شما برای گذاشتن عکس بهتراست ابتدا یک سایت آپاود انتخاب کنید چون اکثر سایتهای آپلود خارجی بسته شده .بهتر است از یک سایت آپلود ایرانی استفاده کنید برای این کار در گوگل جستجوی فارسی کنید. پس از آپلود می توانید لینک مربوطه را در اینجا قرار دهید.
من فعلا با همین تنظیمات 1 دقیقه هنوز میتونم شبی تا 800 مگ دانلود کنم!
شاتل مگه گرون نیست ؟؟؟امروز يه زنه از نمايندگی صبا نت زنگ زده بود گفت داره شارژه دورتون تموم ميشه واسه ياد اوری گفتم اگه دوست داريد پولو بريزيد تا شارژ رزرو بخوره براتون ..منم گفتم خيلی ممنون ديگه با صبا نت من تمديد نميکنم..رفتم از شاتل سرويس گرفتم !
گفت ...چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه از شاتل ميان اينجا بعد شما رفتی شاتل؟
گفتم فعلاً که 1 روزه گرفتم خيلی عالی بوده و بهتر از صبا نت بوده....اگرم گيريم افتضاح باشه باز طرز صحبتشون خيلی بهتر از شماهاست که زنگ زدم نمايندگی اصلی صبا نت ميگم اين کندی سرعتتون کی درست ميشه؟ اگر قراره اينجوری باشه من برم يه جاي ديگه..بعد طرف بر ميگرده ميگه شما از هرجا دوست داری برو بگير ! منم گفتم به روی چشم...ديگه اين حرفارو نداره که چرا من از جای دیگه سرویس میگیرم !!!
خلاصه ميگفت شاتل فلانه بساره بعداً پشيمون ميشی و از اين حرفا..گفتم اگه پشيمون شدم ميرم از اسيا تک ميگيرم..خيالتون راحت.
تفاوت شاتل با صبا نت که 2 تاشون رو تست کردم رو بهتون عرض کن..البته من 1 روزه از شاتل استفاده ميکنم..
سرعت من از صبا نت 1 مگابيت بود...فقط idm من میتونستم سرعت دانلود بالا بگيرم با فاير فاکس و اینترنت اکسپلورر سرعت به هيچ وجه بيشتر از 15 نمیرفت..
ولی الان با شاتل با فاير فاکس هم 200 تارو راحت میگيريم..
از speedtest هم تست میگرفتم با اکانت صبانت اکثراً 15 يا 20 نشون میداد ولی الان با شاتل 2 مگ سرعت رو نشون میده.
امروز يه زنه از نمايندگی صبا نت زنگ زده بود گفت داره شارژه دورتون تموم ميشه واسه ياد اوری گفتم اگه دوست داريد پولو بريزيد تا شارژ رزرو بخوره براتون ..منم گفتم خيلی ممنون ديگه با صبا نت من تمديد نميکنم..رفتم از شاتل سرويس گرفتم !
گفت ...چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه از شاتل ميان اينجا بعد شما رفتی شاتل؟
گفتم فعلاً که 1 روزه گرفتم خيلی عالی بوده و بهتر از صبا نت بوده....اگرم گيريم افتضاح باشه باز طرز صحبتشون خيلی بهتر از شماهاست که زنگ زدم نمايندگی اصلی صبا نت ميگم اين کندی سرعتتون کی درست ميشه؟ اگر قراره اينجوری باشه من برم يه جاي ديگه..بعد طرف بر ميگرده ميگه شما از هرجا دوست داری برو بگير ! منم گفتم به روی چشم...ديگه اين حرفارو نداره که چرا من از جای دیگه سرویس میگیرم !!!
خلاصه ميگفت شاتل فلانه بساره بعداً پشيمون ميشی و از اين حرفا..گفتم اگه پشيمون شدم ميرم از اسيا تک ميگيرم..خيالتون راحت.
تفاوت شاتل با صبا نت که 2 تاشون رو تست کردم رو بهتون عرض کن..البته من 1 روزه از شاتل استفاده ميکنم..
سرعت من از صبا نت 1 مگابيت بود...فقط idm من میتونستم سرعت دانلود بالا بگيرم با فاير فاکس و اینترنت اکسپلورر سرعت به هيچ وجه بيشتر از 15 نمیرفت..
ولی الان با شاتل با فاير فاکس هم 200 تارو راحت میگيريم..
از speedtest هم تست میگرفتم با اکانت صبانت اکثراً 15 يا 20 نشون میداد ولی الان با شاتل 2 مگ سرعت رو نشون میده.
شاتل مگه گرون نیست ؟؟؟
خیلی گرون تره از گدا گستر
نه بابا..قيمتاش خيلی خيلی بهتر از گدا گستره...2048 با 25 گيگ ماهيانه میشه 96 تومان..اونوقت صبانت 1024 با 20 گيگ میده 78000 تومان بی وجدان.
دوست عزیز اونقدر مایه داری نه
سرویس های کمتر رو میگم
شاتل یک ماهه128 3 گیگ رو میده 13900
ولی گدا گستر سه ماه 9 گیگ 128 رو میده 39500 که ماهی میشه 13100
تا اینجا یکیه
ولی گدا گستر این 128 رو میده ولی در عمل 60 کیلودانلود میده ( من الان همینو دارم) که میشه 512 در عمل و واقعیت
شاتل 512 یک ماه 3 گیگ رو میده 18900
ببین دوست من
خیلی فرقشه
اشتباه شما همينجاست دوست عزيز..خوب شما داری میگی 3 ماهشو داره اين قيمت میده..يعنی شما پول 3 ماهو داری پرداخت میکنی اونوقت 800 تومان فرق 1 ماهه شاتله..همجا اگه شما 3 ماهه يا 6 ماهه بخری درصد تخفيف بالاتر میره تا 1 ماهه.
شما اگه 3 ماهه همين پلن شاتل رو بگيريد خوب ماهيانش کمتر از گداگستر در مياد.
گداگستر الان 10 روز ميخواد پورت منو جمع كنه بازي در مياره
ديگه قاطي كردم
ميگن شركت فعلا قصد جمع آوري پورت نداره
عجب گيري كردم ما نخوام تمديد كنم كي رو بايد ببينم
دوست من.اگه اونطوري بخواين حساب كنيد الان سرويس128 شاتل، من از 3تا از دوستان پرسيدم روزانه روي 240 بازه كه ميشه 2 مگ .(شاتل 3 ماهه 6 گیگ 512 )+ 10 گیگ اضافه =( 16 گیگ 512 )میشه تقریبا 82 هزار تومان
گدا گستر 3 ماهه 15 گیگ 128 که 512 میشه تقریبا 54 هزار تومان
دوست من.اگه اونطوري بخواين حساب كنيد الان سرويس128 شاتل، من از 3تا از دوستان پرسيدم روزانه روي 240 بازه كه ميشه 2 مگ .
پس اگه مثل شما بخوايم حساب كنيم صبانت داره 512 رو ميده 39500 تومن و شاتل 2 مگ رو داره ميده 29500 تومن با حدودا يك گيگ اختلاف. كه اونم گيگشو بخوايم حساب كنيم ميشه همون39500 تومن.
.به نقل از oghab mobarez از پست 2763 :...
گفتن مداركي كه براشون اسكن كرده بودم و فرستاده بودم نرسيده دستشون و قرار شد برم روي پشت بام خونه و با دود براشون دوباره مخابره كنم...
حالا تو تهران وضع بدتره . به زیر 10 میرسه . یعنی سرعت 25 که برای من دست نیافتنی شده.... اوه 25 کیلو بایت بر ثانیه :blink:سلام oghab mobarez عزيز![]()
.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خيلي با حال بود! دستت درد نكنه! كلي حال كردم!![]()
***************************. حالا كه دعواي بچهها سر لحاف ملا خابيده! من هم گذارش سرعت مثل نور صبانت خودم را از شيراز بدهم:
گذارش
. سرعت دنلود بين 14~KB/s 20 هست و اگر فقط بخواهم UL كنم سرعت خوبه!!! يعني تقريبن 24KB/s هست (به 4Shared) در كل دستشون درد نكنه!!
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
89/07/20
![]()
![]()