• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Lufthansa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من تاريخ اعزامم 89/8/1. برگه سفيدم دو روز پيش اومد. كد 75 خوردم. فهميدم كه وزارت دفاع قزوين (پادگان جوادنيا) افتادم. نزديك آبيك قزوين. يعني تقريبا 100 كيلومتري تهران.

ممنون ميشم اگه كسي اطلاعات بيشتري در مورد اين پادگان داره در اختيارمون بزاره. چه جور جاييه؟

ضمنا اگه كسي هست كه كد 75 خورده و تاريخ اعزامش 1 آبانه. بگه از همينجا بيشتر با هم آشنا شيم.

يا علي :)

به به، به خانواده وزارت دفاع خوش اومدی!

سوالی داشتی من درخدمتم:happy:

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من تاريخ اعزامم 89/8/1. برگه سفيدم دو روز پيش اومد. كد 75 خوردم. فهميدم كه وزارت دفاع قزوين (پادگان جوادنيا) افتادم. نزديك آبيك قزوين. يعني تقريبا 100 كيلومتري تهران.

ممنون ميشم اگه كسي اطلاعات بيشتري در مورد اين پادگان داره در اختيارمون بزاره. چه جور جاييه؟

ضمنا اگه كسي هست كه كد 75 خورده و تاريخ اعزامش 1 آبانه. بگه از همينجا بيشتر با هم آشنا شيم.

يا علي :)

سلام عزیز. یکی از دوستان من اونجا بوده پارسال. لیسانسیه کامپیوتر هست. می گفت خوب بوده. بعد از آموزشی هم افتاد شهر خودش _مشهد_ و تو یک کارخونه مربوط به صنایع دفاع با لباس شخصی کار می کرد. الان هم خیلی مشتاق هستن که اونجا استخدام بشه. ظاهرا حقوقش هم بالاست.
برات آرزو می کنم تو هم خوش شانس باشی :)

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا من امروز رفته بودم میدون **** رفتم مشاوره و پاسوخگویی
پرسیدم و گفتم تو برگه سفیدم زده کد 39 (ازشون پرسیدم کد 39 میگن مال 05 کرمان)

که همشون میگفتن نه معلوم نیست همون روز اعزام معلوم میشه این کد یعنی افتادی ارتش؟

قضیه از چه قراره یکی توضیح بده ماهم بفهممیم ؟

توهم بهم میدادند یا واقعا کد 39 معلوم نیست کدوم یپان آموزشییه؟

سلام عزیز.
نمی دونم احساس می کنم گیج می زنن. من هم تماس گرفتم گفتم کد 35 زده برام یعنی کجا؟ یک خانومی بود گفت معلوم نیست همون روز اعزام مشخص می شه . :eek: من هم دیدم گیج می زنه گفتم خدافظ!
خلاصه از چند تا بالا خدمتی که پرسیدم گفتن همون کد درسته. یعنی من افتادم 01 ارتش اعزام 1 آبان
یا علی

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کد اموزشیم خورده ۱۸۵،یعنی‌ ستاد مشترک **** پادگان شهدای کرمانشاه،کسی‌ اگه اول آبان از تهران به اونجا اعزام می‌شه بگه که بیشتر باهم آشنا بشیم

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من با مدرک فوق لیسانس از اهواز و دارای سهمیه امریه برای اموزشی افتادم **** نیشابور با کد 123 ... خواستم ببینم بقیه بچه های امریه ای هم اونجا افتادن؟
سلام
منم لیسانس صنایع-از تهران-امریه- افتادم نیشابور
کد 123

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم داخل آموزشی بین فوق دیپلم به بالا زیاد فرقی نیست . دیپلم و زیر دیپلم رو بیشتر اذیت میکنن تو اموزشی . تو **** بعد از اموزشی هرچی درجت بیشتر باشه راحت تری
میتونی با خودت ماشین اصلاح ببری که ریش و موهات رو بزنی در ضمن تا میتونی تو پادگان آرایشگاه نرو
لباس گرم با خودت ببر شبا دیدی سرد شد. لباس زیر هم هرجور حال میکنی ببر
حوله و شامپو میدن . صابون و لیف ببر با خودت . نخ سوزن با خودت ببر یه دفعه دیدی دکمله لباست کند . یه دونه قفل کوچیک نباشه زیاد که راحت بشه بازش کرد . پلاستیک فریزر یه بسته خیلی کاربرد داره و از ظرف شستن و... هم راحتت میکنه . بشقاب با خودت ببر ترجیها گود باشه که اگه اش دادن بتونی اش هم بخوری تا میتونی هم تو ظرف خودت غذا بخور یلقوی و سلف استفاده نکن . ناخن گیر ببر که در باز کن هم داشته باشه فقط چاقوش رو بکن که بهت گیر ندن . موقع رفتن به غذا خوری درباز کن تو جیبت باشه کنسرو زیاد میدن . یه دونه نمک دون هم ببر ضرر نداره . لیوان هم ببر دسته دار باشه و کمی بزرگ که موقع چای خوردن حال کنی . یه دونه ساندیس رو هم سرش رو ببر بزار جیبت واسه آب خوردن . دستمال کاغذی جیبی چندتا بخر یکی هم تو جیبت باشه ییهو دیدی رفتی .... . لازم میشه . دستمال پارچه ای هم چندتا درست کن همرات داشته باش واسه پوتین تمیز کردن لازمه . قرص سردرد و سرماخوردگی هم با خودت ببر . یه خودکار که باهاش راحتی هم ببر اخه اونجا فقط بیک میفروشه . یه دفتر خوشگل مشگل هم ببر دوستات یادگاری نوشتن واست یادگاری بمونه دفترای اونجا جالب نیست . یه بسته ابنبات . و خوردنی با خودت ببر ولی نه زیاد چون بوفه هست میتونی بخری . پنبه هم ببر هم به درد میدون تیر میخوره بزاری گوشت هم اگه پات رو اذیت شد بزاری تو پوتینت . چپیه هم یه دونه ببر بزاری زیره دستت موقع تیر اندازی هم میندازی رو بالشت تا کثیف نشه . یه دو بسته سنجاق هم بخر ببر بکارت میاد . چای کسیه ای و نسکافه ببر چون همیشه چای اونجا به کار نیست .
خیلی زود میگذره با کسایی بپر که به درد بخورن همه جور آدم پره
نتونستی رژه بری بگو هیپ کاریت نمیکنن تازه راحتر هم هستی از من میشنوی موقع رژه رفتن بیضه هات رو بگیر بگو درد میکنه تا از رژه راحت بشی یا هر جور که راحتی . من کلا 2 بار رژه رفتم . کلاس ها رو هم تا میتونی ببیچون چون همش سرکاریه هیچ کارتون ندارن . فقط میترسوننتون . فقط مرخصی دادن سر موقع برگرد که غیبت نخوری وگرنه همه چیز سرکاریه

سلام عزیز
خیلی خیلی خیلی توضیحات کامل و روشن بود من هر جا رو گشتم و پرسیدم اینطور بم جواب نداد
بازم ممنون
این از وسایل میمونه لباس گرم چون اینجا اهواز هنوز کولر روشنه هیچ لباس گرمی نیومده تو بازار ولی خب یه کاریش میکنم
برای موبایل همیه توضیحی میدادی چطور ردش کنم ؟ چطور اونجا استفاده کنم . کلا مثل جواب قبلی برام کامل بگو؟
برای اصلاح من تصمیم دارم اینجا اصلاح کنم چون ممکنه تو پادگان با یه ماشین میزنن یه مرضی بگیرم اما به نظرت حتما باید با 4 بزنم ؟ نمیشه با 20 بزنم ؟
یا علی...

ArashTheArcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برگ سفید من هم بالاخره الان آمد:eek:
منم افتادم جهرم
باید بگم که اونجا پوستمون را میکنن اموزشیش سخت هست و نماز اجباری چون اکثر بچه های اونجا فرستاده میشن لب مرز و سیستان بلوچستان خیلی سخت میگیرن
2 تا از دوستان من اونجا رفتن آموزشی
شما لیسانسی یا فوق دیپلم؟

:eek: لب مرز؟! نماز اجباری؟! یا پیغمبر!
شانسو ببین! :weird:
من لیسانسم. تک فرزند پسر هستم. حالا پوستمونو بکنن تو آموزشی مهم نیست، بعد آموزشی بیفتم شهر خودم!
از همین الان دارم میرم می دوم که اونجا بیچاره نشم. پیشنهاد میدم شما هم برین یه ذره هوازی کار کنید که تو آموزشی نفس بُر نشید! اگرم بدنسازی میرین بیخیال شین که اونجا اگه ببینن هیکل برا خودت درست کردی دوبل پوستتو می کنن.
فکر کنم تو نیرو انتظامی خیلی شستشو مغزی میدن آره؟ خدا بخیر کنه....

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
یعنی تا حالا کسی تو نیرو هوایی مشهد نیفتاده ؟
چه جور جاییه این خراب شده ؟

یه سوال دیگه
معمولا تو ارتش واسه آموزشیا کد زده میشه
یعنی 2 ماه دیگه دوره تخصصی میبینن
میخواستم بپرسم اونایی که آموزشی رو شهرستان میفتن هم کد میخورن ؟

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من یک آشنا پیدا کردم که میگه یک کاری میکنم که بعد از آموزشی و موقع تقسیم می تونی خودت محل خدمتت رو مشخص کنی ....حالا با توجه به این که من بچه ی تهرانم و محل کارم میدان امام ***** هست و اینکه برام خیلی مهمه که تا ظهر بیشتر علاف نشم کجا بهترین جا در تهرانه که سخت نگیرن....من همانطور که قبلا هم گفته بودم کد 39 محل آموزشیم که ارتش بودنش که قطعی و معاف از رزم آسم
هستم دیپلم دارم و متولد 63 هستم please help me
به کامپیوتر نرم افزار کامل آشنا هستم و انگلیسیم هم خیلی خوبه

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به، به خانواده وزارت دفاع خوش اومدی!

سوالی داشتی من درخدمتم:happy:

سلام. ممنون ميشم اگه بگي دوره آموزشي تو اين پادگان چه جوريه و بعد از تقسيم چه جاهايي ممكنه بيفتيم. من ساكن تهران هستم. احتمالش هست كه بيفتم تهران؟

پيشاپيش ار راهنمائيهاتون ممنونم.

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
یکی، دوتا از دوستان لیسانسی لطف کنه و بگه چند ماه بین ارسال مدارک و اعزامشون طول کشید؟

mohammadpetro85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.کد من هم اومد.ارتش نیروی زمینی 01 تهران. 1/8/89 اعزامم1-اگه کسی اطلاعی در مورد اون داره ممنون میشم بهم بده(در مورد برنامه روزانه)2-چه رشته هایی دوره کد میخورن؟من رشته ی مهندسی نفت مقطع کارشناسی هستم آیا کد میخورم؟

ArashTheArcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی، دوتا از دوستان لیسانسی لطف کنه و بگه چند ماه بین ارسال مدارک و اعزامشون طول کشید؟

من مدارکمو اول اردیبهشت پست کردم و اعزامم افتاد اول آبان! البته بهم گفتن اگه بخوای زودتر بری میشه که من داشتم یکسری دوره های فنی حرفه ای می رفتم بیخیال شدم. یک دیگه از بچه هامون مثل من اول اردیبهشت پست کرد افتاد اول مرداد!! کلا فکر نکنم فاصله ی ارسال مدارک تا اعزام برای لیسانسه به بالا کمتر از 4 ماه باشه. ( هر دوماه به دوماه اعزامه ).

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز. یکی از دوستان من اونجا بوده پارسال. لیسانسیه کامپیوتر هست. می گفت خوب بوده. بعد از آموزشی هم افتاد شهر خودش _مشهد_ و تو یک کارخونه مربوط به صنایع دفاع با لباس شخصی کار می کرد. الان هم خیلی مشتاق هستن که اونجا استخدام بشه. ظاهرا حقوقش هم بالاست.
برات آرزو می کنم تو هم خوش شانس باشی :)

ممنوناز اميدواريه كه مي دي. موفق باشي ...

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام.
من 25 مرداد مداركم رو به پليس +10 دادم و ثبت شد. يهني دفترچم رو پست كردم.
10 شهريور برگه سبزم اومد جلوي در خونه كه تاريخ اعزامم خورده بود اول آبان.
10 مهر هم برگه سفيدم اومد جلوي در كه محل آموزشيم يعني 75 (وزرات دفاع قزوين) توش مشخص شده بود.

اميدوارم بدردت خورده باشه.
موفق باشي.

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی از دوستان می نویسن چه رشته هایی دوره کد می خورن یعنی چی ؟؟

ArashTheArcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی از اونجا که من کد 11 ( جهرم ) خوردم و یکی از دوستان تو پست های قبلی گفته بود که به " جهنم سبز " معروفه باید بگم که کد 42 ( تیپ 55 هوابرد شیراز ) معروف به جهنم سبزه....

یه ذره خیالمون راحت شد! :lol:

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. ممنون ميشم اگه بگي دوره آموزشي تو اين پادگان چه جوريه و بعد از تقسيم چه جاهايي ممكنه بيفتيم. من ساكن تهران هستم. احتمالش هست كه بيفتم تهران؟

پيشاپيش ار راهنمائيهاتون ممنونم.

داداش بعد از آموزشی یا می افتی افسریه با اینکه رباط کریم این جور جاها .ولی به احتمال زیاد تهران افسریه

راستی آموزشی بهترین جای ممکن افتادی .خدا کاش از این شانسا به ما میداد. هتل بین المللی جواد نیا معروفه
فقط وسط بیابونه دیگه :D اما جای توپیه. عشق و حاله فقط

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
راستی از اونجا که من کد 11 ( جهرم ) خوردم و یکی از دوستان تو پست های قبلی گفته بود که به " جهنم سبز " معروفه باید بگم که کد 42 ( تیپ 55 هوابرد شیراز ) معروف به جهنم سبزه....

یه ذره خیالمون راحت شد! :lol:

:)
اون جهنم سبز ارتش هست که لقبش از جهنم سبز جهرم گرفته شده

اتفاقا برادرم 2ماه پیش خدمتش تو تیپ55 تمام شد ای ی ی خدمت کرد ساعت 6-5 عصر خونه بود هر روز پست که اصلا نداد تو عمرش کلی هم برگ مرخصی و دفترچه یادگاری جمع کرده
برادرم که اونجا بوده میگه اصلا همچین اسمی اونجا نمیگفتن

کلا نباید سخت گرفت چون میگذرد غمی نیست

Last edited:

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان کسی با پادگان همت روانسر کرمانشاه یا همون شهدای کرمانشاه که ماله نیرو زمینی **** اشنایی داره؟
امار داره چه جور جایی هست ممنون میشم اطلاعات بدین به من

بالا