• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشي - چگونه سيستم خود را براي اكنت شبانه صبانت آماده نماييم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام LordMMD عزيز
1538.gif

. آقا همچنان ممنون، اما من در جريان اون تاپيك و يكي ديگه در P30 بودم و اين برنامه در پست 41 همين تاپيك هم توسط دوستان معرفي شده بود. كلن اين برنامه و روش Sch.Task ويندوز رقيباي هم هستند. اما برنامه‌اي كه tkavosh عزيز به نام RoboTask معرفي، واقعن فوق العاده هست و از هر دو روش قبلي هم مي‌تواند استفاده كند! اگه وقت كردم در يه تاپيك ديگه معرفيش مي‌كنم و چون براساس برنامه نويسي هست، سعي مي‌كنم يا كمي آموزشش بدم يا براي دوستان برنامه‌هاي مورد نيازشان را بنويسم! بايد وقت كنم پيشنهادهايم را براي بهبود و اضافه كردن يه سري دستورات هم در فروم سايتش قرار دهم..... كلن تنبلي و گرفتاري! منو كشته!!!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/03/04
209266.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام apadanapayment عزيز
1538.gif

خداییش نخندینا!اما راهی نداره مودم روی PPPOEباشه و شبا از شبانه استفاده کرد؟
. چرا ميشه، اما بديش اينه كه هر شب بايد بريد دستي User و Pass را خودتان دستي به اكنت شبانه تغيير بدهيد! و صبح بر عكس! تا كنون يك نفر كه خودش برنامه نويس بود فقط براي مودم خودش يه برنامه نوشت كه اينكار‌ها را به شكل اتوماتيك و فقط براي مودم خودش مي‌شد انجام داد! شايد! شايد!! برنامه‌اي بيابيد كه در آن انواع مودم‌ها معرفي شده باشه و بتونه تغيير اكنت را برايتان به شكل اتوماتيك انجام بده! اما من چيزي تا كنون نديدم! (حقيقتش چون فقط از روش Bridge استفاده كردم نياز نشده كه براي روش PPPoE جستجو كنم!!!)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/11
209266.gif
26650.gif

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
igimax عزيز.

آيا تنها راه براي وصل شدن دو رايانه همزمان به يك اكانت ، اينه كه مودم رو PPPoE كنيم ؟!

اگر آف تاپيكه (كه هست) به جاي درستش راهنماييمون كنيد ;)

آخه من با شبانه فن آوا ، ميتونم همزمان دو رايانه رو وصل كنم ،‌اما با روزانم نميشه. فكر كنم مسئله امنيتي باشه.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام LordMMD عزيز
1538.gif

. چطوريد؟! آقا خيلي كم شما را در فروم مي‌بينم و وقتي هم مي بينمتان فقط در همين تاپيك هست البته افتخاريست ولي خوب دوست داريم كه دوستان را بيشتر و در همه جاي فروم ببينيم.

آيا تنها راه براي وصل شدن دو رايانه همزمان به يك اكانت ، اينه كه مودم رو PPPoE كنيم ؟!
. نه به شكل Bridge هم مي‌توان 2 سيستم يا بيشتر را همزمان با يك اكنت به اينترنت دسترسي داد. ولي يكي از سيستم‌ها باشد به عنوان سرور باشه به اينصورت كه اون سيستم اولين تماس را با شبكه برقرار مي‌كند و چون قبلن شما كانكشنش را Share نموديد بقيه از كانكشن او استفاده مي‌كنند. تنها بدي اين روش اينه كه اگر اون سيستم سرور را از اينترنت قطع يا كلن خاموشش كنيد بقيه هم قطع خواهند شد. اگر با بقيه سيستم‌ها (به غير از سرور) به اينترنت دسترسي يابيد ديگه بقيه سيستم‌ها نمي‌توانند از اينترنت آن استفاده نمايند و.... براي اينكه بدونيد چطور بايد اينكار را نماييد قبلن در اين تاپيك بحث شده، در اين تاپيك قرار بود پست 4 خودم را با نتيجه بحث دوستان كامل كنم اما متاسفانه اين كار را نكردم! چه خوب!! چون الان پست‌هاي مفيد دوستان را هم خواهيد خواند....

...
اگر آف تاپيكه (كه هست) به جاي درستش راهنماييمون كنيد
....
. اتفاقن اصلن هم اف تاپيك نيست! به هر حال ممكنه بخواهيد براي اكنت شبانه يا حتا روزانه خودتن از روشي سيستماتيك استفاده نماييد تا يكسري از كارها سر وقتي مشخص انجام شود! به هر حال از اين روش اكنون مي‌توانيد 2 سيتم را با Bridge در روز يا پش روشن نماييد و ....

...
آخه من با شبانه فن آوا ، ميتونم همزمان دو رايانه رو وصل كنم ،‌اما با روزانم نميشه. فكر كنم مسئله امنيتي باشه.
. اتفاقن اين موضوع قبلن در تاپيك صبانت پرسيده شده بود و دوستان جواب دادند، اون به دليل اين هست كه همه كاربران داراي يك User و Pass مشترك هستند حالا شما مي‌توانيد 1000 تا PC را با اين اكنت و يك خط همزمان به شبكه وصل نماييد!!!

به نقل از IgImAx - 61th Post :
.....
اما برنامه‌اي كه tkavosh عزيز به نام RoboTask معرفي، واقعن فوق العاده هست و از هر دو روش قبلي هم مي‌تواند استفاده كند! اگه وقت كردم در يه تاپيك ديگه معرفيش مي‌كنم و چون براساس برنامه نويسي هست، سعي مي‌كنم يا كمي آموزشش بدم يا براي دوستان برنامه‌هاي مورد نيازشان را بنويسم! بايد وقت كنم پيشنهادهايم را براي بهبود و اضافه كردن يه سري دستورات هم در فروم سايتش قرار دهم..... كلن تنبلي و گرفتاري! منو كشته!!!
. بعـــلـــه! جمله آخر همچنان پا بر جاست!!!!! و كلي تاپيك ديگه كه قول داده بودم يا تو ذهنم بودند يا هستند....
105131.gif

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/12
209266.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام LordMMD عزيز
1538.gif

. چطوريد؟! آقا خيلي كم شما را در فروم مي‌بينم و وقتي هم مي بينمتان فقط در همين تاپيك هست البته افتخاريست ولي خوب دوست داريم كه دوستان را بيشتر و در همه جاي فروم ببينيم.

. نه به شكل Bridge هم مي‌توان 2 سيستم يا بيشتر را همزمان با يك اكنت به اينترنت دسترسي داد. ولي يكي از سيستم‌ها باشد به عنوان سرور باشه به اينصورت كه اون سيستم اولين تماس را با شبكه برقرار مي‌كند و چون قبلن شما كانكشنش را Share نموديد بقيه از كانكشن او استفاده مي‌كنند. تنها بدي اين روش اينه كه اگر اون سيستم سرور را از اينترنت قطع يا كلن خاموشش كنيد بقيه هم قطع خواهند شد. اگر با بقيه سيستم‌ها (به غير از سرور) به اينترنت دسترسي يابيد ديگه بقيه سيستم‌ها نمي‌توانند از اينترنت آن استفاده نمايند و.... براي اينكه بدونيد چطور بايد اينكار را نماييد قبلن در اين تاپيك بحث شده، در اين تاپيك قرار بود پست 4 خودم را با نتيجه بحث دوستان كامل كنم اما متاسفانه اين كار را نكردم! چه خوب!! چون الان پست‌هاي مفيد دوستان را هم خواهيد خواند....

...
اگر آف تاپيكه (كه هست) به جاي درستش راهنماييمون كنيد
....
. اتفاقن اصلن هم اف تاپيك نيست! به هر حال ممكنه بخواهيد براي اكنت شبانه يا حتا روزانه خودتن از روشي سيستماتيك استفاده نماييد تا يكسري از كارها سر وقتي مشخص انجام شود! به هر حال از اين روش اكنون مي‌توانيد 2 سيتم را با Bridge در روز يا پش روشن نماييد و ....

...
. اتفاقن اين موضوع قبلن در تاپيك صبانت پرسيده شده بود و دوستان جواب دادند، اون به دليل اين هست كه همه كاربران داراي يك User و Pass مشترك هستند حالا شما مي‌توانيد 1000 تا PC را با اين اكنت و يك خط همزمان به شبكه وصل نماييد!!!

به نقل از IgImAx - 61th Post :
.....
اما برنامه‌اي كه tkavosh عزيز به نام RoboTask معرفي، واقعن فوق العاده هست و از هر دو روش قبلي هم مي‌تواند استفاده كند! اگه وقت كردم در يه تاپيك ديگه معرفيش مي‌كنم و چون براساس برنامه نويسي هست، سعي مي‌كنم يا كمي آموزشش بدم يا براي دوستان برنامه‌هاي مورد نيازشان را بنويسم! بايد وقت كنم پيشنهادهايم را براي بهبود و اضافه كردن يه سري دستورات هم در فروم سايتش قرار دهم..... كلن تنبلي و گرفتاري! منو كشته!!!
. بعـــلـــه! جمله آخر همچنان پا بر جاست!!!!! و كلي تاپيك ديگه كه قول داده بودم يا تو ذهنم بودند يا هستند....
105131.gif

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/12
209266.gif
26650.gif

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
اگر مودم قابلیت NAT داشته باشه شما میتونید یوزر و پسوورد رو داخل مودم Set کنید و مودم همیشه خودش وصل میمونه.

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من یه مدت ه به لینوکس کوچ کردم و دارم عادت میکنم!
از opensuse 11.1 استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم به جز دانلود شبانه! از شاتل سرویس میگیرم و یوزر شبانه و روزانه یکی هست بنابراین مودم در حالت pppoe تنظیم شده.
با برنامه ktorrent برای تورنت ها از پلاگین استفاده کردم و تقریبا مشکل حل شد.تقریبا چون گویا این برنامه مشکلاتی رو داره و پلاگین هم حدس میزنم بعضی مواقع درست عمل نمیکنه و دانلود رو شروع نمیکنه!
اما برای دانلود منیجر هم kget رو نصب کردم که هیچ پلاگین یا تنظیمی برای این کار نداره! آخرین ورژن هم هست مثلا!
من چیکار کنم؟
معمولا اینقدر سرچ میکنم تا به نتیجه برسم اما فعلا وقتم کاملا پر ه. اگه کسی تجربه ای داره لطف کنه بگه.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام farshad1986 عزيز
1538.gif

. متاسفانه تجربه من بر مي‌گرده به پارسال همين موقعه ها كه براي اولين بار در امرم! ADSL دار شدم واون هم صبا بود! من Ubuntu رو تست كردم و درونش براي تورنت نسخه Azureus Vezu را تست كردم كه چون سرعتش پايننتر از µTorrent بود كلن بيخيالش شدم وديگه مار به نصب و تست برنامه ها براي اتوماتيك كردنش نكشيد! اما اگر در قسمت نصب برنامه‌هاي جديد لينوكس شما هم همانند Ubuntu باشه كه كلي برنامه در زمينه‌هاي مختلف داره (براي دنلود و نصب) چندتاشو انتخاب كنيد و تست كنيد و لطفن براي يادگيري مون هم، خبرش رو به ما هم بدهيد! ...........ممنونم......................

. آقا شايد به سوال شما ربطي نداشته باشه اما چون لينوكس كار مي‌كنيد، گفتم شايد لينكاي زير بهتون كمك كنه براي بعضي از كار‌ها در اين OS:ه

How to Run Windows Software (and Games) on Linux with Wine
How to Videoconference Linux and Windows with Ekiga

. واين سايت http://maketecheasier.com كه كلي برنامه مفيد يا روش انجام يك كار براي لينوكس داره. (از منوي بالاي صفحه Linux را انتخاب كن)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/17
209266.gif
26650.gif

Last edited:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید صبح که بیدار شدم دیدم نوشته
your computer has been locked. only ****/**** can unlock it.

که *** یوزر خودم بود! ولی من هیچ کاری نمیتونستم بکنم
مجبور شدم ریست کردم
بعد هم دیدم دیشب هیچی دانلود نکرده!
چکار کنم که دیگه lock نشه؟
با تشکر

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من صبانت دارم

ساعت 3 به بعد نه تنها نمیرم روی اکانت رایگان بلکه کلا مجبورم خاموش کنم سیستم رو برم بخوابم! به این دلیل که دقیقا از ساعت 3 سرعت به نیم کیلوبایت در ثانیه میرسه و عملا کار با اینترنت غیرممکن میشه! با تشکر از مسئولان با وجدان صبانت :)

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
من صبانت دارم

ساعت 3 به بعد نه تنها نمیرم روی اکانت رایگان بلکه کلا مجبورم خاموش کنم سیستم رو برم بخوابم! به این دلیل که دقیقا از ساعت 3 سرعت به نیم کیلوبایت در ثانیه میرسه و عملا کار با اینترنت غیرممکن میشه! با تشکر از مسئولان با وجدان صبانت :)
ولی برای من اینطور نیست
با 120 و اینا دانلود میده
در بدترین حالت 50 60 کیلوبایت

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

بخشید صبح که بیدار شدم دیدم نوشته
your computer has been locked. only ****/**** can unlock it.
که *** یوزر خودم بود! ولی من هیچ کاری نمیتونستم بکنم
. من علت اين اتفاق را نمي‌دانم!؟ اما جستجو كردم و در اينجا دلايل و راه حل‌هايي را يافتم، همچنين يكسري لينك هم گذاشته.... ببينيد آيا آنها مشكل شما را حل مي‌نمايند؟!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/02/25
26.gif
103.gif

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ممنون
ارر من این بود

This computer is locked. Only domain\username or an administrator can unlock this computer.

ولی خوب راه حلش را گفته ctrl+alt+delete بزن، من اون موقع هرچی میزدم کار نمیداد!
بحرحال امشب میخواهیم با روش شما تست کنیم!!!

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید یه سوال دارم!
چرا وقتی که کامپیوتر روشن شد، نمیگیم با startup برنامه reconnect رو شروع کنه! خوب چه کاریه که حتما schedule باشه!!!
مرسی

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
اقا ببخشید یه سوال
من بایوس لپ تاپم wake نداره
الان باید چکار کنم؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
نداگستر فوق العاده اس! عیب نزار روش!
الان ساعت رو نگاه کن! دارم تو چه ساعتی برات پست میزارم!
همین الان دارم با سرعت فوق تصور دانلود میکنم!

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
نداگستر فوق العاده اس! عیب نزار روش!
الان ساعت رو نگاه کن! دارم تو چه ساعتی برات پست میزارم!
همین الان دارم با سرعت فوق تصور دانلود میکنم!

دوست عزیز شما تو دانلود هاتون از رپیدشر هم چیزی هست؟
دیشب برای من رپیدشر بلاک شده بود.
سرعت بد نبود ولی رپید رو باز نمی کرد...

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز شما تو دانلود هاتون از رپیدشر هم چیزی هست؟
دیشب برای من رپیدشر بلاک شده بود.
سرعت بد نبود ولی رپید رو باز نمی کرد...
من اصلا وقتم رو روی رپید شیر نمیزارم
دیشب IDM گند زده بود به دانلود!
1.5 گیگ دانلود کرده بودم، همش رو پروند و از اول دانلود رو شروع کرد!

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
شاید یکی از دلایلی که شما بدون IDM و اکانت تونستید دانلود خوبی داشته باشید این بود که رپیدشر بلاک شده بود.
سرعت شبانه دیشب خیلی بهتر از شبای دیگه بود.

بهرحال دوستان اگر راهی برای فرار از بلاک رپپیدشر دارن ممنون می شم مارو هم در جریان بذارن.

بالا