kh.farshad
Registered User
سلام
ممنون از پاسخت
من بچه رشت هستم ( گیلان )
در مورد مشکین شهر
2 هفته اول
کارشون توجیه و خلاصه چگونگی آنکادر تخت ها و تمرینات نظامی مثه رژه و صف جم هستش
در کل دو هفته اول بسی سخته
معمولا روزای پنجشنبه و جمعه مرخصی میدن
البته ما همش لغو مرخصی می شدیم به دلایل مزخرف
در کل دو تا گردان اونجا وجود داره
یکی گردان امام حسین که واقعا خوبه و من همونجا بودم تو گروهان پنجش
و دیگری گردان عاشورا که دهن بچه ها رو آسفالت کردن
گردان عاشورا برایه بچه هایه راه دور هستش و
بسی سخت
اصلا کلا بدرد نمی خوره گردان فقط امام حسین
من تو گروهان پنج بودم و اسم فرماندمون صالح حسن بگلو و جانشین اون ستوان سوم محمدی بود
آدم های خوبی بودن
در کل به قول خودت نباید اونجا تابلو بشیم تابلو بشیم دیگه ول نمی کنن
غذاش خوبه از تمام ارگان های نیروی انتظامی بهتره مطمئن باش
همین
راستی من با درجه گروهبانی یکیمی باید برم بالای برجک نگهبانی
اصلا وظیفه من اونجا چیه
وقت استراحت داریم
فعلا
یا حق
سلام ما رو هم روز اول دادن گردان امام حسین معلوم نیست اونجا باشیم یا نه
این دژبانهاش هم بنظر خیلی بدخلق میان نه؟ رگ خوابشون چطوریه؟
من نمیدونم بچه رشت رو چرا باید به هنگ مرزی بدن اونم جایی مثل آذربایجانغربی!!!!!!!!
داداش من قبلا هم گفتم قصد ایجاد وحشت ندارم ولی اینا رو الان بدونی خیلی بهتره تا اینکه بعدا دیر شده باشی
مسئله روی برجک پست دادن نیست
اگه فرماندهی بدن که هیچ اگه تقسیمتون کنند هنگ مرزی ممکنه بدن گروهان مرزی
گروهان مرزی تقریبا بخش فرماندهی بحساب میان که توی روستا هستن (روستاهای کردنشین) بعد میشه پاسگاه مرزی که بین هر پاسگاه مرزی توسط برجکهای مرزی ( نه از این برجکهای یه نفره، اونایی که مثل قلعه هستن) کنترل میشه و چند تا سنگر کمین هم هست
خلاصه تجربه خوبی کسب خواهی کرد جذاب و پرهیجان که خاطره میشه برات هر چند ممکنه تلخ هم باشه
از جمله اینکه ممکنه ببرنتون کمین این نسبتا بهتره ولی وای بحالتون اگه خودتون بیفتید توی کمین!!!!!!!!!!!!
هنگ مرزی ارومیه سه تا گروهان مرزی داره گروهان مرزی سرو، گروهان مرزی زیوه و گروهان مرزی ترگور که آخری جای بسیار دلچسب ، زیبا و دیدنی هست. علاوه بر اینها اماد و پشتیبانی، گروهان پشتیبانی رزمی، گروهان احتیاط و ضربت هستند.
احتمالا من هم بعد از آموزشی بیفتم همین مرزبانی آذربایجان غربی
آخرش هم تا یادم نرفته بگم وقتی تو یا هر کس دیگه سر پست هستید باید شش دانگ حواستون جمع باشه البته فکر کنم خودشون بحد کافی توجیهتون کنن ولی فقط یک لحظه غفلت یا خواب آلودگی ممکنه خیلی گرون تمام بشه براتون ( نه برای نگهبان بلکه برای کل سربازا، که تا بحال موارد زیادی شاهد بودیم)
هر جا که افتادی بنویس تا بدونم کدوم منطقه هستی ولی از من میشنوی زبون بریز بیفتی ستاد فرماندهیش یا حداقل هنگ مرزی ارومیه