سلام دوستان گل
خوبین؟
این اولین پست من تو این انجمنه...
من چند تا سوال در باره خدمت داشتم می خواستم با تجربه ها جواب بدن تا از این سردرگمی دربیام
مدرک تحصیلی من فوق دیپلم پزشکی رشته علوم ازمایشگاهی هست و تاریخ اعزامم اول ابان هست
پادگان اموزشی من هم
کد 123 یعنی نیروی زمینی **** نیشابور افتادم در صورتی خودم بچه اهوازم
حالا سوالام :
1- وضیعت این پادگان چطوره؟ سخته ؟ خوبه ؟ امکانت اون چطوره ؟ لطفا کسایی که رفتن یا اطلاعی دارن منو راهنمایی کنن
2- راسته که خدمت تو **** راحتره بقیه نیرو هاست؟ چرا ؟
3- ایا درجات **** و ارتش با هم تفوت دارن ؟ راسته که ارتش درجات نظامی اون کمتره؟ مثلا من با توجه به مدرک تحصیلیم چه درجه ای بم میدن ؟ به چه دردی میخوره یعنی میشه روش حساب کرد؟ اگه میشه درجات نظامی **** وارتش رو باتوجه به مدرک تحصیلی برام بنویسین ( این سوال برام مهمه)
4- تو دوره اموزشی مدرک تحصیلی ارزشی داره ( مخصوصا **** )
5 - برای رفتن پیشنهاد شما برای وسایل که باخودم ببرم چیه ؟ من تو همین تاپیک خوندم که گفته بودن زیاد وسایل نبرین اما گنگ بود؟ میشه بگین چی خوبه ببرم؟ لباس چی ببرم با اینکه اونجا سرده و من چون از اهواز میام تجربه ندارم انوجا بم میدن یا خودم لباس گرم ببرم ؟ مثلا من تصمیم دارم این وسایل رو ببرم اگه زیاده یا کمه بگین تغییر بدم:
لباس زیر ( دو دست) ،
یه شلوار بیرون ( همون که پوشیدم) ،
یه پیرهن که تنمه و یه پیرهن اضافی،
لوازم حموم شامل : حوله - شامپو - لیف - صابون -
لوازم اصلاح مثل تیغ ، خمیر ریش و ژل بعد اصلاح و ماشین اصلاح
کفش : همون که پامه
جوراب : یه جفت پامه و یه جفت اضافه
پشقاب و لیوان وقاشق وچنگال و یه بسته پاکت نایلون فریزر
دفتر و خودکار
ساق بند و ماسک
خب دوستان اگه چیزی جا انداختم بگین اضافه کنم مواردی رو که پررنگ کردم برام مهمه یعنی اجازه دارم ببرم یا نه
یه مساله دیگه اینکه تو همین تاپیک خوندم که یکی گفته بود اگه میتونین با خودتون یه جفت پوتین راحت و نرم ببرین چون پوتینی که میدن سفت و سنگینه و پا رو زخم میکنه (
ببرم یا نه )
گوشی موبایل میشه برد تو اموزشی یا نه ؟ لطفا به این سوال واضح جواب بدین چون برای من مهمه و چون فاصله با خونه زیاده بتونم با خونه در تماس باشم
6- نیرو های این پادگان بعد از پایان اموزشی معمولا کجا تقسیم میشن
خب ببخشین زیاد سوال پرسیدم
تا بعد یا علی...