• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اگه پولی که به این میدن و به من میدادن ...میرفتم تو زمین جونم رو میذاشتم!

تو خط حمله خیلی ضعیفیم!

نگاه نکنید میداوودی اومده!

به مشکل میخوریم اساسی! باید عماد رضا رو جذب میکردن هر جور که بود!

حداقل اشپیتیم رو که پرسپولیس خرابش کرد و میگرفتیم!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
حالا خط حمله هیچی مشکل اساسیمون الان , دوتا گوشمونه ...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مهاجم برزيلي در استقلال
قرارداد داخلي استقلال با آندرسون دوسانتوز.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، قرارداد دو ساله باشگاه استقلال و اندرسون دوسانتوز منعقد گرديد. اين بازيكن 27 ساله در خط حمله بازي‌ مي‌‌كند.
قرارداد فوق داخلي بوده و ثبت آن منوط به قبولي اين بازيكن در تست پزشكي خواهد بود.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
هافبک تیم ملی پاراگوئه در لیست خرید استقلال

بازیکن شماره 6 تیم ملی فوتبال پاراگوئه در لیست خرید استقلال قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، "کارلوس بونت" بازیکن باشگاه المپیا آسونکیون به همراه تیم پاراگوئه در جام‌جهانی حضور دارد و در پست هافبک راست بازی می‌کند. طبق شنیده‌ها این بازیکن توانایی بازی در هر 2 جناح چپ و راست را دارد و اگر مسئولان استقلال بتوانند خواسته‌های مالی وی را برآورده کنند به زودی به تهران آمده تا با استقلالیها مذاکره کند.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
واقعا معلوم نیست اینا دارن چیکار میکنن...

از اونور میرن دنبال کعبی !!!!! از یه طرف سرو کله این برزیلی پیداش میشه که معلوم نیست بر چه پایه و اساسی گرفتنش !!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ab55bb82-6b69-486c-81c5-4ba2e5e09bae.jpg

اعتراض هواداران به قلعه‌نويي و حيدري در تمرين استقلال

عکسهای تمرین امروز

A0869482.jpg

نظري جويباري: زارعي را نمي‌خواهيم، با كعبي هم صحبت نكرده‌ايم

A0868155.jpg

جباري: استقلال با حضور فتح‌الله‌زاده متحول شد

A0875237.jpg

مظلومي: استقلال امسال تلفات زيادي داده است

بازديد سرپرست باشگاه از كمپ استقلال

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ببینید آقای محبوب چه جفنگیاتی تحویل داده :

رفتار آقایان دقیقا بر خلاف مسلمانی است
قلعه‌نویی: مظلومی چطور می خواهد در یک متر جا بخوابد

خیلی از مظلومی خوشم اومد که صدقه ی قلعه نویی ( کاظمیان ) رو قبول نکرد ! فکر نمیکردم انقدر با شخصیت باشه ...

گفتم شاید حوصله نداشته باشید بخونید من خلاصش رو بگم :

مگه آقای پورحیدری و مظلومی تیم من رو خالی نکردند 10 سال پیش ؟ حالا منم تیم شما رو خالی کردم ، ین به اون در ...
چرندیات هم گفتند که من ربطش رو نمیفهمم : خدا بر همه چیر عالم هست و ماه پشت ابر نمیماند ، بخوان بنام خدایی که تو را خلق کرد !
آخرش هم توصیه کردند اگر ناراحتید یک حمد رو سوره بخوانید !

کلا از آدم هایی که وقتی به غلط کردن میفتند میرن سراغ خدا و پیغمبر و ... حالم به هم میخوره !!

در نهایت هم به این جمله میرسیم که : دین افیون توده هاست

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
با حال تر از همه اینه که تو سایت باشگاه نوشته از تیم سئول ترکیه اومده....:blink::eek::wacko:
http://www.esteghlaltehranfc.com/newsdetail-10638-fa.html
پ ن: فک کنم اینم یه چیزی تو مایه های رینالدوی جانباز باشه:lol::lol:

دوست عزیز این سایت مال باشگاه نیست !
سایت باشگاه این هست :
کد:
http://www.fcesteghlal.ir

رینالدو رو که آقایون خیلی قبول داشتند ، تیم ملی بود !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سرپرست تیم فوتبال استقلال از سمت خود در این تیم استعفا کرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، "علی نظری جویباری" گه قائم مقام باشگاه نیز می باشد، دیشب(یکشنبه) از سرپرستی تیم فوتبال استقلال کناره گیری کرد.
نظری جویباری به خاطر برخی مشکلات شخصی ترجیح داد فقط قائم مقام باشگاه باشد.
گفتنی است؛ از منصور پورحیدری و جواد قراب به عنوان جانشین نظری نام برده می شود.

بچه ها یک نظرسنجی جالب و نتیجه ی جالب تر !

کد:
http://www.esteghlaltehranfc.com/vote-fa.html

پس از استعفاي نظري‌جويباري
پورحيدري سرپرست تيم فوتبال استقلال شد

خبرگزاري فارس: منصور پورحيدري سرپرست تيم فوتبال استقلال شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با استعفاي علي نظري جويباري از سرپرستي استقلال منصور پورحيدري از سوي علي فتح الله زاده به عنوان سرپرست جديد اين تيم انتخاب شد.
پورحيدري كه پيش از اين به عنوان مديرفني استقلال انتخاب شده بود از اين پس با دو عنوان در جمع آبي پوشان حضور خواهد داشت.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به دوستان.

هافبک تیم ملی پاراگوئه در لیست خرید استقلال

بازیکن شماره 6 تیم ملی فوتبال پاراگوئه در لیست خرید استقلال قرار گرفته است.

بازیکن خوبه اگه بتونن بگیرنش
مجید جان این یارو تو فوتبال فانتزی تو تیم من هستش

حالا خط حمله هیچی مشکل اساسیمون الان , دوتا گوشمونه ...

آرین جان با مشکل گوش ها موافقم اما خط حمله خوبه. میلاد اومده فرهاد هم هست. ارش هم که حالا. سید صالحی هم اضافه میشه بعد جراحیش.
همینطوری خوبه. زیاد باشن بینشون رو خراب میکنند مثل پارسال.

در مورد گوش ها من میگم اگه امیر ابادی رو بهش بازی بدن و روحیه برمیگرده. خداییش تو این سالها دو سه سال جزو خوبهای ما بود.
یوسفی هم باید راش بندازند. بازیکن خوبیه و جونه/ میتونه چند سال خیالمون رو راحت کنه .

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
اگه این پاراگوئه ا ی رو بگیرن خوب میشه ولی فکر کنم خیلی براشون آب بخوره. چون تو جام جهانی بازی کرده و خود بخود مشتری پیدا میکنه و قیمتشم بالا میره.
به نظر من که حاجی تیم خوبی رو بسته. بلاخره تیم هیچوقت همه چی روهم نمیشه و باید یکم هم خودمون بازیکن سازی بکنیم. من خودم تا یه هفته باورم نمیشد خسرو رفته ولی کم کم دیگه برا خودم هضمش کردم. امثال خسرو و جانواریو و حتی اکبرپور تو استقلال بالا اومدند.
استقلال نباید به یه بازیکن تکیه داشته باشه و خودش تولید کنه که به نظر من مظلومی تو این کار آدم خبره ای هست و من تو بازیکن سازی و جوون گرایی قبولش دارم... همین مهرشاد مومنی و محبوب مجاز و اینا اگه روشون کار بشه فردا کسی میشن برا خودشون و میتونن برا باشگاده درامد زایی کنن. این دعوا هایی هم کی دارن بین قلعه نویی و پرویز خان و منصور خان میندازن همش کار روزنامه هاست و میخوان فروششون بر ه بالا... اینا رو ببینید و باور نکنید...

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
بازیکن برزیلی عضو تیم سئول کره جنوبی بوده و فصل قبل تو 22 بازی 11 گل زده ... قبلش هم تو لیگ ترکیه بازی می کرده و میانگین گلهای زده ش هم هر دو بازی یا سه بازی یک گل بوده و تقریبا آمار متوسط رو به خوبی داشته .
لپ کلام یعنی اینکه خیلی کم افت می کرده
...
بازیکن ملی پوش پاراگوئه ای هم 32 سالشه و تو لیگ پاراگوئه بازی می کنه . مسلما اونجا پول زیادی بهش پرداخت نمی کنن . 600 هزار دلار خواسته که استقلال می خواد کم تر بده . قراره جای حیدری رو پر کنه . اگه بیاد پرونده نقل و انتقالات استقلال بسته می شه .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
باز هم من ، و باز هم قلعه نویی :دی

یادداشت ویژه:
امیر! تو دیگر ژنرال ما نیستی!

خبرگزاری فوتبال ایران - ما استقلالی ها همیشه تا قبل از ظهور امیر فلعه نوعی به پرسپولیسها به خاطر داشتن علی پروین حسودی می کردیم. به افراد زیادی فرصت دادیم تا یکی شبیه پروین بسازیم. افراد زیادی آمدند ...

ما استقلالی ها همیشه تا قبل از ظهور امیر فلعه نوعی به پرسپولیسها به خاطر داشتن علی پروین حسودی می کردیم. به افراد زیادی فرصت دادیم تا یکی شبیه پروین بسازیم. افراد زیادی آمدند موفقیت های خوبی کسب کردند ولی هیچکدام جاه طلب نبودند تا اینکه امیر آمد. درجه ژنرالی به او دادیم واو هم جواب محبت های ما را به خوبی می داد. هر وقت تیم تنها می شد او کمک می داد. انصفا خوب کار می کرد مدیر عاملی را دوست می داشتیم که امیر را دوست می داشت.

کار ما هواداران این بود که با مخالفان امیر بحث کنیم و کارهای اورا توجیه کنیم. وقتی زرینچه و نوازی مدعی شدند که چند سال پیش امیر با آنها تبانی کرده تا تیم استقلال اهواز سقوط نکند، دیگر این دو نفر را دوست نداشتیم و ادعای آنها را به دلیل حسادت،

توجیه کردیم. از عکس العمل امیر بعد از گلزنی تیم مس کرمان به استقلال با اینکه خومان نیز دلخور بودیم، دفاع کردیم. بعد از قهرمانی استقلال، هنوز جام قهرمانی بالای دستان کاپیتان فکری پایین نیامده بود که امیر اعلان کرد، شاید فصل بعد در استقلال نباشد. گفتیم بیچاره خسته شد. وقتی اسطوره تیم، حجازی با او مشکل پیدا کرد باز هم ما از امیرطرفداری کردیم. وقتی بعد از عدم نتیحه گیری تیم در جام ملتها حاج رضایی، فردوسی پور، ذوالفقار نسب در برنامه نود امیر را نقد کردند، نود را تحریم کردیم . وقتی جانواریو را از تیم جدا کرد باز هم به او حق دادیم و از او دفاع کردیم. بعد از کنارگیری واعظ روزانه چندین ساعت از طریق اینترنت دنبال خبر بازگشتش شدیم ولی چیزی دستگیرمان نشد. تا اینکه حیدری را گرفت. حیدری که بدجوری تو قلب ما جا باز کرده بود. دیگر دفاعی وجود ندارد. امیر ما درجه ژنرالی را از تو پس می گیریم و تو دیگر ژنرال ما نیستی!

حسن ندایی اردکانی

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بازیکن برزیلی عضو تیم سئول کره جنوبی بوده و فصل قبل تو 22 بازی 11 گل زده ... قبلش هم تو لیگ ترکیه بازی می کرده و میانگین گلهای زده ش هم هر دو بازی یا سه بازی یک گل بوده و تقریبا آمار متوسط رو به خوبی داشته .
لپ کلام یعنی اینکه خیلی کم افت می کرده
...

تو 11 بازی 3 گل زده تو آخرین فصل حضورش بعدش هم شش ماه به طور کلی مصدوم بوده و اصلا تمرین نکرده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا