• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشي - چگونه سيستم خود را براي اكنت شبانه صبانت آماده نماييم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

ببخشید یه سوال دارم!
چرا وقتی که کامپیوتر روشن شد، نمیگیم با startup برنامه reconnect رو شروع کنه! خوب چه کاریه که حتما schedule باشه!!!
مرسی
. چون اونوقت صبح هم كه بيدارشي و سيستم را روشن كني، Reconnect راه ميفته و .... كلن خوبي برنامه هاي "جدول بندي زماني" همانند Schedule Task (خلاصش ST مي‌نويسم) اينه كه ميشه توش يه محدوده زماني براي اجراشدن يك برنامه تعيين نمود. البته توانايي ها و تنظيمات زمانبندي ST خيلي هم كامل نيست. به هر حال جانشين بسيار كاملتر ST برنامه هاي Macro هستندند كه حاوي Script ( زبان برنامه نويسي خيلي ساده) نويسي باشند. همانند RoboTask كه من از اون براي كارهاي پيچيده تر در كنار ST استفاده ميكنم...

اقا ببخشید یه سوال
من بایوس لپ تاپم wake نداره
الان باید چکار کنم؟
. خوب اگر چنين گزينه‌اي نداره، بايد از راه دوم وارد شويد!!!؟ راه دوم استفاده از Hibernate هست و براي اينكار برنامه‌اي هست به نام Auto PowerOn & ShutDown كه آموزش كار باهش در همين فروم يا فروم P30world توسط دوستان نوشته شده است. تاكنون من از اون استفاده نكرده‌ام و راه اول را بيشتر مي‌پسندم ولي براي مواردي همانند شما راه دوم پيشنهاد مي‌شود....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/02/26
26.gif
103.gif

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید یه سوال بپرسم!
من الان با لپ تاپم و مودم وایرلس به اینترنت متصل میشم
از طریق کانکشن بریج
الان با PC که به پورت شبکه مودم زدم که کانکت بشم نمیشه! هر کاریش کردم نمیشد
مگه برای هر کامپیوتر باید مودم کانفیگ بشه؟
چطوری باید با هر دو سیستم به اینترنت متصل بشم؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

من الان با لپ تاپم و مودم وایرلس به اینترنت متصل میشم
از طریق کانکشن بریج
الان با PC که به پورت شبکه مودم زدم که کانکت بشم نمیشه! هر کاریش کردم نمیشد
مگه برای هر کامپیوتر باید مودم کانفیگ بشه؟
چطوری باید با هر دو سیستم به اینترنت متصل بشم؟
. اگر از بريج يكي از سيستم‌ها به اينترنت دسترسي پيدا مي كنه بايد به شكل نرم افزاري و از درون ويندوز اون كانكشن روي اون سيستم اولي را براي بقيه سيستم ها Share كنيد و يكسري تنظيمات هم در ويندوز ديگر سيستم‌ها انجام دهيد. در مورد Share كردن شبكه بين چنديدن سيستم در حالت بريج تا كنون چندين تاپيك زده شده. در اينجا هم توضيحات خوبي موجود هست.

. اما اگر تنظيم مودمتان را در حالت PPPoE قرار دهيد ديگه تنظيمات ويندوزي نيازي نيست و هرسيستمي را كه مودم وصل نماييد بدون هيچ تنظيم اضافه اي به اينترنت دسترسي خواهد داشت.

. كه البته خودتان به ضعفها و قوت هر دو حالت فوق واقفيد!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/02/31
26.gif
103.gif

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ممنون دوست عزیز
من میتونم این کاری که گفتین را انجام بدم!
ولی من میخوام PC را مستقیم از طریق کابل شبکه به مودم وصل کنم! و به اینترنت وصل بشم!
و همچنین همزمان با لپ تاپ از طریق وایرلس متصل بشم!
امیدوارم مفهوم باشه!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

من میتونم این کاری که گفتین را انجام بدم!
ولی من میخوام PC را مستقیم از طریق کابل شبکه به مودم وصل کنم! و به اینترنت وصل بشم!
و همچنین همزمان با لپ تاپ از طریق وایرلس متصل بشم!
امیدوارم مفهوم باشه
. كاملن مفهوم بود! اما اين ديگه از تجربه و سواد من خارجه! البته مشابه همين سوال هم قبلن شده بوده... شايد بگرديد مشابه آن را بيابيد... اميدوارم بچه‌هاي شبكه سوال شما را ببينيد و همينجا جواب دهند ولي اگر عجله دايرد ابتدا يك سرچي در فروم بنماييد و اگر سوال مشابه نيافتيد (كه به احتمال زياد خواهيد يافت) در بخش شبكه بپرسيد و حتمن پاسخ خواهند داد...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/02/31
26.gif
103.gif

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید کسی نمیدونه تو لینوکس اوبونتو چطوری باید به اینترنت کانکت شد؟ از این طریق؟ bridge ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

ببخشید کسی نمیدونه تو لینوکس اوبونتو چطوری باید به اینترنت کانکت شد؟ از این طریق؟ bridge ؟
. به هر دو روش ميشه، فقط يادتون باشه براي اكنت شبانه بايد حرف G از Guest را با حرف بزرگ بنويسي چون لينوكس روي اندازه حروف نام كاربري نيز حساس هست.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/05
26.gif
103.gif

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

. به هر دو روش ميشه، فقط يادتون باشه براي اكنت شبانه بايد حرف G از Guest را با حرف بزرگ بنويسي چون لينوكس روي اندازه حروف نام كاربري نيز حساس هست.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/05
26.gif
103.gif
با تشکر از شما
میدونم میشه!
میخوام بدونم چطوری این کار رو بکنم!
چون من PPPoE رو در اوبونتو هم تست کردم اما نشد! چه برسه به Bridge

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

. اينجا را ببينيد....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/06
26.gif
103.gif

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
استاد igimax يه سوال
ببين الان من شب ها بيدارم تا زماني كه اكانت شبانه آزاد ميشه
باهاش كانكت ميشم و قبلش فايل هامو توي idm لينك مستقيم كردم و وارد كردمش
ولي با اكانت عادي دانلود نميشه چون سايت مورد نظر فيل*تر هستش
بايد چيز پي ان باز كنم تا بتونم فايلمو دانلود كنم
چيز پي ان رو كه باز ميكنم و ميذارم دانلود و ميرم بخوابم
سر كه ميزنم وسطاش ميبينم يه لحظه ديسي شده شبانه و ديگه وصل نشده در حالي كه گزينه redial و تعداد اون رو زياد كردم
در حالت عادي اگر بدون وي پي ان بزارم دانلود و اگه وسطلش قطع شه دوباره وصل ميشه ولي وقتي چيز پي ان رو باز ميكنم وقتي قطع ميشه ديگه وصل نميشه
و فقط چيز پي ان در حال redial شدن هستش
ميخواستم ببينم راه حلي براي اين نداري؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام market3nter عزيز
animsmilysmile.gif

...
در حالت عادي اگر بدون وي پي ان بزارم دانلود و اگه وسطلش قطع شه دوباره وصل ميشه ولي وقتي چيز پي ان رو باز ميكنم وقتي قطع ميشه ديگه وصل نميشه
و فقط چيز پي ان در حال redial شدن هستش
ميخواستم ببينم راه حلي براي اين نداري؟
. با برنامه RoboTask خيلي راحت مشكل شما قابل حل هست. من 6 ماهي(يا بيشتر!) هست كه ديگه از برنامه Reconnect استفاده نمي‌كنم و از همين RoboTask استفاده مي‌كنم. چون يه محيط برنامه نويسي (خيلي خيلي ساده) داره كه اكثر چنين كار‌هايي را به شكل ساده و با كنترل بيشتر قابل انجام هست.

. قصد دارم آموزش آن و نوشتن اسكريپت‌هاي ساده درخواستي دوستان را در يك تاپيك بنويسم، برنامه را بگيريد و اگر نتوانستيد براي خودتان اسكريپت بنويسيد يا اگر عجله داريد به من در همينجا اطلاع دهيد تا برايتان يكي بنويسم. البته نوشتنش خيلي ساده هست. به شكل زير عمل كنيد:

01) يك اسكريپت جديد توش باز كنيد

02) روي تب Actions باشيد
03) روي Add بزنيد
04) از دستورات Dial-up بروي گزينه Dial-up/Hangup دوبار كليك كنيد
05) مشخصات شبانه را بنويسيد. (توش معلومه كه چيكار بايد كنيد!) بعد از تعيين تعداد دفعات "تلاش" روي OK كليك كنيد.
06) مراحل 3 تا 5 را دوباره برويد ولي اينبار مشخصات چيز پي ان را بدهيد.

07) روي تب Triggering events كليك كنيد
08) روي ADD كليك كنيد
09) از General روي Schedule دوبار كليك كنيد
10) ساعت 2:59AM را مشخص نماييد.
11) دوباره روي دكمه ADD كليك كنيد
12) در ليست دستورات ابتدا Dial-up و سپس Connection Monitoring و سپس نام اكنت شبانه و Disconnect باشد و Interval را روي 1 گذاشته و OK كنيد

13) از همين تب مطمئن شويد كه تيك Enable هم خورده و سپس روي دكمه OK كليك كنيد تا پنجره Edit Task بسته شود و مطمئن شويد كه برنامه RoboTask با ويندوز اجرا مي‌شود. (از Options\Setting برنامه)

. ديديد! به همين سادگي و به همين خوشمزگي!!
4.gif
اين ساده‌ترين حالتش بود و ديگه توش حالات خواص و ... رو در نظر نگرفتم. دستور خط 5 در ساعت 2:59AM شروع به شماره گيري اكنت شبانه مي‌كند و تا موفق نشود به خط بعدي يعني شماره گيري چيز پي ان نمي‌رود. وقتي همه چيز كانكت شد برنامه در صورتي كه ببينه كانكشن شبانه قطع شده دوباره اتوماتيك شروع به اجراي كامل اين تاسك خواهد كرد.... براي تست روي اكنت روزانه تست كنيد

. همانطور كه عرض كردم ديگه حالات خواص را در نظر نگرفتم! همانند اگر اكنت شبانه بعد از اتمام تعداد دفعات تلاش وصل نشد ديگه به سراغ چيز پي ان نرود //// اگر چيز پي ان قطع شد دوباره شماره گيري شود و .....

. براي خودم به اين شكل نوشتم : تاسك در هر زماني اجرا شود بر اساس ساعت روز يا شب اكنت مربوطه را شماره گيري مي‌كند /// بعد از اتصال Ping تست مي‌شود و اگر مشكلي باشد ارتباط قطع و دوباره شماره گيري مي‌شود /// تعداد دفعات شماره گيري روي يك حساب و كتاب هست و زماني مشخص دارد /// در حالت شبانه برنامه‌هاي قبل و بعد از كانكت شدن، اجرا و كنترل مي‌شوند /// در هر اتصال شبانه از دسكتاپ عكسي گرفته مي‌شود(براي ديدن وضعيت ميزان/نمودار دنلود تورنت و DUMeter) /// در صورت قطعي در بعد از ساعت 6:45AM برنامه‌ها و تنظيماتي اجرا و سپس سيستم خاموش مي‌شود /// تمامي اتفاقات در درون يك فايل text نوشته مي‌شود /// و ...

. خلاصه اينكه اين برنامه خيلي عاليه ولي هنوز جاي پيشرفت زيادي دارد....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/06
26.gif
103.gif

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
دستت دردنكنه
كامل توضيح دادي
بزار تست كنم خبرشو ميدم

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام.
چطور میشه به utorrent فهموند که سر یه ساعت خاصی برنامه رو ببنده ؟ یا دانلود رو قطع کنه ؟

(idm خوبیش اینه که میشه هر صفش رو تعیین کرد که سر یه ساعتی قطع بشه)

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سلام.
چطور میشه به utorrent فهموند که سر یه ساعت خاصی برنامه رو ببنده ؟ یا دانلود رو قطع کنه ؟

(idm خوبیش اینه که میشه هر صفش رو تعیین کرد که سر یه ساعتی قطع بشه)

من از utorrent استفاده میکنم. توی این برنامه ی بسیار سبک ، یه scheduler داره که میشه با دقت 1 ساعت توی ایام هفته مشخص کرد دانلود کنه یا نکنه یا محدود کار کنه یا فقط آپلود کنه.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
به غیر از Auto Poweron Shutdown چی دیگه پیشنهاد میکنید ؟

من دیشب که دوران نسخه 2و4 ام به سر رسید، یک نسخه 2.3 گرفتم که با کیجن همراه نصبش کردم. از اون به بعد الان task manager ام باز نمیشه ! وین7
لا مصب هر چی کرک و کیجن و ... هست یه مرضی دارن.
از این به بعد دیگه همرو تو ویرچوال ماشین اجرا میکنم....

حالا برا این موضوع task manager هم اگر راه حلی دارید بگید.
ممنون.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام LordMMD عزيز
animsmilysmile.gif

به غیر از Auto Poweron Shutdown چی دیگه پیشنهاد میکنید ؟
. اگر منظورتان يه برنامه ديگه با توانايي SCHEDULE هست، همون RoboTask عاليه! ولي اگر منظورتان برنامه‌اي كه توان روشن نمودن سيستم از حالت Standby را داشته باشه، اطلاع ندارم...

حالا برا این موضوع task manager هم اگر راه حلی دارید بگید.
. در XP چنين مشكلي را به كمك برنامه خود ويندوز به نام gpedit.msc حل مي‌كرديم. (همانند اينجا) اما در 7 هم اين برنامه هست و 99% از همانجا مي‌توانيد مشكل را حل نماييد. (يه توضيح مختصر اينجا هست)
موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/05
26.gif
103.gif

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام LordMMD عزيز
animsmilysmile.gif

. اگر منظورتان يه برنامه ديگه با توانايي SCHEDULE هست، همون RoboTask عاليه! ولي اگر منظورتان برنامه‌اي كه توان روشن نمودن سيستم از حالت Standby را داشته باشه، اطلاع ندارم...

. در XP چنين مشكلي را به كمك برنامه خود ويندوز به نام gpedit.msc حل مي‌كرديم. (همانند اينجا) اما در 7 هم اين برنامه هست و 99% از همانجا مي‌توانيد مشكل را حل نماييد. (يه توضيح مختصر اينجا هست)
موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/05
26.gif
103.gif
ممنون.
مشکل منیجیر خودش حل شده .

بله برای روشن کردن میخوام. البته فعلا 30 روز دوباره کار میکنه...بعدش هم همون نسخه 2.2 قدیم رو دارم میریزم.

palet

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
شرمنده من تازه صبانت گرفتم
نمیدونم این چه طوری باید به شبانه وصل شم. یوز پس دارم ولی نمیدونم اینا رو باید کجا باهاش کانکشن بسازم. من برای روزانه هم کار خاصی انجام نمیدم . یعنی کانکشن نمیسازم.و به طور مستقیم به اینترنت وصل میشه.

ممنون میشم توضیح بدین
ویندوزم هم 7 هستش

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
شرمنده من تازه صبانت گرفتم
نمیدونم این چه طوری باید به شبانه وصل شم. یوز پس دارم ولی نمیدونم اینا رو باید کجا باهاش کانکشن بسازم. من برای روزانه هم کار خاصی انجام نمیدم . یعنی کانکشن نمیسازم.و به طور مستقیم به اینترنت وصل میشه.

ممنون میشم توضیح بدین
ویندوزم هم 7 هستش
باید وارد تنظیمات مودم بشید و نوع کانکشن خودتون را bridge انتخاب کنید!

برای وارد شدن در مرورگر خود این آدرس را وارد کنید

http://192.168.1.1

بعد یوزر و پس رو admin وارد کنید!

بسته به مودمتون، اونجا نوع کانکشنتون رو bridge انتخاب کنید
مودم را ریست کنید!
و بعد در ویندوز یه کانکشن DSL بسازید! و یوزر و پس شبانه را وارد کنید

useR: guest
pass: ngsnet

palet

Registered User
لایک‌ها
9

سلام مرسی دوست عزیز
ببینید من کار شما رو انجام دادم . یعنی قبلا PPPoE میساختم حالا با bridge ساختم. توی bridge هم که باید یوزر پس روزانه رو بدم هم دیگه نمیشه داد.

در مورد ساختن کانکشن DSL هم توی ویندوز 7 میشه توضیح بدید.

Last edited:
بالا