• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
اول این مسیر رو طی کنید
c:/users/appdata/local/activision/codwaw/players
برای xp مسیر با C:/documents and settings شروع میشه
بعد در فولدر players هر چیزی که داخل فولدر profile هست پاک کنید .بعد یک فولدر با اسم دلخواه بسازیدمثلا player1.بعد یک فایل متن با نام active.txt بسازید و اون رو باز کنید و در اون تایپ کنید player1 .بعد فایل رو save کنید و اون رو در فولدر های players و profile کپی کنید .بعد بازی رو اجرا کنید.

ممنون دوست عزیز
درست شد:)

bidariii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.آقا من وقتی میخوام بازی مشکل در نصب بازی frontlines fuel of war رو نصب کنم همین که دی وی دی دوم رو میزارم فایل رو نمیخونه و نصب کنسل میشه.این بازی نو هستش و روی سیستم دوستم نصب شد.لازم به ذکر که ویندوز رو هم تازه عوض کردم و اینکه من دوتا دی وی دی رام دارم و به طور جداگانه هم با هر کدوم امتحان کردم که نشد.کمکم کنید لطفا

Last edited:

vidaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کمک کنید بد جوری تو مرحله اول پدر خوانده گیر کردم

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
من بازی رو چند وقت پیش نصب کردم ولی موقع اجرا میگه :

You have encountered a serius error

بعدشم 3 خط رمان می نویسه که این ارور وقتی میاد که یا هاردوار خیلی داغ شده باشه،یا مشکل سخت افزاری داشته باشید و... خیلی چیزای دیگه.من بیخیال شده بودم و الان اتفاقی این تاپیک رو دیدم ؟ کسی نمی دونه دلیلش چیه ؟
:D

سلام.

دوستان عزیز من هم مشکل این دوستمونو دارم!

راستی دوستان مشکل گیر کردن و کند شدن رو هم داشتم که دوستان گفته اند از مپ هستش!

راستی اگه میشه راهنمایی کنید که در رابطه با مشکلی که بعد از چند لحظه بازی کردن یک دفعه از بازی خارج میشه و این ارروری که دوستمون گفتند را میده!همینی که نقل قول کردم!

راستی پچ من همونی که در آپشن بازی نوشته 1 هستش!

اما یک پچ برای جنرال ZH هستش که اونو نصب کردم و وقتی بازی اجرا میشه تصویر بازی نوشته شده Version 5.0!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام MostafaIT عزيز
1538.gif

. حالا نسخه شما رو نمي‌دونم چي هست و چطوري هست!! اما نسخه خود بازي رو اگر مي‌خواهيد بدونيد بايد بازي رو اجرا كنيد و از تو خود منوي اصلي بازي Option را انتخاب كنيد. پايين پنجره Option شماره نسخه را نوشته كه 1.0 يا 1.3 يا ... هست. در حال حاضر آخرين نسخه پچي كه براي G آمده 1.8 هست و آخرين پچ GZH هم 1.4 هست.

. من هم در صفحه قبل عرض كردم اول يه ايميج 2.2GB از اين بازي را دنلود كردم كه موقع نصبش در حقيقت Extract مي كرد بازي را و نه Setup اما به جز بازي Online مشكل ديگه اي باهش نداشتم. (يعني در حالت Network يا از طريق Hamachi مشكلي براي اجرا نداشت) اما GZH در هر دو حالت شبكه و آنلاين بعد از 30 ثانيه همه يونيت هايم منفجر مي‌شد. همچنين در حالت Online نسخه G چون Extractي بود آپديت نمي شد.

. به همين خاطر گشتم و نسخه Setupيش را يافتم. از تورنت و اينجا دنلود كردم.(در اينجا هم لينك Mini Image ش رو كه سي دي اصلش هست و فقط ~1MB هست را با توضيح گذاشتم) فعلن G آندنلودش تموم شده و الان نسب هست. بعد از نصب نسخه 1.0 رو نشون مي‌داد كه نشون از اين داشت كه نسخه دستكاري شده هم نيست.(بعضياش 1.4 يا 1.7 بودن) آپديت هم كردم ولي نبايد اون پچي كه گذاشته را دنلود كني يا خودت جدا گانه براش پچ بگيري! چون يكي تو فروم G بهم گفت كه بگذار خودش خودش رو آپديت كنه(وقتي مي‌ري براي بازي آنلاين خودش اينكارو مي‌كنه) و من هم اين كارو كردم براي G و آنلاين و شبكه بدون مشكل بود. دنلود GZH هنوز تمام نشده كه ببينم بازهم همان مشكل پا برجاست يا نه!!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/21
26650.gif
209266.gif

Last edited:

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من یک پچ دانلود کرده ام با نام: Zero Hour Reborn v6 public Beta

که قبلا که ورژن 5 رو نصب کرده بودم میشد بازی کنی و گهگاه این ارروری که در زیر تصویر آن را میبینید می آمد اما این پچ جدید را که نصب کرده ام هنگامی که تصویر بازی میاد اررور هم همراهش میاد!

این هم مشخصات سیستم که خود بازی هم تائید کرده که این سیستم مناسبه!

مشکل بزرگی که من با این بازی دارم همین ارروری هستش که میاد!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پچ های الکی زبادی برای این بازی اومده، بعضی ها فقط با یکی از پچ های اصلی سازگار هستن ! مثلا اینچی که دارین ممکنه فقط روو 1.02 نصب بشه !
کلا جز خودش پیشنهاد می دم پچ های مسخره دیگه رو نریزین

MASHIN2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای رد کردن مرحله ی 6 بازی NECRO VISION چه باید کرد؟؟
اون قسمت که از مترو پیاده میشه بعد میره دکمهی پل رو میزنه یه سری جونورو میکشه سکه ها رو هم ور میداره رو رفتم بعدش نه موجوده زنده ای هست نه دری که بشه رفت مرحله ی بعدی چیکار باید بکنم کمکم کنید
ممنون:(

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
سلام.
من gta 4 رو نصب کردم.تو بازی هم میره و روون هستش اما خیابون ها خوب لود نمیشه؟

mehrdad09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بازی Call of Juarez - Bound In Blood رو نصب میکنم و موقع اجرا با این پیغام روبرو میشم:
CrashExit
Fatal Error: Couldn't initialize the Renderer​

مشخصات سیستم من:
Processor: AMD Athlon 64 Processor 2800+
RAM: 1GB
Graphic Card: NVIDIA GeForce FX 5500,256MB
DirectX: DirctX 9.0c (4.09.0000.0904)
Sound Card: Realtek AC97 Audio​

البته می دونم کارت گرافیک و CPU پایین تر از نیاز بازی هستن، ولی توی فروم یوبی سافت کسی با کارت گرافیک GeForce 9800 هم این مشکل رو داشت. ضمنا توی یه فروم دیگه بعضی ها با ویندوز XP سرویس پک 2 تو اجرای بازی مشکل نداشتن.
حالا به نظر شما درایورها باید آپدیت بشن یا دایرکت ایکس یا چیز دیگه؟

Last edited:

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من PES 2009 دارم
کلید های بازی مصل تکل کردن دریبل کردن و از این حرفای این بازی رو کسی می دونه؟

chaghuk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من gta san andreas رو نصب کردم ولی هنگام اجرای بازی پیغام خطایی ظاهر می شود که مجبورم گزینه ی dont send رو بزنم.مشکل از کجاست بی زحمت مرا راهنمایی کنید.:(

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام.من gta san andreas رو نصب کردم ولی هنگام اجرای بازی پیغام خطایی ظاهر می شود که مجبورم گزینه ی dont send رو بزنم.مشکل از کجاست بی زحمت مرا راهنمایی کنید.:(
پیغام خطاش چیه؟
یک کرک جدید بگیرید شاید درست شد.

chaghuk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.پیغام خطاش اینه:gta_sa.exe has encountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience
از توجهتون ممنون:blush:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام.پیغام خطاش اینه:gta_sa.exe has encountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience
از توجهتون ممنون:blush:
این کارها رو امتحان کنید.
یک کرک جدید بگیرید
در add remove program اگر اپدیت مربوط به security وجود داره اونو remove کنید.
service pack جدید رو نصب کنید
اگر ویندوز ویستا دارید، روی xp هم بازی رو امتحان کنید
ولی به احتمال زیاد ایراد از کرک هست.از اینجا
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gta_san_andreas.shtml#GTA: San Andreas v1.0 [ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20EXE
فایل
GTA: San Andreas v1.0 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE
رو دریافت کنید .

chaghuk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. با وجود جایگزین کردن کرک جدید مشکل هنوز وجود داره.البته من این بازی رو از روی یه dvd که همه ی gta ها رو داشت نصب کردم.حجم فایلهایی که کپی شدند اول 4 گیگ بود ولی بعد یه فایل تحت داس رو اجرا کردم که بعد ازینکه اون اجرا شد حجم بازی شد 2 گیگ.:eek: اگه میتونین ممنون میشم راهنماییم کنین.از توجهتون هم ممنونم.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
حجم بازی که قطعا خیلی بیش از 2 گیگ هست.
یک بار دیگه بازی رو نصب کنید و اون فایل داس رو اجرا نکنید.در ضمن مطمئن بشید که فضای خالی به اندازه کافی در درایوی که بازی رو نصب می کنید وجود داره.
این احتمال هم وجود داره که بعضی از فایلها خراب باشند و یا dvd خراب باشه و بعضی فایلها سالم کپی نشن.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
شما یک بار موقعی که به اینترنت وصل هستی بازی رو اجرا کن و وقتی Error اومد به جای این که Don't Send رو بزنی، گزینه Send Error Report رو بزن. سایت مایکروسافت بعضی مواقع بهتون یه راه حل خوب و عملی ارائه میده.
من بارها این جور مشکلات رو با این روش حل کردم.
اگر هم زبانتون خوب نیست و نتونستید انگلیسیش رو بخونید، کپی پیست کنید اینجا من راهنمایی تون می کنم.
در مورد حجم هم یادمه خود بازی در حالت نصب نشده 6-5 تا سی دی بود! چه برسه به نصب شده! 2 گیگ خیلی کمه. کلا ای کاش هیچ وقت از این دی وی دی هایی که چند بازی روشونه نخرید! :(
موفق باشید.

chaghuk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.به نظر من هم dvd خراب هست و فایلها بد فشرده شدند.از راهنماییهاتون هم ممنون. بهتره برم gta vice city بازی کنم:blush: راستی خواستم بگم که setup این بازی جوریه که فقط رو درایو c نصب میکنه و اون هم که پوشه ی ویندوز هست.اصلا همچی چیزی ممکنه؟!

Last edited:

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی Damnation بعد از نصب وقتی میخوام برم تو بازی یهو پیغام no disc میده. حتی هر دو تا dvd ها رو هم تست کردم و تک تک داخل درایو گذاشتم، اما این بار پیغام wrong disc داد. یه فایل کرک هم دانلود کردم اما کارساز نشد. somebody help me...

بالا