دوست عزیز به این خاطر گفتم که پادگان ما از نظر راحتی بهترین پادگانه و بهش میگن هتل باغرود
پس مطمئن باش بقیه جاها از اونجا خیلی بدتره
اینم خالی کردنه دل مردم نیست واقعیته که باید بدونن
واسه اینکه از بس به خوده من گفتن راحته و هتله و این حرفا رفتم دیدم نه بابا اینجورا نیست و از قبل آمادگیشو نداشتم
اینجوری حداقل از قبل بقیه آمادگیشو باید داشته باشن که بابا این آموزشی لعنتی چه کوفتیه
green_persia شما کجا محل زندگیت بود ؟ الان کجا افتادی ؟
دوسته من همین طور که از اسم پادگان معلومه جایی هست که باید آموزش های مربوط رو یاد بگیری شما هم که میگی بهت گفتن هتل و از این حرفها منظور از هتل این نیست که خیلی آسونه سربازی نه سربازی اصلا آسون نیست ون میشه گفت خیلی هم سخت هست چون اگه آسون بود بهش نمیگفتن سربازی (( دوره آموزشی )) میگفتن تفریح . خوب 50% از بچه های اینجا (( نمونش خوده من )) عادت نداریم صبح ساعت 4 بیدار شیم یا اینکه یکی به زور بیدارمون کنه همه عادت داریم موقع بیداری بگیم حالا 5 دقیقه بیشتر بخوابیم (( در صورتی که اون 5 مین به هیچ وجه نمیشه گفت خواب اضافه )) که این 5 مین رو از ما دارن میگیرن . تمامی دانشمندان گفتن خواب نرمال برای یک انسان روزی 6:30 هست که این دقیقا داره توی پادگانها اجرا میشه . یا همین ورزش صبح گاهی خدا وکیلی بهترین اتفاق توی این سربازی همین ورزش صبح گاهی هست . یا مثلا تمرین رژه رفتن فک میکنید برای چی هست این کار برای اینکه یاد بگیریم چگونه توی یک جمع همه با هم هماهنگ باشیم . یا پست دادن توی زندگی اتفاقاتی می افته که کمره هر کسی رو میتونه خورد کنه حالا اگه آمادگی مقابله با سخت ترین کارها رو نداشته باشی خدایی نکرده :wacko: میشی . سربازی یادمون میده که با کمترین امکانات ممکن هم زندگی کنیم . الان به نظره بعضیها میگن من دارم دری وری میگم ولی من اینو میدونم که بعد سربازی هممون از همه لحاظ فرق میکنمی ولی در صورتی که
بخواهیم عوض شیم . قبلا هم گفتم الان هم میگم فیزیک بدنی هر آدمی با آدم دیگه کاملا متفاوت هست و نیمشه گفت که این سخته و اون آسون .
بگزریم اینم بگم و برم کارت سپه رو بگیرم
به کسانی هم که از الان استرج دارن مثل من بگم که هر پادگانی فرق میکنه و هروز یا شایدم هر ساعت یا هر دقیقه یا هر ثانیه یا هر میکرثانیه هر نانو ثانیه هر (( بسه رامین سکـــــــــوت )) اتفاق جدید می افته پس نگران نباشید که خدا هر چی صلاح م مصلحت ببینه انجام میده فقط کافی که فید بک به عقب بزنید . چه خوب چه بد مهم اینه که زمان در گذره . همین .
برای من زندگی که دارم مثل یک حوض میمونه که همه ماهی ها در کنار هم بدون هیچ مشکلی دارن شنا میکنن ولی سربازی مثل یک اقیانوس که ماهی هاو کوسه هاو دلفین هاو نهنگ ها در کنار هم دارن شنا میکنن حالا شما میتونید اون ماهی باشید یا اون دلفین یا اون کوسه یا اون نهنگ . من که میخوام دلفین باشم .
چشماتون رو درد اوردم یا علی مدد