• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا این یه مثقال دل و جراتی هم که برامون مونده بود این آقا نریمان از بین برد.

نریمان جان تو دیگه روی من سفید کردی. بابا از سربازی واسه خودت چی ساختی؟ بله من که نرفتم هنوز منم مثل شما این هفته میخوام برم ولی دیگه فکر نکنم همچین جهنمی باشه اونجا :(

به خدا دیگه جرات ندارم دوشنبه برم. شبا از ترس خوابم نمیبره. :wacko:

من که چیزی نگفتم شما بترسی من فقط این سوالارو میکنم که یه سری چیزا دستم بیاد وقتی رفتم اونجا سرم کلا نره همین وگرنه هیچ جهنمی نساختم فقط یه مقایسه کردم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
تو آموزشی شبا باید با لباس خدمت بخوابیم یا با لباس شلوار راحتی خودمون ؟

:wacko:

تو آموزشی چند شبی بود که هوا وحشتناک گرم بود و ما حتی کولر نداشتیم ... یه غلطی کردیم شب با شرت خوابیدیم ... نصفه شب دیدم یکی داره تکونم میده... دو تا سرهنگ تمام از ستاد مشترک ارتش بودن اومده بودن بازدید :wacko::wacko::( ....
بعد این قضیه به نوعی دهن ما رو صاف کردن ... پس سعی کنید با همون شلوار خدمت بخوابید تا مثل ما زابرا نشید .
البته تعدادی رو من دیدم که با شلوار شخصی میخوابیدن اما :
1- بستگی به فضای یگانتون داره
2- حتی المقدور رنگش شبیه همون شلوار خدمت باشه ... نه صورتی و زرد و ...

شرت ممنوع!.... شلوارک ممنوع !

.

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز موضوع نتیجه گیری نیست. حرف من اینکه اگه قرار باشه شاهد بیاریم تا اثبات کنیم یه نفر کادری باهامون بد رفتار کرده در اسن صورت بازرسی به چه درد می خوره؟؟ مسلما هیچ کس نمی یاد شاهد بشه چون می ترسه افسر اموزشی باهاش چپ بیفته! حرف من اینه. خلاصه اینطور که مرتضی میگه بازرسی هم مثل دیگر نهادهای این مملکت می مونه. حالا شما خودت افسر اموزشی هستی که اسم ایدیت اینجوریه؟

کلا اینو بگم تو ایران هر کی می ره سربازی نه تنها چیزی یاد نمی گیره فقط شخصیتش خورد می شه و کینه ای بار می یاد و از نظر جسمی هم به جای اینکه قویتر بشه ضعیفتر می شه!!
تو خارج هر کی می ره سربازی وقتی می یاد بیرون از تمام فوت و فن اسلحه سر در می یاره (منظورم از اسلحه اون تفنگ اب پاشایی نیست که تو میدون تیر میدن!) و از نظر جسمی هم واقعا تقویت می شه و حتی اگه بخواد می تونه کماندو بشه.
یه فیلم چند وقت پیش دیدم نشون می داد چه طوری تو خارج اسنایپر حرفه ای تربیت می کنن. واقعا بی نظیر بود!
اول از همه تو سالنای بدن سازی بدناشونو می ساختن بعد می بردنشون بیابون بهشون تیراندازی حرفه ای یاد می دادن طوری که می تونستن از 2 کیلومتری بزنن وسط هدف!! در کل دوره اموزشیشون چند ماه می شد و از اموزشیه ما خیلی سختتر بود ولی با این تفاوت که به جای اینکه یه مشت داهاتی عقده ای بیارن به مردم بشین پاشو بده یا دست به تختو جورابشون بزنن یه گروه فرمانده نظامی حرفه ای داشتن که واقعا برای بچه ها زحمت می کشیدن و در عین حال که سختگیر بودن خیلی هم با بچه ها صمیمی بودن. خلاصه مثل ایران کادریو مادریو اضاف مضافو از این خض بازیا توش نیست فقط هدف تربیت ادمای فوق العاده همین.

خوب عزیز من اگه شاهد نیاری و هیچ مدرکی هم دستت نباشه چرا انتظار داری حرفت رو باور کنند اونا مگه کف دستشون رو بو کردند که شما راست میگی
خوب افسر آموزشی چپ بیافته وقتی بخاطر اون کار کوچیکش باید همچین کتکی بخوره معلومه کار بدتر از اون رو هیچ وقت نمیتونه بکنه
شما باید صابون هرچی وظیفه قانونی به تنتون بمالید بعد از اون اصلا نترسید که کی چپ می افته یا نمی افته
بلی من افسر آموزشی بودم بعد دانشگاه قبول شدم ترخیص شدم الانم دوباره دارم میرم خدمت
خوب دقیقا مسئله همینه دیگه من دارم میگم اون بالا بالایی ها همچین تصمیمی هم دارند که برای اینکه سربازها ابزار دستشون هستند هرکی هرکی نباشه و به اونها هم تا حدودی رسیدگی بشه

بلی سربازی چیز مزخرفیه من که نگفتم خوبه ولی شما اگه میتونی نرو
من حرفم اینه که نه من و شما سرباز آمریکایی هستیم نه جونمون از نظر اون بالایی ها اندازه سرباز آمریکایی می ارزه نه تجهیزات سرباز آمریکایی رو داریم نه آموزش سرباز آمریکایی رو داریم
خوب حالا چکار کنیم خودمون هم دوتا دیگه بذاریم روش و یا از امکان اینکه با یاد گرفتن ماسک زدن و جهت یابی و چند تا مطلب ساده دیگه تا جایی که امکانش هست جونمونو حفظ کنیم
باور کنید وقتهایی پیش میاد که حسرت بخورید ایکاش میتونستید ماسک رو صحیح و سریع بزنید یا جهت یابی بلد بودید
فکر نکنید خیلی هم دوره نه حتی توی اردو پایان دوره جهت یابی بلد بودن میتونه جون شما رو نجات بده یا از یک شب توی سرمای سخت بیابون موندن خلاص بشید
افسر آموزشی که سهل فرمانده گروهان، فرمانده گردان و برو بالا همه از بازرسی میترسند
من خودم آخر دوره با فرماندهمون حرفم شد و جلوی سربازها گفتم اگه برگ ترخیصم رو امضا نکنه میرم بازرسی بدبخت خودشو گم کرده بود و اول صبح اولین کاری که کرد برگم رو امضا کرد و از فرمانده گردان که رفیقش بود خواست باهام صحبت کنه
اما بازرسی اینجوریه با حفاظت اطلاعات فرق میکنه
از حفاظت اطلاعات برای تصفیه حساب هیچ وقت استفاده نکنید اونجا خر داغ میکنند و خدا و بنده خدا رو خوش نمیاد
این بابا با یک گروهبان کادری ساخت و پاخت کرد که مثلا پای منو به حفاظت اطلاعات بکشه ولی منم نامردی نکردم و به کمک دژبان وظیفه همون یارو رو تو حفاظت اطلاعات به ... دادم
یعنی گروهبانه اصرار کرد از این برگه که من موقع ترخیص از پادگان باید از همه امضا بگیرم حتما یک کپی بگیرم بعد کپی رو با نامه ای که به **** وظیفه میخواست بده عمدا گذاشت توی یک پاکت و سرش رو هم چسب زد و گفت اینو اصلا وا نکن
من فهمیدم طرف میخواد منو به ... بده بخاطر همین موقع خروج از دژبانی مثل کسی که از هیچی خبر نداره اول صاف نامه رو گذاشتم رو میز دژبانی و گفتم این نامه ترخیصمه ببرم یا نگاه میکنی اونم واکرد بعد زنگ زد حفاظت اطلاعات
بعد منو برد حفاظت اطلاعات و من هم سیر تا پیازشو براش گفتم بعد زنگ زد دژبانی پرسید خودش نامه رو داد یا شما ازش پیدا کردید اونها هم گفتند نه خودش داد بعد گفت ببخشید شما به سلامت
فرداش حال گروهبانه خیلی دیدنی خواهد بود
چون اون با من اینجوری معامله کرد منم اونجوری باهاش معامله کردم وگرنه برای موضوعات غیر مرتبط دور و بر حفاظت نچرخید

Last edited:

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب عزیز من اگه شاهد نیاری و هیچ مدرکی هم دستت نباشه چرا انتظار داری حرفت رو باور کنند اونا مگه کف دستشون رو بو کردند که شما راست میگی
خوب افسر آموزشی چپ بیافته وقتی بخاطر اون کار کوچیکش باید همچین کتکی بخوره معلومه کار بدتر از اون رو هیچ وقت نمیتونه بکنه
شما باید صابون هرچی وظیفه قانونی به تنتون بمالید بعد از اون اصلا نترسید که کی چپ می افته یا نمی افته
بلی من افسر آموزشی بودم بعد دانشگاه قبول شدم ترخیص شدم الانم دوباره دارم میرم خدمت
خوب دقیقا مسئله همینه دیگه من دارم میگم اون بالا بالایی ها همچین تصمیمی هم دارند که برای اینکه سربازها ابزار دستشون هستند هرکی هرکی نباشه و به اونها هم تا حدودی رسیدگی بشه

بلی سربازی چیز مزخرفیه من که نگفتم خوبه ولی شما اگه میتونی نرو
من حرفم اینه که نه من و شما سرباز آمریکایی هستیم نه جونمون از نظر اون بالایی ها اندازه سرباز آمریکایی می ارزه نه تجهیزات سرباز آمریکایی رو داریم نه آموزش سرباز آمریکایی رو داریم
خوب حالا چکار کنیم خودمون هم دوتا دیگه بذاریم روش و یا از امکان اینکه با یاد گرفتن ماسک زدن و جهت یابی و چند تا مطلب ساده دیگه تا جایی که امکانش هست جونمونو حفظ کنیم
باور کنید وقتهایی پیش میاد که حسرت بخورید ایکاش میتونستید ماسک رو صحیح و سریع بزنید یا جهت یابی بلد بودید
فکر نکنید خیلی هم دوره نه حتی توی اردو پایان دوره جهت یابی بلد بودن میتونه جون شما رو نجات بده یا از یک شب توی سرمای سخت بیابون موندن خلاص بشید
افسر آموزشی که سهل فرمانده گروهان، فرمانده گردان و برو بالا همه از بازرسی میترسند
من خودم آخر دوره با فرماندهمون حرفم شد و جلوی سربازها گفتم اگه برگ ترخیصم رو امضا نکنه میرم بازرسی بدبخت خودشو گم کرده بود و اول صبح اولین کاری که کرد برگم رو امضا کرد و از فرمانده گردان که رفیقش بود خواست باهام صحبت کنه
اما بازرسی اینجوریه با حفاظت اطلاعات فرق میکنه
از حفاظت اطلاعات برای تصفیه حساب هیچ وقت استفاده نکنید اونجا خر داغ میکنند و خدا و بنده خدا رو خوش نمیاد
این بابا با یک گروهبان کادری ساخت و پاخت کرد که مثلا پای منو به حفاظت اطلاعات بکشه ولی منم نامردی نکردم و به کمک دژبان وظیفه همون یارو رو تو حفاظت اطلاعات به ... دادم
یعنی گروهبانه اصرار کرد از این برگه که من موقع ترخیص از پادگان باید از همه امضا بگیرم حتما یک کپی بگیرم بعد کپی رو با نامه ای که به **** وظیفه میخواست بده عمدا گذاشت توی یک پاکت و سرش رو هم چسب و مهر زد و گفت اینو اصلا وا نکن
من فهمیدم طرف میخواد منو به ... بده بخاطر همین موقع خروج از دژبانی مثل کسی که از هیچی خبر نداره اول صاف نامه رو گذاشتم رو میز دژبانی و گفتم این نامه ترخیصمه ببرم یا نگاه میکنی اونم واکرد بعد زنگ زد حفاظت اطلاعات
بعد منو برد حفاظت اطلاعات و من هم سیر تا پیازشو براش گفتم بعد زنگ زد دژبانی پرسید خودش نامه رو داد یا شما ازش پیدا کردید اونها هم گفتند نه خودش داد بعد گفت ببخشید شما به سلامت
فرداش حال گروهبانه خیلی دیدنی خواهد بود
چون اون با من اینجوری معامله کرد منم اونجوری باهاش معامله کردم وگرنه برای موضوعات غیر مرتبط دور و بر حفاظت نچرخید
یعنی اونجا دو بخش داریم؟یه بازرسی یه حفاظت اطلاعات؟

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hamidr_max عزیز مگه شما هم 533 بودید؟ من دی ماه اونجا بودم.

این دوستمون انگار سر شوخیش باز شده

آقا سر به سرشون نذار جفتشون 02 بودند و این ما 01 ای ها هستیم که گروهانامون با اعداد شماره گذاری میشه
ولی به نظر من اعداد خیلی مختصر مفیدتر و قشنگتره
دماغ 02 ای ها بسوزه ;)

Last edited:

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوسته من منم فردا روزه اول آموزشیم هست ! یک چیزی بگم و برم بخوابم ! اگه بخوای شر بازی در بیاری تو خدمت عزیت میشی اما اگه درست و به جا رفتار کنی هیچ اتفاقی نمی افتد . منم مثل شما 4 ماه زندگی رو به خودم زهر کردم الانم مثل چی پشیمونم ! پس تا قبل اعزام به هیچی فکر نکن !
سعی کن به نحو احسنت خدمت کنی تا هیچ مشکلی پیش نیاد برات !
اینم بگم که اونها هم مثل من و تو و خیلی های دیگه انسان هستند پس انسان بد داریم و خوب سعی کن خوبی کنی تا خوبی ببینی سعی کن احترام بزاری تا احترام بزارن .
من 4شنبه که اونجا بودم با افسر انقدر با احترام حرف زدم که نگو و نپرس . ما 4 نفر رفتیم داخل لباس بگیریم به همه پوتینارو پرتاب کرد ولی اومد جلو و پوتین رو داد دستم ! نمیگم اونا بهش بی احترامی کردن نه ولی من سعی کردم بهش احترام بزارم به عنوان اینی که یک انسان هست و به عنوانه اینی که چند ماه بیشتر از من خدمت کرده !
سرتو درد نمیارم ! برم بخوابم که صبح باید پادگان باشم !

این دوستمون حرفهای خیلی قشنگی زده
همه حرفهای ایشون رو قبول دارم و اینکه اونها محتاج احترام نیستند (نه اینکه ایشون گفته باشند محتاجند) و اکثرشون مخصوصا وظیفه ها مخصوصا افسر وظیفه ها از اذیت کردن و تنبیه کردن خوششون نمیاد
ولی یک چماقی بالای سر اونها هست که شما نمی بینید
اون چماق از اونها نتیجه میخواد
نتیجه هم نظم و انظباط شماست

jacoob79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام فرشاد خسته نباشی اقا توکل به خدا امیدوارم موفق باشی
دوستان اجازه بردن پودرهای بدنسازی و تقویتی رو به داخل پادگان داریم نمیگیرن ؟
در ضمن بعد آموزشی من تهران میوفتم حدودا چه ساعتی ولمون میکنن بیایم خونه
من یه 2 سالی میشه که دیگه بسیجی فعال نیستم راهی هست بشه آموزشی را با ارایه دادن مدارکی از بسیج پیچوند یا نه اشنا تو بسیج زیاد دارم راهی هست برای این امر و راحت تر شدن خدمت؟
ممنون از همه دوستان

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko:

تو آموزشی چند شبی بود که هوا وحشتناک گرم بود و ما حتی کولر نداشتیم ... یه غلطی کردیم شب با شرت خوابیدیم ... نصفه شب دیدم یکی داره تکونم میده... دو تا سرهنگ تمام از ستاد مشترک ارتش بودن اومده بودن بازدید :wacko::wacko::( ....
بعد این قضیه به نوعی دهن ما رو صاف کردن ... پس سعی کنید با همون شلوار خدمت بخوابید تا مثل ما زابرا نشید .
البته تعدادی رو من دیدم که با شلوار شخصی میخوابیدن اما :
1- بستگی به فضای یگانتون داره
2- حتی المقدور رنگش شبیه همون شلوار خدمت باشه ... نه صورتی و زرد و ...

شرت ممنوع!.... شلوارک ممنوع !

.

بعد اگر شب تو خواب به قول یکی از بچه ها پمپاژ کردیم (جنب) باید همه لباسهارو بشوریم ؟ :lol:

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام فرشاد خسته نباشی اقا توکل به خدا امیدوارم موفق باشی
دوستان اجازه بردن پودرهای بدنسازی و تقویتی رو به داخل پادگان داریم نمیگیرن ؟
در ضمن بعد آموزشی من تهران میوفتم حدودا چه ساعتی ولمون میکنن بیایم خونه
من یه 2 سالی میشه که دیگه بسیجی فعال نیستم راهی هست بشه آموزشی را با ارایه دادن مدارکی از بسیج پیچوند یا نه اشنا تو بسیج زیاد دارم راهی هست برای این امر و راحت تر شدن خدمت؟
ممنون از همه دوستان

سلام دوست عزیز

اولن توضیح بدم حتمن مدارک محکمی داشته باش که بندازنت تهرون چون برخی جاها حتی پذیرش هم باشی شاید نندازنت اونجا
از این جور وسایل آموزشی نبر که کارایی نداره
چون نه وقت داری
نه حس و جون واست میمونه
آموزشی رو بپیچونی بهتره اگر برگ سبز آموزش بسیج داشته باشی
حتمن دنبال مدرک بسیجی ات برو چون واسه کسری خدمت هم خوبه
من 72 روز دیگه خدمت دارم
خیلی از دوستانم به خاطر کسری زودتر رفتن
اگر بیفتی شهر خودت
حدود ساعت 2 بعد از ظهر ولت میکنن بری
چنان چه پست نداشته باشی
باز هم سوالی بود به عنوان یک پایه بالای خدمت :cool: در خدمتتون هستم

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
بعد اگر شب تو خواب به قول یکی از بچه ها پمپاژ کردیم (جنب) باید همه لباسهارو بشوریم ؟ :lol:

خیالت راحت اینقدر کافور میدن بهت تا چند روز اول که آلت تناسلیت همیشه خوابه و نیاز به روانکاوی داره تا بیدار شه:D

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی حرف خوبی زدی گفتی حق و حقوق خودتو بدون. من چطوری می تونم از حقوق خودم اگاه بشم؟ جایی هست نوشته باشه؟ دوست دارم اطلاع کامل داشته باشم اگه می تونی راهنمایی کن ممنون می شم.

شما میتونید به سایتهای زیر سر بزنید:

http://www.hvm.ir/lawdetailnews.asp?id=45410

http://www.imj.ir/index.php?option=...8-11-14-09-59-35&catid=83:1388-11-03-08-39-39

http://www.police.ir/portal/Home/Sh...92db8&ID=30df7ed2-5d70-4a85-978d-687ebdcd14d6

http://tarh.majlis.ir/?ShowRule&Rid=dcdac37c-277d-4c9e-b4bc-7a1b1b2e1d43

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

اولن توضیح بدم حتمن مدارک محکمی داشته باش که بندازنت تهرون چون برخی جاها حتی پذیرش هم باشی شاید نندازنت اونجا
از این جور وسایل آموزشی نبر که کارایی نداره
چون نه وقت داری
نه حس و جون واست میمونه
آموزشی رو بپیچونی بهتره اگر برگ سبز آموزش بسیج داشته باشی
حتمن دنبال مدرک بسیجی ات برو چون واسه کسری خدمت هم خوبه
من 72 روز دیگه خدمت دارم
خیلی از دوستانم به خاطر کسری زودتر رفتن
اگر بیفتی شهر خودت
حدود ساعت 2 بعد از ظهر ولت میکنن بری
چنان چه پست نداشته باشی
باز هم سوالی بود به عنوان یک پایه بالای خدمت :cool: در خدمتتون هستم

سلام بخشید شما کجا خدمت میکنی؟****؟

jacoob79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز به خاطر جوابت آقا من اگه 4 تا هم خدمتی مثل شما پیدا کنم این مدت فکر کنم بهتر بگذره
این 72 روزت مثل برق میره بعدش دیگه صفا میکنی :)
خدا کنه که بیفتیم تهران اخه پدر م نظامی هست فکر کنم جز شرایط افتادن شهر خودمون باشه
پس این پودر ها رو هم نمیبریم
برگ سبز آموزش بسیج رو اگه موفق شدم بگیرم ببرم میدون **** حله ؟
غیر از دو و رژه و بشین پاشو تربیت بدنی دیگه چه صیغه ای هست ؟
در کل ممنون از شما و همه دوستان که تا کنون جواب دادن و از خدا میخوام خدمت برا همه تا جایی که امکان داره قابل تحمل باشه

Last edited:

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بخشید شما کجا خدمت میکنی؟****؟

ممنون دوست عزیز به خاطر جوابت آقا من اگه 4 تا هم خدمتی مثل شما پیدا کنم این مدت فکر کنم بهتر بگذره
این 72 روزت مثل برق میره بعدش دیگه صفا میکنی :)
خدا کنه که بیفتیم تهران اخه پدر م نظامی هست فکر کنم جز شرایط افتادن شهر خودمون باشه
پس این پودر ها رو هم نمیبریم
برگ سبز آموزش بسیج رو اگه موفق شدم بگیرم ببرم میدون **** حله ؟
در کل ممنون از شما و همه دوستان که تا کنون جواب دادن و از خدا میخوام خدمت برا همه تا جایی که امکان داره قابل تحمل باشه

ببین عزیز کلن اینهایی که بسیجی هستند برگ سبز اموزش رو میبرن و وقتی میرن آموزشگاه نظامی اونو نشون میدن و دیگه اموزش نمیبینن
و به راحتی 2 ماه از خدمتت کسر میشه
چون آموزشی نداری دیگه
و میری تو یگان
بعد هم مدارک بسیجی ات رو جور کن انشا.. کسری بخوره بهت
والا ما که 18 ماه باید خدمت کنیم
الان هم 72 روزدیگه دارم و انشاا. تمام
سوال بود در خدمتیم:cool::rolleyes:

jacoob79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین عزیز کلن اینهایی که بسیجی هستند برگ سبز اموزش رو میبرن و وقتی میرن آموزشگاه نظامی اونو نشون میدن و دیگه اموزش نمیبینن
و به راحتی 2 ماه از خدمتت کسر میشه
چون آموزشی نداری دیگه
و میری تو یگان
بعد هم مدارک بسیجی ات رو جور کن انشا.. کسری بخوره بهت
والا ما که 18 ماه باید خدمت کنیم
الان هم 72 روزدیگه دارم و انشاا. تمام
سوال بود در خدمتیم:cool::rolleyes:

البته فکر کنم یه امتحان تیر اندازی و عقیدتی و... میگیرن که اگه توش 70 از صد شدی قبولی
یه سوال دیگه تربیت بدنی که کار میشه تو آموزشی به غیر از دو و بشین پاشو تمریناتش چیه
چند تا بشین پاشو میدن دویدن رو که میدونم زیاده ما هم نفس نداریم :wacko:
ممنون ازت

بالا