سلام.به نظر من هم dvd خراب هست و فایلها بد فشرده شدند.از راهنماییهاتون هم ممنون. بهتره برم gta vice city بازی کنم:blush: راستی خواستم بگم که setup این بازی جوریه که فقط رو درایو c نصب میکنه و اون هم که پوشه ی ویندوز هست.اصلا همچی چیزی ممکنه؟!
سلام.
به طور نادر همچین چیزی رو دیدم.
اگه درست خاطرم باشه یکی از بازی های سری Hitman هم این طوری بود.
ولی به احتمال خیلی زیاد یه جایی باید گزینه تغییر محل نصب باشه. اگر چند نوع نصب وجود داره شما نوع Customized رو انتخاب کن.
Carbon من مال لوح زرین نیکان است و این گزینه رو به راحتی میاره. :دی
يك سوال دارم .
مگر orange box هم HL2 و هم HL2 ep1 &2 رو توي خودش نداره ؟ پس چرا با وجود 8.5 گيگابايت فايل تنها ميتونم HL2 ep2 رو بازي كنم ؟
سلام
نه برادر، Orange شامل سه تا بازی میشه، ولی بازی اصلی اش اپیزود 2 است.
اپیزود 1 جداگانه عرضه شده و باید بخرید. 1DVD هم هست.
سلام.میخواستم بدونم که nfs carbon با کارت گرافیک 128 on board اجرا میشه؟ آخه واسه من همون پیغام nfsc.exe has encountered a problem and needs to close میاد با تشکر و از راهنمایی های قبلی هم ممنونم
سلام. حداقل سیستم مورد نیاز برای این بازی به شرح زیره:
Windows XP, Windows XP 64-bit
1024MB System RAM
3.0 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
256MB Direct3D compatible video card
and DirectX 9.0 compatible driver;
8x DVD-ROM drive
4.3 GB free hard disk space
DirectX 9.0c (included)
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard, Mouse
نوشته گرافیک 256 مگ می خواد.
البته یه چیز دیگه رو هم بگم و اون هم این که برخلاف تصور عمومی که وجود داره، این که یک گرافیک چند مگ باشه اهمیت زیادی برای بازی نداره، و بیشتر مدلش مهمه. این بازی جزء معدود بازی هاییه که میزان رم کارت گرافیک رو معیار قرار داده.
کلا کارت های Onboard هم معمولا ضعیف تر از کارت های معمولی هستند، ولی شاید بتونی مقدار رم گرافیکت رو از توی Bios مادربرد بالا ببری.
sسلام خیلی ممنون عزیز حل شد
ولی حالا الان مرحله 2 رو که تموم می کنم وارد مرحله 3 نمیشه و قفل میکنه !
سلام.

قبل از هر کار دیگه یه تیریپ درایورها رو خصوصا درایور کارت گرافیک رو Update کن ببین حل میشه؟
راه حل های دیگه باشه برای بعد از این کار. چون این آسون تره. :دی