با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من یک پچ دانلود کرده ام با نام: Zero Hour Reborn v6 public Beta
که قبلا که ورژن 5 رو نصب کرده بودم میشد بازی کنی و گهگاه این ارروری که در زیر تصویر آن را میبینید می آمد اما این پچ جدید را که نصب کرده ام هنگامی که تصویر بازی میاد اررور هم همراهش میاد!
![]()
این هم مشخصات سیستم که خود بازی هم تائید کرده که این سیستم مناسبه!
![]()
مشکل بزرگی که من با این بازی دارم همین ارروری هستش که میاد!
سلاممن با مافیا2 مشکل دارم. تا چپتر7 رفتم. از زندان آزاد شده ویتو و میخواد بره پیش اون یارو، رفیق نا باباش!
میرم پیشش و باهاش از در پشتی خارج میشم اما وقتی سوار ماشین میشیم، از بازی سریع میپره بیرون. این رو روی باقی ماشینها که توی خیابون بودن هم امتحان کردم. همین عکسالعمل رو داریم. کلاً وقتی سوار ماشین میشم از بازی میپره بیرون. بنظرتون مشکل کجاس؟ با عوض کردن ویندوز درست میشه؟
سیستم من:
CPU:intel cor2 dou E4600 2.4 ghz
RAM: 3Gb
VGA: Geforce 8600 GT
باید direct x تون رو اپدیت کنید.با سلام.من بازی deathspank رو نصب کردم ولی وقتی می خوام اجرا کنم این ارور رو میده مشکل چیه؟
d3dx9_43.dll was not found
ممنون میشم کمکم کنین
در مورد cod 7 black ops،دی وی دی سوم که میذارم بعد از چند دقیقه ارور میده که میگه فایل steam رو میخواد!!!
باید چیکار کنم؟
شما از نشخه اشتباه داری استفاده می کنیم بهتره از نسخه skidrow استفاده کنی.
فولدر ch01_flt رو از cd بازی در فولدر اصلی که بازی رو نصب کردید کپی کنید.سلام دوستان آقا ما توی این dead space چپتر 7 گیر کردیم...سوار آسانسور که میشه به طبقه بالاتر که میرسه بازی کرش میشه و ویندوز پیغام stopped working میده توی فرومهای خارجی و ایرانی مختلف و گوگل هم گشتم چیزی پیدا نکردم....سیو گیمها رو گذاشتم برای آخرین راه میگین چیکار کنم به غیر از سیو گیم؟!!!!!
فولدر ch01_flt رو از cd بازی در فولدر اصلی که بازی رو نصب کردید کپی کنید.