• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
سلام، مودم تون اسپلیتر داخلی دارد؟ یا اینجوری بپرسم: خط تلفن کوچه را مستقیم به مودم وصل کردید و بوق گوشی تلفن را هم از مودم گرفتید؟
یا اینکه نه. ورودی مودم و سیم تلفن را می خواهید با هم به پریزهای تلفن منزل وصل کنید؟

اگر حالت دوم است، شما احتمالاً نیاز به اسپلیتر دارید، وسیله ای که خط تلفن کوچه به آن وصل می شود و دو خروجی دارد: یکی برای مودم تون و یکی برای گوشی تلفن.
عرض کنم که مودم که خروجی برای گوشی تلفن نداره که گوشی رو بهش وصل کنم
من از یه پریز یه سیم کشیدم برای مودم و یه سیم کشیدم برای گوشی تلفن
قبلا از جفتشون با هم استفاده میکردم
ولی الان وقتی سیم تلفن رو به مودم وصل میکنم ، گوشی دیگه اصلا بوق ندارد و گویا اصلا سیم تلفن به گوشی وصل نیست

Phantom Hive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عرض کنم که مودم که خروجی برای گوشی تلفن نداره که گوشی رو بهش وصل کنم
بعضی مدل های قدیمی تر مودم، داخل خودشون مدار اسپلیتر دارند و غیر از ورودی خط، یک خروجی هم برای گوشی تلفن دارند. ولی الآن دیگر فرض می شود که سیم کشی منزل و گوشی های تلفن فرکانس های ADSL را از فرکانس های مکالمۀ تلفنی جدا کرده اند و چنین قابلیتی دیگر در مودم ها تعبیه نمی شود. گویا مودم شما هم همینطور است.
من از یه پریز یه سیم کشیدم برای مودم و یه سیم کشیدم برای گوشی تلفن
قبلا از جفتشون با هم استفاده میکردم
ولی الان وقتی سیم تلفن رو به مودم وصل میکنم ، گوشی دیگه اصلا بوق ندارد و گویا اصلا سیم تلفن به گوشی وصل نیست
فرکانس هایی که مودم شما از طریق آنها دیتا ارسال و دریافت می کند روی خط تلفن بصورت نویز ظاهر می شوند. فلسفۀ استفاده از اسپلیتر (داخلی یا خارجی) و یا میکروفی.ر حذف این تداخل است. منتها اینکه گوشی شما دیگر بوق ندارد بنظرم کمی غیر عادی است، مضاف بر اینکه قبلاً با همین روش استفاده کرده بودید و مشکلی نبوده.

یک راه بنظرم این است که شما از آشنایان یک اسپلیتر قرض بگیرید (یا اینکه اصلاً تهیه کنید، فکر نکنم گران باشد) و خط را بین مودم و گوشی جدا کنید. ببینید مشکل حل می شود یا خیر.

البته یک فرضیۀ دیگر هم به ذهنم می رسد که راستش نمی دانم تا چه حد ممکن است درست باشد. اگر اشتباه نکرده باشم وقتی دو سیم تلفن اتصالی کنند، بوق تلفن قطع می شود. از طرف دیگر این را می دانم که مودم ADSL تنها با یکی از دو سیم تلفن هم می تواند بدون هیچ مشکلی کار کند.
آیا این احتمال (هر چند اندک) وجود دارد که در سیم متصل به مودم یا سوکت آن اتصالی (یا مشکل دیگری) بوجود آمده باشد؟ بنظرم برسی اش ضرری نداشته باشد.

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
بعضی مدل های قدیمی تر مودم، داخل خودشون مدار اسپلیتر دارند و غیر از ورودی خط، یک خروجی هم برای گوشی تلفن دارند. ولی الآن دیگر فرض می شود که سیم کشی منزل و گوشی های تلفن فرکانس های ADSL را از فرکانس های مکالمۀ تلفنی جدا کرده اند و چنین قابلیتی دیگر در مودم ها تعبیه نمی شود. گویا مودم شما هم همینطور است.

فرکانس هایی که مودم شما از طریق آنها دیتا ارسال و دریافت می کند روی خط تلفن بصورت نویز ظاهر می شوند. فلسفۀ استفاده از اسپلیتر (داخلی یا خارجی) و یا میکروفی.ر حذف این تداخل است. منتها اینکه گوشی شما دیگر بوق ندارد بنظرم کمی غیر عادی است، مضاف بر اینکه قبلاً با همین روش استفاده کرده بودید و مشکلی نبوده.

یک راه بنظرم این است که شما از آشنایان یک اسپلیتر قرض بگیرید (یا اینکه اصلاً تهیه کنید، فکر نکنم گران باشد) و خط را بین مودم و گوشی جدا کنید. ببینید مشکل حل می شود یا خیر.

البته یک فرضیۀ دیگر هم به ذهنم می رسد که راستش نمی دانم تا چه حد ممکن است درست باشد. اگر اشتباه نکرده باشم وقتی دو سیم تلفن اتصالی کنند، بوق تلفن قطع می شود. از طرف دیگر این را می دانم که مودم ADSL تنها با یکی از دو سیم تلفن هم می تواند بدون هیچ مشکلی کار کند.
آیا این احتمال (هر چند اندک) وجود دارد که در سیم متصل به مودم یا سوکت آن اتصالی (یا مشکل دیگری) بوجود آمده باشد؟ بنظرم برسی اش ضرری نداشته باشد
.

با اسپلیتر سالم هم تست کردم ولی مشکل پابرجا بود.

مودم رو هم در مغازه و هم خانه یعنی در مکان های مختلف و بات خط های مختلف تست کردم و همچنان مشکل پابرجا بود.

Phantom Hive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

با اسپلیتر سالم هم تست کردم ولی مشکل پابرجا بود.

مودم رو هم در مغازه و هم خانه یعنی در مکان های مختلف و بات خط های مختلف تست کردم و همچنان مشکل پابرجا بود.
دوست عزیز مودم تون رو چند وقت هست دارید؟ وقتی مودم خودم سوخت و برای خرید رفته بودم، مغازه دار می گفت عمر مفید یک مودم ADSL دو سال بیشتر نیست، راست و دروغش پای خودش.

موقع تست در مکان های مختلف، از سیم های مختلف و گوشی های مختلف هم استفاده کردید، درسته؟ پس با این توصیفات بنظر می رسد که مشکل از خود مودم است و باید یک مودم دیگر تهیه کنید (شاید بهتر باشه که یک مودم سالم رو هم در منزل و با گوشی تلفن خودتون تست کنید). تعمیر مودم هم البته یک گزینه است، بستگی دارد که به هزینه اش می ارزد یا نه.

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز مودم تون رو چند وقت هست دارید؟ وقتی مودم خودم سوخت و برای خرید رفته بودم، مغازه دار می گفت عمر مفید یک مودم ADSL دو سال بیشتر نیست، راست و دروغش پای خودش.

موقع تست در مکان های مختلف، از سیم های مختلف و گوشی های مختلف هم استفاده کردید، درسته؟ پس با این توصیفات بنظر می رسد که مشکل از خود مودم است و باید یک مودم دیگر تهیه کنید (شاید بهتر باشه که یک مودم سالم رو هم در منزل و با گوشی تلفن خودتون تست کنید). تعمیر مودم هم البته یک گزینه است، بستگی دارد که به هزینه اش می ارزد یا نه.
مودم رو تازه گرفتم و در مورد عمر مفید اون فروشنده یه حرف چرت زدن
مودم سالم هم با ایت خط تلفن ها تست کردم و مشکلی نداشت
از وقتی که مودم رو اشتباهی بجای اینکه به پریز تلفن وصل کنم به پریز برق وصل کردم اینجوری شد و مودم اشکال سخت افزاری پیدا کرده و باید از طریق سخت افزاری تعمیر بشه
مودم رو باز کردم ولی هیچ اثری از سوختگی روی قطعات ندیدم
میخوام ببینم که این مشکلی که من دارم از کدوم قطعات هستش؟

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یه مودم وایرلس D-Link دارم و قبلا مشکلی نداشتم الان چند وقته که انگار اسپیلیتر کار نمی کنه یعنی به محض اینکه تلفن رو بر میدارم کانکشنم قطع میشه و چراغ شروع به چشمک زدن می کنه!

اسپیلیتر رو عوض کردم ، سوکت تلفن رو عوض کردم و.... ولی تاثیری نداره .

به نظر شما مشکل از چیه ؟

امکان داره اسپیلیتر مرکزت مشکل پیدا کرده باشه به isp خبر بده

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان میدونه که چطوری متونم مودمم رو جوری کانقیگ کنم که به طور auto connect وصل بشم به اینترنت؟؟

مودمت چیه ؟ بیشتر توضیح بده
با پشتیبانی سرویس دهندت تماس گرفتی ؟ مشکلت رو حل نکردن ؟

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان جدیدا از فن آوا سرویس گرفتم.(بعد از 2 ماه وصل شد)
کانکت که میشم با اولین زنگ dc میشه.اسپلیتر رو در آوردم یه سرش کردم فرقی نکرد.
قبلا با همین مودم از شهراد و داتک سرویس میگرفتم هیچ مشکلی نداشت.(Dlink 322T)
کسی قبلا چنین مشکلی داشته؟:blink:

یا سیم کشی داخلیت اتصالی داره یا از دوشاخه ضد برق داری استفاده میکنی امکان مشکل از مرکز هم هست با شرکت سرویس دهندت تماس بگیر

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم هیچین مشکلی دارم.
اگه کسی لطف کنه این مشکلو حل کنه واقعا لطف بزرگی کرده.

اول این رو بگم که این مودم corecess 3112ug از طرف شرکت سازنده برای ویندوزXP پک 2 به بالا اصلا ساپورتی نشد و درایوری هم ساخته نشد ولی یه درایور تو سایت آسیاتک با حجم 1مگ هست که با اون میتونین روی ویندوز xp پک 3 و سون و ویستا 32 بیتی میتونین نصب کنین (دست مسول ساپورت آسیاتک درد نکنه کار ایشون هستش)

مراحل نصب روی xp پک 3:
اول درایوری که به صورت ناقص و خراب نصب شده رو از روی سیستم به صورت کامل پاک کنین و به فلدر ویندوز برین چک کنین که این فایل ها هم حتما پاک شده باشن (سرچ کنین) gsirbt , gsisetup , wwdsl
حالا درایور دانلود شده رو روش کلیک راست کنین properties بزنین بعد به Compatibility برین و run this program تیک بزنین و ویندوز me & 98 رو انتخاب کنین ok کنین و با خیال راحت درایور رو نصب کنین

مراحل نصب روی vista , 7 البته 32 بیتی :
اول درایوری که به صورت ناقص و خراب نصب شده رو از روی سیستم به صورت کامل پاک کنین و به فادر ویندوز برین چک کنین که این فایل ها هم حتما پاک شده باشن (سرچ کنین) gsirbt , gsisetup , wwdsl
حالا درایور دانلود شده رو نصب کنین فقط دقت کنین توی مراحل نصب دوجا از شما میخواد که FINISH رو بزنین دقت کنین اولین FINISH رو تایید کنین تا نصب ادامه پیدا کنه به دومی که رسیدین تایید نکنین یا GSI رو END TASK کنین یا سیستم رو خودتون دستی RESTART کنین

موفق باشین

Last edited:

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا ماشاالله درشین تولز واقعا توی تمام فروم ها دیگه خیلی تکه....یادمه پارسال به قبل وقتی یه سوال می پرسیدی به 5 مین کشیده نمیشد 10 تا جواب میگرفتی و الان دیگه بعد از یک هفته هم چشم آدم اب نمیخوره...

واقعا کسی نیست بلد باشه؟یا حال جواب دادن نداره......فکر کنم وقتشه از فروم پرشین تولز کوچ کنیم.......

به نظر من هم مشکل از ویروس هستش برای اینکه مطمعن بشی یه نرم افزار بهت معرفی میکنم به نام D U Meter این رو نصب کن در لحظه بهت نشون میده چقدر دانلود و آپلود داری
چک کن وقتی هیچ صفحه ای باز نداری یا دانلود نمیکنی یا چیزی روی سیستمت آپدیت نمیشه باید صفر باشه در غیر این صورت میبینی که آپلودت داره کار میکنه
با این تست به isp هم میتونی اثبات کنی

موفق باشی

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه مودم zyxel وایرلس دارم پسورد ذخیره شده کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم پسورد ذخیره نباشه تو دستگاه؟

اگه پسوردی نداشته باشه مطمعن باش از سرویست سو استفاده میشه حتما براش پسورد بزار اگه با پسورد گذاریش مشکل داری
وارد تنظیمات مودم بشین و تمام موارد رو طبق عکس تنظیم کنین

259f7f64cc7849cab246.jpg

Last edited:

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه یه نفر هم پیدا بشه جواب سوال منو بده ممنون می شم

من از مودم SY3200U سیمفونی و اشتراک صبا نت استفاده می کنم در حال حاضر با تنظیمات bridge مشکلی ندارم و به اینترنت متصل می شم اما سوالم اینجاست تنضیمات رو باید چطور قرار بدم که وقتی کامپیوتر روشن میشه به صورت اتوماتیک به اینترنت متصل بشم ؟ ( بدون نیاز به هیچ کانکشنی)
لطفا راهنمایی کنید؟
منوی مودم شما شبیه asus 902 هستش با ip 192.168.1.1 و یوزر و پسورد admin وارد تنظیمات شو بعد توی advance setup بعد میری توی wan اول تنظیمات قبلی رو remove میکنی که مودم چنتا کانفیگ نداشته باشه
بعد add رو میزنی vpi = 0 و vci = 35 انتخاب میکنی next
بعد pppoe رو انتخاب مبکنی next
پوزر و پسوردت رو میزنی next تا جایی که save میخواد بزنی تایید میکنی و save reboot رو میزنی
منتظر میشی تا مودم ریست بشه و خودش کانکت بشه

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ERROR 676: The Phone Line is Busy !!!
--------------------------------------------

آيا اينجا کسى پيدا ميشه که بدونه چرا من دم به دقيقه سند و ريسيوم هى قطع ميشه و بعد ديسکانکت ميشم و بعد 50 دفعه رو اين خط DSL، ارور 676 که به معناى ‌اشغالى‌خط تلفن هست رو ميگيرم تا وصل بشم و بعد دوباره چند دقيقه بعدش ديسکانت ميشم و باز همين آش و همين کاسه است؟

اينم بگم که 3 هفته پيش لينکم قطع شد و بعد از اينکه رفتند اسپليتر مخابرات رو عوض کردند اين داستان شروع شده. ربطى به اون ميتونه داشته باشه؟ به خود داتک که ميگم، ميگند ربطى نداره ولى به نظر خودم که ربط داره چون دقيقا بعد از اينکه ساعت 4 بعد از ظهر اون روز لينکم رو وصل کردند، از ساعت 10 شبش اين ماجرا شروع شد و 3 هفته هم هست که ادامه داره.

اينم وضعيت امروزه منه که ديوانه ام کرده.

مودم هم فقط پورت USB داره، تنظيماتش هم درسته.

EDIT:
مشکل از سمت سرويس دهنده و به گفته ى خودشون از DSLAM مربوطه بود. با درست کردن اون ، قطعى‌ها و ارور 676 هم تمام شد خدا را شکر.
‌‌

دقیقا به isp مربوط میشه

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مودم Symphony رو از شرکت پارس آنلاین گرفتم ولی فعلاً ADSL داتک دارم.
مشکل من اینه که روز اولی که ای دی اس الم وصل شد خودم خونه نبودم و نفهمیدم چطوری راه اندازی شد
و الان که ویندوزم رو عوض کردم بلد نیستم چطور دوباره وصلش کنم.
ممنون میشم اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه که با استفاده از LAN چطوری دوباره راهش بندازم.
درایورش هم از اینترنت گرفتم.
باتشکر

وقتی ارتباط رو از طریق lan وصل کنی نیازی به درایور نیست به صورتی که توی چنتا پست قبل گفتم کانفیگش کن

موفق باشی

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مودم TP Link TD-W8901G دارم و از مخابرات اصفهان روی فیبر نوری سرویس می گیرم.

نمی دونم چرا هر چی پینگ می کنم از دیروز، هیچی سند و ریسیو ندارم. چراغ DSL و Internet هم روشنه، از اون طرف هم گفتم چک کنن، آنلاین بودم. DNS هام هم یکی رو روی گوگل ست کردم، یکی رو روی اون یکی که خانمی که اون جا بود راهنمایی کرد، ولی فایده نداره.

0/35 PPPoE LLC هم ست شده. مشکل کجا می تونه باشه؟

ممنون.

اگه از فیلترشکن استفاده میکنی امکان داره تنظیمات پروکسی روی سیستمت ست مونده باشه
راحت ترین کار اینه که یه بار برنامتو بازش کنی و ببندیش تا با بستنش تنظیماتش رو حذف کنه (هر دفعه باید این کارو بکنه ولی گاهی با بستنش بازم تنظیمات باقی میمونه)

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یک مودم ADSL TP-Link 8816 دارم که بصورت LAN به مادر برد نصبش کردم. یوزر و پسورد ADSL رو هم از شرکت گرفتم. حالا مشکل اینجاست که این Router با کارت شبکه مشکل داره یعنی کانکشن LAN or HighSpeed Internet نمی سازه و وقتی دستوره Ping 192.168.1.1 رو تو cmd اجرا میکنم مینویسه:
Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:

Destination host unreachable.

Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),​
باید چیکار کنم ؟ :((

اول کابل lan رو چک کن سوکتش مشکل پیدانکرده باشه یا قطعی نداشته باشه بعد درایور کارت شبکه رو دوباره نصب کن
ارتباط فیزیکی مودم با سیستم قطع هستش

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41

سلام بچه ها

من یه مشکل پیدا کردم که دقیقا نمیدونم باید توی کدوم بخش از پرشین تولز عنوانش کنم. اگه جاش اینجا نیست ببخشید دیگه.

حدود 2 ماه پیش adsl گرفتم با سرعت 2mbit/s که بیشتر استفاده ی من واسه بازی های آنلاین مخصوصا world of warcraft بودش.
در طول 40 روز اول هیچ مشکل خواصی نداشتم. همه ی بازی های آنلاین رو از جمله world of warcraft به راحتی و بدون قطع شدن
یا داشتن لگ ( lag ) بازی میکردم. مثلا 6-7 ساعت در روز بازی میکردم.

اما الان حدود 20 روزه که نمیتونم به هیچ کدوم از سرور های بازیها متصل بشم. سرعت اینترنتم هیچ مشکلی نداره
و به راحتی میتونم دانلود کنم و یا وب گردی کنم. فقط هر دفعه که میخوام بازی کنم و هر کدوم از بازی ها رو که انتخاب
میکنم لحظه ای که باید به سرور اون بازی متصل بشم ، اتفاقی نمی افته و صفحه همینطور در حالت connecting to game server میمونه.
در بعضی مواقع هم این پیغام میاد بالا : unable to connect to game server

در طول 20 روز گزشته در 80% مواقع این مشکل بوجود میاد و تنها 20% احتمالش هست که بتونم به سرور متصل شم.
مثلا امروز تونستم بعد از 2 روز به سرور یکی از بازی ها کانکت بشم. همون موقع از بازی خارج شدم و 8 بازی دیگه رو امتحان کردم
که به راحتی به سرورهاشون متصل شدم. اما بعد از 40 دقیقه که world of warcraft بازی کردم یدفعه از بازی خارج شدم
و پیغام disconnected from server روی صفحه ظاهر شد که بعد از اون بازم واسه هر بازی که امتحان کردم نتونستم کانکت شم.

حتی چندین پست هم توی فروم شرکت ( blizzard ( world of warcraft در مورد مشکلم گذاشتم که هنوز کسی بم جوابی نداده. لطفا اینجا کلیک کنید.

حالا بنظرتون راه حل چیه. میخوام بدونم که حتی اگه لازم باشه با ISP تماس بگیرم باید چی ازشون بخوام. هرچی به ذهنتون میرسه بگید شاید بم کمک کنه.
حتی از یه سیستم دیگه هم امتحان کردم که فایده نداشت.​

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام بچه ها

من یه مشکل پیدا کردم که دقیقا نمیدونم باید توی کدوم بخش از پرشین تولز عنوانش کنم. اگه جاش اینجا نیست ببخشید دیگه.

حدود 2 ماه پیش adsl گرفتم با سرعت 2mbit/s که بیشتر استفاده ی من واسه بازی های آنلاین مخصوصا world of warcraft بودش.
در طول 40 روز اول هیچ مشکل خواصی نداشتم. همه ی بازی های آنلاین رو از جمله world of warcraft به راحتی و بدون قطع شدن
یا داشتن لگ ( lag ) بازی میکردم. مثلا 6-7 ساعت در روز بازی میکردم.

اما الان حدود 20 روزه که نمیتونم به هیچ کدوم از سرور های بازیها متصل بشم. سرعت اینترنتم هیچ مشکلی نداره
و به راحتی میتونم دانلود کنم و یا وب گردی کنم. فقط هر دفعه که میخوام بازی کنم و هر کدوم از بازی ها رو که انتخاب
میکنم لحظه ای که باید به سرور اون بازی متصل بشم ، اتفاقی نمی افته و صفحه همینطور در حالت connecting to game server میمونه.
در بعضی مواقع هم این پیغام میاد بالا : unable to connect to game server

در طول 20 روز گزشته در 80% مواقع این مشکل بوجود میاد و تنها 20% احتمالش هست که بتونم به سرور متصل شم.
مثلا امروز تونستم بعد از 2 روز به سرور یکی از بازی ها کانکت بشم. همون موقع از بازی خارج شدم و 8 بازی دیگه رو امتحان کردم
که به راحتی به سرورهاشون متصل شدم. اما بعد از 40 دقیقه که world of warcraft بازی کردم یدفعه از بازی خارج شدم
و پیغام disconnected from server روی صفحه ظاهر شد که بعد از اون بازم واسه هر بازی که امتحان کردم نتونستم کانکت شم.

حتی چندین پست هم توی فروم شرکت ( blizzard ( world of warcraft در مورد مشکلم گذاشتم که هنوز کسی بم جوابی نداده. لطفا اینجا کلیک کنید.

حالا بنظرتون راه حل چیه. میخوام بدونم که حتی اگه لازم باشه با ISP تماس بگیرم باید چی ازشون بخوام. هرچی به ذهنتون میرسه بگید شاید بم کمک کنه.
حتی از یه سیستم دیگه هم امتحان کردم که فایده نداشت.​

به نظر من مشکل از روتینگ و ارتباطی که شرکت سرویس دهندت با سرور گیمت میخواد برقرار کنه هستش , به isp خبر بده بخواه مسیر روت ip گیم سرورت رو چک کنن
از کجا سرویس داری ؟

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
به نظر من مشکل از روتینگ و ارتباطی که شرکت سرویس دهندت با سرور گیمت میخواد برقرار کنه هستش , به isp خبر بده بخواه مسیر روت ip گیم سرورت رو چک کنن
از کجا سرویس داری ؟

ای ول بالاخره یکی به ما جواب داد. :(

از اونجایی که 20% مواقع این مشکل پیش نمیاد، احتمال اینکه مشکل ازز ISP باشه رو کم میکنه. مثلا 3-2 شب پیش طرف های
ساعت 10 شب بطور اتفاقی به سرور تمام بازیهایی که داشتم وصل شد و تا ساعت 4 صبح آنلاین بازی میکردم. بعد از
اینکه از خاب پا شدم دوباره رفتم سراغ لپ تاپ تا ببینم هنوز کانکت میشم یا نه. هنوز به راحتی تمام بازی ها کانکت میشدن.
اما 3-4 ساعت بدش دوباره مشکل کانکت نشدن به سرور پیداش شد. دیگه هیچ کدوم از بازی هام وصل نمیشد.
حالا اگه من بخوام زنگ بزنم به ISP اصلا نمیدونم چی باید بشون بگم. اینا هم که از بازی آنلاین چیزی حالیشون نیستش
:) مترسم طرف مشکلم رو که حل نکنه هیچ تازه بم بخنده! :D

اگه ممکنه به زبون ساده واسم توضیح بدید که اصلا چی میشه که ISP مانع از بازی کردن میشه؟ آخه چرا فقط گیم!؟
و لطفا بگید که اگر باشون تماس گرفتم باید دقیقا چی ازشون بخوام؟​

سرویسم رو از شرکت پارسا رسانه گرفتم. من تهران نیستم و نمیدونم که این شرکت در شهرهای دیگه هم فعاله
یا نه. توی شهر ما که یکی از قدیمیترین و معتبر ترین هاست.

لطفا اینجا رو هم کلیک کنید. توی چند تا فروم خارجی هم پرسیدم ولی فعلا که به نتیجه ای نرسیدم​
:(

Last edited:

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای ول بالاخره یکی به ما جواب داد. :(

از اونجایی که 20% مواقع این مشکل پیش نمیاد، احتمال اینکه مشکل ازز ISP باشه رو کم میکنه. مثلا 3-2 شب پیش طرف های
ساعت 10 شب بطور اتفاقی به سرور تمام بازیهایی که داشتم وصل شد و تا ساعت 4 صبح آنلاین بازی میکردم. بعد از
اینکه از خاب پا شدم دوباره رفتم سراغ لپ تاپ تا ببینم هنوز کانکت میشم یا نه. هنوز به راحتی تمام بازی ها کانکت میشدن.
اما 3-4 ساعت بدش دوباره مشکل کانکت نشدن به سرور پیداش شد. دیگه هیچ کدوم از بازی هام وصل نمیشد.
حالا اگه من بخوام زنگ بزنم به ISP اصلا نمیدونم چی باید بشون بگم. اینا هم که از بازی آنلاین چیزی حالیشون نیستش
:) مترسم طرف مشکلم رو که حل نکنه هیچ تازه بم بخنده! :D

اگه ممکنه به زبون ساده واسم توضیح بدید که اصلا چی میشه که ISP مانع از بازی کردن میشه؟ آخه چرا فقط گیم!؟
و لطفا بگید که اگر باشون تماس گرفتم باید دقیقا چی ازشون بخوام؟​

سرویسم رو از شرکت پارسا رسانه گرفتم. من تهران نیستم و نمیدونم که این شرکت در شهرهای دیگه هم فعاله
یا نه. توی شهر ما که یکی از قدیمیترین و معتبر ترین هاست.

لطفا اینجا رو هم کلیک کنید. توی چند تا فروم خارجی هم پرسیدم ولی فعلا که به نتیجه ای نرسیدم​
:(

گفتم که چی بگی...
اصلا نگو سرور گیم هستش که بحث شلوغ بشه ip سرورت رو بگو و بگو که توی ارتباط با این ip مشکل داری مسیر روت این ip رو چک کنن (اگه جدی بگیرن و این کار را بکنن)

Last edited:
بالا