• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

البته در مورد مایلی کهن با این مطلب موافقم :

در مورد خطر آخرت ساسان جان ، پس لازمه که از عادل هم انتقاد بشه. مثلا اینکه نمیتونه زمان برنامه رو تنظیم کنه.

من میگم انتقاد هست که باعث پیشرفت میشه. حالا خود عادل هم استثنا نیست . کلا نباید یک نفر رو آنقدر فوق العاده دونست که ازش انتقاد نکرد ، این به خود عادل هم بر میگرده اما مساله اینه که اگر یک نگاهی به سایتهای مختلف توی این روزها بندازی متوجه جبهه ای که برای از کار انداختن عادل شده خواهی شد . کار تا جایی پیش رفته که یکی مثل آقای رودکی یکی از جودوکاهای کشورمون علت مدال نگرفتنش رو (فکر کنم در بازیهای المپیک ) به گردن عادل انداخته .
به نظر من همه این مسائل با یک برنامه ریزی در حال نمود هست و هدفش هم از کار انداختن انتقادهای برنامه 90 هست.
الان خبرش رو پیدا کردم . اینجا

خیلی جالبه که یکدفعه همه یادشون اومده عامل ناکامیشون عادل هست .عامل ناپاکی در فوتبال عادل هست . عامل تفرقه در فوتبال عادل هست . عامل ........ عادل هست !!! :دی

شاد باشی

Last edited:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
وایییییییییییییییی
25r30wi.gif

عجب طنزیه این مدیر عامل شهرداری
25r30wi.gif
برادر شما مجبور بشی مثلآ عربی حرف بزنی مطمئن باش جوکتر از اون میشی :p
+کسی نگفته به دایی توهین نشده! (کریم فقط هو شد) شده خوبم شده! با اون مطالبی که بعد بازی گفته از این به بعد شدیدتر هم میشه دلیلش رو هم تو یه مقاله برا تاپیک تراکتور گزاشتم :rolleyes:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
مثلاً شهردار یه کلان شهر هست
نمی تونه درست صحبت کنه
یه نامه برای 90 میفرستم
امیدوارم برنامه بعدی نشون بده

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
میگفت اینا طرفدارای استقلال بودن!:lol:
برادر شما مجبور بشی مثلآ عربی حرف بزنی مطمئن باش جوکتر از اون میشی :p
+کسی نگفته به دایی توهین نشده! (کریم فقط هو شد) شده خوبم شده! با اون مطالبی که بعد بازی گفته از این به بعد شدیدتر هم میشه دلیلش رو هم تو یه مقاله برا تاپیک تراکتور گزاشتم :rolleyes:

یعنی فارسی زبان بیگانه محسوب میشه برای ترکها؟

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
مثلاً شهردار یه کلان شهر هست
نمی تونه درست صحبت کنه
یه نامه برای 90 میفرستم
امیدوارم برنامه بعدی نشون بده
بالاخره مدیر عامل شهرداری حرف زده یا شهردار؟!
مدیر عامل شهرداری :میر معصوم سهرابی
شهردار تبریز: علیرضا نوین

میگفت اینا طرفدارای استقلال بودن!:lol:

یعنی فارسی زبان بیگانه محسوب میشه برای ترکها؟
چرت گفته :دی استقلال اینجا طرفدار نداره کلآ:دی
نه سینا جان حرف بیگانه غیر بیگانه نیست, درسته زبان رسمی کشور فارسیه ولی یه زبان مادری (زبان اول ) داریم که برای ما ترکیه زبان های بعدی از کتاب و گوش دادن یاد گرفتیم بطبع حرف زدن چون تمرین نشده خیلی سختره.:)

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اشتباه لپی بود
من فکر میکردم این شهردار تبریز هست
شنیده بودم شهردار تبریز ریاست باشگاه رو برعهده داره

در مورد زبان هم زبان اداری کشور فارسیه
پس باید تسلط داشته باشه به این زبان

مثلاً آذرنیا هم هفته ی پیش و هم دیشب با اینکه لهجه ترکی داشت اما عالی صحبت میکرد و حتی از بعضی از سرمربیان لیگ برتری هم بهتر صحبت میکرد

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
مشكل فقط نوع حرف زدن مدير عامل شهرداريه؟

بابا اينايي كه فارسي رو سليس وبدون تپق(درست نوشتم!) صحبت ميكنن چه گلي به سرمون زدن حالا اين بخواد بزنه

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
مشكل فقط نوع حرف زدن مدير عامل شهرداريه؟

بابا اينايي كه فارسي رو سليس وبدون تپق(درست نوشتم!) صحبت ميكنن چه گلي به سرمون زدن حالا اين بخواد بزنه
نه عزیز اصلا بحث سر لهجه یا حرف زدن مدیر عامل شهرداری نیست!

موضوع اینه که اول قبول نکرد بعد گفت یه عده تماشاگر نما بودند بعد گفت استقلالی ها بودند و یه بار گفت چون تو بازی تراکتور اون اتفاق افتاده این بازی هم این طوری شده یا اینکه چرا کریم باقری تو بازی تراکتور چیزی نگفته تماشاگرها دلگیر بودند توهین کردن یه بار هم زد زیرش که اصلا همچین چیزی نبوده و بهونه پرسپولیس برای مساوی بوده و......

Last edited:

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
دوستان برنامه ی 90 تکرار هم داره؟
اگه داره لطفا راهنمایی کنید چه ساعتی و از چه شبکه ای؟
ممنون

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد
دوست عزیز این برنامه از شبکه های داخلی تکرار نداره ولی یک زمانی از شبکه های جام جم با تغییر و خلاصه شدن زیاد پخش می شد.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام مجدد
دوست عزیز این برنامه از شبکه های داخلی تکرار نداره ولی یک زمانی از شبکه های جام جم با تغییر و خلاصه شدن زیاد پخش می شد.
فک کنم چهارشنبه صبح ها بود که خلاصش پخش میشد!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

مي خواهند عادل را «كور» كنند !​

مدير فوتبالي بحث را به اتفاقات سياسي بعد از انتخابات كشاند اما نكته اي گفت كه چرت را از سر معاون فرهنگي پراند –مطمئن باشيد عادل همه كار مي كند تا شخصيت ها را بشناسد- موضوع ناگهان به برنامه 90 چرخيد:«اصلا يكي از اين جريانات فتنه از تلويزيون و برنامه 90 شكل گرفت و من به آقايان هم گفتم. بحث پاسخگويي و شفاف سازي از برنامه 90 كليد خورد و اين موضوع برنامه ريزي شده توسط گروه ... است.

اينكه فردوسي پور اعلام مي كند حتما بايد جواب بديد و اصرار مي كند يعني تربيت هواداران! يعني اينكه مطالباتشان را تا انتها پيگيري كنند! در حقيقت اين برنامه مي خواهد خط و ربط را به هواداران جريان فتنه بدهد» مدير فوتبالي با جديت خاصي بحث را ادامه مي داد و معاون فرهنگي سراپا گوش شده بود.

1266602590.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من دقیقآ متوجه نمیشم فتح الله زاده چه جوری تحریم کرده برنامه نود رو اما دیشب مصاحبه کرد باهاش؟!

به نظرم یکمی میخوان پیاز داغش رو زیاد کنند یا زیاد جلوه بدن!
مایلی کهن که رسوای زمانه است :دی قلعه نویی و سپاهان هم رکورد بیانیه دادن رو به اسم خودشون ثبت کردن.

به نظرم بیشتر از همه چیز سپاهان از قدرت رسانه ای که داره ، سو استفاده میکنه که جو رو علیه نود خیلی ملتهب نشون بده

اون هم به زودی و با توجه به افشاگری های تازه ای که در مورد مبلغ قرارداد قلعه نویی و رحتمی شده کمرنگ میشه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
شما چر ا اكثر خبرات عليه فردوسي پور هست . چه سي ياستي چه كشكي!

اولا که من نویسنده نیستم.
دوما شما یه بار دیگه خبرها رو بخونی میبینی که به طرفداری از عادله. مخصوصا دومیه .
سوما چرا از عادل انتقاد نشه ؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اولا که من نویسنده نیستم.
دوما شما یه بار دیگه خبرها رو بخونی میبینی که به طرفداری از عادله. مخصوصا دومیه .
سوما چرا از عادل انتقاد نشه ؟

اولا اگر نويسنده هم بودي نظرتو گفته بودي حداقل ميدونستم در كل مخالفي كه مخالف هم كم نداره.
دوما خوندم همه رو

سوما انتقاد بايد بشه ولي اين جريانهايي كه راه ميفته انتقاد نيست طرف رو با لودر از جاش كندنه.
منظورم انتقادهاي شما نبود خبرهاي سايت ها و روزنامه هاست كه ميخوان جو بدن.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اولا اگر نويسنده هم بودي نظرتو گفته بودي حداقل ميدونستم در كل مخالفي كه مخالف هم كم نداره.
دوما خوندم همه رو

سوما انتقاد بايد بشه ولي اين جريانهايي كه راه ميفته انتقاد نيست طرف رو با لودر از جاش كندنه.
منظورم انتقادهاي شما نبود خبرهاي سايت ها و روزنامه هاست كه ميخوان جو بدن.

من مخالف نیستم. ولی بعضی از انتقاد ها به نود وارده و نباید ازش دفاع کورکورانه کرد.

ضمن اینکه باید بین کسی که انتقاد می کنه و کسی که تخریب می کنه تفاوت قائل شد . قلعه نویی و مدیر روستا و مایلی کهن یکی نیستن .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

این بحثی که دارید میکنید اصلا ربطی به تاپیک نداره ها ؟!

لطف کنید تمومش کنید

مرسی ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
دوستانی که در حال بحث در خصوص مسائل سیاسی هستند میان نظراتی می دن که اصلا ارتباطی با تاپیک و بخش فوتبال نداره ، خودشون هم اول صحبتهاشون عذرخواهی میکنند از اینکه صحبتهاشون مرتبط نیست ولی باز ادامه می دن و حتی خودشون اذعان دارند که این بخش محلی برای اینگونه مباحثات نیست ولی باز هم ادامه میدن .
روشنه که دوستان توجهی به قوانین ندارند ، برای بار آخر خواهش می کنم فضای تاپیکها رو با موضوعات غیر مرتبط ملتهب نکنید در غیر اینصورت از این به بعد با برخورد جدی مواجه خواهید شد. ضمنا تمام پستهای غیر مرتبط در این تاپیک پاک شد و در تاپیکهای دیگه هم پاک خواهد شد. قبلا از اینکه رعایت خواهید کرد متشکرم. شاد و پیروز باشید

بالا