• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
توی بازی call of duty مرحله ای که توی ویتنام هستی و وقتی wood میگه باید یه راه دیگه پیدا کنیم
و با هم شروع میکنیم به هول دادن بعدش یه انفجار صورت میگیره بعدش کل تصویر سیاه هست
فقط جهت نشون میده که به یه طرف میشه رفت اونم نهایت تا 4 متری و بیشتر نمیره
تو تاریکی هم که چیزی دیده نمیشه باید چیکار کنیم ؟

jean michel

Registered User
لایک‌ها
0
با عرص سلام به دوستان محترم.من میخواستم بدونم میشه برای بازیهای پلی استیشن 1 که از روی کامپیوتراجراشون میکنم با دسته بازی کرد ؟ اصولا نرم افزارهایی هستند که بازیهارو با دسته بازی ساپورت کنه یا اینکه دسته هایی باشند که کار کیبورد رو انجام بده ؟یا هر چیزه دیگه ای که من بتونم بازی پلی استیشن رو با دسته انجام بدم؟واقعا اگه کسی کمک کنه ممنون میشم چون چند روزه بد جوری تو کفه این موضوع هستم میخوام فوتبال 98 بازی کنم به یاد اون روزها

1nallii4cht7fry6ord.jpg

Last edited:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با عرص سلام به دوستان محترم.من میخواستم بدونم میشه برای بازیهای پلی استیشن 1 که از روی کامپیوتراجراشون میکنم با دسته بازی کرد ؟ اصولا نرم افزارهایی هستند که بازیهارو با دسته بازی ساپورت کنه یا اینکه دسته هایی باشند که کار کیبورد رو انجام بده ؟یا هر چیزه دیگه ای که من بتونم بازی پلی استیشن رو با دسته انجام بدم؟واقعا اگه کسی کمک کنه ممنون میشم چون چند روزه بد جوری تو کفه این موضوع هستم میخوام فوتبال 98 بازی کنم به یاد اون روزها

1nallii4cht7fry6ord.jpg
این نرم افزار کمک میکنه که شبیه ساز بتونه joystic رو شناسایی کنه.
http://www.mayflash.com/pc/pc013/pc013-1.htm

valy.y

Registered User
لایک‌ها
13
من یه سیستم دارم با مشخصات زیر
core 2duo 7200
main abit
ram 4gb patriot
vga 4670

وقتی هر بازی اجرا میکنم به محض اینکه از بازی میام بیرون کامپیوتر blue screen میده و ریست میشه
یه سیستم دیگه هم قبل این سیستم داشتم اونم بعضی مواقع اینطوری میشد
دوستان اگه اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز احتمال بسیار زیاد سیستم شما از نظر سخت افزاری دارای اشکال میباشد
صفحه آبی بیشتر مربوط به قسمت حافظه هاست ممکنه رم یا هارد یا ... مشکل داشته باشند
به یک متخصص سخت افزار مراجعه کنید

saeed220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تو %24 بازی DeathSpank 1 گیر کردم نمیدونم چیکار باید کرد به شمشیر شکسته داده که هیچ جوره درست نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
http://img4up.com/up2/2371118265711752.jpeg

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام دوستان من تو %24 بازی DeathSpank 1 گیر کردم نمیدونم چیکار باید کرد به شمشیر شکسته داده که هیچ جوره درست نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
http://img4up.com/up2/2371118265711752.jpeg
باید با eubrick در جنوب غربی pluckmuckel حرف بزنید.اون یک سری ماموریت بهتون میده که بعد از انجام اونا شمشیر رو تعمیر میکنه.

Altaiir7

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.شاید کم مسخره به نظر بیاد ولی من هنوز تو بازی ماشیناریوم اونجایی که باید با اون روبات پیر دوز بازی کنی گیر کردم.هرکاری میکنم نمیتنم ببرمش.اگه میشه یه راه حل بدید.با عکس یا هرچی.
راستی من بازی های زیر رو بدون کمک و راهنما تموم کردم
Braid,Somrost 2,The Miss Advature of P.B Winter Bottom,و... چندتا بازی تو همین سبک که معماهای مغز آب کن داشته باشه میتونی معرفی کنی؟؟؟

behbod

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان
من میخوام بازی call of duty رو آنلاین بازی کنم وقتی که multiplayer رو میزنم و میرم برای join game سرور ها رو پیدا میکنم ولی وقتی سرور رو انتخاب میکنم و میخوام وارد بازی بشم میگه cd key درست نیست
عکسش رو هم میزارم:
ca.JPG

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام دوستان
من میخوام بازی call of duty رو آنلاین بازی کنم وقتی که multiplayer رو میزنم و میرم برای join game سرور ها رو پیدا میکنم ولی وقتی سرور رو انتخاب میکنم و میخوام وارد بازی بشم میگه cd key درست نیست
عکسش رو هم میزارم:
ca.JPG

سلام.
تاپيك حل مشكلات هم داشتيما !
مشكل اين جاست كه شما داريد بازي كپي رو استفاده ميكنيد.بايد اورجينال باشه يا يه سري پچ و كرك خاص ميخواد.

behbod

Registered User
لایک‌ها
27
ببخشید ندیدم
مگه بازی اورجینال تو ایران هست؟ حالا این پچ و کرک و از کجا باید دانلود کنم؟ اسمشون چیه؟ لطفا راهمنایی کنید
خیلی برام مهمه.....ممنون

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ببخشید ندیدم
مگه بازی اورجینال تو ایران هست؟ حالا این پچ و کرک و از کجا باید دانلود کنم؟ اسمشون چیه؟ لطفا راهمنایی کنید
خیلی برام مهمه.....ممنون

بازي اورجينال خيلي كم گير مياد.و بازي قديمي مثل cod 1 اون هم براي پي سي تقريبا ميشه گفت اصلا تو ايران وجود نداره.

در مورد كرك و پچ هم اطلاع كاملي ندارم.اما حتما يه راهي داره.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من روی ویندوز 7 .. call of duty نصب کردم ..
این اررور رو میده
Stem must be running to play this game

- کرک نصب کردم حل شد..

Last edited:

Altaiir7

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.من با یه باگ تو بازی Dead Space 2 مواجه شدم.دقیقا نمیدوم چطور بگم کدوم قسمت بازی هستش!!!ولی اگه بازی کرده باشید تو Chapter 7 بهد از هک کردن یه در باز میشه که وارد یه تونل کوتاه میشی و به در اون سمت تونل میری.به محض اینکه در رو یاز میکنی از بازی میزنه بیرون.مشخصه که باگه.اگه میشه یه پچ یا کرک سالم واسه دانلود بذارید.با تشکر.

tata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.امیدوارم بعضی از دوستان بازی مورد نظر رو تموم کرده و بتونن به من کمک کنن.
من همونجا هستم که اون یارو که روی پل وایساده رو باید بکشم ولی هرکار میکنم نمیمیره.کسی از دوستان میدونه من باید چکار کنم؟ فکر کنم level 4 بازی باشه.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان عزیز کسی کرک h.a.w.x 2 برای پی سی رو نداره ؟!!!!.....به شدت دنبالشم!!!!

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوستان عزیز کسی کرک h.a.w.x 2 برای پی سی رو نداره ؟!!!!.....به شدت دنبالشم!!!!
ظاهرا هنوز کرکش نیومده.البته یک تعداد کرک هست که یا قلابی هست یا فقط تا منو بازی پیش میره.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
توی pes 2011 چطوری میشه ترکیب رو توی قسمت گیم پلن دخیره کرد
توی ورژن های قبلی میشد تو قسمت copy ترکیب رو سیو کرد و تا وقتی که سیستم رو خاموش نمی کردی
اما تو این یکی من چیزی پیدا نکردم ! کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

Altaiir7

Registered User
لایک‌ها
0
بدتر از همه منم که دانلود کردم اما هنوز کرکش نیومده!!!ملت همه رو کنسول های مختلف تمومش کردن اون وقت ما پی سی بازهای بیچاره دنبال کرکشیم.........:(

بالا