• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام من از آخر نفهمیدم کی باید برای کسری خدمت بخاطر جبهه رفتن پدر اقدام کنیم.قبل اعزام یا در حین خدمت؟
اگر دفترچه رو قبل سال پست کردی نیازی نیست.
ولی بعد سال اگر بوده میشه....

ولی یگان که افتادی هم میشه....

حالا بازم بپرس.... من یکی از دوستام که **** هست پرسیدم اینجوری گفت....برای کل ارگانها////

کارمند **** هست.

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
6/1 مالک اشتر اراک کسی نیست؟
من نمیدونم این چه شانسیه
همه با فوق لیسانس افتادن یه جای باحال
من افتادم پادگان سرباز صفری ناجا، حالا واسه چی منو میبرن اونجا خدا میدونه:wacko:

سلام راجو عزیز

آمار مالک اشتر در آوردم پادگان متوسط و میشه تحملش کرد بهر حال من فکر روزی رو میکنم که از آموزشی خلاص شدم. :rolleyes::blink:

خلاصه دور هم باشیم زیاد سخت نمیگزره:happy:
یا حق

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان کل دوره خدمت 17 ماه درسته؟؟؟

پدر من سابقه 15 ماه تو جبهه داره و با حساب کتابی که کردم 9 ماه کسری میخورم درسته؟؟

و یه سوال دیگه ببخسین قبل تقسیم بعد آموزشی اگه پارتی داشتیم تو نیروی انتظامی کدوم قسمتش بیفتیم راحتریم؟

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
پدر منم 15 ماه جبهه داره!
باید چیکار کنم الان اقدام کنم یا زمانی که رفتم خدمت؟
همه ی کاراش رو کردم ولی پستش نکردم چون خیلی بیزارم و خیییییییییلی استرس دارم:D
من از بچه ها تو همین انجمن سوال کردم گفتم که اگه حالا پست کنم کی جوابش میاد گفت حدود 19 یا 17 روز پیش؟
واقعا اینقدر کم طول میکشه؟
چون من شنیده بودم که میگفتن خیلی طولی میشکه تا جوابش باید حدود 4.5 ماه

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
(( کدهای مراکز آموزش **** وظیفه )))

کد 1 : مرکز اموزش ولیعصر تبریز

کد 5 : کرمان ارتش

کد 6 :اراک نیروی انتظامی
(کد 12 :نیروی انتظامی مرزن آباد چالوسه )

کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 01

کد 36 :
نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 02

کد 37 : ارتش نیروی زمینی عجب شیر

کد ۳۸ مربوط به ۰۴بیرجند
کد 47 : نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک

کد 49 : نیروی زمینی ارتش لشگر 16 زرهی قزوین
کد 75 : وزارت دفاع قزوین

کد 80 : ستاد مشترک ****

کد 82 : **** مرودشت

کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد

کد 88 : نیروی هوائی **** اردکان

کد 89 : سازمان زندان کرج

کد 94 :**** پادگان ولیعصر ساری

کد 135 : **** شهید قدوسی یزد

کد 182 : نیروی هوائی تهران ارتش

کد 185 : ستاد مشترک **** شهدای کرمانشاه یا شهید همت روانسر

کد 215 : پادگان شهید پازوکی **** (لشکر 27 ) واقع در افسریه

کد 226 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)

کد 234 : نیروی دریایی

کد 256 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلامتی آموزشی ما هم تموم شد پادگان **** باغرود نیشابور
خداییش این آموزشی خیلی سخت میگذره
فعلا حوصله ندارم ولی فردا میام تعریف میکنم در کل بگم آموزشی یعنی کندن پوست سربازا!

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
دقیقا فقط باید بسیج فعال و حفظ 1 جزء قرآن باشه.

سلام
اقا محمد شما براي اردكان حساب عابر بانك سپه باز كردي
يا اينكه خودشان همونجا باز كردند؟
سلام
اصلا نیاز نیست حسابی باز کنید.
اصلا حقوق های **** در بانک سپه نیست.خودشون حساب در بانک انصار باز میکنند و کارت ها هم صادر میشه و توی آموزشی بهتون می دهند.

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فقط یک توصیه مهم که اگه تو آموزشی پارتی نداشته باشین کلاهتون پس معرکه اس
درجه و تقسیم و مرخصی و.. رابطه مستقیمی با پارتی داره اگه پارتی نداشته باشین رو هیچکدوم حساب نکنین

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
(( کدهای مراکز آموزش **** وظیفه )))

کد 1 : مرکز اموزش ولیعصر تبریز

کد 5 : کرمان ارتش

کد 6 :اراک نیروی انتظامی
(کد 12 :نیروی انتظامی مرزن آباد چالوسه )

کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 01

کد 36 :
نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 02

کد 37 : ارتش نیروی زمینی عجب شیر

کد ۳۸ مربوط به ۰۴بیرجند
کد 47 : نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک

کد 49 : نیروی زمینی ارتش لشگر 16 زرهی قزوین
کد 75 : وزارت دفاع قزوین

کد 80 : ستاد مشترک ****

کد 82 : **** مرودشت

کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد

کد 88 : نیروی هوائی **** اردکان

کد 89 : سازمان زندان کرج

کد 94 :**** پادگان ولیعصر ساری

کد 135 : **** شهید قدوسی یزد

کد 182 : نیروی هوائی تهران ارتش

کد 185 : ستاد مشترک **** شهدای کرمانشاه یا شهید همت روانسر

کد 215 : پادگان شهید پازوکی **** (لشکر 27 ) واقع در افسریه

کد 226 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)

کد 234 : نیروی دریایی

کد 256 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)

دوست عزیز کد 256 : نیروی زمینی **** شهید مدرس کرج میشه
کد 226 مازاد میشه

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلامتی آموزشی ما هم تموم شد پادگان **** باغرود نیشابور
خداییش این آموزشی خیلی سخت میگذره
فعلا حوصله ندارم ولی فردا میام تعریف میکنم در کل بگم آموزشی یعنی کندن پوست سربازا!

دوست عزیز تو دل بچه های مردمو خالی نکنین. همه جا که مثل پادگان شما نمیشه . جا به جا فرق میکنه.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان وسائل رو بزارم تو سامسونت مشکلی پیش نمیاد؟
یا سامسونت یا یه کیف لپ تاپ دارم بسیار جادار و 7-8 تا جا داره و 1 جای خفن مخفی هم داره.........

میشه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان وسائل رو بزارم تو سامسونت مشکلی پیش نمیاد؟
یا سامسونت یا یه کیف لپ تاپ دارم بسیار جادار و 7-8 تا جا داره و 1 جای خفن مخفی هم داره.........

میشه؟
چیزی که بنظر میرسه اینه که معمول نیست پس تابلو میشی و چون دژبانها استعداد دارن آدم مامانی لقب بدن بعید نیست مورد عنایت قرار بگیری. وزن سامسونت زیاده و اذیت میشی. ممکنه مجبور بشی روخاک بزاری (ساک به فنا میرود). کمدی که بهت میدن ممکنه عریض نباشه پس باید بتونی ساکت! جا بدی (وین رار-فشرده سازی).
پس: یچیز سبک و ارزان و کمی جادار و البته شبیه ساک ریکامندد هست.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
چیزی که بنظر میرسه اینه که معمول نیست پس تابلو میشی و چون دژبانها استعداد دارن آدم مامانی لقب بدن بعید نیست مورد عنایت قرار بگیری. وزن سامسونت زیاده و اذیت میشی. ممکنه مجبور بشی روخاک بزاری (ساک به فنا میرود). کمدی که بهت میدن ممکنه عریض نباشه پس باید بتونی ساکت! جا بدی (وین رار-فشرده سازی).
پس: یچیز سبک و ارزان و کمی جادار و البته شبیه ساک ریکامندد هست.
ممنون داداش.
کیف بزرگ لپ تاپ هم خوب نیست؟

چه کیفی رو پیشنهاد میدی؟ یا ساکی رو؟

والا نمیدونم چی بخرم...........!!!!!

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فقط یک توصیه مهم که اگه تو آموزشی پارتی نداشته باشین کلاهتون پس معرکه اس
درجه و تقسیم و مرخصی و.. رابطه مستقیمی با پارتی داره اگه پارتی نداشته باشین رو هیچکدوم حساب نکنین

آخر نفهمیدم **** وظیفه تقسیم می کنه یا پادگان؟:f34r:

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز تو دل بچه های مردمو خالی نکنین. همه جا که مثل پادگان شما نمیشه . جا به جا فرق میکنه.

دوست عزیز به این خاطر گفتم که پادگان ما از نظر راحتی بهترین پادگانه و بهش میگن هتل باغرود
پس مطمئن باش بقیه جاها از اونجا خیلی بدتره
اینم خالی کردنه دل مردم نیست واقعیته که باید بدونن
واسه اینکه از بس به خوده من گفتن راحته و هتله و این حرفا رفتم دیدم نه بابا اینجورا نیست و از قبل آمادگیشو نداشتم
اینجوری حداقل از قبل بقیه آمادگیشو باید داشته باشن که بابا این آموزشی لعنتی چه کوفتیه

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخر نفهمیدم **** وظیفه تقسیم می کنه یا پادگان؟:f34r:

تقسیمی که واسه یگان و بعد از آموزشی هست داخل خوده همون پادگان انجام میشه
مثلا شما آموزشی رفتی نیروی انتظامی اراک اونوقت اونجا تصمیم میگیرن که مثلا خدمتت رو بری نیروی انتظامی تهران

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه اینو بگم که آموزشی شاید یکی از سخت ترین دوران زندگی هر پسری باشه پس دلتون رو به اینکه فلانجا گفتن خوبه و هتله و این حرفا خوش نکنین ولی دیگه اونجا که رفتین اصلا به خودتون سخت نگیرین و سعی کنین با بقیه افرادی که مثل شما اونجا هستن دوست بشین و خوش باشین اینجوری فضا خیلی قابل تحمل تر میشه واستون
اینم یادتون باشه که تا میتونین بپیچونین چون هیچکدوم از این کارا و کلاسا به دردتون نمیخوره که بگین مثلا اگر بپیچونم ضرر میکنم
به خصوص هفته اول که هنوز هیچی ثبت نمیشه و معمولا هم اون 1 هفته تا 10 روز اول رو خیلی سخت میگیرن تا با شرایط عادت کنین
تجدید دوره و تهدیداتم اصلا جدی نگیرین
اگر اون پادگان پارتی داشته باشین خیلی کارتون راه میفته مثلا با سفارش اون آشنا راحت میتونین مرخصی بگیرین یا بعدا تو تقسیمیات که کدوم شهر بیفتین خیلی موثره ما که هرکی با پارتی اومده بود پادگانمون انداختن شهر خودش چند نفری هم که مثل من بی پارتی بودن انداختن شهرای دیگه
تهرانی رو فرستادن اصفهان یا مشهدی رو فرستادن بیرجند و...
تازه این سپاهه که میگن تقسیماش خوبه
فعلا هرچی به ذهنم بیاد تو پستای دیگه مینویسم دوستانم اگه سوالی داشتن من در خدمتم بخصوص در مورد پادگان **** باغرود

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز به این خاطر گفتم که پادگان ما از نظر راحتی بهترین پادگانه و بهش میگن هتل باغرود
پس مطمئن باش بقیه جاها از اونجا خیلی بدتره
اینم خالی کردنه دل مردم نیست واقعیته که باید بدونن
واسه اینکه از بس به خوده من گفتن راحته و هتله و این حرفا رفتم دیدم نه بابا اینجورا نیست و از قبل آمادگیشو نداشتم
اینجوری حداقل از قبل بقیه آمادگیشو باید داشته باشن که بابا این آموزشی لعنتی چه کوفتیه

green_persia شما کجا محل زندگیت بود ؟ الان کجا افتادی ؟

دوسته من همین طور که از اسم پادگان معلومه جایی هست که باید آموزش های مربوط رو یاد بگیری شما هم که میگی بهت گفتن هتل و از این حرفها منظور از هتل این نیست که خیلی آسونه سربازی نه سربازی اصلا آسون نیست ون میشه گفت خیلی هم سخت هست چون اگه آسون بود بهش نمیگفتن سربازی (( دوره آموزشی )) میگفتن تفریح . خوب 50% از بچه های اینجا (( نمونش خوده من )) عادت نداریم صبح ساعت 4 بیدار شیم یا اینکه یکی به زور بیدارمون کنه همه عادت داریم موقع بیداری بگیم حالا 5 دقیقه بیشتر بخوابیم (( در صورتی که اون 5 مین به هیچ وجه نمیشه گفت خواب اضافه )) که این 5 مین رو از ما دارن میگیرن . تمامی دانشمندان گفتن خواب نرمال برای یک انسان روزی 6:30 هست که این دقیقا داره توی پادگانها اجرا میشه . یا همین ورزش صبح گاهی خدا وکیلی بهترین اتفاق توی این سربازی همین ورزش صبح گاهی هست . یا مثلا تمرین رژه رفتن فک میکنید برای چی هست این کار برای اینکه یاد بگیریم چگونه توی یک جمع همه با هم هماهنگ باشیم . یا پست دادن توی زندگی اتفاقاتی می افته که کمره هر کسی رو میتونه خورد کنه حالا اگه آمادگی مقابله با سخت ترین کارها رو نداشته باشی خدایی نکرده :wacko: میشی . سربازی یادمون میده که با کمترین امکانات ممکن هم زندگی کنیم . الان به نظره بعضیها میگن من دارم دری وری میگم ولی من اینو میدونم که بعد سربازی هممون از همه لحاظ فرق میکنمی ولی در صورتی که بخواهیم عوض شیم . قبلا هم گفتم الان هم میگم فیزیک بدنی هر آدمی با آدم دیگه کاملا متفاوت هست و نیمشه گفت که این سخته و اون آسون .
بگزریم اینم بگم و برم کارت سپه رو بگیرم :rolleyes:

به کسانی هم که از الان استرج دارن مثل من بگم که هر پادگانی فرق میکنه و هروز یا شایدم هر ساعت یا هر دقیقه یا هر ثانیه یا هر میکرثانیه هر نانو ثانیه هر (( بسه رامین سکـــــــــوت )) اتفاق جدید می افته پس نگران نباشید که خدا هر چی صلاح م مصلحت ببینه انجام میده فقط کافی که فید بک به عقب بزنید . چه خوب چه بد مهم اینه که زمان در گذره . همین .
برای من زندگی که دارم مثل یک حوض میمونه که همه ماهی ها در کنار هم بدون هیچ مشکلی دارن شنا میکنن ولی سربازی مثل یک اقیانوس که ماهی هاو کوسه هاو دلفین هاو نهنگ ها در کنار هم دارن شنا میکنن حالا شما میتونید اون ماهی باشید یا اون دلفین یا اون کوسه یا اون نهنگ . من که میخوام دلفین باشم .

چشماتون رو درد اوردم یا علی مدد

Last edited:
بالا