• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد اون دوستون و در مورد اين دوستمون نميگم كه كسي بخودش نگيره و لازم نباشه جواب بده:دي
اما من خودم بالشخصه تا همين ماه پيش از شبانه -با تنظيماتي كه چند صفحه قبل اينجا هم گفته بودم و خيلي ها توي پيام خصوصي گلايه كردن كه چرا اين موارد رو عمومي ميگي و همه اينكارو ميكنن و سرعت مياد پايين و... - شبي 2.8 گيگ ميگرفتم.يعني از نهايت پهناي باند استفاده ميكردم
د رمورد شاتل هم همونطور كه بازم چند صفحه قبل هم گفته بودم به بچها توصيه كردم همينجا بمونن و من شاتل و اسياتك و پارس و... رو چند صفحه قبلشونو همه رو خونده بودم و وضع همه جا به همين منوال بود.ولي وضيعت الان در مقايسه با شاتل براي منكه كارم دانلود هست اصلا خوب نيست
وگرنه بقول معروف همه جا اسمون همين رنگيه و ما بازم توي ايرانيم.ايراني كه وزير محترم ... گفتن كه سرعت 56 براي كاربران ايراني زياد هم هست.ديگه شما تا اخرش بخونيد.
در مورد بحث دوستان من موندم چرا سود رو اين شركتها ميخورن، ما بايد از دوستي هامون مايه بزاريم و به هم بپريم.
خودمون ميدونيم و خودتون ميدونيد كه اين بحثها فقط بين خودمونه و عمرا نماينده صبانت اينقدر بيكار باشه كه بياد بخونه.تازه اومد خوند هم براش چيز تكراريه.
تنها چيزي كه ميره وقت مون هست براي تايپ ،براي جواب دوستمونو دادن هست و دلخور كردن كاربري كه ميتونه يكي از بهترين دوستامون بشه توي محيط مجازي.اعصاب خودمونو خورد كردن و...
كافيه اتفاقي كه براي شما رخ داده و رخ ميده رو بنويسيد و قضاوت رو بزاريد به عهده خواننده
اينطوري اعصابها لااقل ارومه.كدورت پيش نمياد.دوستي ها ميمونه.شايد متن ما بدرد يكي خورد يك پدر بيامرزي هم برامون حواله كرد.
ببخشيد سرتونو درد اوردم يك لحظه فكر كردم فروم خودمون انيمورده و باز من ادمينم و رفتم روي منبر:دي

مطلب مفیدی بود، اگه دوستان دقت کنن! :)

mg1ssssss333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اون دوستون و در مورد اين دوستمون نميگم كه كسي بخودش نگيره و لازم نباشه جواب بده:دي
اما من خودم بالشخصه تا همين ماه پيش از شبانه -با تنظيماتي كه چند صفحه قبل اينجا هم گفته بودم و خيلي ها توي پيام خصوصي گلايه كردن كه چرا اين موارد رو عمومي ميگي و همه اينكارو ميكنن و سرعت مياد پايين و... - شبي 2.8 گيگ ميگرفتم.يعني از نهايت پهناي باند استفاده ميكردم
:دي

لطفا آن تنظيمات را مجددا بگذاريد
ممنون

king68

Registered User
لایک‌ها
7
جناب آقای King68
ضمن عرض ادب و ارادت خدمت صاحت مقدس شما.. باید عرض کنم که شرکت صبانت هیچ سرویسی به ما ارائه نکرده مگر اینکه هزینش و گرفته باشه... در ضمن جهت اطلاع حضرتعالی بنده هربار هزینه 3 ماه را میدم ولی اکثر به 2 ماه نکشیده 9 گیگم تمام میشه و مجبورم دوباره اکونت و شارژ کنم.. و البته که بر طبق قرارداد شرکت با مشترکین مبنی بر وجود اینترنت شبانه آزاد, همه کاربران این حق و دارند که بابت هزینه ای که میپردازند سرویس خوب تحویل بگیرند...

در هر صورت بنده از حسن توجه شما ممنونم و به نظر شما احترام میزارم.. ولی به عنوان یه انتقاد از شما که قشر تحصیل کرده این کشورید انتظار ندارم به این شکل قضاوت کنید !

ممنون و موفق باشید..

افشین جان سلام

mesgar جان به قشنگی و واضحی توضیح دادن ، شما نصبت به پولی که میدی اگر به شرکتی مثل پارس بدی هیچ وقت نه روزانه رو به سرعت 1 مگ میده و نه بهت شبانه میده

اقا هر چقدر پول میدی اش می خوری

زمانی که سرعت شبانه صبانت بالا بود اگر کسی 128 ماهی 3 گیگ داشت در واقع در کل ماه حدود 45 گیگ دانلود می کردیم خوب یه نگاهی فقط به 512 پارس با حجم 30 گیگ بیندازیم ، هزینه 59 هزار تومنه ، ایا شما به صبا ماهی انقدر میدادی نه اصلا نصف اینو میدادی

به این میگن پول اندازه سرویس

راستی دوستان نگید این حق ماست چون توی امریکا و اروپا سرعت 5تا 8 مگ ارائه میشه، چون اینجا ایرانه . اونا تاکسی هاشون بنز و تویوتا ولی اینجا پیکان و پراید و سمنده

اما ما تحصیل کرده باشیم یا نباشیم باید حقایق پیرامون خودمون رو ببینیم ، همین تایپیک های همسایه ها را نگاه کنید ببینید شرکتی هست که همه ازش راضی باشه

در مورد حجم من هم مثل شما هستم ، زیاد مصرف می کنم و تموم میشه
1- الان درست مصرف میکنم که چنین اتفاقی نیفته ، چون تمام شرکت های حجمی در همه جای دنیا همینه
2- پول مفت به شرکتم تا پایان قراردادم نمیدم و از شبانه استفاده می کردم تا موعد تمدید برسد

میگم مبنای قضاوت من مستندات هست و مستندات بر این هستند که صبا بدون شبانه هم جزو انتخاب های خوبه چون در روزانه سرعت خیلی خوبی داره ولی در این صورت تنها شرکت برتر از صبا مخابراته که متاسفانه الان فراگیر نشده و هنوز همه جا رو پوشش نداده

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
لطفا آن تنظيمات را مجددا بگذاريد
ممنون
راستش ميترسم باز دوستان لطفشونو توي پيام ازم دريغ نكنن:دي پس خودتون بگرديد صفحات قبل پيدا ميكنيد.گرچه ديگه الان اون تنظيمات كار ساز نيست وكلا محدوديت گذاشتن

max2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وضع خرابه
شمام ... یه چند تا تئوری توطئه بدین
سبک سنگین کنید یکیش درسته دیگه
مثلا مخابرات میتونه این کارو کرده باشه تا ملت کنسل کنن برن اونجا
یا در راستای توسعه عدالت ارتباطاتی همه سرعت دانلود یکسان داشته باشند و قشر
آسیب پذیر هم از نیمه دوم ماه بیان یارانه دانلودشونو بکیرن

Last edited:

bakhshi82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی 4 سال اخیر که از صبا استفاده میکردم چنین وضعیت شدیدا تاسف باری برای اکانت شبانه پیش نیومده بود!!! این اولین باره دوستان! خیلی بد شده... خیلی بد شده... شبی 50 مگ هم نمیتونم بگیرم!!! تمام فایلهایی که نیاز داشتم و برنامه ریزی کرده بودم که با رایگان شبانه بگیرم همش مونده رو دستم!
اینها اونقدر بی مسئولیت هستند که حتی یک خبر به مشترک نمیدن که چرا در وضعیت خدماتشون تصمیم به تغییرات میگیرن و در سایتشون هم کوچکترین اشاره ای به دلیل این محدودیتها نمیشه!!!
تصمیم من فسخ قرارداد با صبانت هست و منتظرم این چند روز آخر شارژم هم تموم بشه،
فکر میکنم از دست دادن مشترکینی مثل من که 4 ساله بطور منظم با صبا کار میکردم برای صبانت چیز خوشایندی نخواهد بود.

Last edited:

Tyler

Registered User
لایک‌ها
31
فکر میکنم از دست دادن مشترکینی مثل من که 4 ساله بطور منظم با صبا کار میکردم برای صبانت چیز خوشایندی نخواهد بود.

متاسفانه اصلا براشون مهم نیست من هم 3 سال مشترک صبانتم

maryam_pcdown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر کردم هیشکی پیغام نمی ذاره مال همه درست شد فقط مال من افتضاحه .البته من مثل شما شاید خیلی فیلم دان نمی کنم اکثرا عاشق موزیک و شو هستم ولی سرعت که پایینه اعصاب خورد میشه دیگه چه فرقی می کنه موزیک یا فیلم.
مثل اینکه فقط این دوستمون king68 خیلی راضیه وشبی چند گیگ می زنه. کاش می گفت کجاست اقلا.
منم دیشب باز امتحان کردم سرعتم زیر 10 بود حسش نبود دیگه کامپیوترو خاموش کردم خوابیدم . چیزی هم نمی شه زد با این سرعت مسخره .
راستی این دوستمون oghab mobarez کاشکی این تنظیماتو یک بار دیگه می گفت . بابا خیالتون راحت من زیاد دانلود نمی کنم که به شما نرسه :lol:
یه چیری هم می خوام بگم نخندین ها اخه من خیلی پیاده ام. عکس گذاشتن تو سایت رو من بلد نیستم :blush:

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تو روح پدرشون ... این دزدیه . یه ساله صبانت شبانه اش افتضاحه ( سرعت دانلود 9 ) ! ولی خوب اون موقع ها 50 درصد مناطق خوب بودن و بازم میگفتیم ما منظقمون شلوغه .. الان مانیتور کردم بایت به بایت رو دیدم 3 گیگ پریده این وسط . سرعت دانلود روزانه من روی 16 هست !! شبانه روی 4 !! اونم به مدت 1 ماه !!!!!!

صبانت به عنوان بی شعور ترین و نفهم ترین ISP عالم بشریت هست در زمینه ی پشتیبانی ! یه بار نشد ایمیل بزنن که بگن خرابه ! یه قرار خراب بشه ! یا درست بشه !

یه بار نشد یه گیگ به مردم هدیه بدن !!

الان این پولی که از من میگیرن حرومه . بنده به صورت قطعی حضوری مراجعه می کنم و درگیر شدیدی هم اگه لازم باشه ایجاد می کنم . چون واقعآ حقم رو خوردن و من ریالی از این پول که به ناحق و نامردی ازم گرفتن و بیخیالش نمیشم

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
مثل اينكه سرعت شبانه قرار نيست درست بشه.

من چند روز ديگه شارژم تموم ميشه.

ميخوام برم از يه شركت ديگه اشتراك بگيرم.

حالا يه سوال مهم:

اگر نروم شارژ كنم خود به خود خطم تخليه ميشه يا بايد برم به نمايندگي كه ازش اشتراك گرفتم بگم خطم رو تخليه كنن؟

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585

حالا يه سوال مهم:

اگر نروم شارژ كنم خود به خود خطم تخليه ميشه يا بايد برم به نمايندگي كه ازش اشتراك گرفتم بگم خطم رو تخليه كنن؟
فکر کنم نهایت 1 یا 2 هفته بعد از تموم شدن شارژ خطتون از رانژگی در بیاد .

دوستان از سرعت شبانه گله دارن ، من تا 2 دقیقه پیش به صبانت وصل بودم و مدام چشمم به status صبانت بود بلکه هر چند ثانیه 1 باری حواسش نباشه و 600 بایت ریسیو کنه ! دیگه نتونستم تحمل کنم به dial-up وصل شدم
من واقعا دلم نمیاد از صبانت دل بکنم با همه این مشکلاتش ولی دیگه این وضع جدید رو نمیشه تحمل کرد ...

king68

Registered User
لایک‌ها
7

حالا يه سوال مهم:

3 روز بعد از اتمام اکانتت وارد لیست میشی و بعد از 1 هفته خط رانژه میشه

بهت پیشنهاد میدم اگر منطقتون مخابرات adsl ارایه میده بری اونو بگیری در غیر این صورت برو سپنتا

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1

حالا يه سوال مهم:

بهتره یک زنگی چیزی بزنی بپرسی
اگه منطقه مخابریتون خلوت باشه ممکنه حالا حالا ها اقدام نکنن برای جمع آوری پورت
ما برای شرکتمون همچین مشکلی برخوردیم بعد از تعویض مکان شرکت فهمیدیم مستاجرقبلی از یک شرکتی (که آخرش نفهمیدم مال کجا هستن) adsl گرفتن ولی خودمون هم adsl داشتیم وقرار بود پورتمون رو انتقال بدیم به جای جدید
ولی اون شرکته اول باید پورتش رو جمع می کرد تا adsl مون وصل می شد.جالب اینجا بود طرف هیچ رقمه حاضر نمی شد پورتش رو جمع کنه :eek: می گفت پولشو دادن تا آخر زمانش پورتش هست مگر اینکه همونی که گرفته بیاد بگه دیگه نمی خواهیم . هرچقدر گفتیم بابا اون مستاجر قبلی بوده و اجاره نامه جدید براتون میاریم که الان این شماره مال ماست و دیگه بهش دسترسی نداریم قبول نمی کرد
حتی گفتیم حداقل یوزر نیم و پسورد رو بده که حداقل از همون استفاده کنیم ولی اونم نمی داد و می گفت فقط به صاحبش میدیم :eek: . کلا شرکت آویزونی بودن و آخرش مجبور شدیم روی یک خط دیگه adsl بگیریم

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
من فکر کردم هیشکی پیغام نمی ذاره مال همه درست شد فقط مال من افتضاحه .البته من مثل شما شاید خیلی فیلم دان نمی کنم اکثرا عاشق موزیک و شو هستم ولی سرعت که پایینه اعصاب خورد میشه دیگه چه فرقی می کنه موزیک یا فیلم.
مثل اینکه فقط این دوستمون king68 خیلی راضیه وشبی چند گیگ می زنه. کاش می گفت کجاست اقلا.
منم دیشب باز امتحان کردم سرعتم زیر 10 بود حسش نبود دیگه کامپیوترو خاموش کردم خوابیدم . چیزی هم نمی شه زد با این سرعت مسخره .
راستی این دوستمون oghab mobarez کاشکی این تنظیماتو یک بار دیگه می گفت . بابا خیالتون راحت من زیاد دانلود نمی کنم که به شما نرسه :lol:
یه چیری هم می خوام بگم نخندین ها اخه من خیلی پیاده ام. عکس گذاشتن تو سایت رو من بلد نیستم :blush:
شما برای گذاشتن عکس بهتراست ابتدا یک سایت آپاود انتخاب کنید چون اکثر سایتهای آپلود خارجی بسته شده .بهتر است از یک سایت آپلود ایرانی استفاده کنید برای این کار در گوگل جستجوی فارسی کنید. پس از آپلود می توانید لینک مربوطه را در اینجا قرار دهید.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16

حالا يه سوال مهم:

نویسنده جان معذرت اسمتو نمیدونم
تو سایت پی سی ورلد یک لیست از isp ها تهیه کردی در تاپیک مربوط به adsl مشهد میخوام
اگه شرکتی اضافه شده به غیر از اونا بهم بگی تا یکی رو انتخاب کنم
ممنون

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
آخرین اخبار شبکه صبانت

خبر جدید : سرعت پهنای باند صبانت در سراسر کشور افزایش یافت
تعرفه سرویس های صبانت در سراسر کشور یکپارچه شد
هم اکنون سرویس یک مگابیت اداری ماهیانه پانزده هزارتومان در کل کشور ارائه می گردد
پذیرش نمایندگی فعال فروش در تهران ، تبریز ، کرج ، قم

این ها اخباری است که به طور ثابت چند سال است در صفحه اول مشترکین صبانت دیده می شود

در صورتیکه این اخبار باید به این صورت تصحیح شود :

خبر جدید : سرعت پهنای باند صبانت در سراسر کشور کاهش یافت .
سرعت شبانه صبانت به حدود صفر رسید.
هم اکنون سرویس یک مگابیت اداری ماهیانه به قیمت هشتاد وچهار هزارو پانصد تومان در کل کشور ارائه می گردد که سرعت آن هیچ تفاوتی با سرویس 128 کیلو بایت ندارد و فقط خیلی وقت ها از آن کمتر است.شما هم خیلی بی جا کرده اید این سرویس را گرفته اید می خواستید 128 بگیرید.
پذیرش نمایندگی از شهرهای بزرگ جهان . چون کیفیت سرویس های ارائه شده ما قابل رقابت با تمام شرکت های بزرگ جهانی است.
چون شما مردم زیاد خواه و حریصی هستید و به بیشتر از حقتون عادت کرده اید با هیچ شرکتی کنار نمیاید. پس از این به بعد همینه که هست نمی خوای برو مخابرات.
مگر دندان اسب پیشکش را می شمارند.از این به پس هر کی حساب کنه شبانه چقدر دانلود کرده روزانه اش رو هم قطع می کنیم بره به هر کی میخواد شکایت کنه.
از این به بعد همیشه حق با ماست نه با مشتری.

Last edited:

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
آخرین اخبار شبکه صبانت

خبر جدید : سرعت پهنای باند صبانت در سراسر کشور افزایش یافت
تعرفه سرویس های صبانت در سراسر کشور یکپارچه شد
هم اکنون سرویس یک مگابیت اداری ماهیانه پانزده هزارتومان در کل کشور ارائه می گردد
پذیرش نمایندگی فعال فروش در تهران ، تبریز ، کرج ، قم

این ها اخباری است که به طور ثابت چند سال است در صفحه اول مشترکین صبانت دیده می شود

در صورتیکه این اخبار باید به این صورت تصحیح شود :

خبر جدید : سرعت پهنای باند صبانت در سراسر کشور کاهش یافت .
سرعت شبانه صبانت به حدود صفر رسید.
هم اکنون سرویس یک مگابیت اداری ماهیانه به قیمت هشتاد وچهار هزارو پانصد تومان در کل کشور ارائه می گردد که سرعت آن هیچ تفاوتی با سرویس 128 کیلو بایت ندارد و فقط خیلی وقت ها از آن کمتر است.شما هم خیلی بی جا کرده اید این سرویس را گرفته اید می خواستید 128 بگیرید.
پذیرش نمایندگی از شهرهای بزرگ جهان . چون کیفیت سرویس های ارائه شده ما قابل رقابت با تمام شرکت های بزرگ جهانی است.
چون شما مردم زیاد خواه و حریصی هستید و به بیشتر از حقتون عادت کرده اید با هیچ شرکتی کنار نمیاید. پس از این به بعد همینه که هست نمی خوای برو مخابرات.
مگر دندان اسب پیشکش را می شمارند.از این به پس هر کی حساب کنه شبانه چقدر دانلود کرده روزانه اش رو هم قطع می کنیم بره به هر کی میخواد شکایت کنه.
از این به بعد همیشه حق با ماست نه با مشتری.
:D:D:D
جالب بود:lol:
اون قسمت قرمز روي من هم اجرا شد و دقيقا همون اتفاق افتاد.به نام شركت 2 مگ گرفتم از 128 پاييينتر بود بعد از كلي زنگ و ... گفتن مداركي كه براشون اسكن كرده بودم و فرستاده بودم نرسيده دستشون و قرار شد برم روي پشت بام خونه و با دود براشون دوباره مخابره كنم(اين تيكه اخرش شوخي بود :دي) خلاصه ما پول اضافه داديم بعد از 3ماه هم نه 2 مگي ديديم نه پولمونو پس دادن سرعت هم باور كنيد براي همه كه 128 بودن روي 240دانلود باز بود برام من گلابي كه رفته بودم مثلا اصولي 2 مگ بگيرم 16 كيلو بايت دانلود ميكردم:دي

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
نویسنده جان معذرت اسمتو نمیدونم
تو سایت پی سی ورلد یک لیست از isp ها تهیه کردی در تاپیک مربوط به adsl مشهد میخوام
اگه شرکتی اضافه شده به غیر از اونا بهم بگی تا یکی رو انتخاب کنم
ممنون
دنيل جان حاجي ادرس اون تاپيكي كه معرفي كردين رو ميزاري اينجا؟

king68

Registered User
لایک‌ها
7
نرود میخ آهنی( حتی از نوع فولاد مبارکش) در سنگ فرو

من که میرم از الاتصالات یا وادافون می گیرم :d

بالا