• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز آقای angello1920 من از تهران اقدام کردم و 05 افتادم در ضمن آیا همون روز 18 اعزام میشم یا مثلا میگن چند رروز بعد بیا؟

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوالی ایا مشکل فتق عضلانی هر دو پا شامل معافیت یا معاف از رزم میشه؟ من 1آبان باید برم.....تو دوره اموزشی مدارک نشون بدم کافیه واسه معاف از رزم؟

choob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش منم دقیقا مثل شما هستم.
کد 185 خوردم.
یعنی بدبخت شدیم ؟؟

والا من یکی از دوستانم ۶ سال پیش اونجا خدمت کرد و خیلی‌ تعریف می‌‌کرد.الان رو نمی‌‌دونم که چه جوری هستش،به هر حال خوب یا بد باید بریم همین که سپه افتادیم خودش خوبه،راستی‌ شما از کجا اعزام میشی‌؟

خوب خداروشکر.
من از تهران اعزام میشم (میدان ****).
به هر حال باید رفت و دید.

farzad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از پادگان آموزشی دژبان ارتش کهریزک خبر داره چجور جاییه؟ یا اینکه بعدش احتمال زیاد کجا میفتم؟

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی. من 1/8/89 اعزامم و امروز برگه سفیدم اومد. کد 35 (نیروی زمینی ارتش 01 تهران). اگه کسی اطلاعی داره چیزی در مورد اون پادگان می دونه بهم بگه لطفا و اینکه چقدر امکان داره کد بخورم و یا اینکه شهر خودم بیفتم ؟ (لیسانس کامپیوتر دارم و مشهدیم)
ممنون می شم اگه کسی کمکی بکنه بهم.

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز آقای angello1920 من از تهران اقدام کردم و 05 افتادم در ضمن آیا همون روز 18 اعزام میشم یا مثلا میگن چند رروز بعد بیا؟
تا آنجایی که من اطلاعات کسب کردم این طور برداشت کردم که روز اعزام مثلا 1/8/89 می ریم به مکانی که توی برگه سفید ذکر شده و در همان ساعت معین شده. بعد آنجا ما رو با وسیله ای که اونها از قبل فراهم کردن به پادگان می برن.ببین مثلا این چیزی هست که در برگه سفید و تذکر شماره 8 ذکر شده:
به تذکرات مامورین سازمان وظیفه عمومی کاملا توجه نموده و در طول مسیر اعزام به مرکز آموزش نظم و انضباط را رعایت نمایید. .
این یعنی اینکه خودشون قراره ما رو ببرن و در همون جایی که در روز اعزام به خدمت ذکر شده این کارو می کنن.
یه جا توی خاطرات یه سرباز می خوندم که وقتی با اتوبوس می بردنشون فوق دیپلم ها و لیسانس به بالاها رو با هم توی یک اتوبوس می برن به محل آموزشی .و وقتی که به محل آموزشی رسیده بودن یه حضور غیاب کرده بودن و بهشون گفته بودن که شما برید فلان روز برگردید و چون عده ای هم اعتراض کرده بودن مبنی بر اینکه مسیرشون طولانی هست اجازه داده بودن که همونجا در پادگان باشن.
انشاء الله که مفید بوده باشه اطلاعات.

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
Last edited:

ArashTheArcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی...

من افتادم مرکز آموزشی کد 11 ( کد 11 : اراک نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم-فارس (ناجا) ).... :thumbsup:

کسی خبر نداره نیروی انتظامی چه طوریه؟ از بچه ها کسی کد 11 نیفتاده؟

راستی بچه ها این موضوع که اگه " تک فرزند ذکور خانواده باشی می افتی شهر خودت بعد آموزشی" چه قدر درسته؟

spide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من بعد 24 روز بالاخره با بد بختی مرخصی گرفتم تا چهارشنبه باید برم آموزشی ارتش کارزون هستم سوالی بود در خدمتم

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
چه کد بدی هست این 226 ~! بلاتکلیفی تا روز اعزام ..

farzad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون ارتشی میشه یه توضیح کوتاه بدید آموزشی ارتش چه جوریاست؟
ساعت خاموشی؟ بیدار باش؟ نماز؟ کلاساش وساعت های کلاسا؟ ممنون.;)

saeed_061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من اعزامی 8/1 هستم برگه سفیدم اومده زده کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد

به نظرتون چطور جایی هست ؟
بدبخت شدیم ؟
کسی اطلاعاتی چیزی از این پادگان داره ما رو بی خبر نگذاره
با تشکر

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
چه کد بدی هست این 226 ~! بلاتکلیفی تا روز اعزام ..

اتفاقآ یه مزایایی داره . من هم کد 226 بودم .

اشتباهی که کردم و افتادم توی نیروی انتظامی !

حواستون باشه : احتمالآ میپرسن کیا میرن نیروی زمینی ارتش . که از ما پرسیدن و من بیرون نرفتم .

تو اون روز ممکنه قرعه کشی بشه که زمان ما اول اونا که رفتن بیرون برد کردن ! و بعد قرعه کشی شد من افتادم نیروی انتظامی تبریز !

نیروی انتظامی بدون پارتی : لیسانس = فوق دیپلم = دیپلم = زیر دیپلم

ارتش : لیسانس>فوق دیپلم >دیپلم>زیردیپلم

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
یه توضیح درباره آموزشی بدم :

-اصلآ نترسید بنظر من خود خدمت خیلی خسته کننده تر از آموزشی هست !

-حساب بانکی برای حقوق باز نکنید . پادگان ما مال همه رو داد شعبه تبریز . اونهایی که داشتن مجبور شدن دوباره پول بدن براشون باز کنن ! (البته شاید جاهای دیگه فرق کنه )

-اگه رژه نمیتونی بری به خودت فشار نیار ، هیچ کارت ندارن ! فوقش یه نوبت نگهبانیت بیشتر میشه !(البته جا با جا فرق داره)

ارتش آموزشیش سخت تره ولی خدمتش بمراتب راحتتره !

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
بچه های شیراز برگ سفیدشون آمده؟
من خونه نبودم چند روز . برگشت میخوره یا میندازن زیر در؟

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
سلام به همگی...

من افتادم مرکز آموزشی کد 11 ( کد 11 : اراک نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم-فارس (ناجا) ).... :thumbsup:

کسی خبر نداره نیروی انتظامی چه طوریه؟ از بچه ها کسی کد 11 نیفتاده؟

راستی بچه ها این موضوع که اگه " تک فرزند ذکور خانواده باشی می افتی شهر خودت بعد آموزشی" چه قدر درسته؟

نیروی انتظامی آموزشیش راحته ولی خدمتش ممکنه سخت باشه :

یا میفتی تو کلانتری - یا راهور (اکثرآ تحصیلکرده ها ) - پلیس امنیت - پلیس دیپلمات - یگان امداد و ...

شانس یا پارتی : پشتیبانی ها - فرماندهی شهر و ...

تک فرزندی و فرزندان نظامی میفتن شهر خودشون : کپی شناسنامه خودت و اعضای خانوادتون رو ببر . وگرنه باید برات پست یا فاکس کنن ! همون همه مدارکو ببر !

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
اتفاقآ یه مزایایی داره . من هم کد 226 بودم .

اشتباهی که کردم و افتادم توی نیروی انتظامی !

حواستون باشه : احتمالآ میپرسن کیا میرن نیروی زمینی ارتش . که از ما پرسیدن و من بیرون نرفتم .

تو اون روز ممکنه قرعه کشی بشه که زمان ما اول اونا که رفتن بیرون برد کردن ! و بعد قرعه کشی شد من افتادم نیروی انتظامی تبریز !

نیروی انتظامی بدون پارتی : لیسانس = فوق دیپلم = دیپلم = زیر دیپلم

ارتش : لیسانس>فوق دیپلم >دیپلم>زیردیپلم

آره ظاهرا"، مزایایی داره، اما به بلاتکلیفیش نمی ارزه ..
بین چه ارگان هایی قرعه کشی می شد ..؟ **** و ارتش هم کسی بود که افتاده باشه ؟

ارادتمند

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام خدمت دوستان که قراره آبان ماه اعزام بشن
درووووووووووووووود !!!
خببببببببببببر دااااااااااااااااااااااار

اینو میخواستم بگم که هم آموزشی و هم خدمت در نیروی انتظامی افتضاحه بدتر از همه نیروهاست

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوالی ایا مشکل فتق عضلانی هر دو پا شامل معافیت یا معاف از رزم میشه؟ من 1آبان باید برم.....تو دوره اموزشی مدارک نشون بدم کافیه واسه معاف از رزم؟

بالا