• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
من pes 2010 نصب کردم . اما گاهی وسط بازی سیستمم برای چند ثانیه هنگ میکنه . مشخصات سیستمم اینه :

cpu : amd 630
main : 770t-ud3p
hdd : 500
vga : 4550
ram 2 gig a data

lvl3hdi

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من یک پچ دانلود کرده ام با نام: Zero Hour Reborn v6 public Beta

که قبلا که ورژن 5 رو نصب کرده بودم میشد بازی کنی و گهگاه این ارروری که در زیر تصویر آن را میبینید می آمد اما این پچ جدید را که نصب کرده ام هنگامی که تصویر بازی میاد اررور هم همراهش میاد!

این هم مشخصات سیستم که خود بازی هم تائید کرده که این سیستم مناسبه!

مشکل بزرگی که من با این بازی دارم همین ارروری هستش که میاد!

سلام
خسته نباشید
منم این مشکلو دارم
ممنون می شم کمکم کنید .

1991i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با مافیا2 مشکل دارم. تا چپتر7 رفتم. از زندان آزاد شده ویتو و می‌خواد بره پیش اون یارو، رفیق نا باباش!

میرم پیشش و باهاش از در پشتی خارج می‌شم اما وقتی سوار ماشین می‌شیم، از بازی سریع می‌پره بیرون. این رو روی باقی ماشین‌ها که توی خیابون بودن هم امتحان کردم. همین عکس‌العمل رو داریم. کلاً وقتی سوار ماشین می‌شم از بازی می‌پره بیرون. بنظرتون مشکل کجاس؟ با عوض کردن ویندوز درست می‌شه؟

سیستم من:

CPU:intel cor2 dou E4600 2.4 ghz
RAM: 3Gb
VGA: Geforce 8600 GT

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
من با مافیا2 مشکل دارم. تا چپتر7 رفتم. از زندان آزاد شده ویتو و می‌خواد بره پیش اون یارو، رفیق نا باباش!

میرم پیشش و باهاش از در پشتی خارج می‌شم اما وقتی سوار ماشین می‌شیم، از بازی سریع می‌پره بیرون. این رو روی باقی ماشین‌ها که توی خیابون بودن هم امتحان کردم. همین عکس‌العمل رو داریم. کلاً وقتی سوار ماشین می‌شم از بازی می‌پره بیرون. بنظرتون مشکل کجاس؟ با عوض کردن ویندوز درست می‌شه؟

سیستم من:

CPU:intel cor2 dou E4600 2.4 ghz
RAM: 3Gb
VGA: Geforce 8600 GT
سلام

دوست من مشکل از کرک بازی هستش , مشکل شما با ریختن کرک سالم حل می شه
smilingsmiley.gif

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان ، من medal of honor رو نصب کردم . حالا می خوام با رفیقام به صورت چند نفره بازی کنم. تو قسمت مولتی پلیر باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟ (سه حالت برای بازی داره . ) البته دستگاه ها هم با کابل شبکه و هاب نت شدن .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بروبچ من 2 روزه وقتي pes بازي ميكنم سيستم هر چن دقيقه منظم هنگ ميكنه
قبلا اين مشكلو نداشتم
الان براي بازيا ديگه هم مشكلي ندارم
دليلش چي ميتونه باشه

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من دارم بازی Medal of Honer رو دانلود می کنم
یه چیز عجیب که برام هست اینکه یک فایل حدودا 6 گیگ با پسوند mdx هست
می خواستم بدونم برنامه خاصی بازش می کنه؟

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام.من بازی deathspank رو نصب کردم ولی وقتی می خوام اجرا کنم این ارور رو میده مشکل چیه؟
d3dx9_43.dll was not found
ممنون میشم کمکم کنین

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

من تازه ویندوز روی سیستمم ریختم و بعد از چند روز که خواستم بازی Spider Solitaire رو کنم دیدم که بازی خراب شده و توش نه دکمه ctrl+z , f2 و .. کار نمیکند و منوی تنظیمات هم نداره و خلاصه هیچ کاری نمیشه کرد!
به نظرتون مشکل از کجاست؟ چه بلایی سر بازیهای ویندوز اومده که اینجوری شده اند؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سیستمم ویروسی شده!
فکر کنم دلیلش همین باشه!

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد cod 7 black ops،دی وی دی سوم که میذارم بعد از چند دقیقه ارور میده که میگه فایل steam رو میخواد!!!
باید چیکار کنم؟

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان

من تو قسمتی که یه عنکبوت بزرگ میاد و باید اون ریل رو هل بدی تا بهش بخوره گیر کرده بودم یعنی

وقتی بهش میخورد هیچی نمیشد و من رو عقب میزد و هی تکرار میکردم ولی فایده نداشت , گفتم شاید یه باگ هست

و رفتم از نت , سیو دانلود کردم که یا خرابن یا اون قسمت مبارزه رو نداره.

میخواستم از دوستان لطف کنند اون قسمت یا یه کم قبلش رو برام سیوش رو بذارن

منتظرم ممنون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام دوستان آقا ما توی این dead space چپتر 7 گیر کردیم...سوار آسانسور که میشه به طبقه بالاتر که میرسه بازی کرش میشه و ویندوز پیغام stopped working میده توی فرومهای خارجی و ایرانی مختلف و گوگل هم گشتم چیزی پیدا نکردم....سیو گیمها رو گذاشتم برای آخرین راه میگین چیکار کنم به غیر از سیو گیم؟!!!!!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
در مورد cod 7 black ops،دی وی دی سوم که میذارم بعد از چند دقیقه ارور میده که میگه فایل steam رو میخواد!!!
باید چیکار کنم؟

شما از نشخه اشتباه داری استفاده می کنیم بهتره از نسخه skidrow استفاده کنی.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام دوستان آقا ما توی این dead space چپتر 7 گیر کردیم...سوار آسانسور که میشه به طبقه بالاتر که میرسه بازی کرش میشه و ویندوز پیغام stopped working میده توی فرومهای خارجی و ایرانی مختلف و گوگل هم گشتم چیزی پیدا نکردم....سیو گیمها رو گذاشتم برای آخرین راه میگین چیکار کنم به غیر از سیو گیم؟!!!!!
فولدر ch01_flt رو از cd بازی در فولدر اصلی که بازی رو نصب کردید کپی کنید.

gosht420

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من در بازی Black Buccaneer گیر کردم همه طلسم ها رو بدست اوردم و فقط یکی مونده اون هم طلسم اسکلت هستش نمیدونم از کجا برم طلسمش رو بشکنم اگه ترینری هم هست که این کار رو میکنه بهم بگید تو رو خدا بهش شدیدا نیاز دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من امروز NFS Hot Pursuit نصب کردم , داخل بازی می ره توضیحات اولیه رو می ده ولی وقتی می خوام برم داخل مسابقه Error زیر رو میده و من رو از بازی می ندازه بیرون , کسی راهکاری برای این اررور داره؟

75860966979074566551.png

بالا