سقوط باید بریزیم تو خیابون!
!!!
هی بابا .. نه باید بریزیم تو جدولا !! اتفاقا تیم ته جدولی مقاومتش از باقی تیما بیشتره مثلا امروز راه آهن چقدر وقت کوشی کرد؟
چقدر دنبال این بود که مساوی بگیره و دفاعش و چند لایه کرده بود .. بسته بازی میکرد !!
این بازی رو 100% سخت تر میکنه ..
نمیدونم چرا اینارو ممتوجه نمیشید بعد میگین تیم ته جدولی بردین شاهکار کردین 100% شاهکار کردیم چون بازیش سخت تره ..
تیم وسط جدولی دفاع سنگین نمیچینه .. حمله میکنه .. نمیترسهه .. و و . .. .
بازیش رو با یه تیم ته جدولی یکی نکنین !

در مورد برد هم تبریک میگم .. حداقل به دومی رسیدیم .. من که بعید میدونم AFC سه سهمیه رو بده آخه شما باشگاه ملوان و بوشهر و اینارو ببینی سهمیه میدی؟؟؟ !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من اصلا قصد ندارم صمد رو با مربی های قبلی ویا مربی دیگر تیمها مقایسه بکنم.
همه این چیزها بر اساس جریانهایی اتفاق میافته که میبینیم.
وقتی ما با چشم میبینیم که صمد داره تمام تلاشش رو میکنه. وقتی میبینیم که اگر شرایط رو براش به هم نزنند لیاقت تیممون بیشتر از اینه اون هم در حالی که الان دوم هستیم و تو آسیا صعود کردیم و روز آخر فقط برای سرگروهی جنگیدیم، این انصاف نیست که بخواهیم اون رو دست کم بگیریم.و با فکر کردن به نتایجی برسیم که کارش رو زیر سوال ببریم
این طرفداره که بازیکن و مربی رو میسازه. تو سه سالی که بار اول تیم دست این باباهه بود من خودم 90 درصد بازی های تهران رو میرفتم استادیوم. تیم میباخت ولی تشویق میشد. خوب اون کار درست بود. مربی حمایت شدو خوب باشگاه در حالی که دو سال جام نمیگرفت ولی چون طرفدار ناراضی نبود مربیش رو عوض نکرد و این شد که این آقا حالا برا خودش شده این. ولی شما در نظر بگیرید وقتی دقیقه 5 یه مهاجم توپ رو از 6 قدم میزنه بیرون و تا 90 دقیقه استرس برا مربی میاره، باعث میشه تیم و بازی وارونه بشه، آیا این تقصیر مربی هست که تماشاچی بجای حمایت تیم دست به تضعیف کردن مربی میزنه؟
به نظر من دست صمد نمک نداره.
ببینید من چندین سال از این باباهه در حد الکلاسیکو طرفداری میکردم ولی الان با اینکه هنوزم کار فنیش رو قبول دارم حتی حاضر نیستم اسمش رو بیارم، چه برسه به اینکه یه روز بخواد برگرده. قبول کنید به غیر از هر نتیجه ای تو ایران وآسیا، چه خوب چه بد ، دو بار تیم مارو خراب کرد و به تیم ملی و پول فروخت. و وقتی هم نیست اجازه کار کردن به دیگران رو نمیده با همون کارایی که هممون میدونیم . تا بگه فقط من با این تیم مقام اوردم. اون موفقیت استقلال رو فقط با خودش میخواد نه شخص دیگه ای.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی فهمید اعتراض مرفاوی به مجیدی برای چی بود و مجیدی چی گفت ؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
البته من مثل شما منكر چيزي نشدم !
به هر حال ايشون چند بار استقلال رو قهرمان كرده البته مزدشم خوب گرفته ! پنت هوس تو نياوران + اسم و رسم و... همه و همه دليل ميشه كه وقتي از اين تيم رفت پشت سرش حرف نزنه يا حدقل پول بده به هوادارها ...

علیرضا جان میشه یک مدرک بیاری که نشون بده قلعه نویی به تماشاگرها پول میده که مرفاوی رو هو کنند
درسته قلعه نویی آدم روشنفکر و با ادبی نیست ولی چرا مرفاوی که نون سادگی اش رو می خوره و آدم درستی هست وسط بازی باید به مجیدی فحش بده ؟؟؟؟؟

آخه من نمی دونم چرا میای قهرمانی ها استقلال لوث می کنی میگی قهرمان شدن به چه قیمتی چرا باید از کسی که ازش خوشمون نمیاد بهش تهمت بزنیم و منکر کارهای که کرده بشیم و یا اینکه بگیم با تبانی بوده
توی اواسط فصل استقلال واقعا بد بازی می کرد و تماشاگر ها هم حق داشتند اعتراض کنند وقتی تیم هی داره میبازه و مدیر عامل مثلا با فرهنگ هم هیچ کاری نمی کرد خوب تماشاگرها کار خودشون رو می کنند و اگه استقلال خوب نتیجه نگرفت و الان هم قهرمان نیست فقط بخاطر مربی و بازیکن ها هست
و اینکه با اگه و میشد هیچی درست نمیشه اینکه بگیم اگه برهانی گل می زد یا اینکه صادقی به خودمون گل نمی زد هیچی درست نمیشه فعلا سپاهان با قلعه نویی قهرمان شد و ما انشالله دوم

در مورد طالبلو و محمدی هم اگرچه محمدی داره خوب بازی می کنه و نمیشه بهش فعلا دست زد ولی به نظر من طالبلو بهتره :)

بابت برد هم تبریک انشالله الشباب هم می بریم :)
مخلصیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
کسی فهمید اعتراض مرفاوی به مجیدی برای چی بود و مجیدی چی گفت ؟

تو اون صحنه بعد از این که مجیدی توپ رو از دست داد مرفاوی اعتراض کرد چرا به ارش پاس نداده و فرهاد هم میگفت که مسیر توپ و پاس رو به این طرف بوده و چی کارش میکردم و.. که مرفاوی انتظار نداش فرهاد جواب بده و... بقیه اش هم که دیدی حتما.
دوستان بیایید به این موضوع دیگه نپردازیم.
بردیم و با یه روحیه خوب بریم سراغ الشباب. مطمعن باشید این قضیه تو رختکن حل شده انشاا...

اضافه میکنم که ساعتی پیش النصر عربستان در بازی رده بندی یکی از جامهای عربستان که به الکاس گویا نامیده میشد با نتیجه 3-1 الشباب رو شکست داد

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام

اگه از بازی با الجزيره فاکتور بگيريم استقلال تو 13 ، 14 بازی اخيرش بسيار تيم هماهنگ و منسجمی از نظر تاکيتک و ريتم بازی بوده که تو چند سال اخير در نوع خودش کم نظير بوده

مرفاوی از اول فصل اشتباهات زيادی کرده اما هر چی که گذشت تيمش بهتر و بهتر شد.به نظر من تو اين بازی های اخير اين تيم استقلال از تيمی که پارسال قهرمان شد ،تيم بهتری بوده.

و در صورتی پارسال استقلال قهرمان شد و تو سال بعد از قهرمانی که کار بسيار سختره،مرفاوی تيم رو دوم کرده،پس واقعاً بی انصافی که بخوايم،مرفاوی رو بکوبيم ،يا تو استاديوم بر عليهش شعار بشنويم.

در مورد قلعه نويی و حرف هايی که پيرامونش هست من نظری ندارم،اما نبايد فراموش کنيم که 2 تا قهرمانی ليگ ، 3 بار شکست پرسپوليس و عدم شکست جلو پرسپوليس تو کارنامه اش هست،البته ضعف هايی هم بوده ، اما کوبيدن قلعه نويی به خاطر موقعيت الانش و اينکه تو تيم رقيب اصفهانی داره مربی گری ميکنه ، کم لطفی هستش

در کل اميدوارم استقلال تو بازی آسيايی که فکر ميکنم بسيار بازی سختی باشه موفق باشه ،پيروزی تو اين بازی موفقيت بسيار بزرگی واسه مرفاوی و استقلال هستش.

بی ربط:تو صحنه درگيری مرفاوی و مجيدی ،فکر کنم مرفاوی به مجيدی گفت کثافت!:wacko:

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

اووووه! همین جوری برای خودت می بری و می دوزی ها!

یعنی برای این که شما خوشحال و راضی باشی باید حتما تیم قهرمان باشه؟
رتبه دوم هم به نظر من بد نیست (می بینی که خیلی ها در آرزوی همون رتبه سومیش موندند
df35b07497684c1a88c1.gif
)، هر چند که اگه این حاشیه ها برای استقلال پیش نمی اومد امسال قطعا شانس بالایی برای قهرمانی داشت.

قضیه بازیکن ها هم که هنوز نه به داره، نه به باره!

پ.ن: کلا تو خوشت میاد بیخودی غصه بخوری ها!
df35b07497684c1a88c1.gif

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تبریک میگم امروز روز استقلال بود!
امیدوارم هفته ی بعد هم همینطور باشه تا نایب قهرمانی...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا