از مرفاوی همچنان حمایت و تقدیر میکنم .... سر مربی باشه یا نباشه ....
انشالله سال اینده تیم برای قهرمانی بسته بشه ...

انشالله سال اینده تیم برای قهرمانی بسته بشه ...
من این مصاحبه رو فردای بازی تو فوتبال 3 خونده بودم. الان که رفتم لینک بیارم پیدا نکردم.
واقعا اصلا جای دفاع کردنی از خودش نذاشته مرفاوی ! نیمه مربیان رو قشنگ له شد تمام !
فرزاد خان اين مطالب رو از كجا مياريد ؟
من كلا خيلي واسم جالب هست وقتي ميبينم ما انقدر با اطلاع هستيم تا از پچ پچ بازيكنا هم خبر داريم ، حتي صحبت در گوشي مربيان !
به نظر من اين مطالب تخيلات ذهن نويسنده هست ...
اگر يكي از اون 10 موقعيت 100% گل ميشد الان مرفاوي ميشد گوآريولا !
ببخشيد فرزاد عزيز ولي با چند پست آخرتون نميتونم خوب ارتباط برقرار كنم ، مطالبتون فقط نيمي از ليوان رو پوشش ميده !
من اصلا نميخوام دفاع كنم از مرفاوي و تاكتيك و تكنيكش ولي خوب با بعضي از مطالب هم نميتونم كنار بيام .
الانم به جرات میگم ما بخاطر بی تدبیری و ترسو بودنش از چیزی که حقمون بود محروم شدیم
شما لطف کن نیمه پر لیوان استقلال الشباب رو که من از درکش عاجز بودم رو عنوان کن برادر ، در ضمن کلی هم سوال توش عنوان کردم که خوشحال میشم شما جوابگوش باشی و روشنم کنی
شما با هر مطلبی از نظرات و گفته های من نتونستی کنار بیای به تفکیک عنوانش کن باهات بحث میکنم ، باعث خوشحالیمه ..
این هم لینک خبر آخرم : http://www.esteghlaltehranfc.com/newsdetail-9490-fa.html که به نظرم درسته ! تو مصاحبه بعد از بازی هم خود صمد عنوان کرده بود : از عملکرد بعضی بازیکنانم اصلا راضی نبودم که من جمله ش رو بولد کردم و در جواب گفتم " و خداوند تعویض را آفرید " !! و هنوز هم نمیدونم چرا وقتی عقب افتادیم و چیزی برای دفاع نداشتیم باز همون ترکیب رو حفظ کردیم ؟؟؟؟؟
اصلا گیریم هیچ پچ پچی هم صورت نگرفته باشه و پریرا هم بعد بازی هیچی به صمد نگفته باشه ! قدر مسلم اینه که :
دفاع مطلق تیمی اشتباه بود
بیرون کشیدن فابیو اشتباه بود
اضافه نکردن قوای هجومی بعد از خوردن گل اشتباه بود
در کل علیرضا جان به نظر من ما رو بی درایتی و ترس صمد به الشباب باختیم ، شما اگه بجز اون اما و اگر ها نظر دیگه ای داری در خدمتم ..
دفاع مطلق تیمی اشتباه بود
بیرون کشیدن فابیو اشتباه بود
اضافه نکردن قوای هجومی بعد از خوردن گل اشتباه بود
من كلا خيلي واسم جالب هست وقتي ميبينم ما انقدر با اطلاع هستيم تا از پچ پچ بازيكنا هم خبر داريم ، حتي صحبت در گوشي مربيان !
به نظر من اين مطالب تخيلات ذهن نويسنده هست ...
اگر يكي از اون 10 موقعيت 100% گل ميشد الان مرفاوي ميشد گوآريولا !
.
سلام
فرزاد جان بحث زياده ، شما بالاي 10-15 مورد رو باز كردي من كه ديگه اين چند روز مردم انقدر بحث كردم و بهم توهين كردند والله رقبت بحث ندارم !
ولي واسم خيلي جالبه شما چنان از حذف ناراحتيد كه انگار ما 20 ساله يك پايه ي فينال بوديم ، حالا امسال تو يك هشتم حذف شديم !!!!
ما بعد 10-15 سال تونستيم بيايم اين مرحله ، بعد از اون گندي كه پارسال زديم آرزوي فقط يك برد ساده رو داشتيم !!!! با اينم همه حاشيه و فشاري كه رو سرمربي بود ، حتي تو بازي هاي برنده بدبخت فحش شنيد !
من واسه اين ميگم نيمه ي پر رو ببينيم بد نيست ...
شما ميگي دفاع مطلق اشتباه بود ! فرزاد خان به حرف آسونه ، وقتي تيمي 3 تا دروازه خالي پشت هم رو خراب ميكنه و در مجموع بازي 10 تا موقعيت گل ، يك گل هم جلو هست ، ديگه روحيه ي حجومي تيم مياد پايين خودكار تو دفاع فرو ميره ، شما بازي بارسلونا سويا رو هم ببينيد بارسلونا بلد بود 10 دقيقه ي آخر رو دفاع نكنه ولي بازم دفاع كرد و زير توپ زد !
قواي هجوي ؟
منظورتارشه ؟ فكرش هم عذابم ميده ...
و بيرون كشيدن فابيو هم به نظر من اشتباه بود !
ای خدا.....
بعد این چند روز هنوز باورش برام سخته که اون بازی رو باختیم...
ادیت: راستی ! مدیر عامل محترم و با کلاسمون هم گفته قطعا فصل بعد هم مرفاوی مربیه...
حالا که قراره مربیای ما همه از توی خانواده استقلال باشن چرا یه بار به پرویز مظلومی فرصت ندیم بیاد سر مربی بشه , ها؟!!!!!!
از این پس هیچ اظهار نظری درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفی- نخواهم کرد و از این به بعد هر گفت و گویی از من درباره استقلال چاپ شود کذب محض است.
میگم علیرضا این آهنگرو کی خونده؟؟؟عجب !:hmm:
واقعا چقدر هم عمل كردي ژنرال !
1 ماه هم نتونست صبر كنه ...
حال آدم از هر چي فوتباله به هم ميخوره !
پ.ن : فرزاد جان سر فرصت ادامه ميديم من يكم سرم شلوغه ، تو اولين فرصت ميام ادامه ي بحث ! شرمنده ...
سلام دوستان
شایعاتی درباره رفتن واعظ به گوش می رسه که امیدوارم حقیقت داشته باشه:دی
پ.ن : فرزاد جان سر فرصت ادامه ميديم من يكم سرم شلوغه ، تو اولين فرصت ميام ادامه ي بحث ! شرمنده ...
میگم علیرضا این آهنگرو کی خونده؟؟؟
تسلیت به همه استقلالی ها :hmm::hmm::hmm:
سال بعد هم همینطوری باید شاهد احمق بازیهای این به اصطلاح سرمربی باشیم
قرارداد صمد مرفاوی تمدید شد
صبح امروز قرارداد صمد مرفاوی ، سرمربی تیم استقلال در محل این باشگاه تمدید شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، از حدود ساعت 9 صبح امروز جلسه ای بین واعظ آشتیانی و صمد مرفاوی در دفتر مدیرعامل تشکیل شد و در نهایت قرارداد مرفاوی در سمت سرمربیگری استقلال تمدید شد .
.