• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
اگه کامپیوتر خاموش نشه یعنی چی؟
تا الان چندبار شده که وقتی شات دان رو کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و کامپیوتر خاموش نمیشه!در مورد ری استارت هم همینطوره. بعد مجبوری از کیس ری استارت کنی و وقتی ری استارت شد اون وقت شات دان میشه کرد!
میخوام بدونم این مشکل یعنی چی؟به چی مربوط میشه؟جدیه؟

سلام.
بعد از زدن شات دان یا ری استارت در محیط ویندوز دقیقا چه اتفاقی می افته؟

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
بعد از زدن شات دان یا ری استارت در محیط ویندوز دقیقا چه اتفاقی می افته؟

هیچی اون پنجره ی شات دان اینها بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته انگار که اصلا شات دان رو نزده باشی!

sangreal5rose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم هر کاری میکنم نمیتونم از یوتیوب دانلود کنم چندین سایت رو امتحان کردم از جمله keepvid,catchvid,savevid حتی از افزونه فایرفاکس استفاده کردم یه سری هم mp4 رو به url اضافه کردم اما هر بار فایل بصورت ناقص دانلود شد.نمیدونم اشکالی تو یوتیوب هست یا خودشون عمدا نمیزارن کسی دانلود کنه لطفا اساتید محترم کمک کنند.

سلام اگه با دانلود منیجر دانلود میکنی باید توی دانلود منیجر فرمت flv که یکی از فرمت های فایلهای تصویری هست رو داشته باشی ، اگه نداری باید براش تعریف کنی و اگه توسط راست کلیک میخوایی دانلود کنی بهتره از download helpper استفاده کنی برای گرفتن اطلاعات در مورد اون هم یه سری به این لینک بزن و اونو دانلود کن و بعد از کلیپ های یو تیوب لذت ببر

http://www.p30world.com/archive/int.../download_downloadhelper_for_firefox_full.php

امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کارشناس و غیر کارشناس کسی راهنمایی نمی کنه؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
برای نمایش فایل هایی که مخفی شده و نمایش داده نمی‌شود :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
changethe "Checked value" to 1

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام.

دوستان کی میدونه این ارور چیه؟

Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item

موقع نصب فایل های exe این ارور میاد!
راه حلش چیه؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام.

دوستان کی میدونه این ارور چیه؟

Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item

موقع نصب فایل های exe این ارور میاد!
راه حلش چیه؟

آنتی ویروس و فایروالت رو غیر فعال کن دوباره تست کن ...

این برنامه ای که میگی از طرف امنیت سیستمت غیر مجاز شناخته میشه و اجازه دسترسی نمیده بهت

یه چیز دیگه هم هست ، اینه که خودت ، سطح مجوز های لازم رو برای اجرای برنامه هارو گرفته باشی ، یعنی بدون اینکه متوجه بشی ، دسترسی به فایل های exe رو گرفته باشی !!
یا اینکه تو یوزر Guest باشی

از چه سیستم عاملی استفاده میکنی ؟

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آنتی ویروس و فایروالت رو غیر فعال کن دوباره تست کن ...

این برنامه ای که میگی از طرف امنیت سیستمت غیر مجاز شناخته میشه و اجازه دسترسی نمیده بهت

یه چیز دیگه هم هست ، اینه که خودت ، سطح مجوز های لازم رو برای اجرای برنامه هارو گرفته باشی ، یعنی بدون اینکه متوجه بشی ، دسترسی به فایل های exe رو گرفته باشی !!
یا اینکه تو یوزر Guest باشی

از چه سیستم عاملی استفاده میکنی ؟

این مشکل رو روی سیستمی میبینم که ایکس پی هست.

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
الان یه مدتیه کامپیوترم اینجوری شده !
وقتی درایور کامپیوترم رو نصب می کنم مونیتور خاموش میشه یا اینکه پی سی هنگ می کنه
ولی تا درایور رو نصب نکنم کامپیوتر کار می کنه بدونه هنگ
علت چیه؟
Gfocre 6200 agp

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
الان یه مدتیه کامپیوترم اینجوری شده !
وقتی درایور کامپیوترم رو نصب می کنم مونیتور خاموش میشه یا اینکه پی سی هنگ می کنه
ولی تا درایور رو نصب نکنم کامپیوتر کار می کنه بدونه هنگ
علت چیه؟
Gfocre 6200 agp
ببخشید وقتی درایور کارت گرافیکم رو نصب می کنم اینجوری میشه
مثلا ویندوز بالا میاد 2 دقیقه ( حتی کمتر) کار می کنه بعد یا هنگ می کنه یه مونیتور استند بای میشه
اگه درایور کارت گرافیک رو ان اینستال کنم مشکل حل میشه و میشه 3 ساعتم کار کرد
ولی خوب سیستم بدونه درایور کارت گرافیکش خیلی ناجوره

erfan_h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

چند وقته وقتی در حال کار با کامپیوتر هستم به یکباره سایز پنجره ها و فونت ها بزرگ می شه و حتی با تغییر

رزولشون هم این مشکل حل نمی شه ، فقط باید ریستارت کنم تا درست بشه چند وقت هیچ مشکلی نداره و باز هم

بدون دلیل اینطوری می شه لطفا اگر می دانید مشکل چیست راهنمایی ام کنید

متشکرم

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
ببخشید وقتی درایور کارت گرافیکم رو نصب می کنم اینجوری میشه
مثلا ویندوز بالا میاد 2 دقیقه ( حتی کمتر) کار می کنه بعد یا هنگ می کنه یه مونیتور استند بای میشه
اگه درایور کارت گرافیک رو ان اینستال کنم مشکل حل میشه و میشه 3 ساعتم کار کرد
ولی خوب سیستم بدونه درایور کارت گرافیکش خیلی ناجوره
یه انسان خیر نیست جواب منو بده؟

dunker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدتیه که به طرز مشکوکی! سیستمم چند دقیقه یکبار فریز میشه(بخصوص موقع تماشای فایلهای ویدیویی بزرگ)
چراغ هارد حدود یک دقیقه روشن میمونه و همه چیز بجز موس از کار میوفته(صدای چرخش هد هارد هم به وضوح شنیده میشه)
میخواستم بدونم آیا با فرمت کامل هارد مشکلم درست میشه؟ اصلا مشکل از هارده یا چیز دیگه؟( با نصب مجدد ویندوز و این حرفام درست نشده)

توضیح ضروری: سیستم: لپتاپ وایو --- سیستم عامل: ویندوز7
توضیح ضروری تر(!): یه بار لپتاپ از ارتفاع یک متری به زمین افتاده

h.namdar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید.

کامپیوتر من در نرم افزارهایی که زبان فارسی ساپورت میکنند فونت فارسی را درست نشان نمی دهد.

مانند اینترنت دانلود منیجر که فارسی رو عجب وجب نشان می دهد. قبلا از زحمات شما عزیزان کمال تشکر را دارم

لطفا راهنمایی بفرمایید. با سپاس h.namdar

radium

Registered User
لایک‌ها
4
فارسی رو باید نصب کنی
یا اینکه نصب هست بازم اینجوریه؟

h.namdar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ممنون که محبت داری فارسی نصب است هیچ جا مشکلی نیست مشکل فقط در نرم افزارهایی که زبان فارسی دارند و می خوام فارسی انتخاب کنم این مشکل است. مثلا در افیس مشکلی نیست ولی در اینترنت دانلود منیجر و یا دیگر نرم افزار ها این مشکل وجود دارد. با زم سپاس گذارم.

ehsankh88

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بعد از اینکه ویندوز 7 آلتیمیت از شرکت ام آر تی رو نصب کردم و تنظیمات مربوط به time zone و password رو وارد کردم ارور داد که نمیتونه وارد یوزر بشه و کامپیوتر ریست شد. دیگه هم نتونست ویندوز نصب شده رو از هارد تشخیص بده. الان که کامپیوتر رو روشن میکنم اگر سی دی ویندوز توش نباشه فقط یه صفحه مشکی میاد با یه نقطه سفید چشمک زن. اگر هم باشه که ویندوزو دوباره رو هممون درایو ز نصب میکنه.ک همین کارم کردم . پیغام داد که فولدر ویندوز قبلی به windows.old تغییر نام میده. ok کردم و ویندوز دوباره نصب شد اما همون اتفاق افتاد.
سئوال من اینکه علت این اتفاقا سی دی نصب ویندوزه یا چیز دیکه. از این سیدی قبلا رو همین pc استفاده کرده بودم مشکلی نداشت.
با تشکر

ab.na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک ::grrr:

چگونه فولدری که با روش معمولی ویندوز delet نمیشه را میشه پاکش کرد.

unlocker که کار من را راه ننداخت...لطفا برنامه ای قویتر معرفی کنید.ضمنا فولدری که من

میخوام پاک کنم حاوی فایلهای باقیمانده انتی ویروس{avast} ناقص پاک شده است.

با تشکر از اساتید فن.:wub:

Last edited:

1823

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

تازگی وقتی با دایال آپ وصل می شم به نت سرعت سیستمم به شدت پایین میاد اصلا همش هنگ می کنه اعصابمو ریخته به هم .

تا قبل از اینکه وصل بشم سرعتم خوبه ولی همچین که وصل می شم اصلا هنگ می کنه چی کار کنم ؟ :blink:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سوال دارم که خیلی ابتدایی و عجیبه بعد از این همه سال کار با کامپیوتر جوابشو ندونم برای همین تا یه تاپیک براش نزدم منو از بی اطلاعی درارید !
فایده اسکرین سیور اصلاً چیه ؟ یعنی اگر اسکرین سیور رو غیرفعال کنیم و مونیتور روشن بمونه مشکلی پیش میاد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا