• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام دوستان
من 1 شهریور اعزامم و همینطور آخر مرداد معافیت تحصیلیم تموم میشه. از شانس بدم پام پیچ خورد و 20 روزیه تو گچه و فردا بازش میکنم ولی هنوز راه میرم درد میکنه. برم اونجا نسخه پزشک و گواهی ببرم قبول میکنن رژه نرم؟
الان 3-4 روزی از معافیتم مونده اگه باز دفترچه بفرستم و این رو نرم چطور میشه؟
ممنون

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 1 شهریور اعزامم و همینطور آخر مرداد معافیت تحصیلیم تموم میشه. از شانس بدم پام پیچ خورد و 20 روزیه تو گچه و فردا بازش میکنم ولی هنوز راه میرم درد میکنه. برم اونجا نسخه پزشک و گواهی ببرم قبول میکنن رژه نرم؟
الان 3-4 روزی از معافیتم مونده اگه باز دفترچه بفرستم و این رو نرم چطور میشه؟
ممنون

در مورد سوال اولت همون روز اول میری بهداری، تمام مدارکت هم ببر، کل آموزشی رو از رژه و ورزش معاف میشی
شما 1 شهریور اعزامی، دیگه نمیتونی دفترچه باز بفرستی، اگر نری فراری حساب میشی

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک جوانمرد بیاد بگه معاف از رژه چجوری میگیرن؟ و چه زمانی؟
زانوهای من یه مشکلی داره که نباید بهشون فشار بیاد مثل رژه کوهنوردی یا تحمل فشار زیاد (فکر کنم مثل پا مرغی)
نسخه دکتر و عکس هم موجوده
راه حل دیگه ای هست که فقط رژه یا حرکت سنگین که به پام فشار میاره انجام ندم؟
بسیار سپاس

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
یک جوانمرد بیاد بگه معاف از رژه چجوری میگیرن؟ و چه زمانی؟
زانوهای من یه مشکلی داره که نباید بهشون فشار بیاد مثل رژه کوهنوردی یا تحمل فشار زیاد (فکر کنم مثل پا مرغی)
نسخه دکتر و عکس هم موجوده
راه حل دیگه ای هست که فقط رژه یا حرکت سنگین که به پام فشار میاره انجام ندم؟
بسیار سپاس

همون روز اول با مدارکت میری بهداریه پادگان، تو برگه بهداری یگانت میزنند معاف از رژه

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دوستان اگه کسی بعد از یکی دو هفته که از آموزشی گذشت یه درد و مرض جسمی یا روحی بگیره میتونه واسه معافیت اقدام کنه یا دیگه کار از کار گذشته؟

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دوستان اگه کسی بعد از یکی دو هفته که از آموزشی گذشت یه درد و مرض جسمی یا روحی بگیره میتونه واسه معافیت اقدام کنه یا دیگه کار از کار گذشته؟
درتمام طول خدمت میتونی اقدام کنی فقط فرقش اینه که تو خدمت باید از بهداری پادگانت شروع کنی همین.
---

اساتید گرانبها درمورد معافیتهای بخشودگی سنی (*****) اطلاعی دارید؟ بازهم اتفاق میافته؟ اگه بشه واسه لیسانس تا چه سال تولدی میشه؟

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
درتمام طول خدمت میتونی اقدام کنی فقط فرقش اینه که تو خدمت باید از بهداری پادگانت شروع کنی همین.
---

اساتید گرانبها درمورد معافیتهای بخشودگی سنی (*****) اطلاعی دارید؟ بازهم اتفاق میافته؟ اگه بشه واسه لیسانس تا چه سال تولدی میشه؟

فعلا دیپلم رو تا 54 فکر کنم معاف کردن، یا 54 یا 57 نمیدونم ولی مطمئنم تا دیپلم هست

lolobini

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان من
چند سوال
میشه کسی سابقه فشار خون بالا داشته باشه و یه مدت هم تو بیمارستان به خاطر فشار بالا بستری شده باشه
اما الان علایمی رو آنچنان نداشته باشه معاف شه ؟؟؟

بعد این که واریکسول بین گرید 2 و 3 باشه چقدر امکان معافی هست ؟

Kami2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من معافی موقت شش ماهه گرفتم و هفته بعد تمومه باید برم. کسی میدونه بعدش چی میشه دقیقا" ؟
اینو میدونم و بهم گفتن که دوباره به شورا معرفی میشم.اما میخوام بدونم بازم بیمارستان میفرستن یا نه؟ من تا الان 3 بار بیمارستان رفتم و 4 بار اندوسکوپی شدم. دیگه واقعا" اگه بازم بخوان بفرستن اندوسکپی خیلی زور داره:(
البته همش ماله اینه که غیبت زیاد داشتم و میخوان اذیت کنن وگرنه 3 بار دکترا عین عبارت بند معافی رو نوشتن و عکس ها هم همه ضمیمه بوده و دفعه اخر هم کمیسیون تشکیل دادن که تا ظهر طول کشید و اخرش گفتن موقت:wacko:

ممنون از شما

lolobini

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان ممنون میشم زود جواب بدین خیلی حیاتیه
من رفتم سونو گرافی برا واریکوسل این شد نتیجه :
واریکوسل دو طرفه در مانور والسالوا دیده شد
حداکثر قطر وریدی در سمت راست 2.5 مم و چپ 2.2 مم

در برسی بافت نرم اینگ.ئینال علائم هنری اینگوئینال دو طذفه حین مامور واسالوا دیده شد شدت هنری در سمت چپ بیشتر است

بعد رفتم دکتر قلبم گفت که دریچه میترالت افتادگی داره

حالا اگه قلب رو حساب نکنیم از پایین معاف میشم یا نه ؟ از بالا چی
ممنونم اگه جواب بدین

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
الان مرکزی هست که به طور تخصصی برای معافی از همه نظر مخصوصا پزشکی مشاوره و معانیه بده؟

منظورم اینه که فقط کارشون همین باشه که تشخیص بدن و کلا معاینه و آزمایش کنن برای معافی

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
الان مرکزی هست که به طور تخصصی برای معافی از همه نظر مخصوصا پزشکی مشاوره و معانیه بده؟

منظورم اینه که فقط کارشون همین باشه که تشخیص بدن و کلا معاینه و آزمایش کنن برای معافی

سلام.مطمئن روش اینه که شما به بیمارستانهای ارتش یا ناجا بری اونجا وقت از پزشک متخصص مربوطه بگیری و ویزیت بشی چون یه درصد بسیار زیادی از مشمولین متقاضی معافیت پزشکی رو از **** وظیفه به این بیمارستانها ارجاع میدن واینکه به آیین نامه معافیت پزشکی ومواردش آشناتر هستن.گرچه همه پزشکان متخصص تا حدود زیادی میتونن کمک کنن ولی شما اگه به این بیمارستانها خصوصا بیمارستانهای ناجا بری چون سخت گیریهای خودشون رو دارن و بالای 80 درصد جواب اونها همون جواب شورای پزشکی هست.سایر موسساتی که فوق العاده هم تبلیغات میکنن در زمینه مشاوره برای معافیت پزشکی وغیره متاسفانه اکثرا صلاحیت ندارن .در واقع مجوزی به این نام که مشاوره معافیت باشه به هیچ موسسه ای داده نمیشه وهر کس چنین ادعایی میکنه فکر نمیکنم انسان درستی باشه.کمک فکری ومشورت گرفتن در همه موارد خصوصا همین مورد معافیت فوق العاده لازمه ولی باید با یک فرد آگاه ومتخصص مشورت کرد.

sasan50cent

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یکی از شرایط معافی پارگی رباط ACL ، پارگی رباط PCL و پارگی مبنبسک به طور همزمان هستش ، اگه مینیسک و رباط PCL کامل پاره باشه و ACL ناقص ، معاف میشم یا نه ؟

White Raven

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ممنون میشم زود جواب بدین خیلی حیاتیه
من رفتم سونو گرافی برا واریکوسل این شد نتیجه :
واریکوسل دو طرفه در مانور والسالوا دیده شد
حداکثر قطر وریدی در سمت راست 2.5 مم و چپ 2.2 مم

در برسی بافت نرم اینگ.ئینال علائم هنری اینگوئینال دو طذفه حین مامور واسالوا دیده شد شدت هنری در سمت چپ بیشتر است

بعد رفتم دکتر قلبم گفت که دریچه میترالت افتادگی داره

حالا اگه قلب رو حساب نکنیم از پایین معاف میشم یا نه ؟ از بالا چی
ممنونم اگه جواب بدین
واریکوسل گرید 3 ش معاف دائمه و پرولاپس دریچه میترال معاف از رزم.
ولی این ارقام که شما گفتی رو نمی دونم گرید چند میشه...
در ضمن بیماریها با هم جمع نمیشن، مثلا دو تا مشکل که هر دو معاف از رزم دارن با هم جمع نمیشن که معاف دائم بشی...

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
شنیدم کارشناسی ارشد رو جدیداً حدود 3 ماه بعد از ارسال دفترچه اعزام می کنن!!! حقیقت داره یا هنوز همون حدود 6 ماهه؟

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
شنیدم کارشناسی ارشد رو جدیداً حدود 3 ماه بعد از ارسال دفترچه اعزام می کنن!!! حقیقت داره یا هنوز همون حدود 6 ماهه؟

هیچ قانون خاصی نداره، اوم وقع که 6 ماه بود به علت مازاد بودن نیرو بود، الان به خاطر کمبود نیرو هست
مشکلی نیست شما میتونی 2 تا 4 ماه باز بندازی عقب

sasan50cent

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان مشکل منو کسی نمی دونه ؟

چطوری مطمئن شم که معافم 100% بعد اقدام کنم ؟

مشکلم رو بازم میگم ، رباط PCL ام کامل پارست ، مینیسکمم همینطور ، رباط ACL ام نصفه پارست .

kant

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من الان دانشجوی لیسانس هستم و در واقع دارم از معافیت تحصیلی استفاده می کنم
ولی سه تا برادر برزرگترم کارت پایان خدمت دارن
من الان می تونم معافیت سه برادری بگیرم؟
چجوری و از کجا اقدام کنم؟
برم میدون **** یا اول برم دانشگاه چیزی بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید
چه مدارکی لازم دارم
ممنون

ssaassaann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من رباط ACL و PCL زانوی راستم پاره اس
شاخ خلفی منیسک داخلیم هم ناسره است (عین عبارت MRI، من یه کلمشم نمیفهمم;):wacko: )
کسی نمیدونه معاف میشم یا نه؟
در ضمن من فارغ التحصیل ارشدم. میگن مدرک بالاتر بدتره، راسته؟
مرسی

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
واریکوسل گرید 3 ش معاف دائمه و پرولاپس دریچه میترال معاف از رزم.
ولی این ارقام که شما گفتی رو نمی دونم گرید چند میشه...
در ضمن بیماریها با هم جمع نمیشن، مثلا دو تا مشکل که هر دو معاف از رزم دارن با هم جمع نمیشن که معاف دائم بشی...
من آخر جریان این واریکوسل 3 رو متوجه نشدم
یکسری میگن باید عمل کنید و بعد مشمولید یا فقط معاف از رزمید
یکسری ها هم میگن مثل آب خوردن معافید !
الان اوضاع معافی واریکوسل سه چطوریه

بالا