igimax
کاربر فعال کامپیوتر
- نوشتهها
- 3,410
- لایکها
- 1,348
سلام دوستان عزيز
. چندتا نكته كشف كردم و يك سوال مهم!
1) من Mini CD بازي را يافتم!!! ديگه ك*ر*ك مرك نميخواهد. از اينجا دنلود نماييد. فقط كافيه Mounteاش كنيد و فايلهاي اصلي (exe و dat) را به حالت قبل برگردانيد. از اين به بعد اگر هم Patchاش كنيد ديگه نميگه كو سي دي!؟ (ميدونم براي اونها هم ك*ر*ك هست ولي اينجوري يك قدم تا Original شدن هست!)
2) من با Hamachi بدون مشكل با دوستم بازي ميكنم. ولي نبايد سريال هردومون يكي باشه! (دقيقن تست شده)
3) من يك سريال اريجينال گيرم اومد و Online شدم!!!
چه حالي ميده!!! اهههه چقدر آدم (بيكار)؟!؟! (لطفن نپرسيد سرياله چي بود چون نمي تونم بگم!
)
4) اما! در بازي GZH و در حالت Network يا online، دورست بعد از 30 ثانيه همه چيزم منفجر ميشود!!! چرا!!؟؟؟؟
كسي ميدونه!؟ يكي تو چت روم Online بازي، گفت: كامل با فايل Removerي كه از سايت EA ميگيري پاكش كن و دوباره نصب كن ولي Patch رو دستي نصب نكن و بگذار خودش آپ ديت كنه. متاسفانه Remover رو پيدا نكردم!؟ شما با اين مشكل مواجه شديد؟ راه حلي داريد!؟ يك نكته جالب:
اون بابا كه داشت راهنماييم ميكرد در اومد گفت كه بازي شما اين مدلي هست يا اون مدلي!؟ (اسم دوتا كلمه آورد كه الان يادم نيست و همون موقع هم نفهميدم دقيقن چي هستند اما گويا نام دو نسخه بود كه يكي در روزاي اوليه بيرون داده شده بوده و بعدي جديدن منتشر شده) گفتم نميدونم! گفت ببين در درايوتو باز كن ببين CD آبي رنگه يا DVD سبز رنگه!؟ دوزاريم افتاد چي ميگه!؟ ولي روم نشد بگم نسخه من ك*ر*ك شده هست!؟ (آخه كدوم دزدي مياد بگه من دزدم كه من دوميش باشم!!) چون حجم اين بازي extractي ما 2.2GB بود گفتم: آها همونDVDي هست!!!
. اين نسخهاي كه من دارم متاسفانه Setupي نيست، يعني مينويسه Install اما در حقيقت Extractي هست. الان دارم Imageاش رو دنلود ميكنم اميدوارم مشكل GZH حل شه! بعدش چون Extractي هست، GZH ،به شكل دستي يا اينترنتي Update ميشود ولي G تنها نه !!
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
88/05/04

. چندتا نكته كشف كردم و يك سوال مهم!
1) من Mini CD بازي را يافتم!!! ديگه ك*ر*ك مرك نميخواهد. از اينجا دنلود نماييد. فقط كافيه Mounteاش كنيد و فايلهاي اصلي (exe و dat) را به حالت قبل برگردانيد. از اين به بعد اگر هم Patchاش كنيد ديگه نميگه كو سي دي!؟ (ميدونم براي اونها هم ك*ر*ك هست ولي اينجوري يك قدم تا Original شدن هست!)
2) من با Hamachi بدون مشكل با دوستم بازي ميكنم. ولي نبايد سريال هردومون يكي باشه! (دقيقن تست شده)
3) من يك سريال اريجينال گيرم اومد و Online شدم!!!

4) اما! در بازي GZH و در حالت Network يا online، دورست بعد از 30 ثانيه همه چيزم منفجر ميشود!!! چرا!!؟؟؟؟

. اين نسخهاي كه من دارم متاسفانه Setupي نيست، يعني مينويسه Install اما در حقيقت Extractي هست. الان دارم Imageاش رو دنلود ميكنم اميدوارم مشكل GZH حل شه! بعدش چون Extractي هست، GZH ،به شكل دستي يا اينترنتي Update ميشود ولي G تنها نه !!
موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
88/05/04