• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشي - چگونه سيستم خود را براي اكنت شبانه صبانت آماده نماييم

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام.
من خودم از شرکت دیگه ای ADSL می گیرم ولی اگه این مشکلم حل بشه میام صبانت:
اونم اینه که خونه ما چند کاربره هست و مودم 4 پورت هست و باید دائما به صورت pppoe وصل باشه تا هر کامپیوتری که روشن شد اینترنت داشته باشه و اگه چند تا همزمان هم روشن بودن همه بتونن کار کنن. حالا اگه قرار باشه همیشه تو حالت بریج باشه هر کامپوتر که روشن میشه باید نرم افزاری کانکت بشه بنابراین کامپیوترهای دیگه نمیتونن کانکت بشن مگر اینکه همیشه یه کامپیوتر سرور باشه که 24 ساعته اتوماتیک با کانکشن روزانه و شبانه مربوطه کانکت بشه و بین بقیه شیر کنه که اونم فایده نداره. نمیشه همیشه مودم با pppoe وصل باشه ولی اون کامپیوتری که قرار دانلود کنه همزمان که وصله به صورت نرم افزاری به شبانه کانکت بشه و بیقه کامپیوتر ها همزمان از همون pppoe غیر شبانه استفاده کنن؟ یا اصلا راه دیگه ای داره؟ حیف که نمیشه تو ستینگ مودم schedule برای کانکت شدن اتوماتیک در ساعات مختلف به صورت pppoe تعریف کرد البته شاید مودم هایی باشن ولی مال من که اینجوری نیست.

در ضمن برای روشن شدن مودم هم با پی سی راحت ترین کار بدون نیاز به مدار اینه که از خروجی برق مانیتور پشت پاور یه انشعاب به مودم بگیری:happy:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. واي!!! چقدر PPPoe تو Bridge شد!!
33.gif
والا! اين سوال تخصصي را بايد از بچه هاي شبكه بپرسيد. اما در مورد خط آخر پست‌تان! وقتي سيستم خاموشه اما به برق وصله، پورت برق خروجي مونيتور از پاورها كه برق داره!؟ مگه نه؟ اما امروزه اكثر پاورهاي خفن و جديد ديگه خروجي مونيتور ندارند! (مثل پاور من)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/05/08
209.gif
60.gif

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
در ضمن درباره جواب سوال دومم بايد بگم كه من الان از روش شما استفاده نكرده ام و در واقع كانكشن اينترنت من به صورت PPPoe هست و مي خواهم با يك دستوري آن را ديسكانكت كنم تا دوباره كانكت شود .
دستوري كه فرموديد براي اين موضوع جواب نمي دهد
آيا راهي براي اين موضوع داريد ؟؟؟
ممنون

فکر نمی کنم با pppoe بتونین همچین کاری بکنین
اصولا سخت و غیرممکنه براتون که همیشه یه سیستم تو خونه به عنوان سرور روشن باشه ؟ ما که هر وقت لازم بوده از این روش استفاده کردیم و کلا هم سیستمها رو خاموش نمی کنیم ! (هفته ای یه بار پی سی خاموش میشه)

apm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون اگر 2 تا مودم وصل شه به خط چطوره ؟؟؟؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
با سلام و تشکر بابت مقالتون جناب igimax
دو تا سوال واسم پیش اومده :
1. من میخوام طوری تنظیم کنم که از ساعت 2 شروع به دان کنه و ساعت 6 سیستم خاموش بشه که در اموزش در مورد خاموش کردن سیستم با استفاده از نرم افزار psshutdown توضیح دادید ولی مختصر و من نتونستم تنظیمش کنم
2. مورد بعدی اینکه در هنگام قطع چطوری میتونم با دپ تنظیم کنم که دوباره کانکت بشه و دانلود رو ادامه بده
ممنون
بای

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
من الان 9 ماهه هر شب دانلود میکنم همیشه بالای 750 مگابایته . رکوردم 850 مگابایته. همین صبانته. ولی من از Flashget استفاده میکنم . از ساعت 3 دانلود شروع میشه و ساعت 6:42 دیسکانکت و دوباره وصل میشه تا ساعت 7.42 میره.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

1. من میخوام طوری تنظیم کنم که از ساعت 2 شروع به دان کنه و ساعت 6 سیستم خاموش بشه که در اموزش در مورد خاموش کردن سیستم با استفاده از نرم افزار psshutdown توضیح دادید ولی مختصر و من نتونستم تنظیمش کنم
. توضيح كامل داده‌ام همراه با شكل، اما سايت ميزبان تصاوير از كار افتاده تا آخر آگوست راه نمي‌افتد. مي‌توانيد لينك Offline پست اول را به همراه تصاوير از اينجا دونلود نماييد. اگر چه توضيحات پست اول كافي مي‌باشند:
به نقل از از پست اول :
....براي مثال مي‌توانيد اين فايل را در درون شاخه System32 كپي نماييد و برنامه فوق را با دستور زير در برنامه Scheduled Tasks قرار دهيد تا در ساعت دلخواه اجرا شود:
PsShutdown -t 30 -c -f
. اول فايل برنامه را به S.T اضافه نماييد بعدپارامترهاي فوق را به جلوي آن كپي نماييد.

2. مورد بعدی اینکه در هنگام قطع چطوری میتونم با دپ تنظیم کنم که دوباره کانکت بشه و دانلود رو ادامه بده
. تنظيمات Dial-up Service برنامه DAP در پست يك و در تصوير نشان داده شده كه متاسفانه تصوير پريده! از همان لينك فوق مي‌توانيد تصوير را مشاهده نماييد و يادتان نرود كه Scheduler برنامه DAP را همانطور كه توضيح داده شده است انجام دهيد.

. اما براي كانكت شدن من برنامه CiDial را به شما پيشنهاد مي‌دهم. هم راحت‌ترين برنامه‌هست هم 100% جواب مي‌دهد. برنامه ReConnect كمي قر! مي‌آيد اما BugFixي كه براش درست كردم مشكل را حل كرده. همانطور كه توضيح داده‌ام برتري ReConnect بر دو برنامه ديگر داشتن Log فايل هست كه كاربر با نگاه كردن به آن متوجه 70% از مشكلات مي‌شود.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/05
209.gif
60.gif

Last edited:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
ممنون بابت توضیحات !
عکسها خیلی کمک میکنه
البته من از فن آوا سرویس دارم و قطعی ساعتی مثل صبا نت نداره و شبانه هم از ساعت 2-7 هستش
سوال آخر اینکه برای دانلود از رپیدشیر بدون اکانت نمیشه از این روش استفاده کرد درسته ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

...
سوال آخر اینکه برای دانلود از رپیدشیر بدون اکانت نمیشه از این روش استفاده کرد درسته ؟
. برنامه USDownloader را كه در اينجا معرفي كرده‌ام "معرفي و آموزش سايت Rapidshare و آموزش روشهايي براي حل زمان تاخير" الانه كار مي‌كنه اما چون ما صبانتي هستيم و قعطي داريم نميشه از Rapid دونلود كنيم چون Resume نداره. به اين برنامه مي‌توانيد هر چندتا لينك كه بخواهيد مي‌توانيد بدهيد و زمان تاخير مي‌توانيد در خود برنامه انتخاب كنيد يا Proxy لطفن توضيح را در خود لينك فوق بخوانيد. IDM هم مي‌تواند بدون Resume از rapid دونلود كند اما باز آن رانتوانسته‌ام تست كنم كه دو دونلود پياپي از rapid را چگونه انجام مي‌دهد!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/05
209.gif
60.gif

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
آيا کسي با IDM تونسته تا حالا به صورت خودکار عمليات وصل شدن رو انجام بده ؟
يک قسمت مخصوص Dial-up داره اما تا حالا که کار نکرده.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. من الان IDM را با انواع گزينه‌ها و حالات مختلف براي dial كردن اتوماتيك چك كردم،(راهنماش كه اصلن هيچي توضيح نداده!) روش زير را يافتم كه به كمك آن مي‌توانيد Dial كنيد اما براي Redial اين برنامه اصلن خوب نيست (شايد براي redial مجبور شويد از ويندوز كمك بگيريد.) در كل برنامه ساده و بدون مشكل CiDial را به شما پيشنهاد مي‌كنم كه در پست يك موجود هست.

. روش يافت شده تقريبن شبيه DAP هست:

1) اول از Option برنامه و تب Dial-up كانكشن ADSL خود را انتخاب و User\Pass آن را ذخيره نماييد. (اين برنامه مستقيمن اطلاعات را در Phonebook ويندوز مي‌نويسد)
2) از Toolbar برنامه Schadual را انتخاب نماييد و زمان شروع و خاتمه و روزهاي هفته را انتخاب نماييد.
3) حتمن يك فايل را براي شروع Dial به برنامه -براي دونلود شدن-اضافه نماييد و با انتخاب آن و راست كليك از منو گزينه انتخاب Add to queue\Main download queue را انتخاب نماييد.

. اين برنامه براي شروع به Dial حتمن نياز به داشتن يك فايل در ليست انتظار براي دونلود دارد. همچنين تا زماني كه فايلي براي دونلود داشته باشد در صورت DC شدن اقدام به Redial مي‌كند. با اين حساب اگر همه دونلودهاي شما با اين برنامست يا اصلن ISP شما DC ندارد، مشكلي در استفاده از آن نخواهيد داشت. اما اگر در كنار اين برنامه برنامه ديگري هم براي دونلود داريد و DC شدن هم در كار هست! همان برنامه‌هاي ذكر شده در پست 1 مفيدتر و كاراتر هستند. (به خصوص برنامه CiDial)

مهم: اگر در مورد اين برنامه راه صحيح‌تري موجود است بفرماييد چون در مورد آن تجربه كاري نداشتم و همين الان راه فوق را نوشتم!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/11
209.gif
60.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

توجه: يكي از دوستان (آقاي HamidBN از مديران فروم Majidonline) به من اطلاع دادند كه برنامه Autologon شركت Sysinternals كه در پست اول معرفي نموده‌ام، روي ويندوز Vista جواب نمي‌دهد. من كاربر ويندوز Vista نيستم (و تا آمدن windows 7 هم نخواهم شد!) بنابراين از دوستاني كه كاربر ويندوز Vista هستند و روش‌ها يا برنامه بهتري را سراغ دارند خواهش مي‌كنم كه آن را بفرمايند. يا روش‌هاي زير را تست كرده و آنكه بهتر است را پيشنهاد دهند تا در پست اول قرار دهم. ممنونم....

. چندين روش دستي و برنامه‌اي را براي اينكار يافتم:

اولين روش: از فروم MSFN مايكروسافت
ويندوز Vista با بيش از يك كاربر:
1) روي دكمه Start كليك كرده و عبارت "netplwiz" را در كادر نوشته و كليد Enter را فشار دهيد.
2) پنجره‌اي باز مي‌شود، تيك گزينه "Users must enter a username and password to use this computer" را برداريد و روي كليد Apply كليك كنيد.

vista_auto_logon.png

3) در ديالوگ باكس جديدي كه باز مي‌شود نام كاربري را كه مي‌خواهيد به شكل پيش فرض Autologin كند را تايپ نماييد. اگر پسوردي براي اين كاربر تعريف نكرديد كادر Password را خالي گذاشته در غير اينصورت آن را تايپ نماييد.

windows-vista-auto-logon-password.png

ويندوز Vista فقط با يك كاربر:(لينك مرجع)
1) به Control Panel رفته.
2) به تنظيم Userها رفته و Password اكنت خود را پاك نماييد.

دومين روش: استفاده از برنامه مجاني شركت IntelliAdmin
1) برنامه Windows Autologin را دونلود نماييد.

سومين روش: استفاده از برنامه پولي، ايمن و با امكانات شركت Softros Systems Inc
. اين شركت برنامه‌اي به نام LogonExpert دارد كه امكانات بسيار جالبي دارد و ادعا دارد كه روش Autologin او ايمن‌ترين روش هست؛ اما حيف كه پولي هست!

. در پايان: مطمئنن برنامه‌هاي سنگيني همچون Tuneup 2008 و برنامه‌هاي Tweak مي‌توانند چنين كارهاي را انجام دهند. اما ما به دنبال يك برنامه نقلي و كوچك هستم. به خصوص اگر امكان Enable/Disable شدن AutoLogin را از خط فرمان داشته باشد كه عالي هست!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/12
209.gif
60.gif

1240

Registered User
لایک‌ها
28
با درود
به درد نمیخوره
چون جدیدا این قدر سرعت گند شده و قطعی زیاد هست که 2 مگ هم نمیشه شبانه دانلود کرد.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 1240 عزيز
36.gif

. واو! من پست‌هاي ديگتون رو هم در تاپيك صبانت چند ساعت پيش ديدم (آخه ساب هستم و سريع خبرش مياد!) به علت برخورد بدشون حق داريد اينطور عصباني باشيد! اما در بعضي از شهر‌ها در اين 4 روز اخير سرعت شبانشون به همان حالت عالي قبل برگشت. يكي دو هفته سرعت تورنت 8KB~32KB بود اما دوباره به 47KB ثابت بركشت! من هم امشب ساعت 12 اكنتم بايد تمام ميشد از شركت هم ساعت 8 زنگ زدن و خبر دادن! منم ساعت 12 كانكت شدم ديدم وصل شد! زنگ زدم به هم گفتند شبانه خواهيد داشت ولي روزانتون به مجردي كه قطع كنيد ديگه قطع مي‌شه! و اين موضوع تا 4 روز ادامه داره كه فرصتي براي آمود و شارژ كردن اكنت‌تان.

. چي بگم! يك جا با آدم درست حرف مي‌زنند و جاي ديگه منت كشي مي‌كنند. همانطور كه فرموديد نظارت كه نباشه نتيجه اين مي‌شه كه وجدان آدما مي‌شه ملاك عملشان و يكجا اينطوري يك جا آونطوري مي‌شه!

مهم مهم مهم
دوستان اگر كسي ويندوز ويستا نصب شده داره لطفن راهاي فوق را تست كنه و خبر بده كدام روش Auto login جواب داده؟! و نسخه دقيق ويندوز ويستاي شما چه بوده؟ يك بنده خدايي نياز به اين مورد داره و من هم كه ويستا ساپورت نيستم! (يكم هم شماها كمك كنيد!! :happy::p)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/14
209.gif
60.gif

Last edited:

1240

Registered User
لایک‌ها
28
سلام 1240 عزيز
36.gif

. واو! من پست‌هاي ديگتون رو هم در تاپيك صبانت چند ساعت پيش ديدم (آخه ساب هستم و سريع خبرش مياد!) به علت برخورد بدشون حق داريد اينطور عصباني باشيد! اما در بعضي از شهر‌ها در اين 4 روز اخير سرعت شبانشون به همان حالت عالي قبل برگشت. يكي دو هفته سرعت تورنت 8KB~32KB بود اما دوباره به 47KB ثابت بركشت! من هم امشب ساعت 12 اكنتم بايد تمام ميشد از شركت هم ساعت 8 زنگ زدن و خبر دادن! منم ساعت 12 كانكت شدم ديدم وصل شد! زنگ زدم به هم گفتند شبانه خواهيد داشت ولي روزانتون به مجردي كه قطع كنيد ديگه قطع مي‌شه! و اين موضوع تا 4 روز ادامه داره كه فرصتي براي آمود و شارژ كردن اكنت‌تان.

. چي بگم! يك جا با آدم درست حرف مي‌زنند و جاي ديگه منت كشي مي‌كنند. همانطور كه فرموديد نظارت كه نباشه نتيجه اين مي‌شه كه وجدان آدما مي‌شه ملاك عملشان و يكجا اينطوري يك جا آونطوري مي‌شه!

مهم مهم مهم
دوستان اگر كسي ويندوز ويستا نصب شده داره لطفن راهاي فوق را تست كنه و خبر بده كدام روش Auto login جواب داده؟! و نسخه دقيق ويندوز ويستاي شما چه بوده؟ يك بنده خدايي نياز به اين مورد داره و من هم كه ويستا ساپورت نيستم! (يكم هم شماها كمك كنيد!! :happy::p)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/14
209.gif
60.gif

با درودی دگر بار
دوست عزیز:
اینجا شبانه رو که قیدش بزن
وسط دانلود 3 مگ که داره میشه
قفل میکنه -

روزانه هم همش قطع میشه - سرعت هم گند زده

تو شیراز وضعیت بسیار بد
تمام کافی نت ها شاکی هستند!!:blink:

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان اگر كسي ويندوز ويستا نصب شده داره لطفن راهاي فوق را تست كنه و خبر بده كدام روش Auto login جواب داده؟! و نسخه دقيق ويندوز ويستاي شما چه بوده؟ يك بنده خدايي نياز به اين مورد داره و من هم كه ويستا ساپورت نيستم! (يكم هم شماها كمك كنيد!! )
من که از control userpasswords2 استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم. خودش یوزر مورد نظرم رو توی کلید winlogon رجیستری اضافه میکنه. اگه جواب نداد بگو مقادیر رجیستری رو کامل بنویسم.
... من كاربر ويندوز Vista نيستم (و تا آمدن windows 7 هم نخواهم شد!)...
یه بار واسه تنوع سیستم عامل لئوپارد(مک) رو نصب کن، شاید دیگه اصلا منتظر ویندوز نشی! D:

//

عجب برنامه باحالیه این ریکانکت. من پوستم کنده شد آخرم نتونستم یه کاری کنم که وقتی کانکشنی لاین دراپ میشه خودش دوباره کانکت بشه، ولی این برنامه به ispها امون نمیده، تا قطع میکنن دوباره ریکانکت میکنه!

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mhsnrah عزيز
36.gif

. ممنون از پاسختان. فقط يك نكته! من در بعضي از سايت‌ها كه روش Auto Login را توضيح داده‌ بودند هر دستور netplwiz را براي ويندوز ويستا ذكر كرده بودند و جداگانه دستور control userpasswords2 را براي ويندوز XP ذكر كرده بودند. آيا شما از دستور control userpasswords2 در ويندوز ويستا استفاده كرديد؟ و جواب داده؟

. در مورد ReConnect هم خواهش مي‌كنم. اگر با قاطي كردن كانكشن آن مواجه شديد لطفن از BugFix كه براش ساختم و در پست يك توضيح داده‌ام استفاده نماييد. اگر هم Log اين برنامه براتون مهم نيست از برنامه CiDial استفاده نماييد كه بدون مشكل هست. (بازهم در پست يك موجود هست)

(راستي بعد از 10 روز غيبت بازهم برگشتم!)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/24
209.gif
60.gif

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان.
این برنامه ReConnect لازم داره که اول شما Connect رو بزنی، بعد حالا هر موقع که قطع شد، خودش دوباره وصل بشه. اما اگر برنامه ای دیگر در ساعتی خاص وصل شود (چون Reconnect قابلیت اتصال خودکار رو نداره) اون موقع بخواهیم در صورت قطع شدن برنامه ای (مثل Reconnect) اتومات دوباره وصل بشه، باید چه کرد؟؟؟

پ.ن: این اتصال خودکار برنامه IDM هم که کار نمیکنه برای من. MassDownloader اما این اتو کانکت اش کار میکنه (ولی همون طور که گفتم قابلیت وصل دوباره در صورت دیسکانکت شدن رو نداره)

ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام LordMMD عزيز
36.gif

این برنامه ReConnect لازم داره که اول شما Connect رو بزنی، ....
. اين به دليل اين هست كه اوتو ديال برنامه را فعال نكرديد:
به نقل از از پست اول :
...
. كافيست يك بار با اجرا نمودن آن و وارد شدن به بخش Setting برنامه، تنظيمات زير را انجام دهيد:
1) از قسمت "Connection" نام اكنت شبانه را از ليست Drop-Down انتخاب نماييد.
2) تيك گزينه "Connect on Startup" را قرار دهيد.
3) ...
. پست اول را به دقت مطالعه فرماييد. اگر از برنامه ReConnect و روش حل مشكل آن با BugFixش خشتان نيامد مي‌توانيد از برنامه بدون مشكل CiDial استفاده نماييد. البته برنامه CiDial همانند برنامه ReConnect فايل Log درست نمي‌كند كه بعدن با نگاه به آن از وضعيت كانكت‌ها و قطعي‌ها با خبر شويد.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/25
209.gif
60.gif

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام LordMMD عزيز
36.gif

. اين به دليل اين هست كه اوتو ديال برنامه را فعال نكرديد:

. پست اول را به دقت مطالعه فرماييد. اگر از برنامه ReConnect و روش حل مشكل آن با BugFixش خشتان نيامد مي‌توانيد از برنامه بدون مشكل CiDial استفاده نماييد. البته برنامه CiDial همانند برنامه ReConnect فايل Log درست نمي‌كند كه بعدن با نگاه به آن از وضعيت كانكت‌ها و قطعي‌ها با خبر شويد.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/25
209.gif
60.gif
خوب من چون کامپيوتر اغلب روشن هست، گزينه Connect on Startup براي من فايده اي نداره.
در ضمن منظور من داشتن قابليت Auto Connect هست نه Auto ReConnect

اگر چنين برنامه اي رو ميشناسيد ممنون ميشم معرفي کنيد.
(مگر اين که برنامه اي بنويسيم که سر ساعت خاص، دکمه Connect اين برنامه ReConnect رو بزنه
meditationf.gif
که البته يک کمي لقمه پيچوندنه، اگر راهي نبود راه آخره !! )
ممنون

بالا