• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخش زنده فوتبال

با پخش مسابقات بوندسلیگا و تیم بایرن مونیخ از شبکه سه موافقید؟

• Total voters
    174

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
با اینکه خودم فقط لیگ جزیره و لالیگا رو میپسندم.

ولی به نظرم پخش بوندس لیگا خیلی بهتر از فوتبال خسته کننده کالچو! با اون نتیجه های 0-0 ش هست!

ادم خوابش میگیره!

کلا فقط یه داربی اینتر - میلان حال میده!
و البته رم و لاتزیو

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
به نظر من هم باید اولویت ها رو عوض کنند

بازی های لیگ المان هم جذاب هست. یادش بخیر اولین پخش های خارجی از بوندس لیگا بود. اون زمان که لژیونرها حضور فعال داشتند.

اسپانیا - انگلیس و بعدش المان

لیگ ایتالیا هم به نظر من سطحش تنزل پیدا کرده. فقط میلان و اینتر و یووه هستند که طرفدار دارند. اونها هم زیاد اوضاع خوبی ندارند.

ببین میشه هر 4 تا لیگ رو هم کنار هم پخش کرد.
منتها الان تنها تیم پرطرفدار خارجی در ایران که بازیهاش پخش نمیشه بایرنه واز این لحاظ همه طرفداران بایرن هم ناراضی هستن و کسی نیست که از این قضیه دفاع کنه
در مورد اولویت لیگ ها هم اگر اینها بهانشون اینه که سه لیگ برتر جهان رو پخش کنن الان بوندسلیگا در رتبه سوم قرار داره و باید بازیهاش پخش بشه ضمن اینکه بایرن مونیخ هم نایب قهرمان اروپاست و ششمین تیم جهان از لحاظ ارزش بازیکن
این لیست رده بندی لیگ های جهانه در حال حاضر که آلمان با ایتالیا اختلاف قابل ملاحظه ای پیدا کرده :

09665271591958030801.png

ضمنا از فصل 2005 به بعد هم همواره لیگ آلمان سریعترین رشد رو داشته در بین این 4 لیگ

در این لینک میشه رده بندی زنده لیگ های اروپایی رو که بعد از هر سری مسابقات اروپایی آپدیت میشه مشاهده کرد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
منتها الان تنها تیم پرطرفدار خارجی در ایران که بازیهاش پخش نمیشه بایرنه

اینو قبول دارم.

کلا از نظر تعداد شبکه ها خیلی خیلی از کشورهای دیگه عقب هستیم. الان الجزیره با10-12 تا کانال تقریبا همه رقابت ها رو پوشش میده. حتی لیگ MLS !!!

اگه شبکه ورزش راه بیفته شاید خیلی از مشکلات حل بشه.
یه مشکل دیگه هم حق پخش بازی ها هست. لیگ انگلیس رو که پارسال خریده بودن، دیگه امسال نخریدن. همین بازی دیروز رو از sky ca*lcio گرفته بودن .

البته اینو باید آرسنالی ها بگن، ولی نمیدونم چطوریه بازی آرسنال که ساعت 9 بود پخش نشد ولی بازی بارسلونا که 9:30 بود پخش کردن. اگه قراره همه بازی های رئال - بارسا پخش بشه پس همه بازی های BIG4 هم باید پخش بشه .

ولی با تمام این اوصاف بهترین راه یه جهت ترکه. انگلیس + اسپانیا + آلمان + لیگ قهرمانان.
اونهایی هم که فقط آلمان رو میخوان عرب گزینه خوبیه .

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ای بابا این تاپیک چرا مرج شد اینجا؟
2mo5pow.gif

چه ربطی داشت آخه؟
بعضی چیزا تاپیک مستقل میخواد
چرا همه چیو دوست دارین مرج کنید تو همدیگه؟

من به زودی دوباره تاپیکشو می زنم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ای بابا این تاپیک چرا مرج شد اینجا؟
2mo5pow.gif

چه ربطی داشت آخه؟
بعضی چیزا تاپیک مستقل میخواد
چرا همه چیو دوست دارین مرج کنید تو همدیگه؟

من به زودی دوباره تاپیکشو می زنم

دوست عزیز بر خلاف نظر شما عقیده من و خیلی از دوستان فعال در بخش فوتبال این هست که نیازی به تاپیک زدن برای هر موضوعی نیست.
وقتی ما تاپیک برای پخش زنده فوتبال داریم نیازی نیست چون شما به فوتبال باشگاهی آلمان علاقمند هستید تاپیک جداگانه با همین موضوع پخش زنده فوتبال (البته بوندس لیگا) بزنید.
ضمن اینکه قبلا هم بهتون گفته بودم تالار ورزش جای زدن تاپیکهای متعدد همراه با نظرسنجی نیست . لطفا رعایت کنید

شاد باشید

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سلام خدمت دوستان

دوست عزیز بر خلاف نظر شما عقیده من و خیلی از دوستان فعال در بخش فوتبال این هست که نیازی به تاپیک زدن برای هر موضوعی نیست.
وقتی ما تاپیک برای پخش زنده فوتبال داریم نیازی نیست چون شما به فوتبال باشگاهی آلمان علاقمند هستید تاپیک جداگانه با همین موضوع پخش زنده فوتبال (البته بوندس لیگا) بزنید.
ضمن اینکه قبلا هم بهتون گفته بودم تالار ورزش جای زدن تاپیکهای متعدد همراه با نظرسنجی نیست . لطفا رعایت کنید

شاد باشید

سلام
خوب این موضوع کوچکی نبود و هر موضوعی نبود که براش تاپیک زده نشه.
فقط هم برای پخش زنده نبود که ادغام بشه با اینجا بلکه کلا در مورد رویکرد صدا و سیما و صحبت ها و تحلیل هاشون در مورد فوتبال آلمان بود.
ولی اون اگر یک تاپیک جدا بود 1-در معرض دید همه بود ولی در تاپیک پخش زنده همه نمیان و عده معدودی می بینن.
2-اون پست در لابلای صفحات تاپیک گم میشه چون با ارسال پست های بعدی اون موضوع فراموش میشه.
ضمنا چه نیازی هست در زدن تاپیک صرفخ جویی بشه؟
وقتی موضوع مهمی هست که بهتره در تاپیک مستقلی در موردش بحث بشه اگر ادغامش کنیم هم اون مطلب رو از بین می بریم و هم از ایجاد بحث و رونق بیشتر انجمن فوتبال جلوگیری می کنیم.
به هر حال شما از من بهتر می دونید این چیزا رو منم قصد جسارت نداشتم ولی بهتر بود ادغام نمیشد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
البته اینو باید آرسنالی ها بگن، ولی نمیدونم چطوریه بازی آرسنال که ساعت 9 بود پخش نشد ولی بازی بارسلونا که 9:30 بود پخش کردن. اگه قراره همه بازی های رئال - بارسا پخش بشه پس همه بازی های BIG4 هم باید پخش بشه .
یه جورایی نون به نرخ روز خور شدن!خب الان بارسا و رئال تو بورسن و همه زورشونو می زنن که بازیشونو پخش کنن.آرسنال هم از اوجایی که پیش بینیشون اینه که قهرمان نمی شن و 5 سال هم هست که بی جام موندن قیدشونو می زنن.تازه اگه بازی های اینتر با بارسا و رئال تداخل نداشته باشه اونو هم پخش می کنن!
البته این هم در نظر بگیرین که کاراشون همه سلیقه ایه!نمونش بازی جام حذفی فصل پیش ارسنال -من سیتی که دقیقه حدود 70 بازیو قطع کردن و رفتن بازی بارسا رو نشون دادن!!!این اوج بی شعوریشون بود @)*%$&%$^$##!!!!!
تنها راه حل اینه که یه شبکه ورزش بزنن و تا در کنار شبکه 3 باشه و بتونن بازی های بیشتری رو نشون بدن!البته یه صحبت هایی هم چند هفته پیش ضرغامی یا سعیدلو کرده بود که می خوایم شبکه ورزش بزنیم!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی های سه شنبه :

هوفنهایم - بایرن مونیخ
ساعت 22:30
Idman TV
TRT 3
Dubai Sports 2

رئال مادرید - اسپانیول
ساعت 00:30
Idman TV
NTV Spor
شبکه 3

تاتنهام - آرسنال
ساعت 23:15
Orange Sport​

بازی های چهارشنبه :

پوهانگ استیلرز - ذوب آهن
ساعت 14:00
شبکه 3

بارسلونا - اسپورتینگ گیخون
ساعت 21:30
AzTV
NTV Spor

والنسیا - اتلتیکو مادرید
ساعت 23:30
NTV Spor
Idman TV

لاتزيو - آث ميلان
ساعت 22:15
شبکه 3

چلسی - نیوکاسل
ساعت 22:15
Orange Sport​

شبکه AzTV کنار Idman روی همون فرکـــانس هست.
بازی آرسنال - تاتنهام هم میتونست از تی وی پخش بشه.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شبکه AzTV کنار Idman روی همون فرکـــانس هست.
بازی آرسنال - تاتنهام هم میتونست از تی وی پخش بشه.
تو عصر جوان دیدم که زده این بازی از شبکه orang sport پخش میشه!
این شبکه در هاتبرد است و با کد سکا قفل میشه که البته کدش هک شده و توسط سافتکم وارد بازارهای جهانی شده است:دی
حالا دوستان تایید می فرمایند؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این شبکه در هاتبرد است و با کد سکا قفل میشه که البته کدش هک شده و توسط سافتکم وارد بازارهای جهانی شده است:دی

آره. مثل اینکه پخش می کنه. همین طور بازی چلسی. ولی منچستر نه !
TAEL_SmileyCenter_Misc2%20%2830%29.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لطف میکنید کلیه مشخصات این کانالی رو که فرمودید اعلام کنید. فر کا نس ، ب ی س کی و ....

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
لطف میکنید کلیه مشخصات این کانالی رو که فرمودید اعلام کنید. فر کا نس ، ب ی س کی و ....

12577 H 27500 2/3

کد بیس نداره. این شبکه جزو پکیج BIS هست که چند وقت پیش روی تعدادی از گیرنده ها باز شد.
شما هم که از وی پلاگ استفاده می کنی باید بازش کنه .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ساعت بازی ها با توجه به تغییر ساعت ادیت شد .

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
آقا سارا(
03236IMMgrin.gif
) اگه ترک رو بگیرم بازیهای لالیگا و چمپیونز لیگ رو راحت میتونم ببینم؟ منظورم از لالیگا بیشتر بازیهای رئال و بارساس .. هر هفته پخش میکنه یا بگیر نگیر داره؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گول خوردیم:دی
اون شبکه ای که می گفتم orang sport info بود که کلا اخبار ورزشی میگه و این شبکه ای که در بالا گفتم تو یه فرکانسی دیگه است!
آقا سارا( ) اگه ترک رو بگیرم بازیهای لالیگا و چمپیونز لیگ رو راحت میتونم ببینم؟ منظورم از لالیگا بیشتر بازیهای رئال و بارساس .. هر هفته پخش میکنه یا بگیر نگیر داره؟
اره هر دو رو می تونی ببینی البته با کد بیس.شبکه های ntv و ntv spor و idman azerbaijan بازی های لیگ اسپانیا رو پوشش میدن خصوصا بارسا و رئال.برای جام باشگاه ها هم 1 tv goergia و rustavi 2 فکر کنم نشون میدن!(اینو آقا امیر باید بگه).ضمنا idman لیگ انگلستان و آلمان هم نشون میده!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
اره هر دو رو می تونی ببینی البته با کد بیس.شبکه های ntv و ntv spor و idman azerbaijan بازی های لیگ اسپانیا رو پوشش میدن خصوصا بارسا و رئال.برای جام باشگاه ها هم 1 tv goergia و rustavi 2 فکر کنم نشون میدن!(اینو آقا امیر باید بگه).ضمنا idman لیگ انگلستان و آلمان هم نشون میده!

ایول:happy: اینجوری اگه یه دیش براش بذارم خیلی به صرفه تر از دی وی بی و این چیزاس. با 20-25 تومن میشه ردیفش کرد. مرسی.

@ اون یکی امیر :

قبل از اینکه جواب بدی این یکی امیر منو روشن کرد:D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
گول خوردیم:دی
اون شبکه ای که می گفتم orang sport info بود که کلا اخبار ورزشی میگه و این شبکه ای که در بالا گفتم تو یه فرکانسی دیگه است!

من زمان بازی زدم. دیدم اصلا فرکانس رو ندارم !!! نمیدونم چرا.
ولی من تونستم بازی آرسنال رو تا قبل از بازی رئال ببینم !
2296.gif

شبکه افغانی راه فردا (روی ترک*ست) نشون داد. دی: گزارش افغانی، خیلی باحال بود .
امیدوارم امشب بازی منچستر رو هم نشون بده .
2822967qt4ddv1dqc.gif

مشخصات : 11988 H 2222 5/6

ایول:happy: اینجوری اگه یه دیش براش بذارم خیلی به صرفه تر از دی وی بی و این چیزاس. با 20-25 تومن میشه ردیفش کرد. مرسی.

@ اون یکی امیر :

قبل از اینکه جواب بدی این یکی امیر منو روشن کرد:D
قطعا به صرفه هست . لیگ هلند و فرانسه و ترکیه رو هم میتونی ببینی .
البته برای لیگ قهرمانان نمیشه مطمئن بود اون بازی رو که ما دوست داریم نشون بده .
البته یه شرط هم داره. شما کجایی ؟ تهران ؟
----

پ.ن : چه حالی میده الجزیره ها باز بشه !
2rqfst4.gif

Last edited:

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
قطعا به صرفه هست . لیگ هلند و فرانسه و ترکیه رو هم میتونی ببینی .
البته برای لیگ قهرمانان نمیشه مطمئن بود اون بازی رو که ما دوست داریم نشون بده .
البته یه شرط هم داره. شما کجایی ؟ تهران ؟

من اهوازم. شرطش چیه؟ باید گزینش بشیم؟:D راستی گزارشگراشون ترک هستن یا انگلیسی؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من اهوازم. شرطش چیه؟ باید گزینش بشیم؟:D راستی گزارشگراشون ترک هستن یا انگلیسی؟

دقیقا. باید گزینش بشی و البته شما رد میشی !!!

به دلیلی که اینجا گفتم شاید نتونی اون 2 شبکه ای که مربوط به لیگ قهرمانان میشه رو دریافت کنی.

ترک و ... ولی انگلیسی نیستن .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولی من تونستم بازی آرسنال رو تا قبل از بازی رئال ببینم !
شبکه افغانی راه فردا (روی ترک*ست) نشون داد. دی: گزارش افغانی، خیلی باحال بود .
جدا نشون داد!!!؟؟؟
من هر چی ماهواره بلد بودم گشت زدم چیزی پیدا نکردم!!!راه فردا هم فکر کنم زدم چیزی نشون نداد!!!!!!!!!!!!ای دل غافل....آخرش مجبور شدم از زیرنویس شبکه ntv spor نتیجه اشو دنبال کنم که بعد از 90 دقیقه دیگه زیرنویسشو برداشت ما رو گذاشت تو خماری:دی

بالا