سلام
منم به زبان سي شارپ در دات نت برنامه مي نويسم ولي هنوز فرصت نشده با VB دات نت كاركنم
اگه بخوام بطور كلي بگم تو برنامم چه كار كردم بايد بگم كه من يك مرورگر اينترنت ساختم
البته خود ماژول مرورگر رو سي شارپ داره و من يكسري تنظيماتش رو انجام دادم
با اين مرورگر برنامه
http://192.168.1.254/basic/home_wan.htm آدرس رو لود مي كنه
كه اين آدرس ميشه همون صفحه اي كه بايد يوزر و پسورد اينترنت رو وارد كرد (البته در مودمي كه قبلا عرض كردم حالا بايد ديد در بقيه مودم ها همين طور هست يا نه ؟) بعد خود برنامه برحسب زمان يوزر پسورد لازم رو وارد ميكنه و بصورت اتوماتيك سيو ميكنه
در اصل برنامه من مثل اين روبات هاي اينترنتي عمل كرده
البته يسري مشكلات بر سر اين راه وجود داشت كه من اكثرش رو با كلي دنگ و فنگ حل كردم
مثلا وقتي اين آدرس بالايي رو برنامه مي خواد باز كنه يه پنجره جديد باز ميشه و يوزر و پسورد براي مودم رو مي خواد
و مشكل اصلي اينجاست كه برنامه به هيچ وجه كنترلي روي اون پنجره جديد نداره
كه من با كلي گشت و گذار تو اينترنت فقط تونستم ياد بگيرم چجوري ميشه دكمه اي از اون پنجره رو كليك كرد
ولي نتونستم بفهمم چگونه مي تونم كنترل تكست باكس هاي مربوط به يوزر و پسورد رو بدست بگيرم تا به صورت اتوماتيك اونها رو پر كنم
الان براي رفع اين مشكل تنها كاري كه مي كنم اينه كه خودم اولين بار يوزر پسورد مودم رو مي زنم و بعد تيك remember رو مي زنم
اينطوري برنامه من فقط لازمه كه روي دكمه OK كليك كنه كه الان هم همين كار رو ميكنه
اگه اين مشكل حل شه ديگه برنامه كامله كامله
چون فعلا خودم هم يواش يواش دارم درگير كنكور ارشد ميشم وقت نمي كنم برم تو فروم هاي خارجي و پيگير اين قضيه باشم و در ضمن مشكلم هم با همين برنامه حل شده و برنامه داره درست كار ميكنه
يه چند روز هم مي خوام روي شبكه تستش كنم آخه ما دو تا كامپيوتر داريم و مي خوام ببينم اگه تو دو تا كامپيوتر برنامه اجرا بشه با هم به مشكل برميخورند يا نه
خوبي اين روش من اينه كه ديگه چون نوع كانكشن همون PPPoe هست ديگه مشكلات دوباره كانكت شدن يا هنگ كردم مودم رو ندارم
و با IDM هم خيلي راحت ساعت شروع و پايان دانلود رو مشخص مي كنم