Ashimoto
Registered User
- نوشتهها
- 1,962
- لایکها
- 1
مبعلی گفته دایی منو از صحنه فوتبال ایران حذف کرد
به هیچ قیمتی حاضر نیستم دوباره برم تیمی که دایی هست!
منظور علیرضا تیم استیل آذین هست, دایی که پرسپولیسه...
مبعلی گفته دایی منو از صحنه فوتبال ایران حذف کرد
به هیچ قیمتی حاضر نیستم دوباره برم تیمی که دایی هست!
اين فيلم را حتما ببينيد
درباره اشتباهات داوري عليه استقلال
سايت رسمي باشگاه استقلال پس از پايان رقابتهاي ليگ برتر گزيده اي از اشتباهات مسلم داوري را كه به ضرر اين تيم در فصل گذشته تمام شده را به صورت يك فيلم كوتاه در اختيار عموم قرار مي دهد .
پيش از تماشاي اين فيلم به چند نكته توجه نماييد :
1 - باشگاه استقلال با انتشار اين فيلم به هيچ وجه قصد ندارد كه نقاط ضعف خود را در فصلي كه گذشت ناديده بگيرد .
2 - افكار عمومي بهترين قاضي براي قضاوت هستند .
3 - باشگاه استقلال مي توانست اين فيلم را در خلال مسابقات به نمايش بگذارد اما ممكن بود اين حركت موجب توليد حاشيه هايي شود كه به نفع جامعه داوري و باشگاه استقلال نبود !
4 - اشتباهات داوري در فوتبال دنيا امري اجتناب ناپذير است اما گاهي اوقات افزايش اين خطاها به تيم ها ضربات جبران ناپذيري وارد مي كند .
5 - به يقين در دو يا سه مورد اشتباهات داوري به نفع تيم استقلال بود كه درباره آنها كارشناسان نظرات متفاوتي داشتند اما آن صحنه ها در مسابقاتي رخ داد كه تيم استقلال بدون اشتباهات داوري هم برنده مسابقه بوده است .
6 - جمع و تفريق امتيازها در پايان اين فيلم كاري خواهد بود كه هر هواداري انجام مي دهد اما اين كار به دليل مسائل مختلف در اين فيلم انجام نشده و قضاوت در اين مورد بر عهده مخاطبان است .
adsl internet
http://fcesteghlal.ir/movie/dsl.wmv
dial up internet
http://fcesteghlal.ir/movie/dialup.htm
منبع
http://fcesteghlal.ir/
منظور علیرضا تیم استیل آذین هست, دایی که پرسپولیسه...
آهان آره اصلا حواسم نبود هدایتی رفته استیل !
بعید میدونم اونجام بره .. چند ساله که صحبتش به اس اس هست ! هر سال میگن !! کی میاد بالاخره ما موندیم!
اصلا کسی میدونه هنوز تو اوجه یا نه؟!
مبعلی پارسال یکی از بهترین های امارات بود و با اون پاس هاش معروف شده بود به مهندس ولی امسال کمی نسبت به پارسال افت کرده.
امیدوارم امسال با استقلال امضا کنه...
درسته !
به نظر من بعضي بازكنا اگر آماده هم نباشن ارزش دارند روشون سرمايه گذاري كنن ، يكيش ايمانه ، به نظر من از كاظمي 100% بهتره ، كاظمي هر 5 تا بازي يكيش خوبه !
مطمئن باشيد خسرو دوم ميشه !
----------------
در گفتوگو با فارس
فشنگچي: اين هفته با استقلاليها مذاكره ميكنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال صباي قم گفت: در هفته جاري با مسئولان باشگاه استقلال مذاكره ميكنم.
امير حسين فشنگچي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص شايعه حضورش در استقلال در ليگ دهم اظهار داشت: هنوز هيچ تصميمي براي آينده ام نگرفته ام.
وي ادامه داد: مسئولان باشگاه استقلال براي حضورم در فصل آينده با من صحبت كرده اند ولي هنوز پاسخي به آنها نداده ام. قرار است در يكي از روزهاي اين هفته با نماينده تيم استقلال مذاكره كنم و پس از بررسي شرايط به آنها جواب بدهم.
انتهاي پيام/
جباری 3 تا بازی پشت سر هم بازی کنه شش ماه مصدومه....
جباری 3 تا بازی پشت سر هم بازی کنه شش ماه مصدومه....
آره مهاجمم اوضاع خرابه ، مهاجم خوب كه نداريم !
يك عماد رضا هست كه 99% ميره استيل آذين ...
بايد دنبال خارجي باشيم :|
اين هدايتي اعصاب آدم رو خراب ميكنه( 7 ميليون دلار ميخواست دنيزلي رو بخره !
خدا به خير كنه ///
وي تاکيد کرد: بايد ديد استعفاي مرفاوي پذيرفته مي شود يا نه. شايد هيات مديره استقلال بخواهد مربي خارجي بياورد. به هر حال بايد تکليف اين تيم زودتر مشخص شود چون تيمي مثل استيل آذين با اکثر بازيکنان خوب مذاکراتش را انجام داده است. بازيکناني که مي توانند به استقلال بيايند در حال توافق با استيل آذين هستند.
خدا کنه مظلومی بیارن.
به نظر من که جباری هرچی هست پاسهای طلاییش بیشتر از جانوار میتونه باشه !اولا از جباري خوشم ميومد اما بيشتر دنبال پوله. اصلا بازيكن متعصبي نيست
اصلا از مظلومی خوشم نمیاد
کاش یکی جز این گزینه ها که تو ذهن شماس یکی بیاد . .
مثلا اون مربی قدیمیه بود رفتیم باهاش قهرمان آسیا شدیم . .چی بود!؟
پورحیدری منم بیشتر دوست دارم اون برگرده... یادش بخیر..
اخه مظلومی باید بررسی بشه کارنامش: چرا مس امسال نتونست درست جمع کنه؟ به نظر من نمی تونه با حاشیه ها بسازه...