• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به این راحتیا هم نیست. با پارتی هم دیگه مدرک نمیدن، اونم از مسجد!! چه ربطی داره آخه؟
تکمیلی هم دو سه بار میدون تیر رفتن نیست و پادگان داره، اتفاقا چون میدونن با این دوره کوتاه معاف میشی کلی سخت میگیرن.

اتفاقا خیلی هم کشکی مدرک میدن عزیزم من خودم مسئول کارای ترخیص سربازا بودم یه بچه سوسول فوق العاده بی اعتقاد به همه چی حتی به خدا چه برسه به **** (هاهاها:lol:) اومده بود با مدرک ! اصلا تو عمرش دو رکعت نماز هم نخونده بود :p:p:p:p

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
دوستان کسی می دونه فرق ترک خدمت با غیبت چی هست و یا مجازاتشون چقدره؟
من بدون مرخصی از یگان خارج شدم (هیچ مسئولیت و پستی در اون موقع نداشتم) و بعد از دو روز مراجعه خواهم کرد :) بر اساس اخبار واصله برام ترک خدمت منظور کردن بنظرتون چه جریمه ای واسم می برن؟
با تشکر

شما به عبارتی از خدمت فرار کردی و الان فراری هستی ترک خدمت یعنی فرار ! جریمش هم از غیبت خیلی سنگینتره اما به دو روز غیبت میگن همون غیبت اگه از 15 روز بیشتر بشه فراری محسوب میشی:lol:

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
اتفاقا خیلی هم کشکی مدرک میدن عزیزم من خودم مسئول کارای ترخیص سربازا بودم یه بچه سوسول فوق العاده بی اعتقاد به همه چی حتی به خدا چه برسه به **** (هاهاها:lol:) اومده بود با مدرک ! اصلا تو عمرش دو رکعت نماز هم نخونده بود :p:p:p:p

چون ظاهرش به نظر شما سوسولی بود یعنی نماز نخونده بود؟ اگرچه واسه تکمیلی گرفتن نیازی به نماز خوندن نیست.
به هر حال اگر میشناسید جایی که کشکی بدن بگین ما هم بریم بگیریم و این همه دردسر نکشیم
دست شما درد نکنه

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
من بدون مرخصی از یگان خارج شدم (هیچ مسئولیت و پستی در اون موقع نداشتم) و بعد از دو روز مراجعه خواهم کرد بر اساس اخبار واصله برام ترک خدمت منظور کردن بنظرتون چه جریمه ای واسم می برن؟
با تشکر
اگه مرخصی میکردی و نمیفرتی و غیبت میکردی میشد غیبت که بریا هر روز دو روز اضافه داره.
ولی بدون هیچ دلیلی جیم زدی میشه فرار و خدا به دادت برسه

XSSS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این کارت سفید سربازی که میگید چی هست؟ چرا من ندارم؟
من دفترچه رو تحویل پلیس +10 دادم اونام گفتن حداکثر 3 هفته دیگه جوابش میاد که اومد.
تو پاکت نامه یه برگه سبزی به اسم برگه اعزام به خدمت بود. فقط همین
توش تاریخ رو مشخص کرده ولی محل اعزام به خدمت رو زده متعاقبا اعلام خواهد شد. میخواستم ببینم این قضیش چیه؟
یعنی من تاریخ اعزام به خدمت برم میدون **** همون موقع منو میفرستن برای آموزشی؟
برگه سفیدو از کجا بگیرم؟ یعنی یادشون رفته به من؟

لطفا راهنمایی کنید گیج شدم

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی
کاملاً ناامیدم کردین :)
شما مطمئن هستید که من فراری محسوب می شم؟
حالا مجازاتش چی هست؟ شش ماه اضافه خدمت؟ یا
ماده 60- کارکنان وظیفه فراری در زمان صلح هرگاه شخصا خود را معرفی و مشغول خدمت شوند به ترتیب زیر با آنان رفتار می شود:
الف - چنانچه برای اولین بار مرتکب فرار از خدمت شده و ظرف مدت شصت روز از شروع غیبت مراجعت نمایند بدون ارجاع پرونده به مرجع قضایی در مقابل هر روز غیبت و فرار ، دو روز به خدمت دوره ضرورت آنان افزوده می شود. این اضافه خدمت بیش از سه ماه نخواهد بود.
???

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
این کارت سفید سربازی که میگید چی هست؟ چرا من ندارم؟
من دفترچه رو تحویل پلیس +10 دادم اونام گفتن حداکثر 3 هفته دیگه جوابش میاد که اومد.
تو پاکت نامه یه برگه سبزی به اسم برگه اعزام به خدمت بود. فقط همین
توش تاریخ رو مشخص کرده ولی محل اعزام به خدمت رو زده متعاقبا اعلام خواهد شد. میخواستم ببینم این قضیش چیه؟
یعنی من تاریخ اعزام به خدمت برم میدون **** همون موقع منو میفرستن برای آموزشی؟
برگه سفیدو از کجا بگیرم؟ یعنی یادشون رفته به من؟

لطفا راهنمایی کنید گیج شدم

برگ سفید چند روز مونده به اعزام میآد، نگران نباش ..

mehdi sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من اول شهریور رفتم مالک اشتر اراک. الان که تو هفته چهارم هستم غیر هفته اول که به کسی مرخصی ندادن بقه هفته ها خونه اومدم.
کلن سربازی نمی کنیم. خیلی حال میده مخصوصن گروهانی که هستم اصلن گیر نمیدن.
منم خودم منشی گردان شدم و کلن عشق و حاله. وعده های غذایی رو مه با فرمانده گردان و سایر کادری های گردان میخورم بقیه اش هم توی دفتر گردان مشغول نوشتن و کار اداری هستم. کلاس ها و صبحگاه ورژه رو هم به بهانه کارهای گردان میپیچونم و با سربازای همونجا میگیم میخندیم. نظافت و تمیز کاری هم تعصیل. کلن یه برای خواب توی آسایشگاه میام.
سلام آقا کدوم گردان و گروهانی من ذوالفقارم .

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. خوبين؟؟ بچه ها من چنتا سوال مهم داشتم خواهشا با دقت و يكي يكي بهشون پاسخ بدين و اگرم پيشنهادي داشتين بهم بگين. پيشاپيش ممنون.

اينم بگم كه من متولد 71 هستم و الان چنتا درس پيش دانشگاهي دارم كه نميتونم فعلا دفترچه پست كنم.

1- من ميخوام از قانون كسري خدمت پدرم استفاده كنم داخل كارت پدرم زده 26 ماه خدمت. ولي خودش ميگه 2 ماهم اموزشي بهش اضافه كردن كه شده 26 ماه. حالا براي كسري خدمت اون 26 ماهي كه داخل كارت زده رو محاسبه ميكن ؟؟؟

2- درسته كه ميگن اين قانون كسري خدمت تا اخر امسال بيشتر نيست؟؟؟

3- الان چطوري ميتونم برگه كسري خدمت رو بگيرم؟؟؟ يه نفر ميگه اول بايد اعزام بشي و از گروهانتون نامه ببري و يه نفرم ميگه نه ميتوني الان همينطوري بري نامه كسري خدمتتو بگيري و همراه دفترچت پست كني تا داخله برگ سبزت مدت خدمتتو كم كنن؟؟

4-اگر دي من درسامو پاس كنم و دفترچمو اول بهمن پست كنم به نظرتون چند مدت بعد برگه سبزم مياد و به نظرتون قبل از عيد اعزام ميشم؟؟؟ اينم بگم كه داخل **** وظيفه و پخش نيرو شيراز اشنا دارم كه طرف خنودش نيروهارو پخش ميكنه. اگر عادي نتونم قبل از عيد اعزام بشم به نظرتون اشنامون ميتونه كاري كنه كه قبل از عيد اعزام بشم؟؟؟ منظورم اينه كه مثلا شما بگين در حالت عادي بعد از عيد اعزام ميشي. حالا اون اشنامون ميتونه منو زودتر اعزام كنه؟؟

5- من تا درسامو پاس نكنم نميتونم برم خدمت. به نظرتون ميتونم الان برم اعلام ترك تحصيلي كنم و برم دفترچمو پست كنم. بعد كه دفترچمو پست كردم برم مدرسه بزرگسالان و شبانه ثبت نام كنم دوباره و تا تاريخ اعزامم بياد برم درسمو بخونم؟؟؟

كلا به نظرتون من چيكار كنم كه اين قانون از دستم نپره و همچنين بتونم درسمم بخونم؟؟:hmm:

mehran_f1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .... اینشالا که با مدرک بالاتر بری خدمت
اینم جوابات :

1- برای کسری جبه ی پدر همون 24 ماه ( هر چی توی منطقه ی عملیاتی بوده ) رو حساب میکنن !
2- هنوز هیچ بخشنامه ای نیومده ....
3-اول باید اعزام بشی ... بعد برگه معریفانمه از یگانت برای یگانی که پدرت خدمت کرده ببری ..... یا یه پارتی داشته باشسی که این کارا رو دور بزنی
4- آره میتونه ... البته بسته به درجش ! بستگی به درخواست یگانهای مختلف داره ... همینجوری نیست !
5- والا چی بگم ! تو یه 15 روز صبر کن تا من خبر قطعیه این قانون رو بهت بدم ! ببینم تو از کجا همچین خبری رو گرفتی ؟ تو اینترنت لینک داری بهم بدی ؟

mehran_f1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من بدون مرخصی از یگان خارج شدم (هیچ مسئولیت و پستی در اون موقع نداشتم) و بعد از دو روز مراجعه خواهم کرد :) بر اساس اخبار واصله برام ترک خدمت منظور کردن بنظرتون چه جریمه ای واسم می برن؟
با تشکر

همونجور که یکی از دوستان گفت تا 15 روز غیبت هست .... از 15 روز به بعد فراری محسوب می شی .....
بعد از 6 ماه از یگان کسر میشی و ایست خدمتی می خوری !

از 1 روز تا 5 ماه و 29 روز فرار اضاف می خوری یعنی به ازای 1 روز فرار 3 روز بایئ خدمت کنی ولی اگه 6 ماه فرار بشی ( یعنی است خدمتی بخوری ) ادامه خدمتتو بعد از دادنه یه جریمه میگزرونی معمولا کسایی که 3 - 4 ماه فرار میکنن میزارن 6 ماه بشه که اضاف نخورن

البته این جوابا باعث نشه که از ادامه خئمت بترسی و خدای نکرده فراری بشی و با آیندت بازی کنی .....
خدمتتو هر چه سریع تر تموم کن و اینو بدون که راه فرار برای تمام این موارد بالا هست

mehran_f1

Registered User
لایک‌ها
0
راستی ترک خدمت با ترک پست خیلی فرق داره ها !!!! ترک پست دادگاه داره ..... بازداشتی میزنن تو پاچت :)) از سر نگهبانی که در نرفتی ؟
از باداشتی هم نترس ....همه ی سربازا بازداشتی رو تجربه میکنن ! بازداشتگاه جاییه برای استراحت.... اسمش بد در رفته :))

mehran_f1

Registered User
لایک‌ها
0
اقا نمي دونم اين سوالم جاش اينجاس يا نه ؟
اين كه ميگن خدمت مي خواد 14 ماهه بشه و كلا كسري مسري بره كنار چيه ؟؟؟
كسي در اين مورد اطلاعي داره؟؟

احتمال حذف کسری برای جبهه ی پدر زیاده ولی بسیج هنوز پا بر جاست .... بلاخره ملت باید به یه امیدی بیان عضو بسیج 20 ملیونی بشن ! اگه کسری در کار نباشه .... خداییش چند نفر میمونن ؟
ولی چون از دوران دفاع مقدس 20 سال میگزره ! یحتمل حدفش کنن

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .... اینشالا که با مدرک بالاتر بری خدمت
اینم جوابات :

1- برای کسری جبه ی پدر همون 24 ماه ( هر چی توی منطقه ی عملیاتی بوده ) رو حساب میکنن !
2- هنوز هیچ بخشنامه ای نیومده ....
3-اول باید اعزام بشی ... بعد برگه معریفانمه از یگانت برای یگانی که پدرت خدمت کرده ببری ..... یا یه پارتی داشته باشسی که این کارا رو دور بزنی
4- آره میتونه ... البته بسته به درجش ! بستگی به درخواست یگانهای مختلف داره ... همینجوری نیست !
5- والا چی بگم ! تو یه 15 روز صبر کن تا من خبر قطعیه این قانون رو بهت بدم ! ببینم تو از کجا همچین خبری رو گرفتی ؟ تو اینترنت لینک داری بهم بدی ؟

ممنون بابت جوابت.:p

راستي يكي از سوالامو نگفتي. اگر بهمن دفترچه پست كنم حدودا كي برگه سبزم مياد؟؟؟ ميشه گفت كه تاريخ اعزامم چند وقت بعدشه؟؟؟

اين خبرم از بچه هايي كه تازگيا از خدمت برگشتن شنيدم.:blink:

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
چون ظاهرش به نظر شما سوسولی بود یعنی نماز نخونده بود؟ اگرچه واسه تکمیلی گرفتن نیازی به نماز خوندن نیست.
به هر حال اگر میشناسید جایی که کشکی بدن بگین ما هم بریم بگیریم و این همه دردسر نکشیم
دست شما درد نکنه

بابا این یارو که میگم رفیق صمیمی خودم بود میشناسمش که میگم دو رکعت نمازم نخونده :p

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مرسی
کاملاً ناامیدم کردین :)
شما مطمئن هستید که من فراری محسوب می شم؟
حالا مجازاتش چی هست؟ شش ماه اضافه خدمت؟ یا
ماده 60- کارکنان وظیفه فراری در زمان صلح هرگاه شخصا خود را معرفی و مشغول خدمت شوند به ترتیب زیر با آنان رفتار می شود:
الف - چنانچه برای اولین بار مرتکب فرار از خدمت شده و ظرف مدت شصت روز از شروع غیبت مراجعت نمایند بدون ارجاع پرونده به مرجع قضایی در مقابل هر روز غیبت و فرار ، دو روز به خدمت دوره ضرورت آنان افزوده می شود. این اضافه خدمت بیش از سه ماه نخواهد بود.
???

چرا نا امید؟ کاری نکردی که هنوز !!!:blink::blink:

دو روز غیبت هم شد جرم؟ میری پادگان اونا تصمیم میگرن چیکار کنن باهات یه خرده تنبیه میشی و اضاف میخوری همین

اسم کاری که کردی فراره اما از نظر قانون نظامی فرار نیست چون به 15 روز نرسیده اما اسمش فقط تاکید میکنم به اسم کاری که کردی میگن فرار اما فراری نیستی افتاد؟:happy:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
چرا نا امید؟ کاری نکردی که هنوز !!!:blink::blink:

دو روز غیبت هم شد جرم؟ میری پادگان اونا تصمیم میگرن چیکار کنن باهات یه خرده تنبیه میشی و اضاف میخوری همین

اسم کاری که کردی فراره اما از نظر قانون نظامی فرار نیست چون به 15 روز نرسیده اما اسمش فقط تاکید میکنم به اسم کاری که کردی میگن فرار اما فراری نیستی افتاد؟:happy:
فکر کنم این دوستمون الان داخل بازداشتگاهه!!!
آخه چند روزیه ازش خبری نیس!!

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از جواب همه دوستان یک دنیا ممنون
درست حدس زدید بعد از تحمل 18 ساعت حبس آزاد شدم:wacko:
البته من 3 ماه دیگه خدمت دارم با 25 روز مرخصی استحقاقی و افکار شیطانی برای گرفتن 30 روز مرخصی استعلاجی:D

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

راستي يكي از سوالامو نگفتي. اگر بهمن دفترچه پست كنم حدودا كي برگه سبزم مياد؟؟؟ ميشه گفت كه تاريخ اعزامم چند وقت بعدشه؟؟؟

تاریخ دقیقی نمیشه گفت ولی معمولا 2 یا 4 ماه بعد میاد . اگر فوق دیپلم یا به بالا هستی ماههای زوج اعزام میشی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

سلام داداش با توجه به اینکه شما با مدرک پیش دانشگاهی اعزام میشید تاریخ اعزامتون با توجه به سال و ماه اخذ مدرک و ماه تولد و سال تولد خودتون مشخص میشه خواستی اینا رو بگو تاریخ اعزامت رو بگم

بالا