• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام به دوستان
به سوال قبلي كه جواب نداديد لا اقل به اين يكي جواب بديد
توي يه سايتي ديدم كه بازي GTA IV رو با حجم تنها 64 كيلوبايت!!! براي دانلود گذاشته دانلود كردم با فرمت kgb كه با برنامه kgb archiver بازش كردم و به 670 مگ رسيد اما وقتي كه فايل setup رو مي زنم پنجره سياه مياد و سريع بسته مي شه و وقتي كه autorun رو مي زنم اين ارور رو مي ده:
untitled.JPG
[/URL][/IMG]
خواهشا جواب بدين

Last edited:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام به دوستان
به سوال قبلي كه جواب نداديد لا اقل به اين يكي جواب بديد
توي يه سايتي ديدم كه بازي GTA IV رو با حجم تنها 64 كيلوبايت!!! براي دانلود گذاشته دانلود كردم با فرمت kgb كه با برنامه kgb archiver بازش كردم و به 670 مگ رسيد اما وقتي كه فايل setup رو مي زنم پنجره سياه مياد و سريع بسته مي شه و وقتي كه autorun رو مي زنم اين ارور رو مي ده:
untitled.JPG
[/URL][/IMG]
خواهشا جواب بدين
مطمئن باشید که سرکاری بوده یا شاید هم ویروس باشه

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه. برنامه ی kgb archiver واقعا اینقدر فشرده میکنه، فقط واسه این کار باید رم و سی پی یو قوی داشته باشید. حالا اون setup ایراد داشته بحثش جداست، اما اینکه اون فایلی که فشرده شده فقط چند کیلو بوده و با kgb اکسترکتش کردی شد ششصد و خورده ای مگ، اصلا عجیب نیست. این برنامه واقعا اینقدر فشرده میکنه.

Last edited:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
نه. برنامه ی kgb archiver واقعا اینقدر فشرده میکنه، فقط واسه این کار باید رم و سی پی یو قوی داشته باشید. حالا اون setup ایراد داشته بحثش جداست، اما اینکه اون فایلی که فشرده شده فقط چند کیلو بوده و با kgb اکسترکتش کردی شد ششصد و خورده ای مگ، اصلا عجیب نیست. این برنامه واقعا اینقدر فشرده میکنه.
اصلا با عقل جور در نمیاد
64 کیلو؟
امکان نداره
احتمال ویروس

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اه.. اعصاب آدمو خرد میکنید دیگه! :دی بابا من خودم همش دارم از این برنامه استفاده میکنماااااا!! چیز عجیبی نیست بخدا.. خیلی وقت هم هست ساخته شده.. چند سال پیش دانلودش کردم..

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون امیر آقا هم احتمالا برنامه رو دیده. ازش بپرسید استفاده کرده تا حالا یا فقط بخاطر همون بازی ازش استفاده کرده.

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا، 600 مگو که یه ثانیه ای 64 کیلو نمیکنتش. با یه سیستم متوسط چند ساعت طول میکشه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خيلي بحث داغ شد
اين برنامه رو فقط براي اين بازي دانلود كردم و براي زيپ كردن ازش استفاده نكردم اما وقتي بخواهيد باهاش زيپ كنيد مي پرسه كه چه قدر زيپ شه كم خيلي كم زياد و...
در ضمن براي انزيپ هم بيش از 6 ساعت طول كشيد!!!
خب حالا از بحث خارج نشيم چه جوري راش بندازم
با تشكر

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خيلي بحث داغ شد
اين برنامه رو فقط براي اين بازي دانلود كردم و براي زيپ كردن ازش استفاده نكردم اما وقتي بخواهيد باهاش زيپ كنيد مي پرسه كه چه قدر زيپ شه كم خيلي كم زياد و...
در ضمن براي انزيپ هم بيش از 6 ساعت طول كشيد!!!
خب حالا از بحث خارج نشيم چه جوري راش بندازم
با تشكر
اخه gta iv هم حجمش خیلی بیشتر از 670mb هست.
در ضمن این نرم افزار هر نوع فایلی رو نمیتونه سالم فشرده کنه . مثلا در مورد فایلهای موسیقی یا تصویری مشکل داره چه برسه به بازی که پیچیده تر از این حرفاست.
این فوقش فایلهای متن رو بتون بدون ایراد فشرده کنه یا فایلهای ساده مثل فایل متن

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در ضمن این نرم افزار هر نوع فایلی رو نمیتونه سالم فشرده کنه . مثلا در مورد فایلهای موسیقی یا تصویری مشکل داره چه برسه به بازی که پیچیده تر از این حرفاست.
مرسي حالمونو گرفتي

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده آماده هستم برای شما برنامه ها و بازیهایی که فشرده کردم رو بفرستم. همگی سالمن.
بابا جان من، میگم چند ساله دارم ازش استفاده میکنم. البته تک و توک تا حالا شده که بد فشرده کنه خراب کنه اما همونطور که گفتم تک و توک. شاید توی این چند سال یکی دوبار.. (تازه شما که اونجا اصلا باور نکردید این برنامه اینقدر فشرده میکنه، از کجا نتیجه گرفتید که قابلیت چندانی نداره؟ این نوشتتون رو میگم:
مطمئن باشید که سرکاری بوده یا شاید هم ویروس باشه
)

Last edited:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بنده آماده هستم برای شما برنامه ها و بازیهایی که فشرده کردم رو بفرستم. همگی سالمن.
بابا جان من، میگم چند ساله دارم ازش استفاده میکنم. البته تک و توک تا حالا شده که بد فشرده کنه خراب کنه اما همونطور که گفتم تک و توک. شاید توی این چند سال یکی دوبار.. (تازه شما که اونجا اصلا باور نکردید این برنامه اینقدر فشرده میکنه، از کجا نتیجه گرفتید که قابلیت چندانی نداره؟ این نوشتتون رو میگم: )
اولش در موردش اطلاعات نداشتم و باور نکردم ،ولی بعد رفتم در موردش سرچ کردم.توی سایت خودش و فرومهای مختلف.موردی رو ندیدم که کاربرا گفته باشن سالم بوده و کار کرده باشه
مثلا توی سایت خودش اینو نوشته در قسمت faqs
Is it possible to compress files from hundreds of megabytes to few megabytes?
Usually not. It can be done, but only if the data being compressed isn't very differential. This means you can compress text with good a ratio (there are only 26 lower-case characters, 26 upper-case characters and 10 numbers plus a few standard symbols like '!@#$...',and usually no more than 64 different symbols in standard text, but every symbol is saved using 8 or 16 bits, which gives 256 or 65536 combinations per symbol), but you cannot compress graphics or music very well.
بهز حال اگه بازی سالمی دارید که کار میکنه برای نمونه یکیرو بگذارید.فقط لینکش رو توی spoiler بگذارید.

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید این از بخت نیک بنده بوده باشه که تونستم این کار رو بکنم. شاید بهترش کردن خوب..

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بابا جان من، میگم چند ساله دارم ازش استفاده میکنم. البته تک و توک تا حالا شده که بد فشرده کنه خراب کنه اما همونطور که گفتم تک و توک. شاید توی این چند سال یکی دوبار.. (تازه شما که اونجا اصلا باور نکردید این برنامه اینقدر فشرده میکنه، از کجا نتیجه گرفتید که قابلیت چندانی نداره؟ این نوشتتون رو میگم: )
بنده بي صبرانه منتظر بازي هاي كم حجم شما هستم:cowboy:
ولي خداييش دارن تو كار خدا هم دخالت مي كنن!!!:f34r:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همچنان منتظر بازي هاي كم حجم شما هستيم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من gta iv رو از يه سايت گرفتم به حجم تنها 7 مگ بعد با وين رر انزيپ كردم شد 6.3 گيگ و بعد با deamon tools اجراش كردم اما بازي اجرا نشد و گويا بازي خراب بود. اما اينكه ديگه برنامه kgb نيست كه همون win rar خودمونه پس چرا اينجوري شد؟راهي براي ترميمش هست؟
با سپاس

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من gta iv رو از يه سايت گرفتم به حجم تنها 7 مگ بعد با وين رر انزيپ كردم شد 6.3 گيگ و بعد با deamon tools اجراش كردم اما بازي اجرا نشد و گويا بازي خراب بود. اما اينكه ديگه برنامه kgb نيست كه همون win rar خودمونه پس چرا اينجوري شد؟راهي براي ترميمش هست؟
با سپاس
الکیه بابا الکیه
اونی که شما گرفتی بازیه gta4 نبوده مطمئن باش

MOONSABER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
من تازه به جمع ژنرال بازها اضافه شدم
ولی یه مشکل دارم
وقتی میخوام اینترنتی بازی کنم(generalzero hour) میگه سریال نامبر اشتباهه
کسی سریال valid برای بازی تحت اینترنت داره؟
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم اگه بهم Email کنین ([email protected])

اگر از برنامه hamachi استفاده کنید نیازی به سریال نیست.
البته نمیدونم برای این بازی هم کار می کنه یا نه؟

بالا