• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1538.gif

. چندتا نكته كشف كردم و يك سوال مهم!

1) من Mini CD بازي را يافتم!!! ديگه ك*ر*ك مرك نمي‌خواهد. از اينجا دنلود نماييد. فقط كافيه Mounteاش كنيد و فايل‌هاي اصلي (exe و dat) را به حالت قبل برگردانيد. از اين به بعد اگر هم Patchاش كنيد ديگه نمي‌گه كو سي دي!؟ (ميدونم براي اون‌ها هم ك*ر*ك هست ولي اينجوري يك قدم تا Original شدن هست!)

2) من با Hamachi بدون مشكل با دوستم بازي مي‌كنم. ولي نبايد سريال هردومون يكي باشه! (دقيقن تست شده)

3) من يك سريال اريجينال گيرم اومد و Online شدم!!!
69941.gif
چه حالي ميده!!! اه‌ه‌ه‌ه چقدر آدم (بيكار)؟!؟! (لطفن نپرسيد سرياله چي بود چون نمي تونم بگم!
18330.gif
)

4) اما! در بازي GZH و در حالت Network يا online، دورست بعد از 30 ثانيه همه چيزم منفجر مي‌شود!!! چرا!!؟؟؟؟
20811.gif
كسي مي‌دونه!؟ يكي تو چت روم Online بازي، گفت: كامل با فايل Removerي كه از سايت EA مي‌گيري پاكش كن و دوباره نصب كن ولي Patch رو دستي نصب نكن و بگذار خودش آپ ديت كنه. متاسفانه Remover رو پيدا نكردم!؟ شما با اين مشكل مواجه شديد؟ راه حلي داريد!؟ يك نكته جالب:
4915.gif
اون بابا كه داشت راهنماييم مي‌كرد در اومد گفت كه بازي شما اين مدلي هست يا اون مدلي!؟ (اسم دوتا كلمه آورد كه الان يادم نيست و همون موقع هم نفهميدم دقيقن چي هستند اما گويا نام دو نسخه بود كه يكي در روزاي اوليه بيرون داده شده بوده و بعدي جديدن منتشر شده) گفتم نمي‌دونم! گفت ببين در درايوتو باز كن ببين CD آبي رنگه يا DVD سبز رنگه!؟ دوزاريم افتاد چي مي‌گه!؟ ولي روم نشد بگم نسخه من ك*ر*ك شده هست!؟ (آخه كدوم دزدي مياد بگه من دزدم كه من دوميش باشم!!) چون حجم اين بازي extractي ما 2.2GB بود گفتم: آها همونDVDي هست!!!
4915.gif
21337.gif

. اين نسخه‌اي كه من دارم متاسفانه Setupي نيست، يعني مي‌نويسه Install اما در حقيقت Extractي هست. الان دارم Imageاش رو دنلود مي‌كنم اميدوارم مشكل GZH حل شه! بعدش چون Extractي هست، GZH ،به شكل دستي يا اينترنتي Update مي‌شود ولي G تنها نه !!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/04
26650.gif
209266.gif

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
متاسفانه این بازی بر خلاف گیم پلی فوق العاذش (بسته به زمانی که اونده بود ) از لخاظ برنامه نویسی یک فاجعه هست !
من الان با نت بوک آنلاینم، لطفا وقتی برگشتم یکی یادم بندازه با کیبورد خونم (این ریزه دیوونم کرد ) بنویسم چرا روی x2 7750 من با HD4850 و 4 گیگ رم همواره کند اجرا خواهد شد !!!
مردم تا 4 خط تایپ کردم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Khepele Sibilo عزيز
1538.gif

. چرا كنده؟! من كه خيلي سريع روي سيستم گازوئيليم اجراش مي‌كنم!!! مشخصات سيستم من رو هم كه تو تاپيك تست ويندوز 7 ديديد؟! مال شما، برنامه نصابش به چه شكل هست؟! نسخه Patch نصب شده‌اش چنده؟ (برويد داخل option اون پايين نسخه patch نصب شده را خواهيد ديد)

از لخاظ برنامه نویسی یک فاجعه هست !
. :)) اين را براي چي گفتيد!؟ مثلن امكان نمايش تك تك Unitها در گروه‌ها يا Selectها را ندارد! يا گاهي دشمن‌ها كمي خنگ هستند! و ... ولي در كل باحاله!! ولي خوب Rome Total War و Ground Control 1 & 2 نميشه!! چون از هر لحاظ كامل هستند. به خصوص من عاشق Ground Controlها هستم، هواپيماهاش باحال هست تو همين جنرال هم همينطور هست از هواپيماهاشون خيلي خوشم مياد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/06
26650.gif
209266.gif

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
فکر کنم این کلا از بازیهای قدیمی باشه که اینجوریا و با سیستمای جدید سزگار نیستن
من الان یک سیستم جدید گرفتم هر بازی قدیمی روش نصب میکنم یا کنده یا وسط بازی میپره بیرون یا اصلا اجرا نمیشه
ولی بازیهای جدید رو اجرا میکنه باقلوا

ostad2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
این ارور که گزینه don't send داره هر کجا دیدید از چند تا چیزی میتونه باشه:
درایورها سخت افزاراتون نصب نیست و ویندوز نشناخته که نصب کنید درست میشه
سیستم ویروسی شده که در مرحله اول ویروس کشی و در مرحله دوم ویندوز رو عوض حتما درست میشه
directx نصب کنید ترجیحا همونی که داخل خود سی دی بازی هستش
کرک بازی مشکل داره که با گرفتن یک کرک درست از اینترنت مشکل حل میشه
حالا شما به کدوم یکی از اینا مشکوکی همون رو انجام بده

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام Khepele Sibilo عزيز
1538.gif

. چرا كنده؟! من كه خيلي سريع روي سيستم گازوئيليم اجراش مي‌كنم!!! مشخصات سيستم من رو هم كه تو تاپيك تست ويندوز 7 ديديد؟! مال شما، برنامه نصابش به چه شكل هست؟! نسخه Patch نصب شده‌اش چنده؟ (برويد داخل option اون پايين نسخه patch نصب شده را خواهيد ديد)

. :)) اين را براي چي گفتيد!؟ مثلن امكان نمايش تك تك Unitها در گروه‌ها يا Selectها را ندارد! يا گاهي دشمن‌ها كمي خنگ هستند! و ... ولي در كل باحاله!! ولي خوب Rome Total War و Ground Control 1 & 2 نميشه!! چون از هر لحاظ كامل هستند. به خصوص من عاشق Ground Controlها هستم، هواپيماهاش باحال هست تو همين جنرال هم همينطور هست از هواپيماهاشون خيلي خوشم مياد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/06
26650.gif
209266.gif

سلام igmax جان
این 2 روز من رو با غلط های تایپی گه با خاطر کیبوردی با ابعاد هر 2 کلید 1 انگشت من !!!!! هست ببخشید
راستش موضوع الگوریتم ناقص مسیر یابی یونیت های این بازی هست که ظاهرا حلقه های توو در تووی مزجکی نوشتن ! یعنی تعداد یونیت هایی که یکجا می خواین حرکت بدین زیاد باشه، توو مسیر یابی دچار مشکل میشه و کلا مند میشه ! مخصوصا برای یونیت هایی که توو اکپرینس ها از هوا می ندازه ! شدیدا با مسیر یابی اونها مشکل داره
از همه بدتر هیچ سیستمی ظاهرا توو این گیم سرور نمیشه ! یعنی حرکتها توو هر سیستم برای خودش محاسبه میشه ! اگر سرعت اتصال 2 سیستم کم باشه، عدن همخوانی باعث هنگ باری میشه
فردا یا پس فردا بیشر می نوسم
راستی انفجار یونیت ها بعد از 30 ثانیه توو تمام گیم های EA مال کرک ناقص هست

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Khepele Sibilo عزيز
1538.gif

. همه نوشته‌هاي شما جالب بودن! ولي!! اگه قرار باشه فقط يك نكته مفيد داشته باشه اونم اينه كه امرن من Netbook بخرم!!
21337.gif
در مورد اون 30 ثانيه! ديشب دنلود دو CD بازي Generals تموم شد ولي هنوز جا ندارم تستش كنم!! يعني 6GB خالي داشتم اما اينقدر Map هاي بازي Ghost Recon گنده شدند!! (~5GB) كه جاي جنرال نيستش!
13497.gif

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/06
26650.gif
209266.gif

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
توو این مسافرت برای تست این رو آوردم ! دارم گریه می کنم !!!!!!:p
راستی ، یاد مسابفات ژنرالم افتادم ! درست لحظه ای که طرف مقابل سعی داشت آخرین ساختمون من رو بزنه ! به ژنرال عزیزم دستور انفجار تمام ساختمونا:pی طرف که بمب گذاشته بودم رو می دادم ! آی می خندیدیم !!!:p
هم راش سریع دوست دارم هم یونیت هوار هوار ساختن:p با وجود 1 سال دوری از مسافرت برگشتم آاده هر گونه مسابفه هستم !
جزو اولین کسایی بودم که مد های این رو دنلود کردم ! . بعد مد شدن مدها مسخره، به خودم لعنت فرستادم ! اون زمان هنگ و ارور دادن اتصالش زیاد بود ! برای درمان اون گشتم، با مدهاش آشنا شدم ! بعد از 3 ماه اولینش بازار پایتحت دیدم cd شده فروخته میشه ! بعد هم همه گیر شد ..:p

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Khepele Sibilo عزيز
1538.gif

. نه ديگه!! من زياد نيست كه معتاد شدم! يا در حقيقت اين بازي را يكي دو ماهي هست كه DL كردم. البته تا آنجا كه ديدم خيلي مشكلات داشته و Patchهاي زيادي براش اومده شايد شما هم كه مي‌فرماييد مشكلات زياد داشتي مال اون زمانيه كه پچ‌ نداشته يا اين جديدا نبودند!؟ الان آخرينPatchها براي G نسخه 1.8 و براي GZH هم نسخه 1.4 هست.

. سفر خوش مي‌گذره؟! فكر كنم تا وقتي برگردي انگشتاي دستت يه 5-10 كيلويي آب مي‌رن؟!
71644.gif
راستي مي‌شه حداقل يه 2000 خطي از جاهاي ديدني در سفرت به شكل Real Time! توضيح بدي؟! (الان اين توضيح رو لازم دارم نه بعد از سفرت!)
4915.gif

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/07
26650.gif
209266.gif

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام igimax عزیز
من الان آمادگی تایپ اون 2000 خط رو دارم :p البته بعد از مسافرتم هست :p

اعتراف می کنم از نظر وزن و راحتی جابجایی و مخصوصا اینکه طبقه آخر مجتمع کامپیوتر پایتخت 3 کیف 10 اینچی هم پیدا کردم که یکی رو خرید، حرف نداره ! یعنی برای معتاد به PC مثل من که اگر شب یک کاپیوتر بغلش نباشه، خوابش نمی بره !!!! چیز خیلی خوبیه، مشکل اصلی من فقط کیبورد ها هست !
من منزل 4 PC کامل دارم که هر کدوم رو برای کاری در نظر گرفتم، لپ تاپ قبلیم هم هست. در خرید همه اینها اولین چیزی که رعایت کردم استاندارد بودن جای دکمه های کیبوردها هست ! یعنی حتی توو لپ تاپم هم به بهترین شکل جای دکمه های اصلی ( مثل DEL که اکثرا با یکی از دکمه های SLEEP جابجا میشه یا ... ) سر جاشون هست ! اما توو تمام این netbook ها متاسفانه کیبورد داغون هست :p

در مورد بازی باید بگم 10-11 سال پیش توو دانشکدمون اتاق PC ای داشتیم که چند نفر از بچه ها هر روز ظهر ساعت 12 الی 2 در ها رو می بستیم و میگفتیم بعد از استفاده بچه ها، ویندوزش خراب شده ! باید از نو ویندوز نصب کنیم !
زمانی که XP رسید دیگه کارمون آسونتر شده بود ! رسما 2 نسخه ویندوز نصب می کردیم و زمان نمایش اون منوی انتخاب رو 0ثانیه می کردیم ! اونوقت تا f8 زده نمی شد کسی میندوز دوم رو نمیدید !
در کل :
اولین گیم نت این شهر رو توو اتاق PC دانشکده راه انداخته بودیم !

مردم تا ژنرال رو جا انداختم ! خیلی جذاب بود، تا اینکه ZH هم اومد !

توو patch ها خیلی چیزها کم و زیاد شده ! بیشتر رفع باگ رو ندیدم ! بلکه قدرت یونیت ها کم و زیاد شدن، مثلا سرعت ساخت بعضی ساختمون ها ( چاله GLA تا ... ) و قدرت خیلی از یونیت ها و .. کم زیاد شد تا کمی منطقی تر بشه !

خلاصه توو انجمنم که اصلا حوصله راه اندازیش رو ندارم اوین چیزی که هدفم هست اضافه کردن امکان ادیت انواع گیم هاست ! از ساخت مپ تا ... هر چی که بگین !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام
من بازي grid racedriver‌رو خريدم اما تو قسمت اپشن نتونستم كه جوي استيك رو راه بندازم. چه جوري مي تونم اين بازي رو با جوي استيك بازي كنم؟تنظيمات ويبره داره اما...
با تشكر

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سلام!

كجا بايد درخواست دانلود بازي بدم؟

اينا رو لازم دارم

FLIGHT SIMULATOR 2008

Prince of Persia 1,2,3

ASSASSIN.S CREED

SHERLOOK HOLMZ

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام!

كجا بايد درخواست دانلود بازي بدم؟

اينا رو لازم دارم

FLIGHT SIMULATOR 2008

Prince of Persia 1,2,3

ASSASSIN.S CREED

SHERLOOK HOLMZ
سلام
اینا رو به راحتی در سایتهای تورنت می تونید پیدا کنید.
مثلا توی mininova.org

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
چرا با جوی استیک
با کیبورد که خیلی راحتتره

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

ميشه لينك دانلود همسايه آزاري 5 رو برام بزاريد

ممنون

vidaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam manm too bazie pedar khande har karii mikonam oon marhale avalesho rad nemikone
avale bazi bad az inke filmo neshoon mide ye nafaro bayad bezane amma har kari mikonam nemimire aslan bayad bemire??man ke har kari mikonamesh be divar mizanmesh har kari ke fek konin kardam amma bad az 1 saat kotak zadanesh engar na engar maloomam nemishe ke dare mimire ya na lotfan begin man chi kar konam

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من این بازی Call of Duty 5 را برای خواهر زادم نصب کردم که بازی کنه اما برای اجراش به یک مشکل عجیب برخورد کردم!
وارد بازی میشه دمو را هم نشان میده و به منو هم میرسه همه قسمتهای منو هم فعال هست مثل تنظیمات گرافیک و... منتها وقتی در قسمت SOLO بر روی گزینه New Game که کلیک می کنم بعد از انتخاب سطح سختی بازی هیچ اتفاقی نمیفته و باز همون منوی new game , select mission را نشان میدهد!
کسی راه حل مشکل را میداند؟

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام
دوستان من این بازی Call of Duty 5 را برای خواهر زادم نصب کردم که بازی کنه اما برای اجراش به یک مشکل عجیب برخورد کردم!
وارد بازی میشه دمو را هم نشان میده و به منو هم میرسه همه قسمتهای منو هم فعال هست مثل تنظیمات گرافیک و... منتها وقتی در قسمت SOLO بر روی گزینه New Game که کلیک می کنم بعد از انتخاب سطح سختی بازی هیچ اتفاقی نمیفته و باز همون منوی new game , select mission را نشان میدهد!
کسی راه حل مشکل را میداند؟
اول این مسیر رو طی کنید
c:/users/appdata/local/activision/codwaw/players
برای xp مسیر با C:/documents and settings شروع میشه
بعد در فولدر players هر چیزی که داخل فولدر profile هست پاک کنید .بعد یک فولدر با اسم دلخواه بسازیدمثلا player1.بعد یک فایل متن با نام active.txt بسازید و اون رو باز کنید و در اون تایپ کنید player1 .بعد فایل رو save کنید و اون رو در فولدر های players و profile کپی کنید .بعد بازی رو اجرا کنید.

بالا