• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشي - چگونه سيستم خود را براي اكنت شبانه صبانت آماده نماييم

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز
برنامه auto power on & shutdown رو از لینک زیر تست کن.
ورژن جدیدش (2.20) هنوز کرک نشده.
یک ورژن کامل و کرک شده ازش رو هم پیدا کنی (بالاترین ورژن کرک شده) بد نیست.
واقعا برنامه کاملیه.
خدانگهدار
edit:
کد:
http://www.lifsoft.com
کد:
http://www.lifsoft.com/download/power-on.exe

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

در ضمن منظور من داشتن قابليت Auto Connect هست نه Auto ReConnect
. خوب عزيزجان! اون گزينه را اگر روشن كني و هيچ كانكشني فعال نباشد با اجراي برنامه عمل Dial صورت مي‌گيرد. كه اين ميشود Auto Connect. اما در مورد اين برنامه چه آن گزينه فوق روشن باشد چه نه و كانكشن اينترنتي (هر نوع) قطع شود، اين برنامه كانكشن تعريف شده خود را Dial ميكند.

مگر اين که برنامه اي بنويسيم که سر ساعت خاص، دکمه Connect اين برنامه ReConnect رو بزنه
. احتياج به چنين كاري نيست!! برنامه Scheduler Task ويندوز اينكار را برايتان انجام مي‌دهد. براي چنين كاري اول Connect on Startup گزينه را در برنامه ReConnect فعال نماييد. سپس اين برنامه را به Scheduler اضافه نماييد و زمان فعال شدن برنامه را روي ساعت دلخاه قرار دهيد. همين!

farshad1986 عزيز:
. يكي از بچه‌هاي فروم P30World به نام Hossein Adeli توضيح و روش تنظيم اين برنامه را در اين تاپيك نوشته‌اند.(اين را جهت اطلاع علاقه مندان به استفاده از روشي متفاوت از Scheduler ويندوز عرض كردم) قراره بعد از تست اين برنامه در XP توسط من و در ويستا توسط يكي از بچه‌ها نتيجه و نقات ضعف و قوت اين برنامه را در پست اول همين تاپيك بنويسم همچنين لينك تاپيك دوستمان آقاي عادلي براي مطالعه آموزشايشان و استفاده ازاين برنامه.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/26
209.gif
60.gif

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
درود
برای کانکت دیسکانکت و همچنین تشخیص دیس کانکت و رکانکت مجدد و بسیاری کار های دیگر می توانید از برنامه RoboTask v3.1
استفاده کنید
در سری برنامه های task scheduler این برنامه امکانات خوبی دارد
این برنامه 10 مگا بایت از رم سیستم را اشغال می کند
برنامه 30 روزه را از سایتش دانلود کنید ( با حجم حدود 5 مگا بایت )
http://www.robotask.com/downloads
یا از اینجا برنامه را به همراه ک ر ک دانلود کنید
http://anonymz.com/?http://rapidshare.com/files/118499942/Robotask.v3.1_www.softarchive.net.rar

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

*** توجه توجه ***

. پست اول را با آموزش روش‌هاي جديد براي Shutdown/Hibernate/Stand By از خط فرمان به روز كردم. همچنين برنامه بسيار بسيار مفيد و عالي و بسيار كوچك و مجاني خط فرماني NirCMD كه كليه امكانات فوق + كلي امكانلت ديگر را دارد را برايتان توضيح داده‌ام. لطفن بخش‌هاي جديد پس اول را دوباره مطالعه نماييد. به طور مشخص نكات به روز شده بيشتر در قسمت "توضيح تنظيمات شماره 5" نوشته و اضافه نموده‌ام.

tkavosh عزيز:
. بسيار ممنوم از معرفي برنامه مفيد RoboTask. در اولين فرصت آن را دونلود و چك مي‌كنم. باز هم ممنون از اطلاع رساني...
72.gif

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/07/01
209.gif
60.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. پسسسسسسسسسسسسسر! عجب برنامه خفني را معرفي كردي! من هنوزدونلود نكردم اما همينكه عكساش و امكاناتش را خواندم كفم بريد! همينكه برنامه نويسي دارد براي كنتر برنامه‌ها و حوادث و .... خيلي عالي بايد باشد. اميدوارم بخش برنامه نويسيش (Script) رو خوب كار كرده باشند:

addaction.png
edittask.png

. سعي مي‌كنم دونلودش كنم و ته و توش رو در بيارم.... آقا هميشه خوش اطلاعات باشيد و از اون مهمتر هميشه اشتراكشان نماييد!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/07/01
209.gif
60.gif

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
درود بر شما IgImAx
من برای کنترل کانکشن های اینترنت به جستجوی برنامه هایی از این دست پرداختم که به این برنامه برخوردم البته دوست داشتم کامل تر از این باشد مثلا باید برای تسک کانکت امکان رکانکت خود کار در صورت دی سی قرار می داد (البته به کمک تسک های دیگر مثل دستورات شرطی if می توان این کار را کرد )
ولی به هر حال برنامه خوبی هست و کارمان را راه انداخت
شاد باشید دوست عزیز

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون از مقاله کاملتون.

فکر کنم برنامه IDA 5.6 دانلودر بهترین برنامه باشه.

اتصال مجدد در هنگام قطع شدن ارتباط اینترنت بصورت خودکار
شروع دانلودها همزمان با باز شدن برنامه.
خاموش کردن کامپیوتر و دیسکانکت بعد از اتمام دانلود
زبان فارسی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

*** توجه توجه ***

. نقشه شماتيك كيت براي خاموش/روشن شدن قطعات خارجي به همراه سيستم را در پست اول و در قسمت پنجم بخش "نكات خاص" قرار دادم. ساخت و تست و ... به عهده خودتان!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/07/05
209.gif
60.gif

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
منو يادتون هست يا نه ؟
من اينقدر از عوض كردن پسورد روزانه و شبانه خسته شدم
بالاخره نشستم و يه برنامه نوشتم كه خودش سر ساعت هاي مشخص يوزر و پسورد اكانت اينترنت را عوض كند و چون نوع كانكشن من همون PPPoe هست ديگه مشكلات دوباره كانكت شدن رو ندارم
و در ضمن با اين روش تا ساعت 7:40 اينترنت شبانه دارم
فعلا در در مرحله تست برنامه بسر مي برم
فعلا 24 ساعته كه مشكلي نداشتم و برنامه درست كار كرده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. چه خوب! پس بعد از تست و جواب دادن قطعي آن، اگر امكان دارد لطفن برنامه را بگذاريد تا با نام خودتان برنامه را در پست اول اين تاپيك و همه تاپيك‌هاي فروم‌هاي ديگر قرار دهم تا همه استفاده ببرند.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/07/07
209.gif
60.gif

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
اون چيزي كه من نوشتم براي مودم planet مدل 3410 هست و براي بقيه مدل ها اگر فرقي در نحوه كانكت شدنشان باشد كار نخواهد كرد
چون من دقيقا تو برنامه همان كاري كه يك آدم براي عوض كردن پسورد ميكنه رو شبيه سازي كردم حالا اگه يه جاي كار فرق كنه ديگه شبيه سازي من كار نمي كنه
در ضمن من اون برنامه رو براي راه افنادن كار خودم نوشتم و اگر بخواد عرضه عمومي بشه بايد يسري تغييرات بدم (مثلا من پسورد اينترنت روزانمو تو سورس گذاشتم و برنامه از كسي پسورد نمي خواد)
حالا بزار ببينيم چي ميشه فعلا كه برنامه درست كار ميكنه;)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. من برنامه نويس هستم و به زبان VB.NET برنامه مي‌نويسم اگر كمكي از من بر مياد درخدمتم!؟

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/07/08
209.gif
60.gif

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
منم به زبان سي شارپ در دات نت برنامه مي نويسم ولي هنوز فرصت نشده با VB دات نت كاركنم
اگه بخوام بطور كلي بگم تو برنامم چه كار كردم بايد بگم كه من يك مرورگر اينترنت ساختم
البته خود ماژول مرورگر رو سي شارپ داره و من يكسري تنظيماتش رو انجام دادم
با اين مرورگر برنامه http://192.168.1.254/basic/home_wan.htm آدرس رو لود مي كنه
كه اين آدرس ميشه همون صفحه اي كه بايد يوزر و پسورد اينترنت رو وارد كرد (البته در مودمي كه قبلا عرض كردم حالا بايد ديد در بقيه مودم ها همين طور هست يا نه ؟) بعد خود برنامه برحسب زمان يوزر پسورد لازم رو وارد ميكنه و بصورت اتوماتيك سيو ميكنه
در اصل برنامه من مثل اين روبات هاي اينترنتي عمل كرده
البته يسري مشكلات بر سر اين راه وجود داشت كه من اكثرش رو با كلي دنگ و فنگ حل كردم
مثلا وقتي اين آدرس بالايي رو برنامه مي خواد باز كنه يه پنجره جديد باز ميشه و يوزر و پسورد براي مودم رو مي خواد
و مشكل اصلي اينجاست كه برنامه به هيچ وجه كنترلي روي اون پنجره جديد نداره
كه من با كلي گشت و گذار تو اينترنت فقط تونستم ياد بگيرم چجوري ميشه دكمه اي از اون پنجره رو كليك كرد
ولي نتونستم بفهمم چگونه مي تونم كنترل تكست باكس هاي مربوط به يوزر و پسورد رو بدست بگيرم تا به صورت اتوماتيك اونها رو پر كنم
الان براي رفع اين مشكل تنها كاري كه مي كنم اينه كه خودم اولين بار يوزر پسورد مودم رو مي زنم و بعد تيك remember رو مي زنم
اينطوري برنامه من فقط لازمه كه روي دكمه OK كليك كنه كه الان هم همين كار رو ميكنه
اگه اين مشكل حل شه ديگه برنامه كامله كامله
چون فعلا خودم هم يواش يواش دارم درگير كنكور ارشد ميشم وقت نمي كنم برم تو فروم هاي خارجي و پيگير اين قضيه باشم و در ضمن مشكلم هم با همين برنامه حل شده و برنامه داره درست كار ميكنه
يه چند روز هم مي خوام روي شبكه تستش كنم آخه ما دو تا كامپيوتر داريم و مي خوام ببينم اگه تو دو تا كامپيوتر برنامه اجرا بشه با هم به مشكل برميخورند يا نه
خوبي اين روش من اينه كه ديگه چون نوع كانكشن همون PPPoe هست ديگه مشكلات دوباره كانكت شدن يا هنگ كردم مودم رو ندارم
و با IDM هم خيلي راحت ساعت شروع و پايان دانلود رو مشخص مي كنم

neda61h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 1240 عزيز
36.gif

. واو! من پست‌هاي ديگتون رو هم در تاپيك صبانت چند ساعت پيش ديدم (آخه ساب هستم و سريع خبرش مياد!) به علت برخورد بدشون حق داريد اينطور عصباني باشيد! اما در بعضي از شهر‌ها در اين 4 روز اخير سرعت شبانشون به همان حالت عالي قبل برگشت. يكي دو هفته سرعت تورنت 8KB~32KB بود اما دوباره به 47KB ثابت بركشت! من هم امشب ساعت 12 اكنتم بايد تمام ميشد از شركت هم ساعت 8 زنگ زدن و خبر دادن! منم ساعت 12 كانكت شدم ديدم وصل شد! زنگ زدم به هم گفتند شبانه خواهيد داشت ولي روزانتون به مجردي كه قطع كنيد ديگه قطع مي‌شه! و اين موضوع تا 4 روز ادامه داره كه فرصتي براي آمود و شارژ كردن اكنت‌تان.

. چي بگم! يك جا با آدم درست حرف مي‌زنند و جاي ديگه منت كشي مي‌كنند. همانطور كه فرموديد نظارت كه نباشه نتيجه اين مي‌شه كه وجدان آدما مي‌شه ملاك عملشان و يكجا اينطوري يك جا آونطوري مي‌شه!

مهم مهم مهم
دوستان اگر كسي ويندوز ويستا نصب شده داره لطفن راهاي فوق را تست كنه و خبر بده كدام روش Auto login جواب داده؟! و نسخه دقيق ويندوز ويستاي شما چه بوده؟ يك بنده خدايي نياز به اين مورد داره و من هم كه ويستا ساپورت نيستم! (يكم هم شماها كمك كنيد!! :happy::p)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/14
209.gif
60.gif

من ویندوز Vista Ultimate دارم با 2 تا یوزر، برنامه Autologon تو این ویندوز هیچ مشکلی نداره، من از همین برنامه استفاده میکنم و بدون هیچ مشکلی جواب میده.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان.
اين برنامه Reconnect‌ مشکلش اينه که به جاي اين که با اسم کانکشن کار کنه، با ترتيب اون توي ليست خودش کار ميکنه.

يعني وقتي شما از بين چند تا کانکشنتون ، يکي رو توي برنامه تنظيم کنيد، بعد بريد از توي Network Connections يکي رو پاک کنيد يا يکي اضافه کنيد، ميبينيد که توي Reconnect يک کانکشن ديگه انتخاب شده.

پس يادتون باشه که حتما چک کنيد !!
چون من الان دو شبه که رفتم سر کار !!
(فکر کنم igimax قبلا به اين مسئله اشاره کرده بودن، منم گفتم بگم.)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام به همه دوستان
36.gif

دو نكته مهم:

. در ابتدا عرض كنم كه، من تقريبن يه 2 ماهي بود كه كلن! در اينترنت و دنياي كامپيوتر به دليل بيماري پدرم، غايب بودم. خدا هيچ كس رو بيمار نكنه و اگر شد محتاج بيمارستان نكنه!!!! پس ببخشيد اگر در پاسخ تاخير داشتم، الان هم كه تقريبن وقت كردم كه يه چكي كنم به دليل بهبودي نسبي حال ايشان هست. (پس احتمال دارد كه در آينده دير به دير چك كنم) اگر كسي سوالي در اين فروم از من پرسيده يا ايميلي زده كه من پاسخ ندادم لطفن به من اطلاع بدهد. (تا پايان هفته صبر كند چون دارم ايميل‌هاي اين مدت غيبتم را چك مي‌كنم شايد لابلايشان مطالب شما هم باشد...ببخشيد!)

. در ثاني!!! به دليل از كار افتادن سايت 5Gigs-ام كليه فايل‌هاي آپلودي من به اين سايت، لينك‌هاي دونلودشان از كار افتاده است. در حال انتقال چنين فايل‌هايي به سايت 4Shared هستم. لطفن اگر لينك معيوبي را در مطالبم مشاهده نموديد من را مطلع نماييد. ممنون...

neda61h عزيز:
. ممنون از تست، توضيحات و اطلاع دادنتان...
72.gif

LordMMD عزيز:
. ممنون از نكته تكميلي و توضيحاتتان...
72.gif

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/10/08
209.gif
60.gif

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام،
ميگم اين CiDial يک نسخه 3.1 هم داره،
دانلود برنامه کرک شده
(تست شده و سالم هست)

پ.ن : اين Reconnect خيلي خنگه (بنا به دلايلي که در پست قبلي گفتم !) تا حالا يک و نيم گيگ به من ضرر زده !

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام LordMMD عزيز
1538.gif

. ممنونم كه هنوز به ياد ما و اين تاپيك هستيد و آخرين يافته‌هاي مفيد و نتايج خود را با دوستان ديگرتان به اشتراك مي‌گذاريد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/01/04
209266.gif
26650.gif

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام به igimax عزیز ;)

برای این که سیستم حتی از حالت hibernate هم به صورت خودکار روشن بشه ، از این برنامه استفاده کنید :
Auto Poweron & Shutdown

بالا