b4Ran
Registered User
- نوشتهها
- 101
- لایکها
- 0
در مورد اون دوستون و در مورد اين دوستمون نميگم كه كسي بخودش نگيره و لازم نباشه جواب بده:دي
اما من خودم بالشخصه تا همين ماه پيش از شبانه -با تنظيماتي كه چند صفحه قبل اينجا هم گفته بودم و خيلي ها توي پيام خصوصي گلايه كردن كه چرا اين موارد رو عمومي ميگي و همه اينكارو ميكنن و سرعت مياد پايين و... - شبي 2.8 گيگ ميگرفتم.يعني از نهايت پهناي باند استفاده ميكردم
د رمورد شاتل هم همونطور كه بازم چند صفحه قبل هم گفته بودم به بچها توصيه كردم همينجا بمونن و من شاتل و اسياتك و پارس و... رو چند صفحه قبلشونو همه رو خونده بودم و وضع همه جا به همين منوال بود.ولي وضيعت الان در مقايسه با شاتل براي منكه كارم دانلود هست اصلا خوب نيست
وگرنه بقول معروف همه جا اسمون همين رنگيه و ما بازم توي ايرانيم.ايراني كه وزير محترم ... گفتن كه سرعت 56 براي كاربران ايراني زياد هم هست.ديگه شما تا اخرش بخونيد.
در مورد بحث دوستان من موندم چرا سود رو اين شركتها ميخورن، ما بايد از دوستي هامون مايه بزاريم و به هم بپريم.
خودمون ميدونيم و خودتون ميدونيد كه اين بحثها فقط بين خودمونه و عمرا نماينده صبانت اينقدر بيكار باشه كه بياد بخونه.تازه اومد خوند هم براش چيز تكراريه.
تنها چيزي كه ميره وقت مون هست براي تايپ ،براي جواب دوستمونو دادن هست و دلخور كردن كاربري كه ميتونه يكي از بهترين دوستامون بشه توي محيط مجازي.اعصاب خودمونو خورد كردن و...
كافيه اتفاقي كه براي شما رخ داده و رخ ميده رو بنويسيد و قضاوت رو بزاريد به عهده خواننده
اينطوري اعصابها لااقل ارومه.كدورت پيش نمياد.دوستي ها ميمونه.شايد متن ما بدرد يكي خورد يك پدر بيامرزي هم برامون حواله كرد.
ببخشيد سرتونو درد اوردم يك لحظه فكر كردم فروم خودمون انيمورده و باز من ادمينم و رفتم روي منبر:دي
مطلب مفیدی بود، اگه دوستان دقت کنن!