عجب!منصور عزیز دلیل ایشون رو نمی دونم. ولی دلیل اکثر کسایی رو که دنبال لهجه بریتانیایی هستند اینه که لهجه بریتانیایی برای شرکت در آزمون IELTS لازمه.
من از این لهجه بدم میاد!
ولی خب به نظرم کار سختی نیس که هردو لهجه رو بلد باشی
عجب!منصور عزیز دلیل ایشون رو نمی دونم. ولی دلیل اکثر کسایی رو که دنبال لهجه بریتانیایی هستند اینه که لهجه بریتانیایی برای شرکت در آزمون IELTS لازمه.
سلام دوست عزیزاطرافیانی هستند که دارند از موسسه ی سفیر با پایه ی کتاب interchange استفاده میکنند. اما من فکر میکنم که هم کتاب مناسبی نیست و هم زیاد طول میکشه.
یعنی تو سفیر، برای هر کتابی سه چهار ترم، فشرده در نظر میگیرن که خیلی طولانی هست.
من حدود 3 سال میخوام وقت بگذارم تا حد قبولی تافل بخونم.
شما بفرمایید چه کتاب هایی هست؟ چه مووسساتی هست؟ تهران هم هستم.
مثلا کتاب spectrum چه جوریه؟ کلا راهنمایی کنید.
یا headway .
هدف هم رسیدن به سطح مکالمه و قبولی در تافل هست.
با تشکر فراوان از لطف شما.
:heart::heart::heart:
سلام.
ممنون از پاسخ هایی که در صفحه ی قبل دادید. الان به خاطر شرایط تحصیل و شغلی که برام پیش اومده، یه مقدار شرایطم تغییر کرده.و بهتر شده.
دوستان من تقریبا تا 3 سال قبل زبان رو ادامه میدادم. تو موسسه ی ملی زبان ، چهارراه ولی عصر درس میخوندم. از 12 ترم، 10 ترم رو تموم کرده بودم. متاسفانه رها کردم زبان رو.
و طبیعتا تو این سالها بخشی از زبان از ذهنم رفته.
الان میخوام ادامه بدم زبان رو تا سطحی که تافل بگیرم.( بعضی دوستان فرمودند که تافل مهم نیست، چون دوساله است. من با این مشکلی ندارم، چون کسی که به سطح تافل برسه، قطعا دو سال بعد هم میتونه که با دو سه ماه کار کردن، خودش رو به حد قبولی برسونه. در ضمن همون تاریخ گذشته اش هم برای شغل من کفایت میکنه)
منتهی در انتخاب موسسه میخوام راهنماییم کنید. چون میدونم، آدمش نیستم که بدون کلاس بخونم.
اطرافیانی هستند که دارند از موسسه ی سفیر با پایه ی کتاب interchange استفاده میکنند. اما من فکر میکنم که هم کتاب مناسبی نیست و هم زیاد طول میکشه.
یعنی تو سفیر، برای هر کتابی سه چهار ترم، فشرده در نظر میگیرن که خیلی طولانی هست.
من حدود 3 سال میخوام وقت بگذارم تا حد قبولی تافل بخونم.
شما بفرمایید چه کتاب هایی هست؟ چه مووسساتی هست؟ تهران هم هستم.
مثلا کتاب spectrum چه جوریه؟ کلا راهنمایی کنید.
یا headway .
هدف هم رسیدن به سطح مکالمه و قبولی در تافل هست.
با تشکر فراوان از لطف شما.
:heart::heart::heart:
سلام دوستان
من حدود دو سال پیش کتاب های interchange رو تموم کردم و از اون موقع به بعد یه چند ترمی کلاس discussion رفتم که از نظر لغت خیلی خوب بود . الآن یک ساله که کلا زبان نخوندم . خیلی از کلمه ها یا دیکته شون رو یادم رقته ..
البته vocabulary in useو 405 رو هم یه مقداری کار کردم. به نظر شما کتاب دیکه ای هست که کمکم کنه مخصوصا تو writting .مشکل دیگم اینه که تو مکالمه معمولا از لغتای جدیدی که یاد می گیرم استفاده نمی کنم.
می خوام ازمون تافل یا آزمون های دیگه شرکت کنم واسه همین دنباله یه موسسه می گردم که از هر سطحی که هستم شروع کنه و برای این آزمونا آماده کنه نه اینکه یه سری کتاب تموم شد دیگه ندونم چی دیگه باید بخونم.
کتاب LISTENING FOR tOFEL iBT کتاب خوبیه؟ واسه LISTENING دارم از اون استفاده می کنم.
به نظرتون اگه تو لغت قوی تر شم می تونم مستقیم کلاس تافل شرکت کنم ؟
Slang معمولا دیکشنری داره... که این خیلی باحاله... [ame="http://www.amazon.com/Dictionary-American-Slang-Colloquial-Expressions/dp/0844204625"]NTC's dictionary of american slang[/ame] ...دوستان میشه یه کتاب خوب تو زمینه Slang معرفی کنین؟
یه چند تا دیدم اصلا به درد نمیخورد
سلام دوست عزیز
اصلا این اشتباه رو نکنید، Interchange همچنان بهترین کتاب آموزشی هست، به خصوص که ویدئو هم بهش اضافه شده و حرف نداره... هرچقدر طول بکشه به نفع شماست که تو مکالمه جا بی افتین، چون سیستمی که زود تموم بشه مطمئن باشید از مکالمه چیز زیادی کسب نمی کنید...
همون سفیر خوبه... چون من سیستم انتخاب استادش رو دیدم خیلی حساس و دقیق هستن...
برای مکالمه Interchange رو تموم کنید، بعدش Passages هست دو تا کتابه، بعد بسته به توانایی خودتون FCE یا تافل رو ادامه بدین...
Slang معمولا دیکشنری داره... که این خیلی باحاله... NTC's dictionary of american slang ...
خب این دیکشنری که معرفی کردم کتاب هست، یعنی تو نت من ندیدمش برای دانلود... کتابش رو خریدم... چون خودم ازش استفاده کردم معرفی کردم...من یه دیکشنری میخوام معرفی کنین بخرم تو نت و کامپیوتر هست منتها کتابی که تو دست باشه یه چیز دیگش خوبیش اینه تو راه دانشگاه تا خونه یا صف بانکم میتونم بخونم
یه دیکشنری خوب تو همین زمینه اصطلاحات اگه دیدین یا دارین و راضی هستین معرفی کنین
ضمنا یه دیکشنری فارسی به انگلیسی هم معرفی کنین یه حییم کوچیک داشتم ولی راضی نبودم حالا که سطحم رفته بالا میخوام یه دونه بزرگتر و بهتر بخرم شما چی پیشنهاد میکنین؟
خب این دیکشنری که معرفی کردم کتاب هست، یعنی تو نت من ندیدمش برای دانلود... کتابش رو خریدم... چون خودم ازش استفاده کردم معرفی کردم...
فارسی به انگلیسی می تونی از بابیلون استفاده کنی... اگرم کتاب می خوای آریان پور فکر کنم خوب باشه...
باب چرا انقدر راجع به یه موضوع تاپیک میزنین ؟؟ سرچ مگه بلد نیستین ؟؟؟؟ فکر کنم این 20 امین تاپیک اموزش زبان و این حرفا باشه ... یکیش بود کلی حرف زدیم و تا صفحه 6 یا 7 رفتیم بعد کسی ادامه نداد
مرسی دوست عزیز تشکر پس میگی خوبه میریم دلو میزنیم به دریا همین رو می گیریم:blush:
برای فارسی به انگلیسی هم آریان پور رو توصیه کرده بودن دوستان ولی میخواستم مطمئن بشم بازم مرسی:happy:
سلام
در حاضر آموزشگاه خوب چي هست؟ حدود يه دو سالي وقت هست براي يادگيري در حد نمره متوسط تافل ...
قبالا هم تا يه جاهايي خوندم ولي الان ضعيف شدم چون كلا رها كردم...
سلام
در حاضر آموزشگاه خوب چي هست؟ حدود يه دو سالي وقت هست براي يادگيري در حد نمره متوسط تافل ...
قبالا هم تا يه جاهايي خوندم ولي الان ضعيف شدم چون كلا رها كردم...