• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان که قراره آبان ماه اعزام بشن
درووووووووووووووود !!!
خببببببببببببر دااااااااااااااااااااااار

اینو میخواستم بگم که هم آموزشی و هم خدمت در نیروی انتظامی افتضاحه بدتر از همه نیروهاست

سلام فرشاد کجا افتادی مگه که ....
نیرو انتظامی بده ولی کارتش از **** بهتره
بدترین جای نیرو انتظامی پلیس راه که من افتادم توش پده ادم در میاد .
نبود 340 روز دیگه:D

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گل
خوبین؟
این اولین پست من تو این انجمنه...:D

من چند تا سوال در باره خدمت داشتم می خواستم با تجربه ها جواب بدن تا از این سردرگمی دربیام

مدرک تحصیلی من فوق دیپلم پزشکی رشته علوم ازمایشگاهی هست و تاریخ اعزامم اول ابان هست
پادگان اموزشی من هم کد 123 یعنی نیروی زمینی **** نیشابور افتادم در صورتی خودم بچه اهوازم

حالا سوالام :

1- وضیعت این پادگان چطوره؟ سخته ؟ خوبه ؟ امکانت اون چطوره ؟ لطفا کسایی که رفتن یا اطلاعی دارن منو راهنمایی کنن

2- راسته که خدمت تو **** راحتره بقیه نیرو هاست؟ چرا ؟

3- ایا درجات **** و ارتش با هم تفوت دارن ؟ راسته که ارتش درجات نظامی اون کمتره؟ مثلا من با توجه به مدرک تحصیلیم چه درجه ای بم میدن ؟ به چه دردی میخوره یعنی میشه روش حساب کرد؟ اگه میشه درجات نظامی **** وارتش رو باتوجه به مدرک تحصیلی برام بنویسین ( این سوال برام مهمه)

4- تو دوره اموزشی مدرک تحصیلی ارزشی داره ( مخصوصا **** )

5 - برای رفتن پیشنهاد شما برای وسایل که باخودم ببرم چیه ؟ من تو همین تاپیک خوندم که گفته بودن زیاد وسایل نبرین اما گنگ بود؟ میشه بگین چی خوبه ببرم؟ لباس چی ببرم با اینکه اونجا سرده و من چون از اهواز میام تجربه ندارم انوجا بم میدن یا خودم لباس گرم ببرم ؟ مثلا من تصمیم دارم این وسایل رو ببرم اگه زیاده یا کمه بگین تغییر بدم:
لباس زیر ( دو دست) ،
یه شلوار بیرون ( همون که پوشیدم) ،
یه پیرهن که تنمه و یه پیرهن اضافی،
لوازم حموم شامل : حوله - شامپو - لیف - صابون - لوازم اصلاح مثل تیغ ، خمیر ریش و ژل بعد اصلاح و ماشین اصلاح
کفش : همون که پامه
جوراب : یه جفت پامه و یه جفت اضافه
پشقاب و لیوان وقاشق وچنگال و یه بسته پاکت نایلون فریزر
دفتر و خودکار
ساق بند و ماسک

خب دوستان اگه چیزی جا انداختم بگین اضافه کنم مواردی رو که پررنگ کردم برام مهمه یعنی اجازه دارم ببرم یا نه
یه مساله دیگه اینکه تو همین تاپیک خوندم که یکی گفته بود اگه میتونین با خودتون یه جفت پوتین راحت و نرم ببرین چون پوتینی که میدن سفت و سنگینه و پا رو زخم میکنه ( ببرم یا نه )

گوشی موبایل میشه برد تو اموزشی یا نه ؟ لطفا به این سوال واضح جواب بدین چون برای من مهمه و چون فاصله با خونه زیاده بتونم با خونه در تماس باشم

6- نیرو های این پادگان بعد از پایان اموزشی معمولا کجا تقسیم میشن

خب ببخشین زیاد سوال پرسیدم

تا بعد یا علی...

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گل
خوبین؟

من چند تا سوال در باره خدمت داشتم می خواستم با تجربه ها جواب بدن تا از این سردرگمی دربیام

مدرک تحصیلی من فوق دیپلم پزشکی رشته علوم ازمایشگاهی هست و تاریخ اعزامم اول ابان هست
پادگان اموزشی من هم کد 123 یعنی نیروی زمینی **** نیشابور افتادم در صورتی خودم بچه اهوازم

حالا سوالام :

1- وضیعت این پادگان چطوره؟ سخته ؟ خوبه ؟ امکانت اون چطوره ؟ لطفا کسایی که رفتن یا اطلاعی دارن منو راهنمایی کنن

3- ایا درجات **** و ارتش با هم تفوت دارن ؟ راسته که ارتش درجات نظامی اون کمتره؟ مثلا من با توجه به مدرک تحصیلیم چه درجه ای بم میدن ؟ به چه دردی میخوره یعنی میشه روش حساب کرد؟ اگه میشه درجات نظامی **** وارتش رو باتوجه به مدرک تحصیلی برام بنویسین ( این سوال برام مهمه)

5 - برای رفتن پیشنهاد شما برای وسایل که باخودم ببرم چیه ؟ من تو همین تاپیک خوندم که گفته بودن زیاد وسایل نبرین اما گنگ بود؟ میشه بگین چی خوبه ببرم؟ لباس چی ببرم با اینکه اونجا سرده و من چون از اهواز میام تجربه ندارم انوجا بم میدن یا خودم لباس گرم ببرم ؟ مثلا من تصمیم دارم این وسایل رو ببرم اگه زیاده یا کمه بگین تغییر بدم:
لباس زیر ( دو دست) ،
لوازم حموم شامل : حوله - شامپو - لیف - صابون - لوازم اصلاح مثل تیغ ، خمیر ریش و ژل بعد اصلاح و ماشین اصلاح
دفتر و خودکار
ساق بند و ماسک

خب دوستان اگه چیزی جا انداختم بگین اضافه کنم مواردی رو که پررنگ کردم برام مهمه یعنی اجازه دارم ببرم یا نه
یه مساله دیگه اینکه تو همین تاپیک خوندم که یکی گفته بود اگه میتونین با خودتون یه جفت پوتین راحت و نرم ببرین چون پوتینی که میدن سفت و سنگینه و پا رو زخم میکنه ( ببرم یا نه )

گوشی موبایل میشه برد تو اموزشی یا نه ؟ لطفا به این سوال واضح جواب بدین چون برای من مهمه و چون فاصله با خونه زیاده بتونم با خونه در تماس باشم

تا بعد یا علی...

1- نمیدونم
2-درسته تو **** خدمت کردن راحته مخصوصا برای درجه دار ها که اداری ان دیگه صبح تا ظهره . چراشو دیگه معلومه چرا
3-درجه های ارتش بیشتره و به عبارتی ارتش درجه هاش رو کم نکرده . با فوق دیپلم گروهبانی میدن نیرو انتظامی که اینجوری بود
4- نه زیاد تاثیر نداره با فوق دیپلم به بالا تقریبا یه جور برخورد میکنن .
5- حوله . صابون . شامپو و... رو که بهت میدن نبر . من فقط یه چیزو بهت پیشنهاد میکنم بند پوتین کشی بخر با خودت ببر البته کشش گرد باشه . با بند پوتین معمولی سرویس میشی . بقیه چیزا هم بوفه داره . پلاستیک فریزر . ناخن گیر . چای نپتون . نسکافه . اینا رو با خودت ببر
تیغ رو نمیزارن ولی یواشکی میتونی ببری در ضمن شما سرباز سپاهی و باید ریش بزاری کمی
گوشی غیر مجازه تو اموزشی ولی پنهانی میتونی ببری ولی ارزش نداره تلفن کارتی هست
پوتین های اونجا بعد از یه هفته نرم میشه بستگی به پای خودت هم داره شاید اصلا اذیتت نکرد .
تا میتونی ساکت رو چرت و پرت پر نکن فقط وسایلی که خیلی ضروریه
6- بستگی به به شهر و نیروهایی که درخواست میکنن داره . اگه هم تک فزرندی چیزی داشته باشی تو شهر خودتی
اقا داوود به شایعات اصلا توجه نکن که هر چی میگن باده هواست .

Last edited:

MSN_Golden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همگی. من 1/8/89 اعزامم و امروز برگه سفیدم اومد. کد 35 (نیروی زمینی ارتش 01 تهران). اگه کسی اطلاعی داره چیزی در مورد اون پادگان می دونه بهم بگه لطفا و اینکه چقدر امکان داره کد بخورم و یا اینکه شهر خودم بیفتم ؟ (لیسانس کامپیوتر دارم و مشهدیم)
ممنون می شم اگه کسی کمکی بکنه بهم.
منم دقیقا وضعیتی مثل شما رو دارم
اول آبان , لیسانس کامپیوتر , 01 تهران و مشهدی
اینطور که شنیدم رشته کامپیوتر مثل اینکه دوره کد نداره

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
هرچی درسمون و کش دادیم تا بلکه فرجی بشه و یه معافیت جدیدی در بیاد نشد که نشد.
از دوستان سوال دارم الان فاصله بین ارسال مدارک تا اعزام برای لیسانس ها چقدره ؟
می دونید می خوام یه جوری برنامه ریزی کنم که احتمال اینکه تو اسفند اعزام بشم بیشتر باشه!؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام به همگی...

من افتادم مرکز آموزشی کد 11 ( کد 11 : نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم-فارس (ناجا) ).... :thumbsup:

کسی خبر نداره نیروی انتظامی چه طوریه؟ از بچه ها کسی کد 11 نیفتاده؟

راستی بچه ها این موضوع که اگه " تک فرزند ذکور خانواده باشی می افتی شهر خودت بعد آموزشی" چه قدر درسته؟

سلام برگ سفید من هم بالاخره الان آمد:eek:
منم افتادم جهرم
باید بگم که اونجا پوستمون را میکنن اموزشیش سخت هست و نماز اجباری چون اکثر بچه های اونجا فرستاده میشن لب مرز و سیستان بلوچستان خیلی سخت میگیرن
2 تا از دوستان من اونجا رفتن آموزشی
شما لیسانسی یا فوق دیپلم؟

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ایول. چه جالب. به قول بچه ها هم قطاریم ;)
با هم بیشتر آشنا خواهیم شد. ولی راستش من شنیدم کامپیوتر ها هم جدیدا کد می خورن. دوست من که لیسانس عمران داره و 02 تهران بود کد خورده واحد توپخانه و الان نگهش داشتند 2 ماه دیگه !

dante2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی نمیدونه کد 312 کجا هستش ؟

من دارم دیوانه میشم تا بفمما

لطفا اگه کسی خبری داره بگه

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- نمیدونم
2-درسته تو **** خدمت کردن راحته مخصوصا برای درجه دار ها که اداری ان دیگه صبح تا ظهره . چراشو دیگه معلومه چرا
3-درجه های ارتش بیشتره و به عبارتی ارتش درجه هاش رو کم نکرده . با فوق دیپلم گروهبانی میدن نیرو انتظامی که اینجوری بود
4- نه زیاد تاثیر نداره با فوق دیپلم به بالا تقریبا یه جور برخورد میکنن .
5- حوله . صابون . شامپو و... رو که بهت میدن نبر . من فقط یه چیزو بهت پیشنهاد میکنم بند پوتین کشی بخر با خودت ببر البته کشش گرد باشه . با بند پوتین معمولی سرویس میشی . بقیه چیزا هم بوفه داره . پلاستیک فریزر . ناخن گیر . چای نپتون . نسکافه . اینا رو با خودت ببر
تیغ رو نمیزارن ولی یواشکی میتونی ببری در ضمن شما سرباز سپاهی و باید ریش بزاری کمی
گوشی غیر مجازه تو اموزشی ولی پنهانی میتونی ببری ولی ارزش نداره تلفن کارتی هست
پوتین های اونجا بعد از یه هفته نرم میشه بستگی به پای خودت هم داره شاید اصلا اذیتت نکرد .
تا میتونی ساکت رو چرت و پرت پر نکن فقط وسایلی که خیلی ضروریه
6- بستگی به به شهر و نیروهایی که درخواست میکنن داره . اگه هم تک فزرندی چیزی داشته باشی تو شهر خودتی
اقا داوود به شایعات اصلا توجه نکن که هر چی میگن باده هواست .

سلام
مرسی گلم از جوابت
اینکه گفتی مدرک زیاد تاثیر نداره یعنی هیچ فرقی بین اونکه دانشگاه رفته و اونکه دو کلاس سواد نداره تو اموزشی وجود نداره؟
برای این تیغ که گفتی حالا من باید چکار کنم من اگه 1 هفته اصلاح نکنم 2 متر ریش در میارم چه برسه به 2 ماه...:cool:
نمیشه ماشین اصلاح برد حداقل با ماشین زد یا بریم ارایشگاه همونجا بش بگیم مرتب کن ( یکم بیشتر توضیح بده)

دوست گلم اگه میشه بنویس چه وسایلی با خودم ببرم و چه چیزایی ضروری نیست ( کامل)

یا علی...

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مرسی گلم از جوابت
اینکه گفتی مدرک زیاد تاثیر نداره یعنی هیچ فرقی بین اونکه دانشگاه رفته و اونکه دو کلاس سواد نداره تو اموزشی وجود نداره؟
برای این تیغ که گفتی حالا من باید چکار کنم من اگه 1 هفته اصلاح نکنم 2 متر ریش در میارم چه برسه به 2 ماه...:cool:
نمیشه ماشین اصلاح برد حداقل با ماشین زد یا بریم ارایشگاه همونجا بش بگیم مرتب کن ( یکم بیشتر توضیح بده)

دوست گلم اگه میشه بنویس چه وسایلی با خودم ببرم و چه چیزایی ضروری نیست ( کامل)

یا علی...

گفتم داخل آموزشی بین فوق دیپلم به بالا زیاد فرقی نیست . دیپلم و زیر دیپلم رو بیشتر اذیت میکنن تو اموزشی . تو **** بعد از اموزشی هرچی درجت بیشتر باشه راحت تری
میتونی با خودت ماشین اصلاح ببری که ریش و موهات رو بزنی در ضمن تا میتونی تو پادگان آرایشگاه نرو
لباس گرم با خودت ببر شبا دیدی سرد شد. لباس زیر هم هرجور حال میکنی ببر
حوله و شامپو میدن . صابون و لیف ببر با خودت . نخ سوزن با خودت ببر یه دفعه دیدی دکمله لباست کند . یه دونه قفل کوچیک نباشه زیاد که راحت بشه بازش کرد . پلاستیک فریزر یه بسته خیلی کاربرد داره و از ظرف شستن و... هم راحتت میکنه . بشقاب با خودت ببر ترجیها گود باشه که اگه اش دادن بتونی اش هم بخوری تا میتونی هم تو ظرف خودت غذا بخور یلقوی و سلف استفاده نکن . ناخن گیر ببر که در باز کن هم داشته باشه فقط چاقوش رو بکن که بهت گیر ندن . موقع رفتن به غذا خوری درباز کن تو جیبت باشه کنسرو زیاد میدن . یه دونه نمک دون هم ببر ضرر نداره . لیوان هم ببر دسته دار باشه و کمی بزرگ که موقع چای خوردن حال کنی . یه دونه ساندیس رو هم سرش رو ببر بزار جیبت واسه آب خوردن . دستمال کاغذی جیبی چندتا بخر یکی هم تو جیبت باشه ییهو دیدی رفتی .... . لازم میشه . دستمال پارچه ای هم چندتا درست کن همرات داشته باش واسه پوتین تمیز کردن لازمه . قرص سردرد و سرماخوردگی هم با خودت ببر . یه خودکار که باهاش راحتی هم ببر اخه اونجا فقط بیک میفروشه . یه دفتر خوشگل مشگل هم ببر دوستات یادگاری نوشتن واست یادگاری بمونه دفترای اونجا جالب نیست . یه بسته ابنبات . و خوردنی با خودت ببر ولی نه زیاد چون بوفه هست میتونی بخری . پنبه هم ببر هم به درد میدون تیر میخوره بزاری گوشت هم اگه پات رو اذیت شد بزاری تو پوتینت . چپیه هم یه دونه ببر بزاری زیره دستت موقع تیر اندازی هم میندازی رو بالشت تا کثیف نشه . یه دو بسته سنجاق هم بخر ببر بکارت میاد . چای کسیه ای و نسکافه ببر چون همیشه چای اونجا به کار نیست .
خیلی زود میگذره با کسایی بپر که به درد بخورن همه جور آدم پره
نتونستی رژه بری بگو هیپ کاریت نمیکنن تازه راحتر هم هستی از من میشنوی موقع رژه رفتن بیضه هات رو بگیر بگو درد میکنه تا از رژه راحت بشی یا هر جور که راحتی . من کلا 2 بار رژه رفتم . کلاس ها رو هم تا میتونی ببیچون چون همش سرکاریه هیچ کارتون ندارن . فقط میترسوننتون . فقط مرخصی دادن سر موقع برگرد که غیبت نخوری وگرنه همه چیز سرکاریه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام برگ سفید من هم بالاخره الان آمد:eek:
منم افتادم جهرم
باید بگم که اونجا پوستمون را میکنن اموزشیش سخت هست و نماز اجباری چون اکثر بچه های اونجا فرستاده میشن لب مرز و سیستان بلوچستان خیلی سخت میگیرن
2 تا از دوستان من اونجا رفتن آموزشی
شما لیسانسی یا فوق دیپلم؟

eeee?

پس Adei شدی :دی ، حالا باز خدا رو شکر کن تو استان خودت افتادی :دی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام فرشاد کجا افتادی مگه که ....
نیرو انتظامی بده ولی کارتش از **** بهتره
بدترین جای نیرو انتظامی پلیس راه که من افتادم توش پده ادم در میاد .
نبود 340 روز دیگه:D

سلام خوبی؟ آموزشی من مشگین شهر بوده کد 13 پ/خ تیر 89
پلیس راه رو میدونم وضعشو ولی مطمئن باش کلانتری هم بهتر از اون نیست
باز میگی پلیس راه خارج شهره ولی با اینکه توی شهر خودم افتاده بودم کلانتری 10 شب خونه نرفتم:blush:
بعد 2 سال دوباره میرم آموزشی :lol:
چون بعد 78 روز خدم تترخیص شدم الان فوق لیسانس میخونم بعد 2 سال انشالله دوباره عضو ناجا میشم

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
آره ظاهرا"، مزایایی داره، اما به بلاتکلیفیش نمی ارزه ..
بین چه ارگان هایی قرعه کشی می شد ..؟ **** و ارتش هم کسی بود که افتاده باشه ؟

ارادتمند

خواهش میکنم ! **** اونموقع نبود . ولی من بهت پیشنهاد میکنم ارتشو برو بیرون مطمئن تره !
ممکنه برای **** بری بیرون بیان انتخاب کنن و بقیه نیروی انتظامی !
من که دی 87 اعزام شدم . اونموقع اول گفتن کیا میرن نیروی زمینی ارتش (شهرشو نگفتن) خیلی ها پا شدند ! بعد گفتن کیا میرن نیروی انتطامی تهران (آموزشی) یه عده کمی پاشدند !

برگه سفیدها رو که جمع کردن یدفعه سرهنگه گفت نبروی زمینی ها افتادن 01 افسریه . اونهایی که رفته بودن بیرون کلی ذوق کردن !

بین ما هم قرعه کشی شد بیشتر نیروی انتظامی بود .

ببین شانسیه . ولی آموزشی یه دوره کوتاهه که خاطره میشه اصلش خدمته .

نیروی انتظامی تهران : یعنی آموزشی تهرانی .

البته نیروی انتظامی تهران خیلی نیرو میخواد و معمولآ تهرانی ها میفتن خود تهران ! ولی امان از ارگانهاش : کلانتری از روز اول متهم میدن دستت ، راهور یعنی جمعه ها هم کف خیابون ، یگان امداد باید با تفنگ تو خیابون گشت بزنی و هرجا مشکل پیش بیاد اول از همه میکشنت بیرون ... ، مواد مخدر که دیگه معلومه ، پلیس امنیت و دیپلمات که همش پست پشت پست .
شانس یا پارتی نداشته باشی یکی از همین جاها هستی !

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من هم 42 روز از آموزشیم گذشت
در یک کلام خدمت سخت نیست ! فقط استرس قبل خدمت اذیت کنندس
چند نکته بگم
1. امیدتون به خدا باشه !
2. تا میتونید دوسته خوب پیدا کنید
3. به کسی رو ندید
3. اگه آموزشی رو سخت بگیرید بدبخت میشید

من 02 نزاجا خدمت میکنم . به من که داره خوش میگذره با اینکه آموزشی افتادم شهر خودم ولی در کل فقط 5 تا مرخصی گرفتم

تـــــنها نـــاراحتیم اینه که بعد آموزشی شهر خودم نیفتم !

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

چه جالب. ای میل من
hmx[-a-t-]inbox.co-m است. می تونیم بیشتر آشنا بشیم. ضمنا من البته شنیدم جدیدا کامپیوتریا هم کد می خورن:(

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوبی؟ آموزشی من مشگین شهر بوده کد 13 پ/خ تیر 89
پلیس راه رو میدونم وضعشو ولی مطمئن باش کلانتری هم بهتر از اون نیست
باز میگی پلیس راه خارج شهره ولی با اینکه توی شهر خودم افتاده بودم کلانتری 10 شب خونه نرفتم:blush:
بعد 2 سال دوباره میرم آموزشی :lol:
چون بعد 78 روز خدم تترخیص شدم الان فوق لیسانس میخونم بعد 2 سال انشالله دوباره عضو ناجا میشم

به سلامتی ولی اگه خدمت رو تموم میکردی بهتر بود تو این مملکت هیچی معلوم نیست .
2سال دیگه باید با نوه هات خدمت کنی هااااا
هرجا هستی موفق باشی
منم پخ تیر 89 بودم دیگه الانم انتقالیم رو گرفتم برای ستاد فرماندهی از اول ابان میرن ستاد صبح تا ظهر بعد از ظهرها هم به یه کاری میرسم .

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
خواهش میکنم ! **** اونموقع نبود . ولی من بهت پیشنهاد میکنم ارتشو برو بیرون مطمئن تره !
ممکنه برای **** بری بیرون بیان انتخاب کنن و بقیه نیروی انتظامی !
من که دی 87 اعزام شدم . اونموقع اول گفتن کیا میرن نیروی زمینی ارتش (شهرشو نگفتن) خیلی ها پا شدند ! بعد گفتن کیا میرن نیروی انتطامی تهران (آموزشی) یه عده کمی پاشدند !

برگه سفیدها رو که جمع کردن یدفعه سرهنگه گفت نبروی زمینی ها افتادن 01 افسریه . اونهایی که رفته بودن بیرون کلی ذوق کردن !

بین ما هم قرعه کشی شد بیشتر نیروی انتظامی بود .

ببین شانسیه . ولی آموزشی یه دوره کوتاهه که خاطره میشه اصلش خدمته .

نیروی انتظامی تهران : یعنی آموزشی تهرانی .

البته نیروی انتظامی تهران خیلی نیرو میخواد و معمولآ تهرانی ها میفتن خود تهران ! ولی امان از ارگانهاش : کلانتری از روز اول متهم میدن دستت ، راهور یعنی جمعه ها هم کف خیابون ، یگان امداد باید با تفنگ تو خیابون گشت بزنی و هرجا مشکل پیش بیاد اول از همه میکشنت بیرون ... ، مواد مخدر که دیگه معلومه ، پلیس امنیت و دیپلمات که همش پست پشت پست .
شانس یا پارتی نداشته باشی یکی از همین جاها هستی !

ممنون از توضیحات
انتخاب بین بد و بدتر هست دیگه، ببینیم چی پیش میآد .. :)

ارادتمند

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
به سلامتی ولی اگه خدمت رو تموم میکردی بهتر بود تو این مملکت هیچی معلوم نیست .
2سال دیگه باید با نوه هات خدمت کنی هااااا
هرجا هستی موفق باشی
منم پخ تیر 89 بودم دیگه الانم انتقالیم رو گرفتم برای ستاد فرماندهی از اول ابان میرن ستاد صبح تا ظهر بعد از ظهرها هم به یه کاری میرسم .

سلام اونزمان که من تو کلانتری بودم سرباز صفر متولد 70 هم داشتیم:blink: 2 سال بعد باید با 72 یا 73 خدمت کنم بهشون میگم عموجون پاشو برو سر پستت:lol: یا پسرم اون تفنگ رو بده من

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان گل
خوبین؟

حالا سوالام :

لباس زیر ( دو دست) ،
دفتر و خودکار
ساق بند و ماسک

تا بعد یا علی...
اینم یه وبلاگ مفید محتوی خاطرات مفصلی از باغرود: http://saghikowthar1.mihanblog.com/post/category/1

اینم یکم مطالب بیشتر:
http://forum.persiantools.com/t87506-page369.html

http://forum.persiantools.com/t87506-page368.html

اینم نقشه و عکس هوایی پادگان باغرود(که قراره خودم هم 1 آبان اعزام بشم انجا!!)
http://wikimapia.org/1804684/fa/اردوگاه-باغرود

اگر سرعت اینترنتتون کم بود از این لینکها استفاده کنید
http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/10.JPG

http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/9.JPG

انم برای مشاهده کل عکسها:
http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/

http://173-402.blogfa.com/post-1.aspx

اینم یه وبلاگ مفید محتوی خاطرات مفصلی از باغرود: http://saghikowthar1.mihanblog.com/post/category/1

Last edited:
بالا