سه روز اونجا اموزشی بودم

خدا رو شکر ترخیص شدم نرفتم بقیشو
ساختمون هاش نوسازه ولی اگر قاطی فوق لیسانس ها بتونی بشی بهتره

ایرکاندیشن % ال سی دی و تخت ها جدید...
دوم اینکه فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس ظاهرا یکیه و باطنش فرق میکنه پس سعی کن گول ظاهرشو نخوری همون روز اول که میرسی به پادگان مالک اشتر پیاده شدی همه الاف منتظر تقسیم هستن یه گوشه صبر کن نوبت فوق لیسانس ها رسید بپر قاطیشون ...
از شهر اراک مقدار فاصله داره و خارج شهر محسوب میشه ! روبروش یه کوهه که بیشتر باهاش آشنا میشی اردو و تیر اندازی و این حرفا اونجاست
متاسفانه پادگان بزرگی هستش و کلی پیاده روی می طلبه ! من خودم صفر یک تهران خدمت کردم بهترین یگانش همه چی در دوقدمی اسایشگاه دم دست ...
وضعیت اب هوا مطلوب نیست !! اب هم تعریفی نداره ! سرویس بهداشتی خارج از اسایشگاه است و تعدادش هم کمه همه مشکل داره ...
ابش هم بخوری بسته به نظر خودت شاید خوردی پسندیدی :دی اون گوشه سمت راست یه بوفه مسخره داره که توش مقدار اندکی مواد خوراکی هست ازش میتونی اب بگیری
افسران اموزش !! نداره یه مشت گروهبان از نوع کادری و سخت گیر شانس بیاری ادم خوبی که اذیت نکنه لاشون پیدا بشه من در مقایسه با تهران صفر یک میتونم بگم تو صفر یک مثلا اگر 10 تا فرمانده بود دوتاشون شبیه اینا تو اراک سخت گیر در میومدن

ولی اونجا همشون شبیه همین دوتای تهران هستن :دی
نظم و برنامه نداره هر گروهانی باسه خودش مشغوله اگه فرمانده خوبی داشته باشی راحت میگذره
حمام هم خارج از یگان تشریف دارن برخلاف تهران که هم سرویس هم حمام ترو تمیز داخل یگان بقل تختت هست :دی
درضمن دقت کن که توی سازمان رژ که باهاش اشنا میشی در این موقعیت که میگم قرار بگیری
1- همیشه سمت راست باشی (یعنی ملت که وا میست ردیف به ردیف شما نفر دوم سمت راست باشی)
2- صف 4 تا مونده به اخر یا 3 تا مونده به اخر باشی
اگر این دو نکته رو رعایت کردی تا اخر اموزشی راحت میتونی رژه نری

وقتی به مراسم پایان دوره رسیدی کف پوتینت رو با دوستات مقایسه کن ! متوجه میشی کف پوتین همه سایده شده رفته ولی پوتینت هنوز نو هست انوقت منو دعا کن

البته ملت که پا درد میگیرن قر قر میکنن بازم یاد من میوفتی دعا میکنی

)
فعلا خوش بگذره ! راستی بدترین فصل ممکن رو برای رفتن انتخاب کردی چون انقدر گرمه که همه گرما زده اب سوخته ! مرتب مشغول بالا اوردن هستید

اموزشی یعنی 95% در هوای ازاد زیر این گرما و افتاب موندن

اگر وقت داری برو جابجاش کن یه فصل خوب مثل پائییز یا برج 12 بنداز که بهتره