• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
از مرفاوی همچنان حمایت و تقدیر میکنم .... سر مربی باشه یا نباشه ....
انشالله سال اینده تیم برای قهرمانی بسته بشه ...
:cool:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
من این مصاحبه رو فردای بازی تو فوتبال 3 خونده بودم. الان که رفتم لینک بیارم پیدا نکردم.

واقعا اصلا جای دفاع کردنی از خودش نذاشته مرفاوی ! نیمه مربیان رو قشنگ له شد تمام !

منم تو
خبرورزشي عين اين مطلبو خوندم.احتمالا منبع فوتبال 3 هم همين بوده.
در مورد فرزاد مجيدي هم به دعواي فرهاد فكر نكنم ربطي داشته باشه. چون قبلا با استقلال كيش و كشوراي عربي رفته بود حالا براي گردش بوده يا چيز ديگه نميدونم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرزاد خان اين مطالب رو از كجا مياريد ؟

من كلا خيلي واسم جالب هست وقتي ميبينم ما انقدر با اطلاع هستيم تا از پچ پچ بازيكنا هم خبر داريم ، حتي صحبت در گوشي مربيان !
به نظر من اين مطالب تخيلات ذهن نويسنده هست ...

اگر يكي از اون 10 موقعيت 100% گل ميشد الان مرفاوي ميشد گوآريولا !

ببخشيد فرزاد عزيز ولي با چند پست آخرتون نميتونم خوب ارتباط برقرار كنم ، مطالبتون فقط نيمي از ليوان رو پوشش ميده !
من اصلا نميخوام دفاع كنم از مرفاوي و تاكتيك و تكنيكش ولي خوب با بعضي از مطالب هم نميتونم كنار بيام .

خوبی علیرضا جان ؟

بعد از اون بازی لعنتی ! من دو پست زدم که مجموعه عقاید خودم راجع به بازی و مرفاوی بود این پست و این پست و الانم به جرات میگم ما بخاطر بی تدبیری و ترسو بودنش از چیزی که حقمون بود محروم شدیم

شما لطف کن نیمه پر لیوان استقلال الشباب رو که من از درکش عاجز بودم رو عنوان کن برادر ، در ضمن کلی هم سوال توش عنوان کردم که خوشحال میشم شما جوابگوش باشی و روشنم کنی

مقایسه صمد و گواردیولا که انجام دادی خیلی بی ربطه ! چون صحبت من در خصوص اما ها و اگر ها نبود ، من با واقعیات کار دارم نه اما و اگرها

شما با هر مطلبی از نظرات و گفته های من نتونستی کنار بیای به تفکیک عنوانش کن باهات بحث میکنم ، باعث خوشحالیمه ..

این هم لینک خبر آخرم : http://www.esteghlaltehranfc.com/newsdetail-9490-fa.html که به نظرم درسته ! تو مصاحبه بعد از بازی هم خود صمد عنوان کرده بود : از عملکرد بعضی بازیکنانم اصلا راضی نبودم که من جمله ش رو بولد کردم و در جواب گفتم " و خداوند تعویض را آفرید " !! و هنوز هم نمیدونم چرا وقتی عقب افتادیم و چیزی برای دفاع نداشتیم باز همون ترکیب رو حفظ کردیم ؟؟؟؟؟
اصلا گیریم هیچ پچ پچی هم صورت نگرفته باشه و پریرا هم بعد بازی هیچی به صمد نگفته باشه ! قدر مسلم اینه که :
دفاع مطلق تیمی اشتباه بود
بیرون کشیدن فابیو اشتباه بود
اضافه نکردن قوای هجومی بعد از خوردن گل اشتباه بود

در کل علیرضا جان به نظر من ما رو بی درایتی و ترس صمد به الشباب باختیم ، شما اگه بجز اون اما و اگر ها نظر دیگه ای داری در خدمتم ..

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
الانم به جرات میگم ما بخاطر بی تدبیری و ترسو بودنش از چیزی که حقمون بود محروم شدیم

شما لطف کن نیمه پر لیوان استقلال الشباب رو که من از درکش عاجز بودم رو عنوان کن برادر ، در ضمن کلی هم سوال توش عنوان کردم که خوشحال میشم شما جوابگوش باشی و روشنم کنی

شما با هر مطلبی از نظرات و گفته های من نتونستی کنار بیای به تفکیک عنوانش کن باهات بحث میکنم ، باعث خوشحالیمه ..

این هم لینک خبر آخرم : http://www.esteghlaltehranfc.com/newsdetail-9490-fa.html که به نظرم درسته ! تو مصاحبه بعد از بازی هم خود صمد عنوان کرده بود : از عملکرد بعضی بازیکنانم اصلا راضی نبودم که من جمله ش رو بولد کردم و در جواب گفتم " و خداوند تعویض را آفرید " !! و هنوز هم نمیدونم چرا وقتی عقب افتادیم و چیزی برای دفاع نداشتیم باز همون ترکیب رو حفظ کردیم ؟؟؟؟؟
اصلا گیریم هیچ پچ پچی هم صورت نگرفته باشه و پریرا هم بعد بازی هیچی به صمد نگفته باشه ! قدر مسلم اینه که :

در کل علیرضا جان به نظر من ما رو بی درایتی و ترس صمد به الشباب باختیم ، شما اگه بجز اون اما و اگر ها نظر دیگه ای داری در خدمتم ..

سلام
فرزاد جان بحث زياده ، شما بالاي 10-15 مورد رو باز كردي‌ من كه ديگه اين چند روز مردم انقدر بحث كردم و بهم توهين كردند والله رقبت بحث ندارم !

ولي واسم خيلي جالبه شما چنان از حذف ناراحتيد كه انگار ما 20 ساله يك پايه ي فينال بوديم ، حالا امسال تو يك هشتم حذف شديم‌ !!!!

ما بعد 10-15 سال تونستيم بيايم اين مرحله ، بعد از اون گندي كه پارسال زديم آرزوي فقط يك برد ساده رو داشتيم !!!! با اينم همه حاشيه و فشاري كه رو سرمربي بود ، حتي تو بازي هاي برنده بدبخت فحش شنيد !
من واسه اين ميگم نيمه ي پر رو ببينيم بد نيست ...

در مورد اين موارد هم بگم:

شما ميگي دفاع مطلق اشتباه بود ! فرزاد خان به حرف آسونه ، وقتي تيمي 3 تا دروازه خالي پشت هم رو خراب ميكنه و در مجموع بازي 10 تا موقعيت گل ، يك گل هم جلو هست ، ديگه روحيه ي حجومي تيم مياد پايين خودكار تو دفاع فرو ميره ، شما بازي بارسلونا سويا رو هم ببينيد بارسلونا بلد بود 10 دقيقه ي آخر رو دفاع نكنه ولي بازم دفاع كرد و زير توپ زد !

قواي هجوي ؟
منظورت‌ارشه ؟ فكرش هم عذابم ميده ...

و بيرون كشيدن فابيو هم به نظر من اشتباه بود !

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
من كلا خيلي واسم جالب هست وقتي ميبينم ما انقدر با اطلاع هستيم تا از پچ پچ بازيكنا هم خبر داريم ، حتي صحبت در گوشي مربيان !
به نظر من اين مطالب تخيلات ذهن نويسنده هست ...

اگر يكي از اون 10 موقعيت 100% گل ميشد الان مرفاوي ميشد گوآريولا !

.

موافقم، منم به نظرم اون مطالب بیشتر حرفها و تخیلات نویسنده هست.

ولی خوب چندان تفاوتی در حقایق ایجاد نمیکنه. تعویض فابیو کاملا اشتباه بود و ناشی از استصال و بی تدبیری مرفاوی!

اگر هر 10 تا موقعیت هم گل میشد مرفاوی، همون مرفاوی بود. اگر این فصل بارسا رو هم میبرد از نظر من در همون حد کمک مربی استقلال بود و بس.

در ضمن اشتباه نکنیم، اتفاقا مرفاوی این فصل کم شانس هم نبود بلکه خیلی هم شانس آورد. این فصل بردها بسیار شانسی تر و راحت تری نسبت به 2 فصل گذشته داشتیم.

در جام قهرمانان هم من شخصا نتایج نسبتا مناسب قبلی رو بیشتر در نتیجه ی توانایی های فردی و بخصوص آمادگی بالای مجیدی میدونستم و میدونم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام
فرزاد جان بحث زياده ، شما بالاي 10-15 مورد رو باز كردي‌ من كه ديگه اين چند روز مردم انقدر بحث كردم و بهم توهين كردند والله رقبت بحث ندارم !

سلامی دوباره

والا تو این تاپیک که من برای احتیاط این چند روز و دوباره چک کردم و مورد توهینی به شما پیدا نکردم اگر موردی بوده که من ندیدم بگو پاکش کنم ، بیرون از اینجا اگه بوده هم که من معذورم

ولي واسم خيلي جالبه شما چنان از حذف ناراحتيد كه انگار ما 20 ساله يك پايه ي فينال بوديم ، حالا امسال تو يك هشتم حذف شديم‌ !!!!

ما بعد 10-15 سال تونستيم بيايم اين مرحله ، بعد از اون گندي كه پارسال زديم آرزوي فقط يك برد ساده رو داشتيم !!!! با اينم همه حاشيه و فشاري كه رو سرمربي بود ، حتي تو بازي هاي برنده بدبخت فحش شنيد !
من واسه اين ميگم نيمه ي پر رو ببينيم بد نيست ...

مسلمه که شدیدا ناراحتم ! خیلی بیشتر از اونی که فکرشو میکنی ! یه چیزی رو من اصلا نمیفهمم ؟! شما چرا همه چی رو هی با فصل قبل مقاسه میکنی ؟؟ این یعنی استقلال همیشه یا باید پسرفت داده باشه یا در بهترین حالت فقط درجا بزنه ! یعنی اگه پارسال تو گروه چهارم شدیم امسال دیگه با سلام و صلوات باید از گروه بالا بیایم و زود زود هم حذف شیم که یه وقت از مرز خوشی سکته نکنیم ؟!!
شاید شما فقط آرزوی یک برد ساده رو داشتی برادر .. ولی نظر من با این پتانسیل استقلال خیلی فراتر از اینهاس ، شما استقلال با اینهمه مهره و ستاره رو جوری فرض میکنی که لابد برای این باخت باید تو محل شیرینی هم پخش بکنیم ! چون پارسال تو گروه چهارم شدیم ! خب این چه ربطی داره ؟! پس الان حتما باید مرفاوی رو اعدام کنیم چون پارسال قهرمان لیگ شدیم و امسال دوم یا سوم !!
آخه اینجور تناسب صحیحه برادر من ؟؟؟! نیمه پر رو دیدن یعنی ندیدن توانائی ای که داشتیم و نتونستیم ازش استفاده کنیم ؟؟!

شما ميگي دفاع مطلق اشتباه بود ! فرزاد خان به حرف آسونه ، وقتي تيمي 3 تا دروازه خالي پشت هم رو خراب ميكنه و در مجموع بازي 10 تا موقعيت گل ، يك گل هم جلو هست ، ديگه روحيه ي حجومي تيم مياد پايين خودكار تو دفاع فرو ميره ، شما بازي بارسلونا سويا رو هم ببينيد بارسلونا بلد بود 10 دقيقه ي آخر رو دفاع نكنه ولي بازم دفاع كرد و زير توپ زد !

کاملا اشتباه میکنی !

یک سرمربی باید برای تمام لحظات بازی نسبت به بازی حریف و توانائی های خودش "برنامه " داشته باشه

برای بار صدم میگم مرفاوی برای بازیها " تدبیر" نداشت برای همین به راحتی مرابیان حریف دستشو میخوندن و برای مهار توانائی ها و استفاده از نقظه ضعف هاش برنامه جدید میریختن اونوقت بود که دیگه تیم صمد فلج میشد ! چون ایشون فکر میکرد مربیان حریف کور هستن و تا آخر بازی سر از هیچی در نمیارن ! اونهم کیا ؟! مربیان کهنه کار خارجی

برای همین همیشه اغلب مواقع استقلال نیمه اول خوب و کوبنده س ولی نیمه دوم به نحو عجیبی تو لاک دفاعی فرو میره و بعضا در حالتی تراژیک قافیه رو میبازه

دوست من یه چیز رو مطمئن باش رو این قسم میخورم : الشباب استقلال رو نبرد پریرا صمد رو برد ..

بله ! اینتر هم 80 دقیقه جلو بارسا دفاع " منطقی " کرد ، ولی خوزه هم هوس نکرد یهو مایکون رو با ماتراتزی عوض بکنه !

قواي هجوي ؟
منظورت‌ارشه ؟ فكرش هم عذابم ميده ...

و بيرون كشيدن فابيو هم به نظر من اشتباه بود !

ولی فکر یه چیز دیگه منو خیلی بیشتر عذاب میده ! اونم تیمی که بشدت خسته س یک گل هم عقب افتاده هیچ طرح و برنامه قابل عنوانی هم نداره و بازی رو با 2 تعویض انجام نداده تموم میکنه ؟!!!!!!!!!!

چون علاقه به مثال خارجی داری برات مثال خارجی میزنم آلکس فرگوسن دقیقه 80 در نبود رونی مهاجم 17 ساله ش رو به بازی میاره و اونم دقیقه 91 برا منچستر گلزنی میکنه .. اینا یعنی چی ؟؟؟

علیرضای عزیز من " کتمان حقایق و کاستی ها " با " طرفدار شکیبا " بودن فرق داره

مطمئن باش من اگه بیشتر از تو استقلال رو دوست نداشته باشم کمتر هم دوست ندارم ولی نمیتونم قبول کنم یک مجموعه اینجور احساسات و شعور طرفدارانش رو به بازی بگیره

هنوز اولین مصاحبه واعظ بعد قهرمانی پارسال یادمه ایشون فرمودن ! :

ما این فصل قهرمان لیگ شدیم و تا حالا سابقه نداشته یه تیم 2 بار پشت سر هم قهرمان لیگ بشه !! ولی خب حالا ما نهایت تلاشمون رو میکنیم . !!!!

این یعنی چی ؟؟ یعنی خود این آقا دایره توقعاتش از پتانسیل استقلال خیلی پایینتره ! چه برسه به کادر فنی محبوبش ! نمیدونم ! شاید این نظرم خیلی بی انصافی باشه ولی من تو این تحولات تیمی اخیر هم نقش نامجو مطلق رو از همه پر رنگ تر میبینم

در ضمن همون تعویضی که خودت میگی اشتباه بود زمینه ساز خوردن گل سوم هم شد .. نه ؟؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
تمامی حرفهای فرزاد عزیز تایید میشه... حرفهایی رو زدی که فرزاد جان همه اینها حرفهای دل من هم بود ولی حس تایپ کردن رو نداشتتم. به خدا هنوزم ناراحتم. وقتی یادم میفته که چه بازی برده ای رو مفتی باختیم....

مرفاوی نزدیک 7 تا بازیه که نیمه مربیان رو بدجوری وا داده.حتی همین موضوع رو فردای بازی تو شبکه خبر بحث کردن سرش. خب این یعنی چی؟ وقتی تیم یک نیمه عالیه یعنی پتانسیل بالایی داره ! وقتی نیمه مربیان رو وا میده یعنی مربی بی تدبیری داره و نمیتونه از این پتانسیل بالای تیمش استفاده کنه !!

از روزی که پریروز مصاحبه واعظ رو خوندم که گفت صمد سال بعد هم مربیه اعصابم ریخته بهم. اخه واقعا چرا باید اینقدر مدیر عامل احمق و نادانی داشته باشیم که قشنگ بعد بازی اومده این رو گفته که بره رو اعصاب هوادارا !

کم کم باید همتون اینو قبول کنید که این اقا سرمربی میخواد که مثل صمد ساده و تو سری خور باشه که هر چی اقا گفت بگه چشم.. تو این مورد هیچ شکی نیست. این که فصل که دیگه تموم شد و رفت پس , الان حمایت کردن هم فایده ای نداره علیرضا جان. حمایت برای چی ؟ برای چه چیزی؟ دیگه فصل تموم شد و رفت. تازه هنوزم مطمئن نیستسم که تو بازی اخر نائب قهرمان میشیم یا نه ! چون اگه هم ما ببریم هم ذوب اهن , ولی ذوب بازیش رو با اختلاف ببره اونا دوم میشن !

الان فقط من میگم این همه به صمد تو این تیم فرصت دادیم تا مربی گری یاد بگیره بسته دیگه... چرا نباید یک بار به پرویز مظلومی یه فرصت بدیم؟ اینو مطمئنم که اگه بیاد میتونه چند سالی تو تیم موندگار بشه و هوادارها رو شاد کنه...

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
به نظر من وقتي يه مجموعه از مدير عامل گرفته تا سرمربي و بعضي بازيكنها براي روكم كني و با اين نيت كه حال سرمربي قبل بگيرن بخوان قهرمان بشن هم بين هوادارا تفرقه ميفته هم تيم موفق نميشه.
كار ندارم قلعه نويي خوبه يا بد اما كل انرژي وفكر و ذهن واعظ ضايع كردن امير بود.

البته قلعه نويي حداقل براي استقلال دو تا قهرماني اورده و مسائل حاشيه اي به من هوادار زياد ربطي نداره ما فقط ميخواييم اس اس خوب نتيجه بگيره با هر كس كه ميخواد باشه.والسلام

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ای خدا.....

بعد این چند روز هنوز باورش برام سخته که اون بازی رو باختیم...

ادیت: راستی ! مدیر عامل محترم و با کلاسمون هم گفته قطعا فصل بعد هم مرفاوی مربیه...

منم همینطور. اصلا از فوتبال زده شدم.

حالا که قراره مربیای ما همه از توی خانواده استقلال باشن چرا یه بار به پرویز مظلومی فرصت ندیم بیاد سر مربی بشه , ها؟!!!!!!

منم با پرویز مظلومی موافقم اما نه به این دلیل که صمد بده. قبول دارم که پر اشتباه و ترسو تصمیم میگیره ولی بیشتر به این دلیل که اگه نوبتی هم باشه نوبت مظلومی هست و هم اینکه فکر میکنم بهتر میتونه حاشیه رو جمع کنه. با بودن صمد واعظ میخواد حاشیه جمع کنه که بدتر با همه درگیر میشه.

راستی قضیه حوله رو تو نود باهال گفت.

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
مرفاوی‌:یقه گنده تر از مجیدی را هم میگیرم ....

تمام حاشیه های آقای فوتبال پاک

حقیقتی در مورد ژنرال...

مثل یک قهرمان رفت وقهرمان ماند. امیر قهرمانانه از استقلال جدا شد وامروز واعظ و دارو دسته اش غرق در نا کامی هستند.امیر ژنرال نیست .بت نیست.لمپن هم نیست.فقط و فقط یک مربی با هوش و توانمندی است که اگر **** اموزشی سالمی داشتیم میتوانست نخبه ای در عالم مربیگری باشد. بد نیست درد نامه اش در روزی که از استقلال رفت دوباره تکرار ...شود: جدایی از یکدیگر رسم همیشگی فوتبال است و اهالی فوتبال را گریزی از این حقیقت نیست. شاید برای من که اکنون در مواجهه با این حقیقت انکار ناپذیر قرار گرفته ام، نیازی به ذکر دلایل جدایی و توضیحی اضافی نباشد.
با این حال، من هرگز رابطه ای صرفا حرفه ای با هواداران پرشور و باشگاه استقلال نداشته ام و این تنها دلیل بیان چند جمله به عنوان خداحافظی از تیم و هواداران است که آنها را مانند خانه و خانواده خود می دانم.
به عنوان یک مربی فوتبال، قواعد این ورزش را می شناسم و آنها را پذیرفته ام. در لحظه خداحافظی ام از استقلال و هوادارانش قصد تکرار ماجرایی که گذشت و بیان دلایل جدایی ام را ندارم چرا که پس از تجربه قهرمانی در یک سال با استقلال در دو جام حذفی و لیگ برتر، از این تیم و هوادارانش جدا می شوم و این خود گویای همه چیز است.
اکنون تنها لازم می دانم به چند نکته اشاره کنم. اول آنکه اعتراف می کنم هر چه در این فوتبال هستم و بدست می آورم را از مردم دارم. بابت کارهای کوچکی که در استقلال کرده ام، منتی بر سر هیچ کس نیست که خدمت به تیم مورد علاقه و هوادارانش را یک وظیفه می دانم.
بار دیگر به این نکته اشاره می کنم که قواعد فوتبال را به خوبی می شناسم و اکنون که پس از دو قهرمانی در یک سال از استقلال جدا می شوم، گلایه ای از هیچ کس ندارم و نخواهم داشت و تنها به واسطه مهیا نبودن شرایط مجبور به ترک تیم محبوبم شده ام.
نکته دیگری که لازم می دانم به آن اشاره کنم، موضع بنده به عنوان عضوی کوچک از خانواده بزرگ استقلال در قبال هواداران و تیم است. اینجانب امیر قلعه نویی رسما اعلام می کنم از این پس هیچ اظهار نظری درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفی- نخواهم کرد و از این به بعد هر گفت و گویی از من درباره استقلال چاپ شود کذب محض است.
در تمام روزهایی که سرمربی استقلال بودم، از پیشکسوتان و اطرافیان استقلال انتظار داشتم فضایی آرام را برای موفقیت تیم فراهم کنند. طبیعی است که خود نیز باید به این مسئله اعتقاد داشته و فضایی را که ما می پسندیدم، برای باشگاه مردمی استقلال فراهم کنم.
در پایان ضمن خداحافظی از هواداران پرشور و باشگاه استقلال که همواره پشتیبان بنده و تیم بوده اند، بار دیگر اعلام می کنم آرزویی جز موفقیت برای مدیران و کادر فنی ندارم و همواره برای سربلندی این تیم دعا می کنم. بنده را حلال کنید.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
از این پس هیچ اظهار نظری درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفی- نخواهم کرد و از این به بعد هر گفت و گویی از من درباره استقلال چاپ شود کذب محض است.

عجب !:hmm:

واقعا چقدر هم عمل كردي ژنرال !
1 ماه هم نتونست صبر كنه ...

حال آدم از هر چي فوتباله به هم ميخوره !

پ.ن : فرزاد جان سر فرصت ادامه ميديم من يكم سرم شلوغه ، تو اولين فرصت ميام ادامه ي بحث ! شرمنده ...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
عجب !:hmm:

واقعا چقدر هم عمل كردي ژنرال !
1 ماه هم نتونست صبر كنه ...

حال آدم از هر چي فوتباله به هم ميخوره !

پ.ن : فرزاد جان سر فرصت ادامه ميديم من يكم سرم شلوغه ، تو اولين فرصت ميام ادامه ي بحث ! شرمنده ...
میگم علیرضا این آهنگرو کی خونده؟؟؟

این ژنرالم که واقعا ژنراله .. از این ژنرالهای بعد از ان. . .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

شایعاتی درباره رفتن واعظ به گوش می رسه که امیدوارم حقیقت داشته باشه:دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

باشه عليرضا جان هروقت خواستي در خدمتيم
البته شما خودت گفتي با نظرات من نميتوني کنار بياي که من اين بحث رو باز کردم والا اصلا قصد قبولاندن حرفام رو ندارم .
ولي شما يا هرکدوم ديگه از رفقا در رد نظراتم بخواد وارد بحث شه من در خدمتم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این اوضاع استقلال هم که شده مثل زمان امام علی و عمر و ....
آدم نمیدونه کی راست میگه / کی دوروغ.
ولی به نظر من اون باباهه آدم ظاهر ساز و مردم فریبیه. از مسائل فنی و .... که بگذریم به قول خودش به مردم اطلاعات غلط میده و انحراف فکری.
حالا واعظ بد یا خوب و........
بیاین یه نظر سنجی کنیم بین خودمون که کی سرمربی بشه بهتره؟
من که میگم پرویز مظلومی. چون هم کار فنیش خوبه. هم از نظر اخلاقی عالیه. رابطه اش با همه خوبه و با کسی مشکل شخصی نداره که بیاره تو تیم. جیگر داره. بلد حرف بزنه. تعصب داره و هم تجربه بالایی داره. فکر میکنم مردم هم دوسش دارند. با اون ما دربی رو نمیبازیم. و نیازی نیست حتما ستاره ها بدرخشند چون بلده از بازیکنش بازی بگیره و حاشیه ها رو جمع میکنه.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تسلیت به همه استقلالی ها :hmm::hmm::hmm:
سال بعد هم همینطوری باید شاهد احمق بازیهای این به اصطلاح سرمربی باشیم

قرارداد صمد مرفاوی تمدید شد

صبح امروز قرارداد صمد مرفاوی ، سرمربی تیم استقلال در محل این باشگاه تمدید شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، از حدود ساعت 9 صبح امروز جلسه ای بین واعظ آشتیانی و صمد مرفاوی در دفتر مدیرعامل تشکیل شد و در نهایت قرارداد مرفاوی در سمت سرمربیگری استقلال تمدید شد .

تیم فوتبال استقلال ، روز چهارشنبه آخرین مسابقه فصل خود را در قزوین و مقابل پیکان این شهر برگزار می کند .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تسلیت به همه استقلالی ها :hmm::hmm::hmm:
سال بعد هم همینطوری باید شاهد احمق بازیهای این به اصطلاح سرمربی باشیم

قرارداد صمد مرفاوی تمدید شد

صبح امروز قرارداد صمد مرفاوی ، سرمربی تیم استقلال در محل این باشگاه تمدید شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، از حدود ساعت 9 صبح امروز جلسه ای بین واعظ آشتیانی و صمد مرفاوی در دفتر مدیرعامل تشکیل شد و در نهایت قرارداد مرفاوی در سمت سرمربیگری استقلال تمدید شد .
.

منم دیدم ولی شاید برای جوسازی باشه. بخاطر آوردن انرژی و انگیزه توی تیم . که بازیکنا بیخیال نشن و پیش خودشون بگن صمد که رفتنیه و بعد از باخت الشباب ازش حرف شنوی نداشته باشند.
تو ایران مخصوصا استقلال از این کارا زیاد میکنند. شاید هنوز امیدی باشه.:eek:
باید پیکان رو برد و دومی رو بدست آورد. به حرف اینا که میگن سهمیه همون 4 تاست اعتباری نیست. فردا میان میگن اونوقت 4تا بود حالا شد 3 تا.

Last edited:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
سلام
قابل توجه بعضی از دوستان ! ببنید کی اول شروع کرده ....

کد:
http://fcesteghlal.ir/AllNews.aspx?NewsID=1754

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا