afshin200785
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 12
- لایکها
- 0
از ساعت 3 تا 5 امروز هم که قطع بود کلاً.
تائید میشه !
ضمنا به نوبه خودم از همه دوستان بابت اطلاع رسانی هاشون تشکر میکنم.
از ساعت 3 تا 5 امروز هم که قطع بود کلاً.
برای منم قطع بوداز ساعت 3 تا 5 امروز هم که قطع بود کلاً.
برای منم قطع بود
تنها خوبی ای که الان داره اینه که اکانت شبانه قطع نمیشه
من دو روز پیش به مدت 48 ساعت با اکانت شبانه کانکت بودم
دقیقا امروز هم به همین منوال بود! سرعت شبانه زیر 8!
دوباره زنگ زدم به پشتیبانی، ایندفعه جدا خنده دار جواب داد، میگه سرعت من اینجا هم همینقدره، پهنای باند ما کمه ، تعداد کاربرا زیاد! داشتم قاطی میکردم، گفت فردا زنگ بزن با مدیر صحبت کن، اونم همینو میگه! بعد گفت اگه پهنای باندمون زیاد بشه حل میشه مشکل! کی؟ معلوم نیست!
اما من یه ترفند پیدا کردم که تونستم باهاش تو یه ساعت 260 مگ دانلود کنم!
برای حال گیری هم شده برای همه میزارم تا اگه کسی حالشو داشت استفاده کنه :
اول یه چند ساعت از آهنگایی که باحاش حال میکنید رو میزارید و برای یه عملیات طولانی و خسته کننده آماده میشید :لول:
مرحله دوم اینه که تا جایی که متوجه شدم تو 5 مگ اول سرعت نهایتشه، یعنی قدم بعدی
سوم، بعد از هر 5 مگ دانلود، یه قطع و وصل میکنید که میشه هر 1 دقیقه یه بار!
با این راه حل با اینکه اشکم در اومد ولی تونستم 260 مگ تو 1 ساعت دانلود کنم، ولی یه مقدار به لینک مستقیم و حوصله نیاز داره!
راستی منم تو هفته دیگه این دوره تموم میشه، شاید برم از مخابرات بگیرم!
شما توی 11 ساعت با سرعت 20 ،500 مگابایت دانللود کردین ، اشتباه می کنید ، چون با سرعت 20 ساعتی 70 مگ میشه دانلود کرد که 11 ساعتش میشه حدود 800 مگ ، بادش بخیر شبانه اوی 4 ساعت 1.8GB دانلود میکردیم
ممنوندوست خوبم پاسخ سوال شما کاملا مشخصه..
ای کاش موقع پست دادن حداقل چند تا پست آخر همین صفحه را میخوندید تا جواب سوالاتتون را بگیرید..
بازهم جهت اطلاعتون باید بگم:
صبانت در حال حاظر افتضـــــــاح ترین ISP در سطح کشور است...
-سرعت روزانش بد نیست ولی به شرطی که دانلودای حجیم نداشته باشید..(متوسط 60 کیلوبایت البته گاهی بیشتر و گاهی هم کمتر)
-سرویس شبانش که دیگه نیاز به توضیح نداره..(سرعتش در حده Dial-Up یا شاید هم کمتر تازه در صورتی که بتونید کانکت بشید و با پیغام رمز عبور غلط روبه رو نشید!!)
-هزینه 3 ماه را باید جلو جلو پرداخت کنید (تا جایی که اطلاع دارم تحت هیچ شرایطی یک ماهه نمیدن)
به این 3 مورد بالا قیمت بالای سرویس ها را هم اضافه کنید(نسبت به شرکت های دیگه خدماتشون گرون تره)
من بیش از 3 سال هست که مشتری این شرکت هستم و هرگز آکونتم را شارژ نخواهم کرد !!
موفق باشید
ممنون
من می خواستم همون نمای کلی رو پیدا کنم چون بعضی مشتریا نظر خاص خودشونو دارن
بد نیست به عرضتون برسونم که بنده قبلا از ساعت 3 تا 7:45 با آکونت شبانه کانکت بودم و در مجموع هر شب حدود 3.5 گیگابایت با آکونت شبانه دانلود میکردم (سرعت: بین 220 ~ 205 کیلوبایت)
من مطمئنم بسیاری دیگر از دوستان هم هر شب چنین دانلودایی داشتند.
موفق باشید
عجیب اینجاست که توی رده بندی تیرماه امسال بهترین آی اس پی های ایران با سرعتی بسیار بالاتر از پارسانلاین اول شده 900 kb در مقابل 600 kbخواهش میکنم..
با نظرتون موافقم.. هر کسی بسته به نیازش ممکنه از همین خدمات شرکت صبانت که مدتیست دچار مشکلاتی شده هم رضایت داشته باشه.. به هر حال من پیش از این مدت زیادی بود مشترک سرویس های این شرکت بودم و از خدماتش راضی بودم.. ولی همینک به دلیل مشکلات جدید این شرکت چون نیازم برطرف نمیشه به هیچ عنوان رضایت ندارم و به فکر یه شرکت دیگه هستم..
امیدوارم عرایضم مفید واقع شده باشه
شما کدوم شهر هستید؟
عجیب اینجاست که توی رده بندی تیرماه امسال بهترین آی اس پی های ایران با سرعتی بسیار بالاتر از پارسانلاین اول شده 900 kb در مقابل 600 kb
سرعت بالای شبانه تنها برگ برنده صبانت نسبت به بقیه شرکت ها بوده ، مطمن باشید خودشون هم اینو می دونن
پس به احتمال زیاد این مشکل موقتی هست حتی اگر 1 ماه طول بکشد