• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم کد 181 هستم.
آمار نیرو هوایی مشهد رو از یکی از دوستام که مشهدیه گرفتم اونم از دوستش که آموزشی اونجا بوده و الان 5 ماه خدمته پرسیده بود خیلی ازش تعریف می کرد!!
می گفت هتل!!!
پادگانش هم مرکز شهره.

پادگان نیروهوایی مشهد تو شهر هست ولی مرکز شهر نیست پایین شهره

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
اين قضيه صنوات چيه؟ اصلا درست نوشتم مثلا ميگن يكي 3 ماه صنوات داره... بعد اگه اضافه خدمت اينا داشته باشي كي ميفهمي؟ اگه داشته باشي تو همين برگه ها كه تاحالا امده مينويسه يا نه وقتي اعزام بشي بري ميفهمي؟ كه آياي اضاف خوردي يا نه؟

اگه تو برگ سبزت زده باشه غیبت 3 ماه صنوات میخوری، یعنی 3 ماه بیشتر

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
سلام به بروبچزی که افتادند هتل مدرس کرج:دی
یکی از بهترین جاهای کشوره
همه فوق لیسانس و دکترا اونجا هستند و بچه های نخبه ای که باید فقط آموزشی رو برند..
لیسانسه ها هم هستند (اونایی که امریه گرفتند و یا بسیجیهای فعال که لباس شخصی میشن بعد از آموزشی.)
داداش من دو ماه اونجا بوده و امشب برمیگرده و دوره آموزشیش تموم می شه :D:D:D
از شنبه تا روز دوشنبه شب رزمایش بود.

آدمهای خیلی فهمیده ای اونجا هستند... بهترین های کشور... :) :)

یک وبلاگ خیلی معروف هم بچه های اونجا درست کردند که بچه هایی که الان اونجا افتادن می تونن برن بخونن:
hotelmodares.blogfa.com

اگه بچه هایی که سوالی چیزی دارن برای هتل مدرس بیان اینجا بپرسن, بهش می گم بیاد جواب بده.

من یک تیر اعزامم برای 01 ارتش تهران...
اونجا هم خوبه :p:p

dydydedman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اول تیر 89 کسی هست بره وزارت دفاع (کد 75)

kinglover

Registered User
لایک‌ها
21
آموزشی میشه ژیلت برد ؟
اگه میشه برد ، چه ژیلتی خوبه ؟
ممنون

am2o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز منم آمار نیشابور رو از نیشابوری گرفتم گفتش هتل !!بچه های شهر خودشون از پادگان خودشون خیلی تعریف میکنن !!!من ندیدم کسی از پادگانش بد بگه !!!

اما شنیدم نیروی هوایی کلا خیلی خوبه. این شاید قابل اتکا تر باشه

سلام
دوست عزیزتر جمله آخرت منطقیه ولی شما آمار 05 کرمان رو از من بپرس تا واست بگم جریانش چیه!!!!
مگه پادگان ارث باباشونه که بیخود ازش تعریف کنن؟
حالا ما دلمون به حرفهای دوستمون خوشه چرا ضد حال میزنی!!!
از طرفی هتل بودن یا نبودن بستگی به خود آدم داره، میگن اگه سفت بگیری ......
من که متاهل هستم و یه پسر 2 ساله دارم مجبورم دلم خوش باشه چون همین جوری طاقت دوری از خانوادم رو ندارم!:(
فقط روحیه

hoseinezci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم سرباز معلمیم درست شد یعنی 2 بار گزینش شدم بعد یه مدت زنگ زدن که کارتون درست شده 1/2 نرین تا 1/4 واستون یه برگه دیگه میاد . 5شنبه هفته پیشم برگه جدید اومد که کدش 123 **** نیشابور بود ولی تو برگه اولم 01 تهران بودم . ماله شما هم حتما میاد اگه نیومد برو پلیس +10 بهت میگن .
از دوستان کس دیگه ای هم نیشابور افتاده ؟

سلام
منم افتادم نیشابور
سرباز معلم
چاکریم

hoseinezci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچز اینجا کسی 02 ( 36 ) افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
سربازهای عزیز فقط 5 روز مانده به روز اعزام
امیدوارم همه با روحیه باشین مثل من.کاشکی میشد بگن فردا برین آموزشی من دیگه حوصلم خیلی سر رفته
راستی یه سوال اساسی کله نازنینو کچل کنیم بعد بریم یا اونجا کچل کنیم آخه خیلی ها میگن روز اول که رفتی بهت لباس میدن میگن چند روز دیگه بیا حالا اگه کچل کرده باشی که نمیتونی راست راست:p تو شهرت راه بری راستی من 01 افتادم. حالا کچل کنیم یا نه؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,443
سلام

من یک تیر اعزامم برای 01 ارتش تهران...
اونجا هم خوبه :p:p

خوشبختم :rolleyes: من هم 02 هستم که ظاهرا یکی هست و کنار هم هستن ...
حالا این پادگان اسمش چی چی هست ؟ کدوم خیابونه ؟ تو شهره ؟

برو بچز اینجا کسی 02 ( 36 ) افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزن قدش داداش ... منم 36 ... 02 هستم .
من از اصفهانم

سلام به همه
سربازهای عزیز فقط 5 روز مانده به روز اعزام
امیدوارم همه با روحیه باشین مثل من.کاشکی میشد بگن فردا برین آموزشی من دیگه حوصلم خیلی سر رفته
راستی یه سوال اساسی کله نازنینو کچل کنیم بعد بریم یا اونجا کچل کنیم آخه خیلی ها میگن روز اول که رفتی بهت لباس میدن میگن چند روز دیگه بیا حالا اگه کچل کرده باشی که نمیتونی راست راست:p تو شهرت راه بری راستی من 01 افتادم. حالا کچل کنیم یا نه؟
آره قبلش کچل کن ... تو این هوا تازه راحت میشی .

.

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
خوشبختم :rolleyes: من هم 02 هستم که ظاهرا یکی هست و کنار هم هستن ...
حالا این پادگان اسمش چی چی هست ؟ کدوم خیابونه ؟ تو شهره ؟

بزن قدش داداش ... منم 36 ... 02 هستم .
من از اصفهانم

آره قبلش کچل کن ... تو این هوا تازه راحت میشی .

.

سلامممممممممم دوست عزیز
من هم اصفهانم
01 افتادم
اما نزدیک همیم
توی میدون کلاهدوزه...
ما اینور میدونیم... شما اونور میدون...
آدرسش... شرق تهران ... افسریه (بسیج مستضعفین =01 - شهید دوران =02) توی شهره... اگه می خوای دقیق تر بدونی , توی گوگل بنویس 02 ارتش توی ویکی مدیا عکس ماهواره ای با اطلاعات کامل از ساختمون هاش می یاد

فقط اینو بگم (البته ببخشیدها)که دهنممممممممممممممممممممممممممممون سرویسه تابستونیه آموزشی...

آره ... منم می خوام کچل کنم...
اما می گند اونجا می گن برید یکشنبه بیاید (شنبه تعطیله)
برای همین می ترسم کچل کنم که از چهارشنبه تا یکشنبه نمی شه دیگه به قول خودمون ول گشت...
اما یکی از بچه ها اسفند 01 افتاده بود... نزده بود ... بعد برای مرخصی پنج شنبه جمعه که برگشته بود خونه ... اون موقع زده بود. هیچ کسی هم باهاش کاری نداشته بود
داداش من 2 ماه پیش رفت آموزشی... صبح پل راه آهن بهش یک بلیط دادند برای ساعت 1بعد ازظهر ترمینال کاوه , گفتن باید با اون بری که در پادگان پیاده ات کنه...
از ما هم همین جوریه... بلیط چند ساعت دیگه رو بهمون می دن که برای شب اونجا باشیم(یک دفعه دیدی بلیط روز شنبه ظهر را دادند که شب یکشنه اونجا باشیم....)

Last edited:

pooya_naj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko:
سه روز اونجا اموزشی بودم :) خدا رو شکر ترخیص شدم نرفتم بقیشو :)

ساختمون هاش نوسازه ولی اگر قاطی فوق لیسانس ها بتونی بشی بهتره :) ایرکاندیشن % ال سی دی و تخت ها جدید...

دوم اینکه فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس ظاهرا یکیه و باطنش فرق میکنه پس سعی کن گول ظاهرشو نخوری همون روز اول که میرسی به پادگان مالک اشتر پیاده شدی همه الاف منتظر تقسیم هستن یه گوشه صبر کن نوبت فوق لیسانس ها رسید بپر قاطیشون ...

از شهر اراک مقدار فاصله داره و خارج شهر محسوب میشه ! روبروش یه کوهه که بیشتر باهاش آشنا میشی اردو و تیر اندازی و این حرفا اونجاست

متاسفانه پادگان بزرگی هستش و کلی پیاده روی می طلبه ! من خودم صفر یک تهران خدمت کردم بهترین یگانش همه چی در دوقدمی اسایشگاه دم دست ...

وضعیت اب هوا مطلوب نیست !! اب هم تعریفی نداره ! سرویس بهداشتی خارج از اسایشگاه است و تعدادش هم کمه همه مشکل داره ...
ابش هم بخوری بسته به نظر خودت شاید خوردی پسندیدی :دی اون گوشه سمت راست یه بوفه مسخره داره که توش مقدار اندکی مواد خوراکی هست ازش میتونی اب بگیری

افسران اموزش !! نداره یه مشت گروهبان از نوع کادری و سخت گیر شانس بیاری ادم خوبی که اذیت نکنه لاشون پیدا بشه من در مقایسه با تهران صفر یک میتونم بگم تو صفر یک مثلا اگر 10 تا فرمانده بود دوتاشون شبیه اینا تو اراک سخت گیر در میومدن :) ولی اونجا همشون شبیه همین دوتای تهران هستن :دی

نظم و برنامه نداره هر گروهانی باسه خودش مشغوله اگه فرمانده خوبی داشته باشی راحت میگذره

حمام هم خارج از یگان تشریف دارن برخلاف تهران که هم سرویس هم حمام ترو تمیز داخل یگان بقل تختت هست :دی

درضمن دقت کن که توی سازمان رژ که باهاش اشنا میشی در این موقعیت که میگم قرار بگیری
1- همیشه سمت راست باشی (یعنی ملت که وا میست ردیف به ردیف شما نفر دوم سمت راست باشی)
2- صف 4 تا مونده به اخر یا 3 تا مونده به اخر باشی

اگر این دو نکته رو رعایت کردی تا اخر اموزشی راحت میتونی رژه نری :) وقتی به مراسم پایان دوره رسیدی کف پوتینت رو با دوستات مقایسه کن ! متوجه میشی کف پوتین همه سایده شده رفته ولی پوتینت هنوز نو هست انوقت منو دعا کن :) البته ملت که پا درد میگیرن قر قر میکنن بازم یاد من میوفتی دعا میکنی :))

فعلا خوش بگذره ! راستی بدترین فصل ممکن رو برای رفتن انتخاب کردی چون انقدر گرمه که همه گرما زده اب سوخته ! مرتب مشغول بالا اوردن هستید :) اموزشی یعنی 95% در هوای ازاد زیر این گرما و افتاب موندن :) اگر وقت داری برو جابجاش کن یه فصل خوب مثل پائییز یا برج 12 بنداز که بهتره :)

:wacko:
سلام
قربون دستت.از حالا رعب و وحشت انداختي تو وجودم.
ولي دستت درد نكنه يه چيزايي دستم اومد از اوضاع و احوال اونجا. رژه رو هم منظورت اينه كه يه جورايي وسط بيفتم(اگه درست فهميده باشم) كه زياد تو ديد نباشه!؟
نميتونم عوض كنم چون ميخوام آموزشي رو زودتر برم،چون اگه مشكلي پيش نياد انشاالله ارشد قبول ميشم و شهريور درخواست ترخيص واسه تحصيل ميكنم.(البته گوش شيطون كر اگه مشكلي پيش نياد)واسه همين نميتونم تاريخ رو عوض كنم.
باز هم دستت درد نكنه.
اگه نكات آموزنده و يا آموزش‌ها و نكات خاص ديگه‌اي هم هست كه به درد ميخوره اگه بگي ممنون ميشم.
فعلا خدا نگه‌دار.​

dydydedman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها کد من هم اومد 75 وزارت دفاع قزوین چه جور جایی هست ارتش یا ****؟
من شنیدم هتله ولی نمیدونم ارتش یا ****؟

من هم اول تیر 89 اعزام به قزوین هستم شما هم اول تیر اعزام میشی من از اصفهان اعزام میشم
[email protected]

امین تهرانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، من اهل تهرانم ، مهندسی برق مخابرات
1 تیر اعزامم و مازاد شدم ، شاید یکی بتونه برام درست کنه هر جا که میخوام
من نظرم رو ستاری کد 20 هست ، و بعد وزارت دفاع
البته شاید وزارت دفاع برم چون هم دوستم اونجا افتاده هم اینکه شنیدم 5شنبه ها تعطیله(بعد از آموزشی)
من بیشتر نگران بعد از آموزشی ام
حقوق وزارت دفاع و ارتش فرق داره؟
پیشنهادتون چیه؟
من میخوام بعد آموزشی جای خوب باشم . تهران باشم حتما ، تک پسر هم هستم
اگه میشه سریع راهنمایی کنید ، ممنون

سلام دوست عزیز . منم 1 تیر اعزامم و کد مازاد خوردم و از تهرانم . من بهت وزارت دفاع رو پیشنهاد می کنم ...
راستی نمیتونی برای منم جورش کنی؟! :)

بالا