• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
یه سئوال من ARMA ii نصب کردم اما تو بازی خیلی گیر داره در صورتی که مشخصات سیستم ممورد نیاز و که نگاه میکنم پایین تره !

CPU : INTEL E7300 2.6 4mb CACHE
RAM : 2GB
VGA : 8600GT
خوب این بستگی به سازندگان بازی داره.بعضی بازی ها با سیستم حداقل هم راحت میشه بازی کرد ولی بعضی رو باید سیستم خیلی قویتر از حداقل سیستم مورد نیاز داشته باشید.

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
یه سئوال من ARMA ii نصب کردم اما تو بازی خیلی گیر داره در صورتی که مشخصات سیستم ممورد نیاز و که نگاه میکنم پایین تره !

CPU : INTEL E7300 2.6 4mb CACHE
RAM : 2GB
VGA : 8600GT
اون مشخصات فقط برای بالا اومدن بازی هست! (هرچند گاها" دیده شده که با همون مشخصات حداقل هم بعضی سیستم ها بالا نمیارند بازی هارو)
برای اینکه به راحتی بتونید بازی کنید پیشنهاد میشه به "مشخصات توصیه شد" توجه کنید

Recommend System

Ali.GTA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبل از این که این تاپیک رو ببینم یه تاپیک برای این سوالم ایجاد کردم و با طرح سوال تو این تاپیک از مدیران میخوام که اون تاپیک رو حذف کنن

لطفا کمک کنید...
چند روز پیش یه نسخه از بازی ولف اشتاین رو گرفتم که میگن 2009 هستش و چند مرحله ش رو هم رد کردم ولی تو این مرحله که هستم وقتی میخوام از یک در عبور کنم و به یک قسمت دیگه از شهر مثلا مرحله radio station برم شروع میکنه به لود کردن و وسطای لود از بازی میپره بیرون و پیغام معروف ویندوز رو میده (send information to microsoft) و هیچ اطلاعاتی از اینکه مشکل کجاست نمیده - دو تا پچ 1.1 و 1.11 از اینترنت دانلود کردم و نصب کردم ولی بعد از نصب سی دی اصلی بازی رو میخواد - یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟ اگه کسی میدونه لطفا زود بگه که حسابی پکر شدم

راستی یادم نره بگم که بقیه بازیها که رو دستگاه هستن درست کار میکنن از جمله جی تی ای و کال او دیوتی و غیره که همشون به ویروسی شدن سیستم و درایورها حساس هستن - بازی رو هم حذف و دوباره نصب کردم ولی وقتی از سیوم بازی میکنم باز همون خطارو میده

Last edited:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من قبل از این که این تاپیک رو ببینم یه تاپیک برای این سوالم ایجاد کردم و با طرح سوال تو این تاپیک از مدیران میخوام که اون تاپیک رو حذف کنن

لطفا کمک کنید...
چند روز پیش یه نسخه از بازی ولف اشتاین رو گرفتم که میگن 2009 هستش و چند مرحله ش رو هم رد کردم ولی تو این مرحله که هستم وقتی میخوام از یک در عبور کنم و به یک قسمت دیگه از شهر مثلا مرحله radio station برم شروع میکنه به لود کردن و وسطای لود از بازی میپره بیرون و پیغام معروف ویندوز رو میده (send information to microsoft) و هیچ اطلاعاتی از اینکه مشکل کجاست نمیده - دو تا پچ 1.1 و 1.11 از اینترنت دانلود کردم و نصب کردم ولی بعد از نصب سی دی اصلی بازی رو میخواد - یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟ اگه کسی میدونه لطفا زود بگه که حسابی پکر شدم

راستی یادم نره بگم که بقیه بازیها که رو دستگاه هستن درست کار میکنن از جمله جی تی ای و کال او دیوتی و غیره که همشون به ویروسی شدن سیستم و درایورها حساس هستن - بازی رو هم حذف و دوباره نصب کردم ولی وقتی از سیوم بازی میکنم باز همون خطارو میده
این ایراد مربوط به این بازی هست و خیلی ها این مشکل رو دارند فعلا پچی برای رفع مشکل نیومده.
از اینجا save های بازی رو می تونید بگیرید و از مرحله بعد از اون قسمت که crash میکنه بازی رو ادامه بدین.
http://www.tgdb.net/pc/savegame/22488/Wolfenstein_(2009).html

حضور

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگي
موقع نصب يه بازي ارور access to an unnamed file was denied را مي دهد
مشكل چي مي تونه باشه؟
ممنون

ammeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی اشکال داره دوست عزیز :rolleyes:

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به همگي
موقع نصب يه بازي ارور access to an unnamed file was denied را مي دهد
مشكل چي مي تونه باشه؟
ممنون

سلام

احتمالا سی دی هایی که خریده اید , ناقص رایت شده اند ... یک مرتبه آنها را بشویید , شاید امیدی شد :eek:

Ali.GTA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ایراد مربوط به این بازی هست و خیلی ها این مشکل رو دارند فعلا پچی برای رفع مشکل نیومده.
از اینجا save های بازی رو می تونید بگیرید و از مرحله بعد از اون قسمت که crash میکنه بازی رو ادامه بدین.
http://www.tgdb.net/pc/savegame/22488/Wolfenstein_(2009).html

آقا ممنون - چیزی در مورد این که مربوط به چی میتونه باشه نشنیدین؟

حضور

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختان:D
فكر نكنم از بازي باشه روي چند سيستم امتحان كردم درسته و نصب مي شه فقط روي سيستم خودم اين پيغامو مي ده:weird:
شايد سيستمم بايد تنظيمات خاصي داشته باشه!!! شايد

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از پاسختان:D
فكر نكنم از بازي باشه روي چند سيستم امتحان كردم درسته و نصب مي شه فقط روي سيستم خودم اين پيغامو مي ده:weird:
شايد سيستمم بايد تنظيمات خاصي داشته باشه!!! شايد

یه مورد دیگه هم به ذهنم می رسه ! :)

اگر پوسته ای برای ویندوز نصب کرده اید , آن را پاک کنید ... مثلا اگر پوسته ویندوز هفت را بر روی ایکس پی نصب کرده اید آن را پاک کنید ...:eek:

به هر حال
اگر این بازی نشد , یه بازی دیگه رو امتحان کنید . ;)

ninja-amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام.من بازی جیمز باند:کوآنتوم سولاس را نصب کردم و بازی بخوبی اجرا میشد و مشکلی نبود تا 2 روز پیش.امروز خواستم دوباره بازی کنم که دیدم اصلا وقتی روی آیکون اجرا دابل کلیک میکنم وارد بازی نمیشود و هیچ پیغام خطائی هم نمیدهد.بازی را یونیستال و دوباره نصب کردم و بخوبی نصب شد اما همچنان وارد بازی نمیشود در صورتی که تا 2 روز پیش بخوبی اجرا میشد و بازی میکردم و با هیچ بازی دیگری هم مشکل ندارم و سیستمم هم بخوبی کار میکند و مشکل دیگری ندارد.لطفا مرا در مورد این مشکل عجیب راهنمائی بفرمائید.
مشخصات سیستم من:
Windows XP pro service pack 3
Cpu: core2due E7400 2.8 GHZ
VGA: Geforce 9500 GT
RAM: 2 GIG

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با سلام.من بازی جیمز باند:کوآنتوم سولاس را نصب کردم و بازی بخوبی اجرا میشد و مشکلی نبود تا 2 روز پیش.امروز خواستم دوباره بازی کنم که دیدم اصلا وقتی روی آیکون اجرا دابل کلیک میکنم وارد بازی نمیشود و هیچ پیغام خطائی هم نمیدهد.بازی را یونیستال و دوباره نصب کردم و بخوبی نصب شد اما همچنان وارد بازی نمیشود در صورتی که تا 2 روز پیش بخوبی اجرا میشد و بازی میکردم و با هیچ بازی دیگری هم مشکل ندارم و سیستمم هم بخوبی کار میکند و مشکل دیگری ندارد.لطفا مرا در مورد این مشکل عجیب راهنمائی بفرمائید.
مشخصات سیستم من:
Windows XP pro service pack 3
Cpu: core2due E7400 2.8 GHZ
VGA: Geforce 9500 GT
RAM: 2 GIG
احتمالا مشکل به اپدیتهای intenet explorer 8 مربوط میشه.اونها رو uninstall کنید باید مشکل رفع بشه.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
چه پیغام خطایی میده؟
کد:
C:\program files\team JPN\spiderman web of shadows\image\PC\spider-Man web of shadows.exe

This application has failed to start because the application configuraton is incorrect.

Reinstalling the application may fix this problem.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
اخرین نسخه framework رو از اینجا دریافت و نصب کنید.
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl31780/Microsoft_.NET_Framework.htm

خیلی ممنونم از شما.

من دانلود کردم اما آخرای نصب ارور میده و قادر به نصب کامل نیست. dotnetfx30SP1setup

برای اطمینان بیشتر رفتم از سایت خود مایکروسافت dotNetFx35setup رو هم گرفتم اما باز آخرای نصب ارور میده و پنجرا ارسال گزارش خطا میاد.

مشکل چیه؟

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خیلی ممنونم از شما.

من دانلود کردم اما آخرای نصب ارور میده و قادر به نصب کامل نیست. dotnetfx30SP1setup

برای اطمینان بیشتر رفتم از سایت خود مایکروسافت dotNetFx35setup رو هم گرفتم اما باز آخرای نصب ارور میده و پنجرا ارسال گزارش خطا میاد.

مشکل چیه؟

برای نصب باید قبلا service pack 2 نصب شده باشه.
اگه مشکل از این نیست بگید دقیقا چه خطایی میده.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام
من این سریال setup فیفا منیجر 10 رو میخوام
FIfa Manager 2010