و البته رم و لاتزیوبا اینکه خودم فقط لیگ جزیره و لالیگا رو میپسندم.
ولی به نظرم پخش بوندس لیگا خیلی بهتر از فوتبال خسته کننده کالچو! با اون نتیجه های 0-0 ش هست!
ادم خوابش میگیره!
کلا فقط یه داربی اینتر - میلان حال میده!
و البته رم و لاتزیوبا اینکه خودم فقط لیگ جزیره و لالیگا رو میپسندم.
ولی به نظرم پخش بوندس لیگا خیلی بهتر از فوتبال خسته کننده کالچو! با اون نتیجه های 0-0 ش هست!
ادم خوابش میگیره!
کلا فقط یه داربی اینتر - میلان حال میده!
به نظر من هم باید اولویت ها رو عوض کنند
بازی های لیگ المان هم جذاب هست. یادش بخیر اولین پخش های خارجی از بوندس لیگا بود. اون زمان که لژیونرها حضور فعال داشتند.
اسپانیا - انگلیس و بعدش المان
لیگ ایتالیا هم به نظر من سطحش تنزل پیدا کرده. فقط میلان و اینتر و یووه هستند که طرفدار دارند. اونها هم زیاد اوضاع خوبی ندارند.
منتها الان تنها تیم پرطرفدار خارجی در ایران که بازیهاش پخش نمیشه بایرنه
ای بابا این تاپیک چرا مرج شد اینجا؟![]()
چه ربطی داشت آخه؟
بعضی چیزا تاپیک مستقل میخواد
چرا همه چیو دوست دارین مرج کنید تو همدیگه؟
من به زودی دوباره تاپیکشو می زنم
سلام خدمت دوستان
دوست عزیز بر خلاف نظر شما عقیده من و خیلی از دوستان فعال در بخش فوتبال این هست که نیازی به تاپیک زدن برای هر موضوعی نیست.
وقتی ما تاپیک برای پخش زنده فوتبال داریم نیازی نیست چون شما به فوتبال باشگاهی آلمان علاقمند هستید تاپیک جداگانه با همین موضوع پخش زنده فوتبال (البته بوندس لیگا) بزنید.
ضمن اینکه قبلا هم بهتون گفته بودم تالار ورزش جای زدن تاپیکهای متعدد همراه با نظرسنجی نیست . لطفا رعایت کنید
شاد باشید
یه جورایی نون به نرخ روز خور شدن!خب الان بارسا و رئال تو بورسن و همه زورشونو می زنن که بازیشونو پخش کنن.آرسنال هم از اوجایی که پیش بینیشون اینه که قهرمان نمی شن و 5 سال هم هست که بی جام موندن قیدشونو می زنن.تازه اگه بازی های اینتر با بارسا و رئال تداخل نداشته باشه اونو هم پخش می کنن!البته اینو باید آرسنالی ها بگن، ولی نمیدونم چطوریه بازی آرسنال که ساعت 9 بود پخش نشد ولی بازی بارسلونا که 9:30 بود پخش کردن. اگه قراره همه بازی های رئال - بارسا پخش بشه پس همه بازی های BIG4 هم باید پخش بشه .
تو عصر جوان دیدم که زده این بازی از شبکه orang sport پخش میشه!شبکه AzTV کنار Idman روی همون فرکـــانس هست.
بازی آرسنال - تاتنهام هم میتونست از تی وی پخش بشه.
تو عصر جوان دیدم که زده این بازی از شبکه orang sport پخش میشه!
این شبکه در هاتبرد است و با کد سکا قفل میشه که البته کدش هک شده و توسط سافتکم وارد بازارهای جهانی شده است:دی
حالا دوستان تایید می فرمایند؟
لطف میکنید کلیه مشخصات این کانالی رو که فرمودید اعلام کنید. فر کا نس ، ب ی س کی و ....
گول خوردیم:دیتو عصر جوان دیدم که زده این بازی از شبکه orang sport پخش میشه!
این شبکه در هاتبرد است و با کد سکا قفل میشه که البته کدش هک شده و توسط سافتکم وارد بازارهای جهانی شده است:دی
حالا دوستان تایید می فرمایند؟
اره هر دو رو می تونی ببینی البته با کد بیس.شبکه های ntv و ntv spor و idman azerbaijan بازی های لیگ اسپانیا رو پوشش میدن خصوصا بارسا و رئال.برای جام باشگاه ها هم 1 tv goergia و rustavi 2 فکر کنم نشون میدن!(اینو آقا امیر باید بگه).ضمنا idman لیگ انگلستان و آلمان هم نشون میده!آقا سارا( ) اگه ترک رو بگیرم بازیهای لالیگا و چمپیونز لیگ رو راحت میتونم ببینم؟ منظورم از لالیگا بیشتر بازیهای رئال و بارساس .. هر هفته پخش میکنه یا بگیر نگیر داره؟
اره هر دو رو می تونی ببینی البته با کد بیس.شبکه های ntv و ntv spor و idman azerbaijan بازی های لیگ اسپانیا رو پوشش میدن خصوصا بارسا و رئال.برای جام باشگاه ها هم 1 tv goergia و rustavi 2 فکر کنم نشون میدن!(اینو آقا امیر باید بگه).ضمنا idman لیگ انگلستان و آلمان هم نشون میده!
من زمان بازی زدم. دیدم اصلا فرکانس رو ندارم !!! نمیدونم چرا.گول خوردیم:دی
اون شبکه ای که می گفتم orang sport info بود که کلا اخبار ورزشی میگه و این شبکه ای که در بالا گفتم تو یه فرکانسی دیگه است!
اره هر دو رو می تونی ببینی البته با کد بیس.شبکه های ntv و ntv spor و idman azerbaijan بازی های لیگ اسپانیا رو پوشش میدن خصوصا بارسا و رئال.برای جام باشگاه ها هم 1 tv goergia و rustavi 2 فکر کنم نشون میدن!(اینو آقا امیر باید بگه).ضمنا idman لیگ انگلستان و آلمان هم نشون میده!
قطعا به صرفه هست . لیگ هلند و فرانسه و ترکیه رو هم میتونی ببینی .ایول:happy: اینجوری اگه یه دیش براش بذارم خیلی به صرفه تر از دی وی بی و این چیزاس. با 20-25 تومن میشه ردیفش کرد. مرسی.
@ اون یکی امیر :
قبل از اینکه جواب بدی این یکی امیر منو روشن کرد![]()
قطعا به صرفه هست . لیگ هلند و فرانسه و ترکیه رو هم میتونی ببینی .
البته برای لیگ قهرمانان نمیشه مطمئن بود اون بازی رو که ما دوست داریم نشون بده .
البته یه شرط هم داره. شما کجایی ؟ تهران ؟
من اهوازم. شرطش چیه؟ باید گزینش بشیم؟راستی گزارشگراشون ترک هستن یا انگلیسی؟
جدا نشون داد!!!؟؟؟ولی من تونستم بازی آرسنال رو تا قبل از بازی رئال ببینم !
شبکه افغانی راه فردا (روی ترک*ست) نشون داد. دی: گزارش افغانی، خیلی باحال بود .