• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

afshin200785

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

باید خدمت این دوست گرامی عرض کنم که این مسئله یک مسئله فنی نیست که برطرف شود .بلکه به سیاست گذاری کلی شرکت صبانت برمی گردد.چرا که این شرکت با راه اندازی وسرمایه گذاری و نصب یک سیستم و نرم افزار کنترلی سرعت های شبانه را محدود و حدود 90% پهنای باند شبانه را در اختیار اشتراک های عادی روزانه گذاشته است. تا بدینوسیله افراد تشویق به دانلود با اشتراک های روزانه اشان شوند.شما نیز براحتی می توانید این مسئله را امتحان کنید در همان ساعتی که مثلا سرعت با Username/Password شبانه حدود 3 تا 4 کیلو بود من خودم سرعت 120 کیلو برای اکانت روزانه ام گرفتم.در صورتی که قبلا پهنای باند شبانه یکسان بود یعنی شما چه با Username/Password شبانه و چه روزانه کانکت می شدید سرعت یکسان می گرفتید.از طرفی مسئول قسمت فروشی که من اشتراکم را از آن خریداری کرده ام نیز به همین موضوع به نحوی اشاره کرد وگفت ما سعی در بهبودی سرعت روزانه شما را داریم ولی سرعت شبانه شما همین است.
احتمالا برخی از دوستان به این سایت رفته به کاهش سرعت شبانه اعتراض کرده اند.از دوستان دیگر هم می خواهم به این سایت سر زده و آن را امضا کنند وحتما در قسمت Comment بنویسند که ما به کاهش سرعت شبانه اعتراض داریم :

http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?saba09wp&1

ممنون از اطلاع رسانی...
بنابراین باید به فکر جایگزین باشیم... من احتمالا سرویس نامحدود شاتل را انتخاب میکنم..

king68

Registered User
لایک‌ها
7

باید خدمت این دوست گرامی عرض کنم که این مسئله یک مسئله فنی نیست که برطرف شود .بلکه به سیاست گذاری کلی شرکت صبانت برمی گردد.چرا که این شرکت با راه اندازی وسرمایه گذاری و نصب یک سیستم و نرم افزار کنترلی سرعت های شبانه را محدود و حدود 90% پهنای باند شبانه را در اختیار اشتراک های عادی روزانه گذاشته است. تا بدینوسیله افراد تشویق به دانلود با اشتراک های روزانه اشان شوند.شما نیز براحتی می توانید این مسئله را امتحان کنید در همان ساعتی که مثلا سرعت با Username/Password شبانه حدود 3 تا 4 کیلو بود من خودم سرعت 120 کیلو برای اکانت روزانه ام گرفتم.در صورتی که قبلا پهنای باند شبانه یکسان بود یعنی شما چه با Username/Password شبانه و چه روزانه کانکت می شدید سرعت یکسان می گرفتید.از طرفی مسئول قسمت فروشی که من اشتراکم را از آن خریداری کرده ام نیز به همین موضوع به نحوی اشاره کرد وگفت ما سعی در بهبودی سرعت روزانه شما را داریم ولی سرعت شبانه شما همین است.
احتمالا برخی از دوستان به این سایت رفته به کاهش سرعت شبانه اعتراض کرده اند.از دوستان دیگر هم می خواهم به این سایت سر زده و آن را امضا کنند وحتما در قسمت Comment بنویسند که ما به کاهش سرعت شبانه اعتراض داریم :

دوست عزیز بهتره سنجیده تر بحث کنیم ، این حرف شما منطقی نیست به این دلیل که 1- قبلا که ما 128 داشتیم و در روز با 16 دانبود میکردیم در شب با 120 دانلود میکردیم و همان زمان هم در ساعات 3 تا 7 با اکانت روزانه سرعت 16 بود

2- سیاست شرکت و تنها تقطه برتری صبا نت دانلود شبانه بوده و بس

3- دوستان مدعی هستن که با یوزر شبانه تا بعد از ظهر کانکت بودن که این اتفاق برای من هم افتاده و دقیقا در زمان اختلال شبانه روی میده

4- کسی که محدودیت حجم داشته باشه با هیچ چیزی ترقیب به دانلود نمیشه

از این اعتراضات هم هزاران بار شده ولی چه فایده ، من بهشون زنگ زدم و از عملکرد پشتیبانی انتقاد کردم ولی اونا یه شماره دادن و گفتن اعتراضتون رو کتبی بفرستین ، انقدر منو پیچوندن که پشیمون شدم

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10

قطعا سياست نادرستي را برگزيده اند.

شاهد آن هم اينست كه من و خيلي از دوستانم كه سالهاست از صبانت سرويس داريم تصميم گرفته ايم بعلت محدود شدن سرعت شبانه از اين شركت كوچ كنيم.

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من ديشب 100 مگ دانلود داشتم:دي

من هم دقيقا همينقدر !

الانم ساعت 8:52 صبحه و هنوز با اكانت شبانه وصلم! احتمالا تا آخر شب هم مي توانم وصل بمانم!

البته سرعت كماكان زير 16 كيلوبايت است و ساعتي حداكثر 50 مگابايت مي توان دانلود كرد:(

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز بهتره سنجیده تر بحث کنیم ، این حرف شما منطقی نیست به این دلیل که 1- قبلا که ما 128 داشتیم و در روز با 16 دانبود میکردیم در شب با 120 دانلود میکردیم و همان زمان هم در ساعات 3 تا 7 با اکانت روزانه سرعت 16 بود

2- سیاست شرکت و تنها تقطه برتری صبا نت دانلود شبانه بوده و بس

3- دوستان مدعی هستن که با یوزر شبانه تا بعد از ظهر کانکت بودن که این اتفاق برای من هم افتاده و دقیقا در زمان اختلال شبانه روی میده

4- کسی که محدودیت حجم داشته باشه با هیچ چیزی ترقیب به دانلود نمیشه

از این اعتراضات هم هزاران بار شده ولی چه فایده ، من بهشون زنگ زدم و از عملکرد پشتیبانی انتقاد کردم ولی اونا یه شماره دادن و گفتن اعتراضتون رو کتبی بفرستین ، انقدر منو پیچوندن که پشیمون شدم

باید خدمت شما بگویم .من شما را نمی دانم ولی خودم از اواخر 85 از صبانت اینترنت دارم آن موقع اینترنت 128 داشتم و سرعت متوسط دانلود چه در روز و چه در شب بالای 120 بود البته در ساعاتی از شب به بالای 200 حتی 250 کیلو بایت هم می رسید.
از سال 88 سرعت کم شد و من سرویس 1 مگابایت اداری گرفتم .باز سرعت شبانه و روزانه من حدود 90 تا 100 کیلو بود .حالا من از سرویس های 128 جدید و کیفیتشان اطلاعی ندارم.ولی با سرویس من آن هم در تهران ( چون ممکن است شهرستان ها وضعیت متفاوتی داشته باشند ) شبها چه با یوزر پس خودم چه یوزر پس شبانه سرعت 90 تا 100 را می گرفتم.
ولی الان اتفاقی که افتاده این است شبها من با یوزر پس خودم سرعتم به حدود 120 کیلو می رسد. با یوزر پی شبانه هم دقیقا دو دقیقه اول با 120 دانلود می کنم (شما هم می توانید این مسئله را امتحان کنید) وسپس سرعتم به یکباره افت کرده و به حدود 3 تا 4 کیلو بایت می رسد.پس خدمت شما عرض می کنم که مشکل اگر از پهنای باند باشد یک روزه و آن هم دقیقا از نیمه دوم سال شروع نمی شود.
تنها مربوط به ساعات خاصی نمی شود.
تنها محدود به یوزر نیم وپسورد شبانه آنهم بعد از دو دقیقه اول نمی شود.
مدت آن بیش از یک هفته طول نمی کشد(مشکلات قبلی شبانه صبانت وجود داشت ولی نه به این صورت وحداکثر ظرف دو تا سه روز برطرف شده بود)

خود نمایندگی اذعان نمی کند که از این به بعد شبانه های ما به همین فرم خواهد بود و ....

Last edited:

king68

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز من فروردین 85 اینترنت صبا 512 داشتم ، روزانش به 70 نمی رسید و سال 87 هم 128 گرفتم که سرعت دانلود 20 بود ، در ضمن من در یکی از بهترین پورت های مخابراتی تهرانم (مخابرات محلاتی که برای صبانت و کاربرانش
یکی از بهترین و خلوت ترین هاست)
در تهران هنوز 2 مگ ارائه نشده ، چه برسه به گذشته که می فرمایید سرعت 200 بوده ، علت هم این است که هنوز خطوط بین مخابراتی سیم مسی هست و بالای 1 مگ برای مناطقی مثل اصفهان و مشهد صدق می کند ( این مطلب رو نه تنها صبا بلکه کلیه شرکت ها تایید می کنند )

نماییندگی ها اثاثا سرعت های دانلود بالاتر از حد طرح اشخاص رو رد میکنند و میگن ممکن نیست

سال گذشته اواسط مرداد هم شبیه این مشکل هم روی داد که ظرف 15 روز به حالت اول برگشت

ولی در کل باید گفت که با این وجود هنوز هم صبانت توی این وضعیت اشفته شرکت ها جزو یکی از انتخاب های خوبه و تنها مانع بزرگ این شرکت محدودیت حجمی هست

Last edited:

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا بشنوید از من که ساکن اصفهانم
اینترنت من چه قبل این گند زدنا چه حالا روزانه اش
اگه 128 میخریدم در روز 50 تا 60 کیلو دانلودم میده
اگه بالای 128 مثلا 1 مگ یا 2 مگ فرقی نمیکند بخرم سرعت دانلود روزانم به 220 تا 240 میرسد(زیر 200 نمیاد)
در هر صورت ه شبانه با 209 کیلو دانلود میکردم
دانلود صبح فرقی نکرده ولی شبانه حالا با 20
در ضمن اصفهان 2 دقیقه اول شبانه سرعت خوب نیست-حدود 3 الی 4 ثانیه اول خوبه-سرعت بالای 100 هست و به یکباره زیر 20

پس باز هم میگم خاک بر سره این صبانت که اسمش لایقشه گداگستر صبانت

Last edited:

afshin200785

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا بشنوید از من که ساکن اصفهانم
اینترنت من چه قبل این گند زدنا چه حالا روزانه اش
اگه 128 میخریدم در روز 50 تا 60 کیلو دانلودم میده
اگه بالای 128 مثلا 1 مگ یا 2 مگ فرقی نمیکند بخرم سرعت دانلود روزانم به 220 تا 240 میرسد(زیر 200 نمیاد)
در هر صورت ه شبانه با 209 کیلو دانلود میکردم
دانلود صبح فرقی نکرده ولی شبانه حالا با 20
در ضمن اصفهان 2 دقیقه اول شبانه سرعت خوب نیست-حدود 3 الی 4 ثانیه اول خوبه-سرعت بالای 100 هست و به یکباره زیر 20

پس باز هم میگم خاک بر سره این صبانت که اسمش لایقشه گداگستر صبانت

صحبت های این دوستمون کاملا صحیحه.. حداقل در اصفهان که این طوریه..
سرعت اینترنت روزانه صبانت در تمام سرویس ها (128 تا 2 مگ) برابره.. درسته که عجیبه ولی حقیقت داره..
یعنی شما چه هزینه 128 بدید و چه هزینه 2 مگ از سرعت یکسانی برخوردارید.. این و هم خودم تست کردم هم از دوستان نزدیکم که مشتری این شرکت هستند پرسیدم.

در حال حاظر من سرویس 128 دارم و سرعت دانلودم ابتدا بالای 200 است و پس از چند ثانیه به متوسط 90 میرسه.. البته قبلا سرعت بالاتر بود یعنی با همین 128 با سرعت ثابت بالای 200 دانلود میکردم!!!

Last edited:

arash+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ديدم کسي اين مطلب رو نگفته ! شايدم کسي مثل من مشکل نداشته !:(
از شبي که اينترنت شبانه قطع شد و بعد افتظاح شد هر شب يه سري آي پي از آمريکا و انگليسي و... شروع به پورت اسکن مي کنه.
حتي تو روز هم گاهي اتاف مي افته .:eek:
کسي اين مورد رو مشکل نداشته ؟؟
راستي با يه فايروال درست حسابي و نه نود !:wacko:
من اوت پوست تست کردم ولي نود مشکل نداشت !:f34r:

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان امروز قطعي نداشتن؟.من كلي اين 3-4روزه قطعي داشتم ديگه همين قطعي داشتن رو كم داشت اينم اضافه شده و خلاصه صبانت الان افتضاح ترين روزهاي خودشو داره طي ميكنه
سرعت روزانه پايينتر از شاتل و پارس.سرعت شبانه افتضاح.قطعي هاي زياد.حجم دانلود...
كاشكي اينبار لااقل يكماه شارژ كرده بودم اخر ماه ميرفتم جاي ديگه.قصد داشتم عوض كنم خورد به مسافرت و وقت نكردم ديگه همين صبانت رو شارژ كردم.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوستان امروز قطعي نداشتن؟.من كلي اين 3-4روزه قطعي داشتم ديگه همين قطعي داشتن رو كم داشت اينم اضافه شده و خلاصه صبانت الان افتضاح ترين روزهاي خودشو داره طي ميكنه
سرعت روزانه پايينتر از شاتل و پارس.سرعت شبانه افتضاح.قطعي هاي زياد.حجم دانلود...
كاشكي اينبار لااقل يكماه شارژ كرده بودم اخر ماه ميرفتم جاي ديگه.قصد داشتم عوض كنم خورد به مسافرت و وقت نكردم ديگه همين صبانت رو شارژ كردم.
نه از من قعطی نداره
الان ساعت 7:30 شب هست و من با اکانت شبانه از دیشب کانکت هستم

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
نه از من قعطی نداره
الان ساعت 7:30 شب هست و من با اکانت شبانه از دیشب کانکت هستم
بالاخره بعد از چند ساعت تونستم شمارشونو بگيرم گويا ميگن دارن كابل برگردون ميزارن.باور ميكنيد امسال 5 بار بهم توي قطعي هاشون همين جواب رو دادن!

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من آخر مهر شارژم تموم ميشه. اگه تا اون موقع سرعت شبانه درست نشه ديگه شارژ نخواهم كرد و از اين شركت خداحافظي مي كنم.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز من فروردین 85 اینترنت صبا 512 داشتم ، روزانش به 70 نمی رسید و سال 87 هم 128 گرفتم که سرعت دانلود 20 بود ، در ضمن من در یکی از بهترین پورت های مخابراتی تهرانم (مخابرات محلاتی که برای صبانت و کاربرانش
یکی از بهترین و خلوت ترین هاست)
در تهران هنوز 2 مگ ارائه نشده ، چه برسه به گذشته که می فرمایید سرعت 200 بوده ، علت هم این است که هنوز خطوط بین مخابراتی سیم مسی هست و بالای 1 مگ برای مناطقی مثل اصفهان و مشهد صدق می کند ( این مطلب رو نه تنها صبا بلکه کلیه شرکت ها تایید می کنند )

نماییندگی ها اثاثا سرعت های دانلود بالاتر از حد طرح اشخاص رو رد میکنند و میگن ممکن نیست

سال گذشته اواسط مرداد هم شبیه این مشکل هم روی داد که ظرف 15 روز به حالت اول برگشت

ولی در کل باید گفت که با این وجود هنوز هم صبانت توی این وضعیت اشفته شرکت ها جزو یکی از انتخاب های خوبه و تنها مانع بزرگ این شرکت محدودیت حجمی هست

من نمی دونم چرا هرکی میاد حرف اون کسی که قبل از خودش زده رو نفی می کنه و اونو محکوم به دروغ گویی می کنه.
خب من نمی گم شما دروغ می گین و اون سرعتی رو که می گین نداشتین . خب حتما داشتین چون تا اونجایی که می دانم سرعت صبانت خیلی متغیر بوده سال های قبل واز یک منطقه تا منطقه دیگر تفاوت های زیادی داشته.
حتی مثل بعضیا نمی گم شما نماینده یا جاسوس صبانت هستین!
اما اینکه کسی فکر کنه صبانت هنوز جزو شرکت های خوب هست یا نه بستگی به ترجیح های آن شخص داره.اگر آن فرد اینترنت شبانه برایش مهم نیست ممکن است حرف شما درست باشد ولی برای کسی که اینترنت شبانه رایگان با کیفیت مناسب می خواهد فکر نمی کنم دیگر صبانت ترجیح مناسبی باشد
در ضمن این هم نشان دهنده پیشرفت !!! کیفیت صبانت در این چند سال گذشته است

صبانت شبانه تاریخ 1386 : سرویس 128k

صبانت شبانه تاریخ 1389 - 6 مهر ماه : سرویس 1M

Last edited:

king68

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز ما مردم زیاد خواه و حریصی هستیم ، چون شما به بیشتر از حقتون عادت کردید با هیچ شرکتی کنار نمیای

ببخشید که این حرف رو رک و سریع زدم ولی حقیقت محض هست ، شما با ماهی 13600 تومان کدوم شرکت رو پیدا میکنی که بهت 128 بده و امکاناتش بهتر باشه ، البته به غیر از مخابرات که برای یکسری از مناطق بهش دسترسی دارن

صبانت با ماهی 14 هزار تومان نصبت به بقیه شرکت ها ماهی 1 گیگ به صرفه تر ، سرعت روزانه کم کم 30 و از همه مهم تر هزینه کم را دارد

همین الان هم که مخابرات 128 میده در کل روز اگر حساب کنی نمی تونی 2 گیگ دانلود کنی که روشن بودن 1 روز کامپیوتر در اینده نزدیک یعنی بالا رفتن وحشتناک قبوض برق
پس میشه نتیجه گرفت صبا با در نظر گرفتن شبانه به روال قبل بهترین انتخابه و بدون شبانه هم بعد از مخابرات که باز هم تاکیید دارم در بعضی مناطق ارائه میشه جزو اولویت دوم ها هست

از اینکه دوستان هم بخواهند به من تهمت جاسوسی یا مفلصی بزنند اوای ندارم چون انسانیت دو فاکتور داره 1- شعور بر مبنای مدرک و دلیل 2- در نظر گرفتن حق و خدا

راستی الان شاتل شبانه داره کره یعنی اگر 512 نامحدودش رو داشته باشی شبا سرعت دانلودت میشه قد الان صبا تازه با این فرق که یه 50 تومنی اخ میکنی شرکت
اسباتک هم هست که ماشالله کارش زدن از حجم هاست و قعطی

پارس هم گلشونه یه ماه ادای صبا رو دراورد توی تابستون پارسال و سرعتا رو برد بالا بعد سریع پشیمون شد و یه نقص فنی درست کرد و سرعتا رو دوباره کم کرد

پس بین بد و بدتر بهتره بچسبی به بد

Last edited:

king68

Registered User
لایک‌ها
7
دیشب مثل اینکه سرعت رفته بود روی 50 ، من 600 مگ دانلود کردم

arash+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يادش بخير !
تا سل قبل شبي حدود 1/8 گيگ دان داشتم !
بعدش شد 800 تا !
اما ديشب 1/2 گيگ دان کردم :blink:

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز ما مردم زیاد خواه و حریصی هستیم ، چون شما به بیشتر از حقتون عادت کردید با هیچ شرکتی کنار نمیای

ببخشید که این حرف رو رک و سریع زدم ولی حقیقت محض هست ، شما با ماهی 13600 تومان کدوم شرکت رو پیدا میکنی که بهت 128 بده و امکاناتش بهتر باشه ، البته به غیر از مخابرات که برای یکسری از مناطق بهش دسترسی دارن

صبانت با ماهی 14 هزار تومان نصبت به بقیه شرکت ها ماهی 1 گیگ به صرفه تر ، سرعت روزانه کم کم 30 و از همه مهم تر هزینه کم را دارد

همین الان هم که مخابرات 128 میده در کل روز اگر حساب کنی نمی تونی 2 گیگ دانلود کنی که روشن بودن 1 روز کامپیوتر در اینده نزدیک یعنی بالا رفتن وحشتناک قبوض برق
پس میشه نتیجه گرفت صبا با در نظر گرفتن شبانه به روال قبل بهترین انتخابه و بدون شبانه هم بعد از مخابرات که باز هم تاکیید دارم در بعضی مناطق ارائه میشه جزو اولویت دوم ها هست

از اینکه دوستان هم بخواهند به من تهمت جاسوسی یا مفلصی بزنند اوای ندارم چون انسانیت دو فاکتور داره 1- شعور بر مبنای مدرک و دلیل 2- در نظر گرفتن حق و خدا

راستی الان شاتل شبانه داره کره یعنی اگر 512 نامحدودش رو داشته باشی شبا سرعت دانلودت میشه قد الان صبا تازه با این فرق که یه 50 تومنی اخ میکنی شرکت
اسباتک هم هست که ماشالله کارش زدن از حجم هاست و قعطی

پارس هم گلشونه یه ماه ادای صبا رو دراورد توی تابستون پارسال و سرعتا رو برد بالا بعد سریع پشیمون شد و یه نقص فنی درست کرد و سرعتا رو دوباره کم کرد

پس بین بد و بدتر بهتره بچسبی به بد
...............................

دیشب مثل اینکه سرعت رفته بود روی 50 ، من 600 مگ دانلود کردم

من نمی گویم شما جاسوس صبانت هستید ولی طبق گفته خودتان شما با 128k وپرداخت 13600 ماهیانه و حدود 39500 تومان سه ماهه شبانه با سرعت 50 کیلو حدود 600 مگابایت دانلود می کنید و من با سرویس 1M که قاعدتا باید سرعتی 4 برابر سرعت شما داشته باشد و پرداخت سه ماهه 84500 تومان ( بیش از دو برابر پول پرداختی شما) سرعت دانلودم 4 تا 5 کیلو بایت و کل دانلودم 80 تا 90 مگابایت می باشد !!!!

بالا