• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ویندوز xp سه تا پک داره = 1 و 2 و3 ، من دو رو که داشتم مشکلی نبود اما از سه که استفاده کردم درست همین مشکلی که شما داری برای من هم پیش اومد اما درباره ویستا متاسفانه چیزی نمیدونم

مرسي رفيق
امروز ويندوز رو عوض كردم متاسفانه كامبيوتريه فقط همين بك 3 رو داشت!
هيج راهي نداره براي رفع مشكلش ?

amirkhan61

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من روی سیستمم 2 تا درایو سی دی و دی وی دی دارم.مدتی هست که هیچکدام اینها CD رایت نمی زنند و گاهی CD را فقط می خوانند.درایو DVD همچنان DVD را می خواند و رایت می کند.نمی دانم چرا CD را رایت نمی کنند.وقتی CD خام را داخل درایو قرار می دهم Error زیر را می دهد:
http://i43.tinypic.com/10db1hz.jpg
لطفا کمکم کنید

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
لطفا کمک کنید خیلی حیاتیه ...
برای یکی از دوستان مودم adsl نصب کردم مدل d-link 200 کار من تموم شد و همه چیز به خوبی و خوشی گذشت یک ساعت بعد زنگ زدن که بیا سیستم بالا نمیاد رفتم سیستم حتی از sefmod هم بالا نمیومد و وضع خیلی خراب بود ویندوز رو عوض کردم چند تا درایور هم نصب کردم هنوز مودم رو نصب نکرده بودم که این ارور ظاهر شد : windows cannot access the specified device path.or file. you may not have the appropite permissions to access the itemاز اون به بعد هر بار خواستم نرم افزاری نصب کنم باز این ارور رو میداد خلاصه مودم رو نصب کردم و امدم دوباره امروز بعد از گذشت یک روز سیستم بالا نمیاد رفتم ویندوز عوض کردم باز این ارور رو میده ...
لطفا کمک کنید خیلی واجبه
راستی تو نت دنبال ارور گشتم به یه صفحه بر خوردم زیاد حالیم نشد چی میگه اگه کسی فهمید مارو بی خبر نذاره

Error: Windows cannot access the specified device, path or file.

The full message, "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." may be seen on Windows XP SP2 systems with certain security restrictions in place. This is normally due to a flag placed on the file as a result of being moved from another computer or network.

Right click on the executable and choose "Properties" and look to the bottom of the "General" tab. Here you should find an "Unblock" button provided to allow normal access to the executable.

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
لطفا کمک کنید خیلی حیاتیه ...
برای یکی از دوستان مودم adsl نصب کردم مدل d-link 200 کار من تموم شد و همه چیز به خوبی و خوشی گذشت یک ساعت بعد زنگ زدن که بیا سیستم بالا نمیاد رفتم سیستم حتی از sefmod هم بالا نمیومد و وضع خیلی خراب بود ویندوز رو عوض کردم چند تا درایور هم نصب کردم هنوز مودم رو نصب نکرده بودم که این ارور ظاهر شد : windows cannot access the specified device path.or file. you may not have the appropite permissions to access the itemاز اون به بعد هر بار خواستم نرم افزاری نصب کنم باز این ارور رو میداد خلاصه مودم رو نصب کردم و امدم دوباره امروز بعد از گذشت یک روز سیستم بالا نمیاد رفتم ویندوز عوض کردم باز این ارور رو میده ...
لطفا کمک کنید خیلی واجبه
راستی تو نت دنبال ارور گشتم به یه صفحه بر خوردم زیاد حالیم نشد چی میگه اگه کسی فهمید مارو بی خبر نذاره

Error: Windows cannot access the specified device, path or file.

The full message, "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." may be seen on Windows XP SP2 systems with certain security restrictions in place. This is normally due to a flag placed on the file as a result of being moved from another computer or network.

Right click on the executable and choose "Properties" and look to the bottom of the "General" tab. Here you should find an "Unblock" button provided to allow normal access to the executable.

یعنی واقعا کسی تا به حال به این مشکل بر نحورده؟؟؟؟
ما رو بگو رو دیوار کی یادگاری نوشتیم...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
يه چند وقتيه پك سه xp‏ رو نصب كردم جديدا كلي طول ميكشه تا فايل كپي بشه رو سيستم يا رايت بشه با نرو !
مثلا يه فايل دو مگي 20 دقيقه طول ميكشه تا كپي بشه همين رو هم بخوام رايت بزنم 20 دقيقه هم براي رايته!
كسي دليلش رو مي دونه يا دوباره برم تو كار تعويض ويندوز?
مرسي

kidmandiaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کمک :
اخیرا من نمی توانم با استفاده از Nero رايت کنم، چونکه وقتی به صفحه Add Files وارد ميشم هر درایوی که انتخاب میکنم ، هيچی نشان نمی دهد !
احتمال دادم از Nero باشد یک بار ديگه هم نصب کردم فرقی نکرد .
لطفا کمکم کنید .

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
از نرم افزار رایت دیگه ای مثل clonecd هم استفاده کن ببین باز هم همچین مشکلی پیش میاد.

queenlove

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
چند روز دو سیستم با سیستم عامل های ویندوز XP و 7 را شبکه کردم و خواستم اینترنت رو از Xp برای 7 Shareکنم .اما روی ویندوز 7 نمی تونستم اینترنت رو استفاده کنم.ظاهرا مشکل خاصی نداشت ip ها را Ping میکرد اما خودش اشکال از DNs می گرفت.ضمناFirewall ها هم Off بود.لطفا راهنمایی کنید.

ariangirlartmis

Registered User
لایک‌ها
2
سلام . من فایرفاکس سیستمم رو آپدیت کردم و حالا دیگه آی دی ام اونو شناسایی نمیکنه . تو آپشن که میرم و ست میکنم فایده ای هم نداره . باید چکار کنم

sandrya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. :)
کامپیوتر من بعد از حدود 1.5-2 ساعت ناگهان خاموش می شه :( و اگر سریع دوباره روشن کنم زمان خاموش شدنش کمتر میشه . (البته فن cpu رو یک بار تمیز کردم دیگه خاموش نکرد ولی بعد از چند ماه دوباره شروع به خاموش شدن کرد و دیگه با تمیز کردن درست نشد.).
منتظر راهنمایی های مفیدتان هستم.:D
متشکرم

sangreal5rose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک کمک کمک

اکو شدن خودکار صدای کامپیوتر

با سلام به دوستان عزیز یه مشکل دارم و نمیدونم از کجاست اگه کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا پاسخ بزاره
هر موسیقی یا ویدیو یی که باز میکنم و با نرم افزارهای مختلفی هم باز میکنم باز صدای کامپیوتر به صورت اکو پخش میشه.
رفتم توی قسمت vol con باز هم نتونستم چاره کار رو پیدا کنم . الان جوری شده که حتی صدای کلیک کردنها هم به صورت اکو پخش میشه اگه میشه برای این پست چیزی به نظرتون میرشه پاسخ بزارین.
:(:(:(:(:(:(

Last edited:

الی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه فایل ها با نرم افزار winrar بازمیشن چیکارباید بکنم

میتونی انواع فایل رو با کلیک راست روشون و انتخاب پروپرتیز ، در قسمت opens with دکمه مقابل رو بزنین و برنامه ای که می خواین باهاش باز بشه رو انتخاب کنین. با این کار تمام فایلها با فرمت مشابه هم برای برنامه جدید تنظیم میشن.

میتونین هم winrar رو پاک کنین و یه بار دیگه نصب کنین. یا حتی بجای اون برنامه بهتری مثل power archiver رئ نصب بفرمایین:cool: که شاید مشکل از برنامه بوده

الی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به یه مشکلی بخوردم که درحال شاخ در آوردن هستم

خلاصه خلاصه اینکه:
سیستم جدیدم بعد از پارتیشن بندی و نصب ناموفق وندوز7 ،
و بعد از خرابکاریهای متعدد ! الان با CD rom بوت نمی شه!

هاردم خالیه و بعد از انجام FDISK اشتباه بوت شدن از بین رفت
هنگام ریستارت ، delete رو که میزنم تنها گزینه ها ، تنظیم تاریخ و configuration ide هست.
داخل همین کانفیق ، primary ide , ... هست که اونم به cdrom تنظیم میکنم ولی هیچ اثری نداره. هیچ گزینه ای هم در رابطه با بوت و ... وجود نداره.

پیشنهاد شما چیه؟
یا با CD ROM بوت بشه یا به نوعی کلا هارد پاک بشه که از اول پارتیشن بندی و ... بکنم.
لطفا راهنماییم کنین.

sangreal5rose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به یه مشکلی بخوردم که درحال شاخ در آوردن هستم

خلاصه خلاصه اینکه:
سیستم جدیدم بعد از پارتیشن بندی و نصب ناموفق وندوز7 ،
و بعد از خرابکاریهای متعدد ! الان با CD rom بوت نمی شه!

هاردم خالیه و بعد از انجام FDISK اشتباه بوت شدن از بین رفت
هنگام ریستارت ، delete رو که میزنم تنها گزینه ها ، تنظیم تاریخ و configuration ide هست.
داخل همین کانفیق ، primary ide , ... هست که اونم به cdrom تنظیم میکنم ولی هیچ اثری نداره. هیچ گزینه ای هم در رابطه با بوت و ... وجود نداره.

پیشنهاد شما چیه؟
یا با CD ROM بوت بشه یا به نوعی کلا هارد پاک بشه که از اول پارتیشن بندی و ... بکنم.
لطفا راهنماییم کنین.

توی این شرایط اصولا راحت ترین کار و بهترین کار اینه که کارو از ریشه درست کنی پس پیشنهاد من اینه که راه دوم رو بری چون در غیر این صورت اگه هم راهی وجود داشته باشه باز هم یه سری مشکلات جلوی راهت سبز میشه
موفق باشی

الی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی این شرایط اصولا راحت ترین کار و بهترین کار اینه که کارو از ریشه درست کنی پس پیشنهاد من اینه که راه دوم رو بری چون در غیر این صورت اگه هم راهی وجود داشته باشه باز هم یه سری مشکلات جلوی راهت سبز میشه
موفق باشی

مشکل تو تنظیمات بوت بوت که یه گزینه دیفولت پیدا کردم ! و تمام تنظیمات رو به حالت اول برش گردوند
الان مشکل حد شده

الی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم جریان چیه ولی انگار سیستم تازه تاسیسم کارت گرافیک رو نمیشناسه
من نصب کردم... CD راه اندازش رو هم همینطور.
ولی با ارور هایی که دیدم فکر کنم مشکلی تو نصبش بوجود اومده.

مثلا اینکه معمولا بعد از نصب سی دی راه اندازش بعد از ریستارت ، رزولیشن صفحه تغییر میکنه ولی اون همون طور باقی مونده بود (800x650 فکر کنم)
یه بازی گیم هم برای تست نصب کردم که با سیستم 8 سال پیشم باز میشد ! ولی وقتی باز کردم گفت که گرافیک پایینتر از اون چیزیه که این بازی میخواد و با رزولیشن بسیار ضعیف نزدیک شطرنجی نشون داد!

پیشنهاد شما چیه؟
از کجا میشه اصلا مطمئن از نصبش بود؟
اشکال کجاست؟

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کامپیوتر خاموش نشه یعنی چی؟
تا الان چندبار شده که وقتی شات دان رو کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و کامپیوتر خاموش نمیشه!در مورد ری استارت هم همینطوره. بعد مجبوری از کیس ری استارت کنی و وقتی ری استارت شد اون وقت شات دان میشه کرد!
میخوام بدونم این مشکل یعنی چی؟به چی مربوط میشه؟جدیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا