afshin200785
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 12
- لایکها
- 0
باید خدمت این دوست گرامی عرض کنم که این مسئله یک مسئله فنی نیست که برطرف شود .بلکه به سیاست گذاری کلی شرکت صبانت برمی گردد.چرا که این شرکت با راه اندازی وسرمایه گذاری و نصب یک سیستم و نرم افزار کنترلی سرعت های شبانه را محدود و حدود 90% پهنای باند شبانه را در اختیار اشتراک های عادی روزانه گذاشته است. تا بدینوسیله افراد تشویق به دانلود با اشتراک های روزانه اشان شوند.شما نیز براحتی می توانید این مسئله را امتحان کنید در همان ساعتی که مثلا سرعت با Username/Password شبانه حدود 3 تا 4 کیلو بود من خودم سرعت 120 کیلو برای اکانت روزانه ام گرفتم.در صورتی که قبلا پهنای باند شبانه یکسان بود یعنی شما چه با Username/Password شبانه و چه روزانه کانکت می شدید سرعت یکسان می گرفتید.از طرفی مسئول قسمت فروشی که من اشتراکم را از آن خریداری کرده ام نیز به همین موضوع به نحوی اشاره کرد وگفت ما سعی در بهبودی سرعت روزانه شما را داریم ولی سرعت شبانه شما همین است.
احتمالا برخی از دوستان به این سایت رفته به کاهش سرعت شبانه اعتراض کرده اند.از دوستان دیگر هم می خواهم به این سایت سر زده و آن را امضا کنند وحتما در قسمت Comment بنویسند که ما به کاهش سرعت شبانه اعتراض داریم :
http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?saba09wp&1
ممنون از اطلاع رسانی...
بنابراین باید به فکر جایگزین باشیم... من احتمالا سرویس نامحدود شاتل را انتخاب میکنم..