• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام خدمت دوستان
آقا کسی اینجا می تونه به من عاجز کمک کنه؟!
من می خوام بدونم توی تهران یا کرج برای **** پادگان آموزشی هست یا نه و اسمش چیه؟و آیا راهی داره که پادگان اموزشی را خودمون انتخاب کنیم یا ب پارتی بازی درستش کنیم ؟!
یک برگه توی دفترچه برای اعزام هست مربوط به سنوات قبل ۱۳۶۴ میشه اون را باید حتما پر کرد؟!من سال 85 دانشگاه را ول کردم حالا این فرم احتیاج به مدرک خاصی داره یا نه برم **** وظیفه برام پر می کنه؟!
اگر کسی می دونه جواب ما را لطفا بده.
سلام.

کرج که پادگان شهید مدرس رو داره که می گن فوق العاده اس و فقط دکتر و فوق لیسانس و اینا می گیره بیشتر.

من هم اون برگه رو پر نکردم. یعنی متصدی پلیس + 10 گفت که لازم نیست پرش کنی.

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام.

کرج که پادگان شهید مدرس رو داره که می گن فوق العاده اس و فقط دکتر و فوق لیسانس و اینا می گیره بیشتر.

من هم اون برگه رو پر نکردم. یعنی متصدی پلیس + 10 گفت که لازم نیست پرش کنی.

دوست عزیز مطمئن هستید این پادگان ماله **** است یا نه؟!
ممنون از راهنمایتون.

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والله من خودم تو ستاد نیرو نزاجا هستم حتی شایعه اش رو هم نشنیدم، رفیقم هم تو ستاد مشمولین ناجا هست زنگ زدم میگفت شایعه است
به نظر من زیاد بهش امید نبندین، یه وقت دیدن فروختن ولی اینطوری که زمزمه جنگ میاد من که فکر نکنم

سلام
دوست عزیز شما که ستاد نیرو نزاجا هستید احتمالا می دونید اعزام مجددهایی که کد نمی خورند رو برای آموزشی کجا و چه مدت می فرستند؟
من الان فوق لیسانسم و قبلا 7 ماه نیرو زمینی خدمت کردم

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اینجوری باشه که خدمت کرده ها شهر خودشون بیافتن که خیلی اوپس می شه خیلی ممنون
بیشتر ممنون می شم اگه اعزام مجددی هایی که ارتش بودند و کد نمی خوردند بگن چه مدت آموزش مجدد دیدن و کجا دیدن
اعزام مجددهایی که رشتشون کد می خورده به شخصه دیدم که مستقیما بعد از اعزام و با 10 روز تاخیر به مرکز آموزش کد برای دوره کد دیدن فرستاده می شند ولی اونهایی که رشتشون کد نمی خوره رو نمی دونم

راستش ما چندتایی رو هم داشتیم که تو ارتش خدمت کرده بودند ولی افتاده بودن نیرو انتظامی(مالک اشتر)

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم الان میان دوره ایم . از این 34 روز من 14 روز مرخصی بودم . مثل باد گذشت . فقط امیدوارم خدا باز هم کمک کنه تو شهر خودم باشم .
اینقدر به فکر امریه نباشید که اگه جور نشه فکرش بیچاره میکنه ادم رو.
هر چی می خوای از خدا طلب کن

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز شما که ستاد نیرو نزاجا هستید احتمالا می دونید اعزام مجددهایی که کد نمی خورند رو برای آموزشی کجا و چه مدت می فرستند؟
من الان فوق لیسانسم و قبلا 7 ماه نیرو زمینی خدمت کردم

شما که دیگه آموزشی ندارید، مستقیم میرید یگان خدمتی
تو ارتش اگر بیش از 4 ماه خدمت کنی دیگه آموزشی نیست، فرقی هم نداره دیپلم باشی یا لیسانس یا کد
یه کله میری یگان

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
در ضمن قانون 24 ماه خدمت هم از سال 90 تصویب نشده و اخرین قانون همون مصوبه 1/1/89 هستش

یعنی چی ؟
یعنی در حال حاظر خدمت 24 ماهه
من 18 همین ماه اعزامم
یکی بگه جریان از چه قراره

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
راستی من توی تقویم نگاه اثری از تعطیلی تا یکی دو ماه آینده ندیدم

از اونجایی که هجدهم همین ماه میرم پس ماه رمضان رو باید اونجا بگذرونم
حالا با توجه به ماه رمضان بهمون مرخصی میان دوره میدن یا نه ؟

ماه رمضان نوزدهمه دیگه ، درسته ؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت دوستان من یک چند تا سوال داشتم این مسئول ها واقعا هیچی نمی فهمند هر کدامشون یک چیز می گن

من امروز رفتم پلیس +10 این اطلاعاتم را برام وارد کرد و بعد دبدم توب برگه ای که بهم داده وضعیت پزشکی را زده سالم در حالی که من توی معانیه اولیه واریکوسل را برام غید کرده بودن بعد ازش سوال کردم گفت دو هفته دیگه که برگه ات میاد باید اقدام کنی برای معاف از رزم بودنت.از یکی دیگشون سوال کردم گفت شما باید اصلا برای معافیت پزشکی اقدام می کردی.
رفتم حوضه **** وظیفه بهم گفت برگه سبزت که اومد بیا اینجا بررسی بشه.دوباره یکی دیگر در حوضه **** وظیفه گفت موقع خدمت باید اقدام کنی.
خلاصه من که دقیقا نفهمیدم که باید چی کار کنم کسی اینجا هست که بتونه من را اهنمایی کنه دقیقا برای گرفتن معاف از رزم چی کار کنم؟!
اصلا این معاف از رزم برای خدمت در **** بدرد می خوره؟!کسی تجربه اش را داره؟!
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.با تشکر.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
خبری از بخشش این 3ماه نشد ؟؟:hmm:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی چی ؟
یعنی در حال حاظر خدمت 24 ماهه
من 18 همین ماه اعزامم
یکی بگه جریان از چه قراره

dex عزیز یعنی هنوز تصویب نشده دیگه یعنی خدمت که قرار بوده 24 ماه بشه از سال 1390 هنوز تصویب نشده و مصوبش که 1389 کلید خورده هنوز در دست بررسی هست .به زبون ساده بگم شما به اندازه نرمال خودت خدمت میکنی !

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
راستش ما چندتایی رو هم داشتیم که تو ارتش خدمت کرده بودند ولی افتاده بودن نیرو انتظامی(مالک اشتر)

جواب سوال 4 را بخوانید، از وقتی مکانیزه شده این طوریه
البته در ایران هر چیزی ممکنه...

Last edited:

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان من یک چند تا سوال داشتم این مسئول ها واقعا هیچی نمی فهمند هر کدامشون یک چیز می گن

من امروز رفتم پلیس +10 این اطلاعاتم را برام وارد کرد و بعد دبدم توب برگه ای که بهم داده وضعیت پزشکی را زده سالم در حالی که من توی معانیه اولیه واریکوسل را برام غید کرده بودن بعد ازش سوال کردم گفت دو هفته دیگه که برگه ات میاد باید اقدام کنی برای معاف از رزم بودنت.از یکی دیگشون سوال کردم گفت شما باید اصلا برای معافیت پزشکی اقدام می کردی.
رفتم حوضه **** وظیفه بهم گفت برگه سبزت که اومد بیا اینجا بررسی بشه.دوباره یکی دیگر در حوضه **** وظیفه گفت موقع خدمت باید اقدام کنی.
خلاصه من که دقیقا نفهمیدم که باید چی کار کنم کسی اینجا هست که بتونه من را اهنمایی کنه دقیقا برای گرفتن معاف از رزم چی کار کنم؟!
اصلا این معاف از رزم برای خدمت در **** بدرد می خوره؟!کسی تجربه اش را داره؟!
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.با تشکر.

اگه میخوای **** خدمت کنی دنبال معاف از زرمی نرو که **** معاف از زرمی نمیگیره .
من خودم معاف از زرمم هر کاری کردم گفتن نمیشه . یا برو واسه معاف کامل یا اقدام نکن اگه دوست داری بری **** .
داخل اموزشی میشه برای معافی اقدام کرد ولی یادت باشه پرونده پزشکیت رو با خودت ببری

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب سوال 4 را بخوانید، از وقتی مکانیزه شده این طوریه
البته در ایران هر چیزی ممکنه...

خوب من الان دارم آموزشی رو میگذرونم . گفتن فقط بگید که تو ارتش بودیم همین که مشکلی درست نشه براشون وگرنه منم میدونم باید تو همون ارگان خدمت کنه

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dex عزیز یعنی هنوز تصویب نشده دیگه یعنی خدمت که قرار بوده 24 ماه بشه از سال 1390 هنوز تصویب نشده و مصوبش که 1389 کلید خورده هنوز در دست بررسی هست .به زبون ساده بگم شما به اندازه نرمال خودت خدمت میکنی !

ولی از دهه 70 دیگه تعداد بچه ها کم شدن حالا امسال تصویب نشه ساله دیگه تصویب میشه چون سرباز کمتر میشه

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی از دهه 70 دیگه تعداد بچه ها کم شدن حالا امسال تصویب نشه ساله دیگه تصویب میشه چون سرباز کمتر میشه
هیچی معلوم نیست تو این مملکت، منم 1 شهریور اعزامم،بریم قالشو بکنیم...:rolleyes:

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
اگه میخوای **** خدمت کنی دنبال معاف از زرمی نرو که **** معاف از زرمی نمیگیره .
من خودم معاف از زرمم هر کاری کردم گفتن نمیشه . یا برو واسه معاف کامل یا اقدام نکن اگه دوست داری بری **** .
داخل اموزشی میشه برای معافی اقدام کرد ولی یادت باشه پرونده پزشکیت رو با خودت ببری

ممنون دوست عزیز از راهنماییت،با توجه به صحبت شما بهتر داخل آموزشی اقدام کنم پس.
اما یک سوال دیگر کسی می دونه این امریه بازنشتگی ارتش توی ارگان **** هم کارایی داره یا نه؟من پدرم از کانون بازنشستگی ارتش که سوال کرده گفتن توی تمام ارگان ها کار می کنه حالا کسی هست که تا حالا از این امکان توی **** استفاده کرده باشه؟!

بالا