• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
از ساعت 3 تا 5 امروز هم که قطع بود کلاً.
برای منم قطع بود

تنها خوبی ای که الان داره اینه که اکانت شبانه قطع نمیشه
من دو روز پیش به مدت 48 ساعت با اکانت شبانه کانکت بودم

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای منم قطع بود

تنها خوبی ای که الان داره اینه که اکانت شبانه قطع نمیشه
من دو روز پیش به مدت 48 ساعت با اکانت شبانه کانکت بودم

بابا ایول به تو
ماله من که اصلا کانکت نمیشه
مردشوره یوزر نیمو پسوردو شبانه و نداگسترو ببرن

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
امروز صبح قطع بود بود ، ظهر قطع بود ، الان هم قطعه
دسشون درد نکنه

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
دقیقا امروز هم به همین منوال بود! سرعت شبانه زیر 8!

دوباره زنگ زدم به پشتیبانی، ایندفعه جدا خنده دار جواب داد، میگه سرعت من اینجا هم همینقدره، پهنای باند ما کمه ، تعداد کاربرا زیاد! داشتم قاطی میکردم، گفت فردا زنگ بزن با مدیر صحبت کن، اونم همینو میگه! بعد گفت اگه پهنای باندمون زیاد بشه حل میشه مشکل! کی؟ معلوم نیست!

اما من یه ترفند پیدا کردم که تونستم باهاش تو یه ساعت 260 مگ دانلود کنم!

برای حال گیری هم شده برای همه میزارم تا اگه کسی حالشو داشت استفاده کنه :

اول یه چند ساعت از آهنگایی که باحاش حال میکنید رو میزارید و برای یه عملیات طولانی و خسته کننده آماده میشید :لول:

مرحله دوم اینه که تا جایی که متوجه شدم تو 5 مگ اول سرعت نهایتشه، یعنی قدم بعدی

سوم، بعد از هر 5 مگ دانلود، یه قطع و وصل میکنید که میشه هر 1 دقیقه یه بار!

با این راه حل با اینکه اشکم در اومد ولی تونستم 260 مگ تو 1 ساعت دانلود کنم، ولی یه مقدار به لینک مستقیم و حوصله نیاز داره!

راستی منم تو هفته دیگه این دوره تموم میشه، شاید برم از مخابرات بگیرم! :)

سرعت من 17 کیلوست.هردفعه دیس میکنم 20 ثانیه طول میکشه idm به خودش بیاد.من با robotask ریکانکت میکنم ولی اگه خود idm ریکانکت بکنه همون لحظه ادامه دانلودو انجام میده.ولی نمیدونم چرا idm فقط بعضی وقتا ریکانکت میکنه
کسی نمیدونه اشکال از کجاست؟

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
من با این کانکشن idm کار نکردم، ولی هرچی هست من تست کردم از لینک مستقیم اگه دانلود کنی مشکلی نداره و سریع بعد از قطع و وصل شروع به دانلود میکنه، من خودم دارم استفاده میکنم یه دو هفته ای هست

king68

Registered User
لایک‌ها
7
خوب شبانه دیشب هم روی 20 دور میزد ولی روزانه به 120 هم میرسه

با پشتیبانی که صحبت کردم قول اخر هفته رو داد ، جالبیش این هست که اونا انکار میکنن همچین سرعت های میدادن و میگین 120 یا 100 محاله

afshin200785

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز صبح از ساعت 3 بامداد تا 2 بعدازظهر با آکونت شبانه کانکت بودم !
در این 11 ساعت جمعا حدود 500 مگابایت دانلود داشتم (متوسط سرعت 20 کیلوبایت)

king68

Registered User
لایک‌ها
7
شما توی 11 ساعت با سرعت 20 ،500 مگابایت دانللود کردین ، اشتباه می کنید ، چون با سرعت 20 ساعتی 70 مگ میشه دانلود کرد که 11 ساعتش میشه حدود 800 مگ ، بادش بخیر شبانه اوی 4 ساعت 1.8GB دانلود میکردیم

afshin200785

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما توی 11 ساعت با سرعت 20 ،500 مگابایت دانللود کردین ، اشتباه می کنید ، چون با سرعت 20 ساعتی 70 مگ میشه دانلود کرد که 11 ساعتش میشه حدود 800 مگ ، بادش بخیر شبانه اوی 4 ساعت 1.8GB دانلود میکردیم

دوست عزیز من تو این 11 ساعت فقط mp3 دانلود کردم و چون از IDM استفاده میکنم خروجی دانلود ها در پوشه Music حدود 500 مگابایت بود..
در ضمن من عرض کردم سرعت دانلود متوسط روی 20 بود که مربوط بود به محدوده ساعت شبانه بود..
از ساعت 7 تا حدودای 2 بعدازظهر به صورت یکسره و بدون دیسکانت (بعد از ساعت 7 هر 1 ساعت دیسکانکت نکرده بود!) که چک کردم حدود 300 مگابایت دانلود کرده بود. متاسفانه منزل نبودم که مدام سرعت رو چک کنم ولی از شواهد مشخصه که سرعت خیلی پایین بوده که تو حدود 7 ساعت تنها 300 مگابایت دانلود داشته !!!

بد نیست به عرضتون برسونم که بنده قبلا از ساعت 3 تا 7:45 با آکونت شبانه کانکت بودم و در مجموع هر شب حدود 3.5 گیگابایت با آکونت شبانه دانلود میکردم (سرعت: بین 220 ~ 205 کیلوبایت)

من مطمئنم بسیاری دیگر از دوستان هم هر شب چنین دانلودایی داشتند.
موفق باشید:)

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست خوبم پاسخ سوال شما کاملا مشخصه..
ای کاش موقع پست دادن حداقل چند تا پست آخر همین صفحه را میخوندید تا جواب سوالاتتون را بگیرید..

بازهم جهت اطلاعتون باید بگم:
صبانت در حال حاظر افتضـــــــاح ترین ISP در سطح کشور است...

-سرعت روزانش بد نیست ولی به شرطی که دانلودای حجیم نداشته باشید..(متوسط 60 کیلوبایت البته گاهی بیشتر و گاهی هم کمتر)

-سرویس شبانش که دیگه نیاز به توضیح نداره..(سرعتش در حده Dial-Up یا شاید هم کمتر تازه در صورتی که بتونید کانکت بشید و با پیغام رمز عبور غلط روبه رو نشید!!)

-هزینه 3 ماه را باید جلو جلو پرداخت کنید (تا جایی که اطلاع دارم تحت هیچ شرایطی یک ماهه نمیدن)

به این 3 مورد بالا قیمت بالای سرویس ها را هم اضافه کنید(نسبت به شرکت های دیگه خدماتشون گرون تره)

من بیش از 3 سال هست که مشتری این شرکت هستم و هرگز آکونتم را شارژ نخواهم کرد !!
موفق باشید
ممنون
من می خواستم همون نمای کلی رو پیدا کنم چون بعضی مشتریا نظر خاص خودشونو دارن

afshin200785

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
من می خواستم همون نمای کلی رو پیدا کنم چون بعضی مشتریا نظر خاص خودشونو دارن

خواهش میکنم..

با نظرتون موافقم.. هر کسی بسته به نیازش ممکنه از همین خدمات شرکت صبانت که مدتیست دچار مشکلاتی شده هم رضایت داشته باشه.. به هر حال من پیش از این مدت زیادی بود مشترک سرویس های این شرکت بودم و از خدماتش راضی بودم.. ولی همینک به دلیل مشکلات جدید این شرکت چون نیازم برطرف نمیشه به هیچ عنوان رضایت ندارم و به فکر یه شرکت دیگه هستم..

امیدوارم عرایضم مفید واقع شده باشه:)

king68

Registered User
لایک‌ها
7
بد نیست به عرضتون برسونم که بنده قبلا از ساعت 3 تا 7:45 با آکونت شبانه کانکت بودم و در مجموع هر شب حدود 3.5 گیگابایت با آکونت شبانه دانلود میکردم (سرعت: بین 220 ~ 205 کیلوبایت)

من مطمئنم بسیاری دیگر از دوستان هم هر شب چنین دانلودایی داشتند.
موفق باشید:)

شما کدوم شهر هستید؟

تهران که از ابتدا اینترنتش 1 مگ بوده یعنی دانلود 128 که طبق شواهد اگر کسی بگه من توی تهران سرعت 200 داشتم با دارم قلو میکنه ، البته از شرکت صبا

متاسفانه صبانت در بحث اینترنت 2 مگ هم دروغ گفته و این سرعت رو به اصفهان و مشهد میده و در تهران 2 مگ نداره

البته سال 85 که من از صبانت 512 گرفته بودم ، شبانش به کل مرخص بود

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
صبانت گند زده من كه ٣ يا ٤ روزه كه شبانه اصلاً نميتونم دانلود كنم سرعت صبح هم اومده پايين اشغاله من كه هر وقت اشتراكم تموم شد ميرم شاتل صبانت خيلي نوسان داره يك روز ٢٠٠ هست يك روز ٦٠ يك روز شبانه ٣ گيگ دانلود ميكني يك روز شبانه ١٠٠ مگ هم دانلود نميشه​

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خواهش میکنم..

با نظرتون موافقم.. هر کسی بسته به نیازش ممکنه از همین خدمات شرکت صبانت که مدتیست دچار مشکلاتی شده هم رضایت داشته باشه.. به هر حال من پیش از این مدت زیادی بود مشترک سرویس های این شرکت بودم و از خدماتش راضی بودم.. ولی همینک به دلیل مشکلات جدید این شرکت چون نیازم برطرف نمیشه به هیچ عنوان رضایت ندارم و به فکر یه شرکت دیگه هستم..

امیدوارم عرایضم مفید واقع شده باشه:)
عجیب اینجاست که توی رده بندی تیرماه امسال بهترین آی اس پی های ایران با سرعتی بسیار بالاتر از پارسانلاین اول شده 900 kb در مقابل 600 kb

king68

Registered User
لایک‌ها
7
دیشب سرعت دانلود 30 بود با قطعی زیاد ، یکی از دوستان رودهن هست و از صبا نت استفاده داره ، مدعی شده سرعت دانلودش هنوز 100 هست

afshin200785

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما کدوم شهر هستید؟

اصفهان هستم عزیز

عجیب اینجاست که توی رده بندی تیرماه امسال بهترین آی اس پی های ایران با سرعتی بسیار بالاتر از پارسانلاین اول شده 900 kb در مقابل 600 kb

به نظر من صبانت تا قبل از بروز این مشکلات(1 مهر) برترین ISP کشور بود ولی در حال حاظر نــــه !!!

king68

Registered User
لایک‌ها
7
سرعت بالای شبانه تنها برگ برنده صبانت نسبت به بقیه شرکت ها بوده ، مطمن باشید خودشون هم اینو می دونن

پس به احتمال زیاد این مشکل موقتی هست حتی اگر 1 ماه طول بکشد

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
سرعت بالای شبانه تنها برگ برنده صبانت نسبت به بقیه شرکت ها بوده ، مطمن باشید خودشون هم اینو می دونن

پس به احتمال زیاد این مشکل موقتی هست حتی اگر 1 ماه طول بکشد

باید خدمت این دوست گرامی عرض کنم که این مسئله یک مسئله فنی نیست که برطرف شود .بلکه به سیاست گذاری کلی شرکت صبانت برمی گردد.چرا که این شرکت با راه اندازی وسرمایه گذاری و نصب یک سیستم و نرم افزار کنترلی سرعت های شبانه را محدود و حدود 90% پهنای باند شبانه را در اختیار اشتراک های عادی روزانه گذاشته است. تا بدینوسیله افراد تشویق به دانلود با اشتراک های روزانه اشان شوند.شما نیز براحتی می توانید این مسئله را امتحان کنید در همان ساعتی که مثلا سرعت با Username/Password شبانه حدود 3 تا 4 کیلو بود من خودم سرعت 120 کیلو برای اکانت روزانه ام گرفتم.در صورتی که قبلا پهنای باند شبانه یکسان بود یعنی شما چه با Username/Password شبانه و چه روزانه کانکت می شدید سرعت یکسان می گرفتید.از طرفی مسئول قسمت فروشی که من اشتراکم را از آن خریداری کرده ام نیز به همین موضوع به نحوی اشاره کرد وگفت ما سعی در بهبودی سرعت روزانه شما را داریم ولی سرعت شبانه شما همین است.
احتمالا برخی از دوستان به این سایت رفته به کاهش سرعت شبانه اعتراض کرده اند.از دوستان دیگر هم می خواهم به این سایت سر زده و آن را امضا کنند وحتما در قسمت Comment بنویسند که ما به کاهش سرعت شبانه اعتراض داریم :

http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?saba09wp&1

Last edited:
بالا