سلام
لطفأ نظرتونو در مورد این وب سایت بگید : wingchun.ir
فکر میکنم عالی باشه . سنتی .
به نظر میرسه خوب باشه ولی برو از نزدیک هم یک نگاهی به کلاسها بکن مخصوصا تمرین خود استاد و اخلاقش که به سوال جواب می ده یا نه یکم باش صحبت کن ببین چی میدونه ازش بپرس وینگ چان یعنی چی (اگه دیدم شاعری می کنی بی خیال شو مثل انشای تن و روان) بعد تصمیم بگیر
ولی در کل به وینگ چان می خوره
دوست عزیز softkade
برای انتخاب یک رشته از بین چند رشته شما باید به اصول فکری و ورزشی رشته مراجعه کنی بعد تصمیم بگیری
روی یک فیلم نمیشه قضاوت کرد.برای فهمیدن اصالت هم و اینکه چه کسی واقعا این رشته رو آورده باید بری تو سایت های معتبر خارجی وببینی کدوم یک از این سه نفر به رسمیت شناخته شده
در مورد رشته هم این رو در نظر بگیر که 50 درصد رشته مهمه و 50 درصد شما اگر شما یک تکنیک بلد باشید ولی در اون استاد باشید مسلما میتونید خیلی ها رو شکست بدید.من خودم بین رشته هایی که گفتی وینگچون رو توصیه می کنم البته در مورد وضعیتش در ایران چیز زیادی نمی دونم.
دوست عزیز softkade
برای انتخاب یک رشته از بین چند رشته شما باید به اصول فکری و ورزشی رشته مراجعه کنی بعد تصمیم بگیری
روی یک فیلم نمیشه قضاوت کرد.برای فهمیدن اصالت هم و اینکه چه کسی واقعا این رشته رو آورده باید بری تو سایت های معتبر خارجی وببینی کدوم یک از این سه نفر به رسمیت شناخته شده
در مورد رشته هم این رو در نظر بگیر که 50 درصد رشته مهمه و 50 درصد شما اگر شما یک تکنیک بلد باشید ولی در اون استاد باشید مسلما میتونید خیلی ها رو شکست بدید.من خودم بین رشته هایی که گفتی وینگچون رو توصیه می کنم البته در مورد وضعیتش در ایران چیز زیادی نمی دونم.
در مورد انتخاب خوب دیگه وینگ چون انتخاب شده . فقط مونده بفهمم تو ایران چه کسی وینگ چون سنتی ( ییپ من )
رو به صورت حرفه ای آموزش میده . در مورد اون فرد هم هرچقدر میگردم پیدا نمیکنم چیزی . ماشاالله این استاد هایی که تو سایتها خودشونو معرفی میکنن هم اکثرأ دروغ گو شدن . یکی میگه من بابای بروسلی ام یکی میگه من خودشم.....
وینگ چون سنتی بی نظیره . مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
باشکاه رفتن اینجا اینطوری است
یک استاد صاف و صوف نداره
نمی دونم تا حالا وینگ رو هم ترکیب کردن و از این اسمهای من دراوردی وینگ چان واریور و وینگ چان سامورایی و وینگ چان فرم خرس پاندا و غیره بذارن
خلاصه اینجا اینطوری
wingchun.ir
تو این سایت رفتم سوال پرسیدم کسی جواب نداد
اگه آدرس باشگاهی رو پیدا کردی به ما هم بگو
سلام
دوستان من هیچکدوم از مطالب رو هنوز نخوندم
اما ... یه سوال؟
23 سالمه. بنظرتون می تونم از الان کونگ فو رو شروع کنم؟
البته در حد خیلی پایه، اصولش رو می دونم
سلام
دوستان من هیچکدوم از مطالب رو هنوز نخوندم
اما ... یه سوال؟
23 سالمه. بنظرتون می تونم از الان کونگ فو رو شروع کنم؟
البته در حد خیلی پایه، اصولش رو می دونم
آخه هر باشگاهی میرم، همه زیر 18 سالن!!نه دیگه خیلی پیر شدی طرف این کارا نرو!!!!!!!
دادا فکر کردی ما خودمون چند سالمونه !!!!!
منظورت از کنگفو چیه؟توا و.... رو میگی
آخه هر باشگاهی میرم، همه زیر 18 سالن!!
آره، منظورم توآ و جیت کاندو و ...
البته وینگ چون منظورم نیست، چون بنظرم بیشتر یه ورزش دخترونه ست!
آخه لازم نیست حتما بدنی قوی داشته باشی، یعنی نیاز به قدرت بالایی ندارهچرا فکر میکنید دخترونه ست ؟!!
آخه لازم نیست حتما بدنی قوی داشته باشی، یعنی نیاز به قدرت بالایی نداره
و بیشتر روی سرعت تأکید داره
البته تا اونجایی که من اطلاع دارم، اگه اشتباه میگم، بفرمائید!