• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
بازي جالبه اما يكمي سخته
ميتوني يه راهنمايي كاملتر داشته باشيد؟

بازی خیلی خیلی قشنگیه.

دقیقا یادم نیست اما فکر میکنم مرحله ی اول راهنما نداره.
از مرحله ی اول به بعد یه تلویزیون میاد بالا سمت راست.
حالا برای رد کردن قسمت اول شما اول باید یه چیزی که فک میکنم وان بود رو از رو سرتون بردارید.
بعد بیاید پایین.
یه دستتون رو بردارد که فک میکنم باید سرتون رو بلند کنید.بعد به گربه یه عروسک میدید و براتون پا رو هم میاره.
و یه پاییه دیگه هم فک میکنم تو سطل آشغال هست.

بعد حرکت میکنید به جلو.
یه آهن ربا هست که اونو بر میدارید و میزارید تو کادر بالا.
یه نخ هم بر میدارید.
سمت راستتون که میله هست که شکل انتن هست.
رو کلیک کنید تا کج بشه.
بعد نخ و آهن ربا رو یکی کنید و بزنید سره اون آنتنه.
بعد روش کلیک کنید تا بره پایین.
بعد هم دستتون رو بردارید.

بعدش باید بپرید اونور این برکه.
که اینو یادم نیست.اما ساده هست.

شما این کارهایی رو که گفتم انجام بدید اگه جواب نداد بگید تا خودم نصب کنم.
چون بازی قشنگیه ارزش دوباره بازی کردن رو داره.

dokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه منو راهنمایی کنید
این بازی igi2 رو چطور میشه وسط بازی save کرد؟

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
قضیه این ارور چیه ؟
حل شدنیه ؟

( موقع اجرای بازی میاد و وارد نمیشه )

attachment.php

فایل های ضمیمه

• simpsons.JPG
    simpsons.JPG
    8.1 KB · نمایش ها: 32

Amir71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تمومش کردم
البته مطمئن نیستم چون اصولا زیاد سر ته نداره
سوالتون رو مطرح کنید اگر بلد بودم خوشحال می شم بتون کمک کنم:cool:

memories

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستاي عزيز.

من تو بازي سيلنت هيل 4 ، اون قسمتي كه بايد با مشعل توي چاهو نگاه كنيم و دست و پاي عروسكو پيدا كنيم گير كردم.

شمع و پيدا ميكنم و وقتي به چاه ميرسم ، شمع كنار جاه روشن ميشه و نميتونم توي چاهو ببينم.

اگر از دوستان كسي اين بازي و تموم كرده يا اين قسمتو ميدونه خواهشا منو راهنماييم كنه.

ممنون

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام
من پچ 5 فیفا منیجر 10 دانلود کردم و نصبش کردم ولی تو بازی نمیره شاید کرک جدید میخواد(ورژن 2)

خواهش میکنم کمکم کنید مگرنه 1گیگ دانلود از بین میره

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام
من پچ 5 فیفا منیجر 10 دانلود کردم و نصبش کردم ولی تو بازی نمیره شاید کرک جدید میخواد(ورژن 2)

خواهش میکنم کمکم کنید مگرنه 1گیگ دانلود از بین میره
بله هر ورژنی کرک خودشو لازم داره
با توجه به ورژن بازی کرکش رو از اینجا می تونید در یافت کنید.
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_manager_10.shtml

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام, ببخشید م در بازی Prince of Persia: The Forgotten Sands مرحله فکر کنم The Work باید باشه پشت این در گیر کردم :D
البته مردم ولی دیر Q رو زدم و زندگی دوباره رو فعال نکردم حالا Last Checkpoint هم افتاده همین جا و یا باید از اول شروع کنم یا یه حرکته دیگه برنم... :blush: عکسشو گرفتم!

فایل های ضمیمه

• POP the world.JPG
    POP the world.JPG
    45.1 KB · نمایش ها: 9

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام, ببخشید م در بازی Prince of Persia: The Forgotten Sands مرحله فکر کنم The Work باید باشه پشت این در گیر کردم :D
البته مردم ولی دیر Q رو زدم و زندگی دوباره رو فعال نکردم حالا Last Checkpoint هم افتاده همین جا و یا باید از اول شروع کنم یا یه حرکته دیگه برنم... :blush: عکسشو گرفتم!
این فایل رو دانلود کنید و محتویاتش رو در جایی که بازی رو نصب کردید،کپی کنید.این فایل کمک میکنه که این باگ مربوط به درها رفع بشه.
http://www.torrentreactor.net/torre...-The-Forgotten-Sands-v1-0-by-SKIDROW-(Updated

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سلام.خسته نباشيد.

من بازي sniper رو گرفتم و كامل بازي رو ريختم.هيچ مشكلي هم در نصبش نداشتم.تمام برنامه هاي جانبيش رو هم ريختم.

سيستم من هم خيلي قويه و خيلي بالاتر از چيزيه كه اين بازي ميخواد.از لحاظ گرافيك و بقيه موارد هم مشكلي نيست.ولي وقتي ميرم تو بازي صدا نداره.

تو audio خود بازي هم ميرم مشكلي نيست.حالا نمي دونم چرا صدا نداره.ممنون ميشم اگر كمك كنيد.

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان سلام.خسته نباشيد.

من بازي sniper رو گرفتم و كامل بازي رو ريختم.هيچ مشكلي هم در نصبش نداشتم.تمام برنامه هاي جانبيش رو هم ريختم.

سيستم من هم خيلي قويه و خيلي بالاتر از چيزيه كه اين بازي ميخواد.از لحاظ گرافيك و بقيه موارد هم مشكلي نيست.ولي وقتي ميرم تو بازي صدا نداره.

تو audio خود بازي هم ميرم مشكلي نيست.حالا نمي دونم چرا صدا نداره.ممنون ميشم اگر كمك كنيد.
این مشکل بار ها بیان شده . راه حلش اینه که بری تو control panel , تو قسمت system , در device manager , قسمت مربوط به صدای مودم رو غیر فعال کنید . مشکل حل می شه .

shahin_mahvareh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان برای من چند تا مشکل پیش امده لطفا کمکم کنید.
1-من خیلی راحت به صورت 1نفره میتونم وارد بازی بشم و بازی کنم.ولی موقعی که می خوام به صورت مولتی پلیر (Lan) داخل بازی برم بهم ارور Invalid CD-KEY میده.سریال بازی رو از registry از مسیر
HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings-ValveKey
عوض میکنم ولی بازم همین ارور رو میده. همه ی این سریال های زیر رو هم تست کردم ولی نشده.

5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
5ZN2A-JBSCK-SWYYI-DPHK6-CK3JX
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
5ZN2F-C6NTT-ZPBWP-L2DWQ-Y4B49
58V2E-CCKCJ-B8VSE-MEW9Y-ACB2K
5ZK2G-79JSD-FFSFD-CF35H-SDF4A
5Z62G-79JDV-79NAM-ZQVEB-ARBWY
5Z62E-79JDV-79NAM-ZGVE6-ARBWY
5ZQ2A-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2B-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2A-NI236-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2A-NI236-4F4KY-H9N8Q-VTSYT
اینم ذکر کنم که ADSL دارم و به اینترنت وصلم ،ممکنه از طریق اینترنت خود بازی سریال و Block کنه.اگه همچین چیزی ممکنه راه حلش چیه؟
روی هر دو سیستمم بازی رو از یک cd نصب کرم.
به صورت آنلاینم به راحتی از اینترنت میتونم بازی کنم فقط نمیدونم چرا روی Lan گیر میده.یه فایل HW.dll و CD-Key.reg رو هم که تو اینترنت واسه فیکس کردن این ارور پیدا کردم و نصب کردم ولی کار ساز نبود و درست نشدهو دیگه نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید.
2-یه مشکل دیگه ام دارم .انم اینه که وقی تو بازی میخوام گرفتن اسلحه رو از دست چپ به دست راست تغییر بدم نمیشه بازم همون دست چپ میمونه.هم از طرق کنسول با با دستور cl_righthand 1 تست کردم ،هم تو آپشن تنظیمات بازی تست کردم و هم توی بازی با زدن کلید H تست کردم ولی نشد که نشت هنوزن همون جوری دست چپه.
3-یه مشکل دیگممینه که موقی که میخوام وارد بازی بشم و سرور بسازم و مولتی بازی کنم وقتی وارد Lan میشم و Find Server رو میزنم تو یکی از کامپوتر ها سرور رو پیدا میکنه و تو اون یکی پیدا نمیکنه و من همیشه مجبورم تا سرورم رو حتما همیشه از تو یکی از سیستما درست کنم که اون یکی پیداش کنه.البته تو اون سیستمی که پیدا نمیکه وقتی وارد Favorites میشم و Add Server رو میزنم و ip اون یکی سیستم رو بهش میدم پیداش میکنه.
اینم بگم که ویندوز اون سیستمی که پیدا میکنه XP هست و اونی که پیدا نمیکنه Seven هست.
با تشکر.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
Battlefield: Bad Company 2 رو تو یه مرحله ای که طرف یخ میزنه و گروه رو گم کرده چیکار میکنییییم !!؟ که یخ نزنه ؟

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این مشکل بار ها بیان شده . راه حلش اینه که بری تو control panel , تو قسمت system , در device manager , قسمت مربوط به صدای مودم رو غیر فعال کنید . مشکل حل می شه .

بي نهايت ممنون و متشكر دوست عزيز.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
این فایل رو دانلود کنید و محتویاتش رو در جایی که بازی رو نصب کردید،کپی کنید.این فایل کمک میکنه که این باگ مربوط به درها رفع بشه.
http://www.torrentreactor.net/torre...-The-Forgotten-Sands-v1-0-by-SKIDROW-(Updated

فایل رو گرفتم و در محل نصب بازی کپی کردم,طبق فایل readme ولی در هنوز بسته است. در بازی هم کاری باید انجام بدم ...:(

بالا