• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

لطفأ نظرتونو در مورد این وب سایت بگید : wingchun.ir

فکر میکنم عالی باشه . سنتی .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

لطفأ نظرتونو در مورد این وب سایت بگید : wingchun.ir

فکر میکنم عالی باشه . سنتی .

به نظر میرسه خوب باشه ولی برو از نزدیک هم یک نگاهی به کلاسها بکن مخصوصا تمرین خود استاد و اخلاقش که به سوال جواب می ده یا نه یکم باش صحبت کن ببین چی میدونه ازش بپرس وینگ چان یعنی چی (اگه دیدم شاعری می کنی بی خیال شو مثل انشای تن و روان) بعد تصمیم بگیر
ولی در کل به وینگ چان می خوره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
به نظر میرسه خوب باشه ولی برو از نزدیک هم یک نگاهی به کلاسها بکن مخصوصا تمرین خود استاد و اخلاقش که به سوال جواب می ده یا نه یکم باش صحبت کن ببین چی میدونه ازش بپرس وینگ چان یعنی چی (اگه دیدم شاعری می کنی بی خیال شو مثل انشای تن و روان) بعد تصمیم بگیر
ولی در کل به وینگ چان می خوره

توی سایت استاد قهرمانی زده که استاد پیرنیا زیر نظر قهرمانی آموزش دیده . توی این سایت wingchun.ir نوشته که پیرنیا زیر نظر پسر استاد ییپ من بوده . به خدا باشگاه رفتن توی ایران مکافاتی داره . مثلا شما سایت wingchun.com رو نگاه کنید ببینید چه تجهیزاتی دارن بعد مقایسه کنید . همون صفحه اول یه ویدئو داره اونو نگاه کنید . آدم اصلا متنفر از رزمی هم باشه با این تجهیزات جذب میشه . کلاسهای نظری علمی دارن :blink: حالا اینجا توی یک باشگاه داغون با یه استاد الکی باید آموزش ببینیم .

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز softkade
برای انتخاب یک رشته از بین چند رشته شما باید به اصول فکری و ورزشی رشته مراجعه کنی بعد تصمیم بگیری
روی یک فیلم نمیشه قضاوت کرد.برای فهمیدن اصالت هم و اینکه چه کسی واقعا این رشته رو آورده باید بری تو سایت های معتبر خارجی وببینی کدوم یک از این سه نفر به رسمیت شناخته شده
در مورد رشته هم این رو در نظر بگیر که 50 درصد رشته مهمه و 50 درصد شما اگر شما یک تکنیک بلد باشید ولی در اون استاد باشید مسلما میتونید خیلی ها رو شکست بدید.من خودم بین رشته هایی که گفتی وینگچون رو توصیه می کنم البته در مورد وضعیتش در ایران چیز زیادی نمی دونم.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیز softkade
برای انتخاب یک رشته از بین چند رشته شما باید به اصول فکری و ورزشی رشته مراجعه کنی بعد تصمیم بگیری
روی یک فیلم نمیشه قضاوت کرد.برای فهمیدن اصالت هم و اینکه چه کسی واقعا این رشته رو آورده باید بری تو سایت های معتبر خارجی وببینی کدوم یک از این سه نفر به رسمیت شناخته شده
در مورد رشته هم این رو در نظر بگیر که 50 درصد رشته مهمه و 50 درصد شما اگر شما یک تکنیک بلد باشید ولی در اون استاد باشید مسلما میتونید خیلی ها رو شکست بدید.من خودم بین رشته هایی که گفتی وینگچون رو توصیه می کنم البته در مورد وضعیتش در ایران چیز زیادی نمی دونم.

اقا اول مهم اینه که کسی که اموزش میده یک ورزش رو به طور اصیل اموزش بده یعنی همون طوری که هست نه از خودش تکنیک اضافه کنه مثلا وینگ چان جنگ روی زمین نداره چه دلیلی داره وینگ چان کارا جنگ روی زمین اموزش ببینن اصلا با سبک مبارزه وینگ چان نمی خونه حالا استاد خوب کسی که دانش اینو داشته باشه که بگه چطور می شه با سبک وینگ چان با یک کشتی یا ... جنگید نه اینکه بیاد کشتی یاد بده
به نظرم اگه یکم دانش ورزشی داشته باشی میتونی از فیلم هم قضاوت کنی
در سایت ها معتبر هم من خودم چند تا سایت کله گنده میشناسم که اسم چند تا استاد ایرانی دارن اما هیچ کدوم از این استادها بدرد نمیخورن این سایت ها بیشتر جنبه عضویت داره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز softkade

در مورد انتخاب خوب دیگه وینگ چون انتخاب شده . فقط مونده بفهمم تو ایران چه کسی وینگ چون سنتی ( ییپ من )
رو به صورت حرفه ای آموزش میده . در مورد اون فرد هم هرچقدر میگردم پیدا نمیکنم چیزی . ماشاالله این استاد هایی که تو سایتها خودشونو معرفی میکنن هم اکثرأ دروغ گو شدن . یکی میگه من بابای بروسلی ام یکی میگه من خودشم.....

وینگ چون سنتی بی نظیره . مگر اینکه خلافش ثابت بشه .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در مورد انتخاب خوب دیگه وینگ چون انتخاب شده . فقط مونده بفهمم تو ایران چه کسی وینگ چون سنتی ( ییپ من )
رو به صورت حرفه ای آموزش میده . در مورد اون فرد هم هرچقدر میگردم پیدا نمیکنم چیزی . ماشاالله این استاد هایی که تو سایتها خودشونو معرفی میکنن هم اکثرأ دروغ گو شدن . یکی میگه من بابای بروسلی ام یکی میگه من خودشم.....

وینگ چون سنتی بی نظیره . مگر اینکه خلافش ثابت بشه .

:D:D:D
باشکاه رفتن اینجا اینطوری است
یک استاد صاف و صوف نداره
نمی دونم تا حالا وینگ رو هم ترکیب کردن و از این اسمهای من دراوردی وینگ چان واریور و وینگ چان سامورایی و وینگ چان فرم خرس پاندا و غیره بذارن
خلاصه اینجا اینطوری

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
:D:D:D
باشکاه رفتن اینجا اینطوری است
یک استاد صاف و صوف نداره
نمی دونم تا حالا وینگ رو هم ترکیب کردن و از این اسمهای من دراوردی وینگ چان واریور و وینگ چان سامورایی و وینگ چان فرم خرس پاندا و غیره بذارن
خلاصه اینجا اینطوری

والا :D:D:D

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
wingchun.ir
تو این سایت رفتم سوال پرسیدم کسی جواب نداد
اگه آدرس باشگاهی رو پیدا کردی به ما هم بگو

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
سلام
دوستان من هیچکدوم از مطالب رو هنوز نخوندم
اما ... یه سوال؟
23 سالمه. بنظرتون می تونم از الان کونگ فو رو شروع کنم؟
البته در حد خیلی پایه، اصولش رو می دونم

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
اما ... یه سوال؟

سلام
به نظر من برای هیچ ورزش هیچوقت دیر نیست . البته بجز برخی استثنا ها .
اگه شما به کونگ فو علاقه دارید که هیچی ولی اگه رزمی دوست دارید با این سن آیکیدو عالیه .
وینگ چون هم بسیار مناسبه .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
اما ... یه سوال؟

نه دیگه خیلی پیر شدی طرف این کارا نرو!!!!!!!:eek:
دادا فکر کردی ما خودمون چند سالمونه !!!!!
منظورت از کنگفو چیه؟توا و.... رو میگی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کسی چیزی در مورد جوجیتسو میدونه؟فکر کنم زیر نظر استاد کاکاونده. حتی در فدراسیون بین المللی هم عضو هست.باید خوب باشه
کسی تا حالا تمرین کرده.چطور است؟

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
نه دیگه خیلی پیر شدی طرف این کارا نرو!!!!!!!:eek:
دادا فکر کردی ما خودمون چند سالمونه !!!!!
منظورت از کنگفو چیه؟توا و.... رو میگی
آخه هر باشگاهی میرم، همه زیر 18 سالن!!:D
آره، منظورم توآ و جیت کاندو و ...
البته وینگ چون منظورم نیست، چون بنظرم بیشتر یه ورزش دخترونه ست!

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
آخه هر باشگاهی میرم، همه زیر 18 سالن!!:D
آره، منظورم توآ و جیت کاندو و ...
البته وینگ چون منظورم نیست، چون بنظرم بیشتر یه ورزش دخترونه ست!

چرا فکر میکنید دخترونه ست ؟!!

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
چرا فکر میکنید دخترونه ست ؟!!
آخه لازم نیست حتما بدنی قوی داشته باشی، یعنی نیاز به قدرت بالایی نداره
و بیشتر روی سرعت تأکید داره
البته تا اونجایی که من اطلاع دارم، اگه اشتباه میگم، بفرمائید!

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
این هم از مزخرف بودن اینجاست که مردم فکر میکنن ورزش مال زیر 18 ساله
وینگ چان از این ورزش های که الان به نام کنگفو است خیلی قوی تر
هر ورزش رزمی نیاز به بدن سازی داره وهر ورزشی بدن سازی خودش رو داره
پیروز شدن در هر مبارزه ای به داشتن بدن محکم نیست به تکنیک خوبه چون هر چقدر هم قوی باشی اخر صورتت ضعیفه

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
آخه لازم نیست حتما بدنی قوی داشته باشی، یعنی نیاز به قدرت بالایی نداره
و بیشتر روی سرعت تأکید داره
البته تا اونجایی که من اطلاع دارم، اگه اشتباه میگم، بفرمائید!

به نظر شما ییپ من و بروسلی که به قدرت ضربه ( مخصوصأ پا ) معروف بودند چه سبکی داشتند ؟ هم ییپ من و هم بروسلی به قدرت ضربه معروف بودند .

وینگ چون تقریبأ قوی ترین سبک کونگ فو چینی است .

بالا