• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من 10 روز آموزشی رو شهید بیگلری بودم نیروی انتظامی مشگین شهر
الان 1.5 روز اومدم مرخصی و ظهر باید برم
زندان زندان زندان ....
خیلی سخت میگیرن اذیت میکنن
تنبیهاتش حالت شنا، بشین پاشو، کلاغ پر و سخت تر از همه بدو بایست

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام

اول راجب اینکه ارتش سخت میگیره کاملا درست هست مخصوصا نیرو زمینی ارتش ...
اما راجب اینکه شما کجا ممکنه بیافتی بین ارتش ، **** ، نیرو انتظامی یا نیروی دریا باید بگم این تقسیم ها دست **** وظیفه تهران هستش...اون ها هستن که افراد رو تقسیم میکنند...

اما راجب سئوالت که پرسیدی :

( سلام دوستان.

درسته که میگن تک پسر (مثلا تک پسری که 3 تا خواهر کوچکتر از خودش داره و پدرش هنوز به 60 نرسیده) برای خدمت توی تهران میفته ؟

اگر توی تهران بیفته شرایطش چطوریه ؟ (میگن 7 صبح میری تا 2 بعد از ظهر) درسته ؟

ممنون.. )

خوب تبریک میگم شما تک پسر هستید و این قانون برای شما به این صورت هست که شما اول میافتید آموزشی و حالا بسته به شانست هست ممکنه کرج بیافتی یا پرندک یا جهرم یا حتی تهران این بسته به شانست هست (مگر با داشتن پارتی کاری کنی که از طرف **** وظیفه برای 2 ماه آموزشی تهران بیافتی) و اما در باره بعدش ممکنه پارتیت جور نشه و شانس هم نیاری وقتی به عنوان مثال افتادی هر جایی که تقسیم شدی تو همون روز اول به شما میگن
شرایط دار ها کیا هستن 1 پدر نظامی 2 متاهل ها 3 تک پسر ها 4 کسر خدمت دار ها 5 افرادی که زیر پوشش کمیته امداد هستند...

و حالا شما اینجا فرم تک پسر ها رو باید بگیرید و کامل کنید و بعد به شما میگن باید به دو ثبت احوال بری و اون ها این فرم رو تایید کنند یکی ثبت احوال محل تولد پدر و اون یکی هم ثبت احوال محل تولد مادر بعدش این فرم با باقی مدارک ها بهشون میدی و اصلا دیگه بحث تهران برای این فرم نمیمونه هرکی هر کجا زندگی کنه همون شهر میافته یعنی محل زندگی فعلی مثلا یکی بچه شیراز هست شیراز میمونه یکی مازندران ، مازندران میمونه و تهران هم که تهران...

اما میگن باید نمره آموزشیت هم خوب باشه...

فکر کنم منظورت از اینکه 7 بری 2 بیای همون بعد از دوران آموزشی هستش...همه اینا دیگه بر میگرده به اینکه کجا بعدش باشی و چه کاری انجام میدی ممکن یه جایی باشی که از کار زیاد و سخت گیری خبری نباشه و اصلا به 2 هم نرسه زود تر بیای ممکنه یه جوری باشه که تا ساعت 4 اسیر باشی اما میتونی روش حساب کنی 95%امید وار باش همین طور میشه...

اما یه مطلبی بهت بگم در باره آموزشی تو این دوره 1 4 89 که من رفتم میدون **** همه بچه ها رو فرستادن شهرستان یکی از دوستان هم که کرج بود مازاد خورده بود و اکثریت بچه های مازاد کرج و فرستادن تهران...

اما اینا خودشون با کمبود مادیات روبرو هستن و سعی میکنن طرف هر جور شده نزدیک به محل خودش باشه ببین دیگه چی بشه و لجبازی کنن یکی و خیلی دور بندازن و یا طرف دیگه خیلی شانس بهش پشت بکنه که جای دور بیافته

به هر حال موفق باشی سئوالی بود بپرس تا جایی که بدونم بهت جواب میدم...فعلا بچه های فعال فروم مثل خودم سرباز شدن و مطمئنا وقتی برگشتن و تونستن مرخصی بیان خونه و بیان به این تاپیک سربزنن بهتر از من راهنماییت میکنن تازه با کوله باری از تجربه از سربازی

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز . پس بعد از آموزشی میفتیم تهران، خداکنه ارتش نیفتیم . فعلاً تا سال دیگه وقت دارم، تا اون موقع خدا بزرگه... :happy:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز . پس بعد از آموزشی میفتیم تهران، خداکنه ارتش نیفتیم . فعلاً تا سال دیگه وقت دارم، تا اون موقع خدا بزرگه... :happy:

همچین نگران بودی گفتم فردا اعزامی ! به قوله دوستمون چیزی که تو تهران زیاد عوض میشه قانونه تا اون موقع شما معاف میشی نگران نباش !

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
همچین نگران بودی گفتم فردا اعزامی ! به قوله دوستمون چیزی که تو تهران زیاد عوض میشه قانونه تا اون موقع شما معاف میشی نگران نباش !
خدا از دهنت بشنوه دوست عزیز . .
آخه این سربازی (بیگاری) باعث شد من نتونم تغییر رشته بدم! کلاً برای تحصیلاتم و هدفم مشکل درست کرده! بخاطر همین من از الآن نگرانم. .. :(

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
برادرا یه سواله مبتدیانه :
این که وقتی دوره ی آموزشی تموم شد و سرباز شدیم و درجه هامونو گرفتیم ، باز هم مثل آموزش باید صبح تا شب توی پادگان باشیم و شبا همونجا بخوابیم یا آزادی هم داره ؟ برای مدارک مختلف فرق داره ؟

sm1388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه چه رشته هایی دوره - کد می خوره ؟
من صنایع هست رشتم ؟
کد می خوره ؟

iman_emd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ارتش شیراز چی جوریاست ؟
اگه کسی رفته و اطلاعاتی داره ممنون می شم توضیح بده.

uhummm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساعت آموزشی از صبح که بیدار میکنن برای نماز شروع میشه اگه اشتباه نکنم تا 19 بعد از ظهر البته مرخصی که میدن از ساعت 17:30 ساعتشو میزنن ولی عملا که از ما تا ساعت 19 تو پادگان کار میکشن و به سرباز هایی که نگهبانی نداشته باشند و یا بازداشتی نباشن مرخصی ساعتی میدن که باید سر ساعت تو خوابگاه یا آسایشگاه باشه و قبل از ساعت 10 هر جا هستن بیرون پادگان یا حتی تو پادگان هم که باشه باید خودشو برای خواب برسونه چون آخر شب تعداد پوتین های بیرون آسایشگاه با تعداد افراد داخل رو میشمارن و حساب ها دستشون هست که چند نفر مرخصی ساعتی دارن که الان باید باشن یا نباشن...

هر روز هم مرخصی ساعتی میشه گرفت اما به شرطی میدن که نگهبانی نداشته باشه، اما اینکه هر روز بیام خون رو انشاالله از شنبه میخوام ببنیم میزارن بیام یا نه

انشاالله هرچی زود تر هم تماس میگیره

سلام آقا حمید
ممنون از توضیحات کاملتون.. راستش هرچی بیشتر بدونم اوضاع و احوال چطوره خیالم راحت تره.. و با توضیحاتی که شما دادین هرچند خیلی سخت میگذره بهتون اما از بی خبری خیلی بهتره
دیروز تونست باهام تماس بگیره.. اوضاع اونجا هم دقیقا مثل اوضاعیه که شما تعریف کردین.. میگفت گرما خیلی اذیت میکنه و وقتی میخوان یکی رو تنبیه کنن میگن کلاهشو برداره و بمونه زیر آفتاب.. میگفت خیلیا سوختن و گرما زده شدن.. دو تا تفلن عمومی داره که یکیش خرابه و جلوی اون یکی هم همیشه 10-15 نفری صف واستادن.. چون معاف از رزم هم هست کلی بهش سخت میگیرن.. مثل اینکه میگن حالا که معافی باید تا میتونی اینجا سختی بکشی.. درمورد تلفن داخل آسایشگاه هم شماره اشو نخواستم که داشته باشم.. میترسم بی طاقتی کنم.. لااقل اینطوری میدونم هروقت خودش وقت داشته باشه بهم زنگ میزنه.. مثل اینکه 20 روز دیگه بهشون مرخصی میدن.. خودش که میگفت یه هفته اول سخته و بعدش آسونتر میشه
امیدوارم این 2 ماه واسه همه سریعتر بگذره و همه سالم برگردین سر خونه و زندگیتون
موفق باشین و شاد
ایشاله بتونین هر روز برین خونه
بازم ممنون که کامل توضیح دادین

wahid_2003vj

Registered User
لایک‌ها
13
آقا یکی میگه این کد 186 آموزشی کجاست؟

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
آقا چرا اینقدر از ارتش بد میگید؟ مخصوصا نیرو زمینی؟
بهترین جا همین نزاجا هست، البته واسه افسر ها مگرنه سرباز ها رو پوست میکنند، من خودم نزاجا هستم، با اینکه ارتش و میگن سخته ولی کسی جرات نداره بهتون بگه بالا چشمتان ابروست، سریع بازرسی و حفاظت و عقیدتی
من که خداییش دارم مثل آب خوردن خدمت میکنم، البته باز جا هست تا جه من آموزشیم 01 بود که فکر کنم بهترینه یگان هم عالیه
سربازی تمام خوبی و بدیش میگذره

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
اقا این برگ سبز من گم شده! روز اعزام هم سفید و هم سبز رو باید داشته باشم؟
کپی برگ سبز رو دارم البته

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این برگ سبز من گم شده! روز اعزام هم سفید و هم سبز رو باید داشته باشم؟
کپی برگ سبز رو دارم البته

میتونی بری **** وظیفه شهرت کد ملی رو بدی تا برات پرینت بگیره

Last edited:

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون حالا نخبه ها آموزشی شون کمتره یا مثلا بهشون میرسن یا با شماها هستن؟
کلا اگه میصرفه برم دنبالش .هر چند ثبتشون مکافاتیه واسه خودش

سلام

نخبه ها اموزشیشون کمتره و تو پادگان ما 45 روز بیشتر اموزشی ندارن اکثرا هم دانشجو هستن (فوق لیسانسپ)و مثلا به جای اینکه تابستون واحد درسی بردارن اومدن خدمت موهاشون رو هم با 20 کوتاه کردن:(

حتما برو دنبالش

من از چند نفری پرسیدم که چطوری نخبه شدن یکی از شرایطش داشتن مقاله ای معتبر هستش

گفتن شرایطش زیاده که تو رو جزو نخبه ها حساب کنن که باید با کانون نخبگان و نیروی انتظامی هماهنگ بشی البته چون اینا دانشجو بودن (البته نه همشون)دانشگاه خودش ردیف کرده بود

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

ممنون.

منم امریه گرفتم و قراره که اونجا باشم. یعنی به این آشنای ما گفتن. من هنوز دقیق نمیدونم چی میشم!!
من لیسانس دارم و اعزامم هم 6/1 هست، ممکنه اونجا که رفتم از اونجا ببرندم یه جای دیگه؟ بعد مشکلی برای اون امریه پیش نمی آد؟

مرسی

ببین دوست عزیز تمامی فراگیران این دوره فوق لیسانس و بالاتر هستن و دقیقا اون روزی که ما وارد شدیم این سوال رو میپرسیدن که چه کسانی لیسانس هستن هر کس که دستش رو بالا میبرد میفرستادنش نیروی انسانی بعد هم اونجا میگفتن که اشتباهی انداختن اینجا و همه رو فرستادن جاهای دیگه

دوره 17 ما دوره نخبه ها هستش دوره بعد ما طلایی ترین دوره خواهد بود که از 89/5/15 شروع خواهد شد(البه از این دوره طلایی تر هم بوده که دوره ای بوده که خورده به تعطیلات عید) و فقط هیئت علمی میگیرن حالا شما هم حتما پیگیری کن ببین چطوره (چون دوره ما 45 روزه امکان داره بلافاصله بعد از اتمام دوره ما دوره 18 رو شروع کنن امکان داره که از همون 6/1 شروع کنن .( ببین دوست من هر کاری میتونی بکن که بیفتی شهید مدرس کرج;))

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من خدمتمو عقب انداختم (باپارتی بازی)من پارتیم سرهنگ نیرو دریایه/2 دوره افتادم عقب آبان اعزام شم کدقبلیمم 87.بوده. چون انداختم عقب افتادم .ممکنه همون 87 باشه ؟ من لیسانس مهندسی صنایع هم ممکنه براساس رشته هم پذیرش کنن؟:blink:

این مطلبی که خدمتون عرض میکنم شاید جامعیت نداشته باشه ولی تمام افرادی که موقع اعزامم دیدم که به نحوی تاریخ اعزامی که دفعه اول داده بودن رو عقبتر یا جلوتر انداخته بودن جایی به غیر از جای اولشون افتاده بودن

تو **** رشته اصلا مهم نیست

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برادرا یه سواله مبتدیانه :
این که وقتی دوره ی آموزشی تموم شد و سرباز شدیم و درجه هامونو گرفتیم ، باز هم مثل آموزش باید صبح تا شب توی پادگان باشیم و شبا همونجا بخوابیم یا آزادی هم داره ؟ برای مدارک مختلف فرق داره ؟

اگه امریه باشی با لباس شخصی صبح ها میری و ظهر ها هم بر میگردی

اگه بیفتی یگان باز هم صبح ها میری و عصر ها همراه با کادری ها بر میگردی
حالا این ازادی رو مدرک تحصیلیت مشخص میکنه چون با توجه به اون به شما درجه میدن مرخصی هات فرق میکنه عزت و احترمات هم فرق میکنه

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از دوستان کسی هست که الان اموزشیش تو 01 باشه یا از دوستاش الان اونجا اموزشیش افتاده باشه یکی از دوستام اونجاست میخوام ببینم وضعیت اونجا چطوریه ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ببین دوست عزیز تمامی فراگیران این دوره فوق لیسانس و بالاتر هستن و دقیقا اون روزی که ما وارد شدیم این سوال رو میپرسیدن که چه کسانی لیسانس هستن هر کس که دستش رو بالا میبرد میفرستادنش نیروی انسانی بعد هم اونجا میگفتن که اشتباهی انداختن اینجا و همه رو فرستادن جاهای دیگه

دوره 17 ما دوره نخبه ها هستش دوره بعد ما طلایی ترین دوره خواهد بود که از 89/5/15 شروع خواهد شد(البه از این دوره طلایی تر هم بوده که دوره ای بوده که خورده به تعطیلات عید) و فقط هیئت علمی میگیرن حالا شما هم حتما پیگیری کن ببین چطوره (چون دوره ما 45 روزه امکان داره بلافاصله بعد از اتمام دوره ما دوره 18 رو شروع کنن امکان داره که از همون 6/1 شروع کنن .( ببین دوست من هر کاری میتونی بکن که بیفتی شهید مدرس کرج;))
ممنون از توضیحاتت!
شرمنده، الان من چطوری می تونم بفهمم که افتادم شهید مدرس یا نه!؟ چون این بنده خدا آشنامون گفته که کارهای موردنیاز رو کرده، **** وظیفه هم که زنگ می زنم می گه هنوز مشخص نشده.
تازه اگه هم بیافتم اونجا، به قول تو ممکنه ما لیسانسه ها رو بفرستن یه جای دیگه. فقط یه سوال، اگه ما رو بندازنیه جای دیگه، توی همون **** می اندازن دیگه؟ یهو نمی فرستن ارتش دیگه؟

یه سوال دیگه، این طور که شما می گی دوره بعد که میشه 6/1 قط هیات علمی می گیرن، اینطوری که باشه ما لیسانسه ها پر، درسته!؟

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من سوم دبیرستان ترک تحصیل مدرک واسه سربازی هست با کیا به خط میشیم تو اموزشی؟

بالا