ممنونم!
ممنون. فقط یک سوال، تاریخ رو که عوض می کنند، جایی ثبت و اینا میشه دیگه؟ برگه تایپی بهت می دن همون موقع؟
اره، همون جا تو برگ سبزت میزنه مثلا 4/1 بعد میبری 2 جا دوباره برگ سبز جدید بهت میدن
ممنونم!
ممنون. فقط یک سوال، تاریخ رو که عوض می کنند، جایی ثبت و اینا میشه دیگه؟ برگه تایپی بهت می دن همون موقع؟
ممنون روزبه جان.اره، همون جا تو برگ سبزت میزنه مثلا 4/1 بعد میبری 2 جا دوباره برگ سبز جدید بهت میدن
سلام بچه ها یه سوال دارم ازتون
من دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه کالیفورنیا هستم و ازدست قضا اینجا موندم و باید سربازی برم ولی نمی خام مدرکم رو بدم وزارت علوم ارزشیابی کنه چون برای ادامه نیازش دارم و دانشگاه قبول نمیکنه ایا موردی داره یا حتما باید بدم ارزشیابی ممنون اگه کسی جواب بده خیلی گیرم به خدا کمکککککککک
سلام
من ترم بهمن 88 درسم تموم شد یعنی برج 11 . ناییده تحصیلیم هم نیومده دانشگاه که کارهای فارغ التحصیلیم رو انجام بدم. 6 ماه هم میگن وقت دارم...
حالا من نمیدونم این 6 ماه از ماه 11 که آخرین امتحانم رو دادم حساب میشه یا از تاریخی که با دانشگاه تصفییه میکنم و کارهام رو انجام میدم؟ (مثلا خرداد).
ممنون میشم جواب بدین که بدونم غیبت میخورم یا نه!:wacko:
سلام
من ترم بهمن 88 درسم تموم شد یعنی برج 11 . ناییده تحصیلیم هم نیومده دانشگاه که کارهای فارغ التحصیلیم رو انجام بدم. 6 ماه هم میگن وقت دارم...
حالا من نمیدونم این 6 ماه از ماه 11 که آخرین امتحانم رو دادم حساب میشه یا از تاریخی که با دانشگاه تصفییه میکنم و کارهام رو انجام میدم؟ (مثلا خرداد).
ممنون میشم جواب بدین که بدونم غیبت میخورم یا نه!:wacko:
سلام
من سرباز معلمیم درست شده اعزامم 1 تیره میگن احتمالا ببرن کرمانشاه واسه آموزشی اگه کسی اطلاعاتی از اونجا داره لطفا بگه:f34r:
این رو بگم برای کسانی که همچین کاری می خوان بکنن.ممنون میشم دوستانی که تجربه اش را دارند راهنمایی کنند؛
من الان اون برگه سبز یا همون برگه اعلام زمان اعزامم اومده و تاریخش هم اول آبان هست. من می خوام برم بندازمش اول تیر؛
- هنوز دوشنبه صبح باید برم؟ اونجا پیش کی باید برم؟
- مدارک چی می خواد؟
- اینکه مثلا پدرم رو هم همراهم ببرم ممکنه به خاطر سنش و اینا راه بیان و بندازن اول تیر؟
متشکرم!
کسی نبود جواب مارو بده![]()
برو **** وظیفه، سالن 3 اتاق 15 اداره اعزام، اونجا بگو. به احتمال زیاد انجام می دن. اگه ندادن یه روز دوشنبه صبح باید بری پیش رئیس و دستور بگیری!دوستان
خدمتم 1 تیر هست.
میخوام بندازم برای 1 شهریور
چیکار باید بکنم؟
امکانش هست؟
کی باید برم؟
سلامبرو **** وظیفه، سالن 3 اتاق 15 اداره اعزام، اونجا بگو. به احتمال زیاد انجام می دن. اگه ندادن یه روز دوشنبه صبح باید بری پیش رئیس و دستور بگیری!
سلام
ولی من خوزستان هستم.
باید برم اهواز !؟
نه میخوام پذیرش یا امریه بگیرم.سلام عزیز
شما با برگ سبز و یه کپی ازش تشریف ببر معاونت وظیفه عمومی خوزستان
بگو میخوام بندازم عقب
اونا بهت یه فرم میدم که پرش کنی بعد میگن منتظر باش تا برگ سبز بیاد در خونتون اگه موافقت بشه
بذار همون تیرماه بمونه بعدا پشیمون میشی
نه میخوام پذیرش یا امریه بگیرم.
یعنی ممکنه قبول نکنن برای برج 6؟
نه یه پادگانه توی شهرمون یه سرگرده آشناس.قضیه امریه و پذیرش با تاریخ اعزام جداست
شما میخوای مثلا پذیرش **** بشی برگ سبزت رو میدی **** حالا تاریخ اعزامت هر موقع بود مطابق اون برات کد آموزش میاد
نه یه پادگانه توی شهرمون یه سرگرده آشناس.قضیه امریه و پذیرش با تاریخ اعزام جداست
شما میخوای مثلا پذیرش **** بشی برگ سبزت رو میدی **** حالا تاریخ اعزامت هر موقع بود مطابق اون برات کد آموزش میاد