• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم!

ممنون. فقط یک سوال، تاریخ رو که عوض می کنند، جایی ثبت و اینا میشه دیگه؟ برگه تایپی بهت می دن همون موقع؟

اره، همون جا تو برگ سبزت میزنه مثلا 4/1 بعد میبری 2 جا دوباره برگ سبز جدید بهت میدن

sarbazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها یه سوال دارم ازتون
من دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه کالیفورنیا هستم و ازدست قضا اینجا موندم و باید سربازی برم ولی نمی خام مدرکم رو بدم وزارت علوم ارزشیابی کنه چون برای ادامه نیازش دارم و دانشگاه قبول نمیکنه ایا موردی داره یا حتما باید بدم ارزشیابی ممنون اگه کسی جواب بده خیلی گیرم به خدا کمکککککککک

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام بچه ها یه سوال دارم ازتون
من دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه کالیفورنیا هستم و ازدست قضا اینجا موندم و باید سربازی برم ولی نمی خام مدرکم رو بدم وزارت علوم ارزشیابی کنه چون برای ادامه نیازش دارم و دانشگاه قبول نمیکنه ایا موردی داره یا حتما باید بدم ارزشیابی ممنون اگه کسی جواب بده خیلی گیرم به خدا کمکککککککک

سلام
دوست عزیز
به اصل مدرک شما که کاری ندارند فقط مدرک معادل میدهند و یا همان را تایید میکنند.
در ثانی ، بر فرض هم که مهر بزنند بر روی مدرک شما ، فکر نمیکنم جایی بخواهند به مهر گیر بدهند!

و در آخر 100% شما باید تایید بگیرید برای مدرک خودتون وگر نه **** وظیفه قبول نمیکند
موفق باشید

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام
من ترم بهمن 88 درسم تموم شد یعنی برج 11 . ناییده تحصیلیم هم نیومده دانشگاه که کارهای فارغ التحصیلیم رو انجام بدم. 6 ماه هم میگن وقت دارم...
حالا من نمیدونم این 6 ماه از ماه 11 که آخرین امتحانم رو دادم حساب میشه یا از تاریخی که با دانشگاه تصفییه میکنم و کارهام رو انجام میدم؟ (مثلا خرداد).
ممنون میشم جواب بدین که بدونم غیبت میخورم یا نه!:wacko:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
من ترم بهمن 88 درسم تموم شد یعنی برج 11 . ناییده تحصیلیم هم نیومده دانشگاه که کارهای فارغ التحصیلیم رو انجام بدم. 6 ماه هم میگن وقت دارم...
حالا من نمیدونم این 6 ماه از ماه 11 که آخرین امتحانم رو دادم حساب میشه یا از تاریخی که با دانشگاه تصفییه میکنم و کارهام رو انجام میدم؟ (مثلا خرداد).

سلام
تاریخ فارغ التحصیلی که در برگه درج می شه حساب می شه
برای شما رو می زنن 11/30
من هم همین طور بودم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

سلام دوست من
اولا انجام کارهای فارغ التحصیلی نیازی به تاییدیه تحصیلی نداره من خودم هم تایید تحصیلی نداشتم شما که مدارک رو برای تاییدیه تحصیلی پست میکنید رسید پستی کافیه بدید دانشگاه
در مورد تاریخ فارغالتحصیلی بسته به اینه که دانشگاه سراسری هست یا آزاد
اگه آزاده احتمالا 30/11 باشه من خودم سراسری بودم اونروزی که اقدام کردم برای فارغ التحصیلی و لیست ریز نمرات رو گرفتم حساب شد حالا میخواد 1 ماه بعد از امتحانات یا 2 ماه و ... اقدام کنی

sarbazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از دوستان که جواب دادین
عجب داستانیه ها دانشگاهی که کل دنیا قبولش دارن اینجا باید بدیم ارزشیابی من حتی تاییدیه هم از دانشگاه کالیفورنیا دارم باید یه 3و4 هفته ای معطل شیم:(
بعد از ارسال دفترچه چه مدت بعد اعزام میشیم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ممنون میشم دوستانی که تجربه اش را دارند راهنمایی کنند؛

من الان اون برگه سبز یا همون برگه اعلام زمان اعزامم اومده و تاریخش هم اول آبان هست. من می خوام برم بندازمش اول تیر؛

- هنوز دوشنبه صبح باید برم؟ اونجا پیش کی باید برم؟
- مدارک چی می خواد؟
- اینکه مثلا پدرم رو هم همراهم ببرم ممکنه به خاطر سنش و اینا راه بیان و بندازن اول تیر؟

متشکرم!
این رو بگم برای کسانی که همچین کاری می خوان بکنن.

با توجه به تعطیلی دوشنبه، گفتم امروز سه سری به میدان **** بزنم. رفتم سالن 3 اتاق 15. گفتم میخوام زودتر بر. گفتن باشه و تاریخ جدید رو برام زدن و اومدن جلو درب ورودی باجه یک، پرینت دوباره از برگه سبز گرفتم.

به همین راحتی. خلاصه منم شدم اعزامی اول شهریور.

gpod

Registered User
لایک‌ها
6
کسی نبود جواب مارو بده:eek:

جای بدی نیست اما پسر عموم هم سرباز معلم بود اموزشی اونجا بود اما اینطور که تعریف میکرد نسبت به دوره اموزشی خودم به نظر جالب نمیومد . ! ما که هتل 07 کازرون بودیم واقعا هتل 7 ستاره بود :D

MuSiC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به همه .

رفقا اگر این رو میخونید فقط معتلش نکنید ! هر چه زودتر برید بهتره ... راه داشت چهار سال پیش میرفتم .

من تو ارتش (توپخونه 33 - پرندک) خدمت میکنم . شاید بهتون بگم که جهنم روی زمین !! به جهنم بیلاخ داده !

چه روزایی که با عقرب و مار و سگ و گرگا کشتی نگرفتیم ! چه روزایی که تو سرمای زمستون مثل سگ سه ساعت سه ساعت نگهبانی ندادیم و سرما تا گوشت و استخونمون جرمون میداد !! آب چاه کثیف .. هوای خشک و صحرایی .. گرمای اسیدی تو تابستون

ولی با همه خوبی و بدیهاش و خاطراتش و تلخی ها و خوشی هاش ! مثل برق و باد میگذره .. یه روز چشماتون رو وا میکنید میبینید تو سنوات افتادید ... !!

ما که تو اضاف هستیم !!

سعی کنید درس حسابی خدمت کنید و اضاف نخورید که هر چقدرم قدیمی باشید و از بقیه آشخوری بکشید بازم براتون یک ساعت اضاف هم زوره !! سعی کنید هیچوقت ضعف مرخصی نداشته باشید و کلا به هیچ کادری و سربازی ضعفی از خودتون نشون ندید . هیچ وقت غیبت نکنید .. با همه روال باشید . به هیچکس اعتماد نکنید . به هیچ وجه فکر فرار رو نکنید و بدونید که مثل همه اونایی که تو تاریخ رفتند و تموم کردند ، واسه شما هم تموم میشه .

تو خدمت درس های زیادی میگیرید .

یاده آموزشی بخیر ! 05 کرمون ! آموزشی شیرینترین دورانه خدمته ..

واسه سربازا میگم و با درجه دارا که درس خوندن و با مدرک لیسانس و فوق و بالاتر رفتند کاری ندارم ! چون خدمتو رسما کردن ! اگه شهر خودشون بیافتن که احتمالش هم خیلی بالاس صبح با سرویس ساعت 7 میان و ساعت 1 تعطیل میکنن و میرن ! روزای تعطیل و پنج شنبه و جمعه خونن و خلاصه عزت و احترامی دارن !!! اونایی که تا لیسانس خوندن میشن ستواندوم (با لقب مهندس ) و لیسانس به بالا میشن ستوانیکم که لقب جناب دکتر بهشون میدند .و دو ماه از خدمتشون کسر میشه یعنی 16 ماه خدمت میکنن .

پس طرف صحبت من فقط با سربازاس و گروهبانا !

ولی بیچاره اون کسایی که مثل من مدرک دیپلم یا پایینتر دارند مطمعا باشید به بدترین شکل ممکن به خودتون بدو بیرا میگید که چرا اون زمون که بابا ننتون میگفت درس نخوندید !!

تا 7-8 ماه اول خدمت مثل خر باید کار کنید . و دو رقمی که شدید 90% سنگینی و کار و خدمت از رو دوشتون برداشته میشه !

در ضمن اینم بگم که همه جا ! جای خوب و بد داره . من رفیقم تو اموزشی 05 با هم بودیم اون زمون افتاد تو یه اداره که با لباس شخصی میرفت پای خدمت و خلاصه با همون مدرک زیر دیپلم زندگی میکرد ! البته مسیحی بود یادمه .و خیلی جاهای دیگه ارتش و سازمان های دیگه ...

مرد و موفق باشید . :)

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان
خدمتم 1 تیر هست.
میخوام بندازم برای 1 شهریور

چیکار باید بکنم؟
امکانش هست؟

کی باید برم؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دوستان
خدمتم 1 تیر هست.
میخوام بندازم برای 1 شهریور

چیکار باید بکنم؟
امکانش هست؟

کی باید برم؟
برو **** وظیفه، سالن 3 اتاق 15 اداره اعزام، اونجا بگو. به احتمال زیاد انجام می دن. اگه ندادن یه روز دوشنبه صبح باید بری پیش رئیس و دستور بگیری!

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
برو **** وظیفه، سالن 3 اتاق 15 اداره اعزام، اونجا بگو. به احتمال زیاد انجام می دن. اگه ندادن یه روز دوشنبه صبح باید بری پیش رئیس و دستور بگیری!
سلام
ولی من خوزستان هستم.
باید برم اهواز !؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
ولی من خوزستان هستم.
باید برم اهواز !؟

سلام عزیز
شما با برگ سبز و یه کپی ازش تشریف ببر معاونت وظیفه عمومی خوزستان
بگو میخوام بندازم عقب
اونا بهت یه فرم میدم که پرش کنی بعد میگن منتظر باش تا برگ سبز بیاد در خونتون اگه موافقت بشه
بذار همون تیرماه بمونه بعدا پشیمون میشی

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزیز
شما با برگ سبز و یه کپی ازش تشریف ببر معاونت وظیفه عمومی خوزستان
بگو میخوام بندازم عقب
اونا بهت یه فرم میدم که پرش کنی بعد میگن منتظر باش تا برگ سبز بیاد در خونتون اگه موافقت بشه
بذار همون تیرماه بمونه بعدا پشیمون میشی
نه میخوام پذیرش یا امریه بگیرم.
یعنی ممکنه قبول نکنن برای برج 6؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
نه میخوام پذیرش یا امریه بگیرم.
یعنی ممکنه قبول نکنن برای برج 6؟

قضیه امریه و پذیرش با تاریخ اعزام جداست
شما میخوای مثلا پذیرش **** بشی برگ سبزت رو میدی **** حالا تاریخ اعزامت هر موقع بود مطابق اون برات کد آموزش میاد

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
شما میخوای مثلا پذیرش **** بشی برگ سبزت رو میدی **** حالا تاریخ اعزامت هر موقع بود مطابق اون برات کد آموزش میاد
نه یه پادگانه توی شهرمون یه سرگرده آشناس.
گفت 1 تیر لیسانسی نداریم ولی 1 شهریور داریم..... ****

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
نه یه پادگانه توی شهرمون یه سرگرده آشناس.
گفت 1 تیر لیسانسی نداریم ولی 1 شهریور داریم..... ****

بالا