• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحاتت!
شرمنده، الان من چطوری می تونم بفهمم که افتادم شهید مدرس یا نه!؟ چون این بنده خدا آشنامون گفته که کارهای موردنیاز رو کرده، **** وظیفه هم که زنگ می زنم می گه هنوز مشخص نشده.
تازه اگه هم بیافتم اونجا، به قول تو ممکنه ما لیسانسه ها رو بفرستن یه جای دیگه. فقط یه سوال، اگه ما رو بندازنیه جای دیگه، توی همون **** می اندازن دیگه؟ یهو نمی فرستن ارتش دیگه؟

یه سوال دیگه، این طور که شما می گی دوره بعد که میشه 6/1 قط هیات علمی می گیرن، اینطوری که باشه ما لیسانسه ها پر، درسته!؟

سلام
اومدم تو پیغام خصوصی واست کلی نوشتم فرستادنی گفت که هنوز پست هات 20 تا نشده منم صفحه رو بستم نتونستم کپی پیست کنم اینجا

به هر حال
ببین دوست عزیز معمولا 1 ماه مونده به اعزام مشخص میشه که اموزشی کجا افتادی
و 15 تا 20 روز قبل از اعزام کدت به اصطلاح قفل میشه و دیگه نمیشه عقب جلو انداخت
شما هم میتونه اخرای تیر بری و ببینی کجا افتادی .کد ملی رو میدی طرف هم یه پیرینت میده که کد محل اعزامت مشخصه مثل این پیرینت دقیقا 1 هفته مونده به اعزامت از طریق پست هم میاد در خونتون .

تو دوره ما لیسانس ها رو فرستادن به کرمان و نیشابور .البته یه عده که خیلی ناراحت بودن وداد و بیداد کردن و از تهران بودن رو انداختن نیشابور به همین سادگی هیچ کاری هم نمیشه کرد
مطمن نیستم که در صورت برگشت(اگه برگشتی باشه)ارتش هم بدن یا نه؟
شما امریه هستین ؟

ببین روزی که مارفتیم فرمانده گفت هرچه قدر نیرو بفرستادن ما امادگی داریم حالا قرار نیست که همه هیات علمی باشن اصلا چقدر هیات علمی داریم که همشون تو اون تاریخ بخوان بیان اونجا
ولی میگن که از ابتدای سال 89 این مرکز از فوق پایین تر نمیگیره

توضیحات بیشتر خواستی بیا تو یاهو deyako_a در خدمتم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام
اومدم تو پیغام خصوصی واست کلی نوشتم فرستادنی گفت که هنوز پست هات 20 تا نشده منم صفحه رو بستم نتونستم کپی پیست کنم اینجا

به هر حال
ببین دوست عزیز معمولا 1 ماه مونده به اعزام مشخص میشه که اموزشی کجا افتادی
و 15 تا 20 روز قبل از اعزام کدت به اصطلاح قفل میشه و دیگه نمیشه عقب جلو انداخت
شما هم میتونه اخرای تیر بری و ببینی کجا افتادی .کد ملی رو میدی طرف هم یه پیرینت میده که کد محل اعزامت مشخصه مثل این پیرینت دقیقا 1 هفته مونده به اعزامت از طریق پست هم میاد در خونتون .

تو دوره ما لیسانس ها رو فرستادن به کرمان و نیشابور .البته یه عده که خیلی ناراحت بودن وداد و بیداد کردن و از تهران بودن رو انداختن نیشابور به همین سادگی هیچ کاری هم نمیشه کرد
مطمن نیستم که در صورت برگشت(اگه برگشتی باشه)ارتش هم بدن یا نه؟
شما امریه هستین ؟

ببین روزی که مارفتیم فرمانده گفت هرچه قدر نیرو بفرستادن ما امادگی داریم حالا قرار نیست که همه هیات علمی باشن اصلا چقدر هیات علمی داریم که همشون تو اون تاریخ بخوان بیان اونجا
ولی میگن که از ابتدای سال 89 این مرکز از فوق پایین تر نمیگیره

توضیحات بیشتر خواستی بیا تو یاهو deyako_a در خدمتم
سلام دوست عزیز. ممنون. دستت درد نکنه.
آره منم امریه هستم ولی با این اوصاف باید قید مدرس رو بزنم.
البته این دو ماهش خیلی هم برام مهم نیست، بیشتر این برام مهمه که اگه از مدرس انتقالم بدم یه جای دیگه، آیا بعد از این دوره به همون یگانی می رم که امریه گرفتم ازش یا نه.

به هر حال ممنون.

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستانی که تو پیغام خصوصی از من سوال میپرسن ببخشید که نمی تونم جواب بدم مثل اینکه تو این فروم تا تعداد پستها به 20 تا نرسه نمیتونی پیغام خصوصی بفرستی

همینجا بپرسین جوابتون رو میدم

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز. ممنون. دستت درد نکنه.
آره منم امریه هستم ولی با این اوصاف باید قید مدرس رو بزنم.
البته این دو ماهش خیلی هم برام مهم نیست، بیشتر این برام مهمه که اگه از مدرس انتقالم بدم یه جای دیگه، آیا بعد از این دوره به همون یگانی می رم که امریه گرفتم ازش یا نه.

به هر حال ممنون.

خواهش میکنم
اگه شما از تایید امریه مطمئن بشین که لازمه اون هم دعوت واسه گزینش هست اموزشی هر جایی بیفتین بعد به همون مرکز معرفی میشین .
اگه امریه شما اداری باشه مثلا شرکت نفت یا سرباز معلم یا جهاد کشاورزی یا . . . مطمئن باشید که با **** میرین اموزشی

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منو که یادتون هست؟! 1 تیر اعزام بودم و کد مازاد خورده بودم
من افتادم 123 **** باغرود نیشابور
خدا رو شکر همونجایی شد که میخواستم همش لطف خدا بود
به سلامتی بعد از 18 روز بهمون مرخصی دادن 2 روزی اومدیم سر خونه زندگی هفته پیشم آخر هفته چندتا از نورچشمی ها رو مرخصی دادن ولی خوبیش اینه که نزدیکه مشهده و مرخصی که میدن میتونیم راحت بیاییم خونه و بریم
گردان ما هم بیشتر خراسانی ها هستن که باز بیشترشونم امریه و سرباز معلمن خوده پادگانم سر سبزو با صفاس
ولی من موندم اینا که میگن مثلا فلان جا هتله و خوش میگذره و این حرفا ... رو چه حسابی این حرفا رو میزنن؟؟!!!!!!!!!
من یکی که با اینکه به قولی یکی از راحت ترین پادگان ها افتادم تا اینجا که پوستمون کنده شده حالا خدا واقعا به داد دل اونا که ارتش و ناجا و یا جاهای دور افتاده هستن برسه:wacko:

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه چه رشته هایی دوره - کد می خوره ؟
من صنایع هست رشتم ؟
کد می خوره ؟

اصلا مشخص نیست کدوم رشته کد میخورن کدوم نمیخورن فقط بسته به نیاز نیرو از بعضی از رشته ها کد تخصصی به او رشته میخوره مثلا برج 2 رشته صنایع کد میخوره ولی برج 4 نمیخوره کلا بسته به نیاز رشته ها رو کد میزنند

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از دوستان کسی هست که الان اموزشیش تو 01 باشه یا از دوستاش الان اونجا اموزشیش افتاده باشه یکی از دوستام اونجاست میخوام ببینم وضعیت اونجا چطوریه ؟

من الان اونجا هستم وضعیتش خوبه فقط هوا گرمه

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این برگ سبز من گم شده! روز اعزام هم سفید و هم سبز رو باید داشته باشم؟
کپی برگ سبز رو دارم البته

اصلا مهم نیست با کپیش هم بری قبوله ولی اگه دوست داری یه سر **** وظیفه بزن

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان اونجا هستم وضعیتش خوبه فقط هوا گرمه

سلام

امیدوارم هر چه زودتر اموزشیتون تموم بشه و از شر این هوای گرم خلاص بشین
شما هم فوق لیسانس هستین ؟ دوست من فوق لیسانس داره نمیدونم چرا تا حالا با من تماس نگرفته
مرخصی ها چطوره ؟ مدت اموزشیتون چقدره ؟ میان دوره دارین؟ اردو چطور ؟

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از دوستان با مدرک زیر دیپلم بوده اموزشی

خیلی شرایط سخته ؟ 21 تیر هستم کد مازاد

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

امیدوارم هر چه زودتر اموزشیتون تموم بشه و از شر این هوای گرم خلاص بشین
شما هم فوق لیسانس هستین ؟ دوست من فوق لیسانس داره نمیدونم چرا تا حالا با من تماس نگرفته
مرخصی ها چطوره ؟ مدت اموزشیتون چقدره ؟ میان دوره دارین؟ اردو چطور ؟

من لیسانس هستم البته تو 01 هیچ فرقی بین لیسانس و فوق لیسانس و دکتر نیست هیچ فرقی بین معاف از رزم با غیر معاف از رزم نیست هیچ فرقی بین متاهل با مجرد نیست همه یکسانند مرخصی هر روز از ساعت 4 بعد از ظهر تا 5:30 صبح آخر هفته هم اگه نگهبان نباشی مرخصی داری مدت آموزش 2 ماه البته مفید 45 روز میان دوره معلوم نیست بدن یا نه اردو 18 مرداد

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان با مدرک زیر دیپلم بوده اموزشی

خیلی شرایط سخته ؟ 21 تیر هستم کد مازاد

داداش از من میشنوی اگر کارت جایی گیر نیست و احتیاج به کارت پایان خدمت نداری اصلا نرو
ما که با لیسانس رفتیم حالمون گرفته شد شما که جای خود داری

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
این پاسپورت لعنتی ... مجبورم واسه رفتن ...

شانس بیاریم خاش اینجاها نیفتیم تک پسر هستم یگان میفتیم استان خودمون فقط اموزشی نامعلوم شده شرایط کد226 مازاد....

گوشی همراه خودمون ببریم صندوق امانات تحویل میگرن مرخصی دادن گوشی دوباره بگیریم ؟

البته مدرکم سوم دبیرستان ترک تحصیل هستم شانس بیارم با اون بی سواد تو یه رده نباشیم...

Last edited:

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
:rolleyes:سلام بچه ها - من اعزام 1/12/88 هستم و اموزشیم رو توی مرکز آموزش 02 گردان قصر (اونایی که رفتن میدونن کجاست ) بودم به از 2 ماه کد افسر آموزش خوردم و دوباره هم در مرکز 02 که اولین بار بود کد لیسانس میگرفت و تا
10/4/88 ادامه پیدا کرد و قراره همین روز ها امریه مون بیاد که کجا قراره بریم . خدا رو شکر مرکز آموزش 02 یکی از بهترین مراکز آموزش ایرانه و شان و مرتبه آدم لیسانس و فوق لیسانس خیلی در اون رعایت میشه و خدا رو شکر دوره های خوبی رو با همه سختیهاش گذروندیم . در ضمن این مرکز هیچی کم نداره . البته این رو نسبت به ارتش بودنش میگم چون همه میدونید که نیروی زمینی ارتش یکی از کم سرمایه ترین نهاد هاست و همین کم سرمایگی است که باعث میشه نتونن ارز نیرو و دانش افراد لیسانس و بالاتر جهت بهبود شرایط استفاده کنن . که امیدواریم طبق برنامه ریزی های صورت گرفته از این دانش و تخصص هر سرباز به نحو احسن استفاده شود ... انشالله در افق 1404

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
این پاسپورت لعنتی ... مجبورم واسه رفتن ...

شانس بیاریم خاش اینجاها نیفتیم تک پسر هستم یگان میفتیم استان خودمون فقط اموزشی نامعلوم شده شرایط کد226 مازاد....

گوشی همراه خودمون ببریم صندوق امانات تحویل میگرن مرخصی دادن گوشی دوباره بگیریم ؟

البته مدرکم سوم دبیرستان ترک تحصیل هستم شانس بیارم با اون بی سواد تو یه رده نباشیم...

دیپلم و زیر دیپلم هیچ فرقی با هم ندارن ..
نگران نباش...

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فوق دیپلم هستم و نگرانی باسه آموزشی ندارم و این برام مهمه که بقیه سربازی تهران بیفتم ! (( پدرم 67 سالشه ولی تک فرزند پسر نیستم یک داداش بزرگ تر دارم که با ما زندگی میکنه 2 تا خواهر هم دارم که یکیشون رفت خونه شوهرش و دومی هم نامزد کرده ! )) چقدر احتمال داره بقیه سربازی رو تهران بیفتم ؟ و اینکه با مدرک فوق چه کاری بهمون میدن ؟
3ماه اضافه خدمت+فوق دیپلم کامپیوتر !متولد 63

aminlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.دوسوال دارم.ممنون اگه جواب بدین
1.برای گرفتن امریه باید بعد از آموزشی اقدام کرد؟من لیسانس مهندسی صنایع دارم از تهران هم هستم.می خواسم بدونم کجا ها امریه می دن آ ایا ضنایع هم امریه می دن؟
2.اگر آموزشی تهران باشم شب میشه آدم بیاد خونه یا باید شب حتما نو خوابگاه باشم؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام دوستان.دوسوال دارم.ممنون اگه جواب بدین
1.برای گرفتن امریه باید بعد از آموزشی اقدام کرد؟من لیسانس مهندسی صنایع دارم از تهران هم هستم.می خواسم بدونم کجا ها امریه می دن آ ایا ضنایع هم امریه می دن؟
2.اگر آموزشی تهران باشم شب میشه آدم بیاد خونه یا باید شب حتما نو خوابگاه باشم؟
سلام
1- شما باید حتما و حتما قبل از آموزشی اقدام بکنید.
2- بستگی داره.... باهات راه بیان شاید بزارن.

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فوق دیپلم هستم و نگرانی باسه آموزشی ندارم و این برام مهمه که بقیه سربازی تهران بیفتم ! (( پدرم 67 سالشه ولی تک فرزند پسر نیستم یک داداش بزرگ تر دارم که با ما زندگی میکنه 2 تا خواهر هم دارم که یکیشون رفت خونه شوهرش و دومی هم نامزد کرده ! )) چقدر احتمال داره بقیه سربازی رو تهران بیفتم ؟ و اینکه با مدرک فوق چه کاری بهمون میدن ؟
3ماه اضافه خدمت+فوق دیپلم کامپیوتر !متولد 63

چون شرایط دار نیستی احتمال اینکه تهران بیوفتی کمه، باز امیدت به خدا
کلا تو سربازی همه کار و هیچ کار هست، من لیسانس کامپیوترم شدم مسئول تایپ، احتمالا شما هم همینطوری
این مغز نخود ها کامپیوتر رو فقط تایپ میدونند

بالا