سلام دوستان
من همیشه این تاپیک مخصوصا وقتی اوضاع اینترنتم بهم میریزه دنبال می کنم ببینم چه کسایی مثل خودم شدن
این چند هفته که اینترنت شبانه داغون شده تمام پست ها رو می خوندم ولی نمی خواستم اظهار نظر کنم ولی دیدم بحث داغ شده منم نظرمو بگم
اول اینو بگم که من 30 ماه هست که مشترک صبا هستم و مرکز مخابراتی خوشقدم هستم . تا اول سال 88 سرعتم روی 512 بود روزانه و شبانه(البته بعضا در مقاطع کوتاهی نوسان داشت)
بعدش اون قضیه شبانه قطع نشدن عید 88 پیش اومد و همه حال کردن طوری شده بود از بس چیزی برای دانلود نداشتم بی خیال دانلود میشدم و با روزانه وصل میشدم :دی و بعد تعطیلات سرعت روزانه رو به یک مگ افزایش دادن ولی اولین بازیشون رو سر من درآوردن و بعد از یک دقیقه دانلود سرعت روی 256 میومد البته با نوشتن برنامه مشکل سرعت برای دانلودم رو حل کردم (همون یک دقیقه قطع و وصل کردن اینترنت) ولی چون این سرعت برای کارهای دیگه ام کم بود 6 ماه سرویس 512 گرفتم که اون سرعت ثابت روی یک مگ بود بعد فهمیدم سرعت 128 هم روی یک مگ شده دوباره و باز 128 گرفتم تا به امروز که دوباره سرعت روزانه رو بعد از 90 ثانیه روی 512 تنظیم می کنن و شبانه هم بعد از 60 ثانیه زیر 128 (حداقل نکردند طبق قراردادشون روی 128 بزارن)
زنگ زدم گفتن تا آخر هفته حل میشه که البته حل نشد و بنظرم مثل قضیه روزانشون از عمد هست وگرنه چه دلیلی داره که هر دفعه که وصل میشم دقیقا بعد از یک دقیقه سرعت میاد زیر 128 ؟؟؟
البته سرعت 512 برای روزانه هم بازم برای من خوبه و کارم رو راه میندازه
مشکل شبانه رو هم من با نوشتن یک برنامه تا حدی رفع کردم(دیشب 700 مگ و پریشب 1100 مگ دانلود داشتم)
ولی قبل از مهر ماه چندباری که نیاز به دانلود شبانه پیدا کردم حدود 1.5 گیگ دانلود داشتم و حتی رکورد 1.7 گیگ هم داشتم(البته در مدت 4 ساعت 40 دقیقه اینقدر دانلود می داشتم)
برای همین فعلا برای 3 ماه دیگر شارژ کردم و امیدوارم در این دوره مثل دفعه قبل بعد از مدتی سرعقل بیان و سرعتا رو درست کنن
ولی باید بگم در مورد اینکه یکی از دوستان گفتن که ما ایرانیها زیاده طلبیم باید بگم حداقل در مورد اینترنت الان به کمتر از حقمون هم راضی هستیم
شما اگه نسبت به دنیا نگاه کنی کلی اینترنت ما گرونتره
الان برادر من تو کانادا ماهی 25 دلار میده سرعت چند مگابیت(فکر کنم حول و حوش 5 مگابیت بود) و البته نامحدود هست
ما اینجا حول و حوش 13 دلار میدیم ولی حداکثر سرعت روزانمون یک مگ هستو البته ترافیک 3 گیگ!
این کجا و اون کجا !
برای همین هست که داشتن سرعت خوب در ساعات شبانه رو حق طبیعی خودمون میدونیم(تا جبران محدودیت دانلود در روز باشه) نه اسب پیشکش
ولی اگه بخواهیم تو ایران رو نگاه کنیم خب باید شرکت ها تا قبل از این قضیه شبانه خداییش صبا بهترین در ایران بود
بنظر میرسه کاهش کیفیت خدمات یک روند هماهنگ بین شرکت ها هست چون چندتا از دوستانم که مشترک شاتل دارند و منو ترغیب می کردند که به شاتل بروم و بهتره الان میگن جدیدا تغییراتی داده و اونم سرعتاشون رو طبق قراردادشون کاهش داده و دیگه دانلود خوبی ندارند و الان شاتل هم وضعیت بهتری از صبا نداره البته همچنان در مودب صحبت کردن بهتر از صبانت هستن
بهتره تو بحث ها حرفی از سواد دانشگاهی نزنین چون ربطی به این مباحث نداره
اینکه من کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف می خونم ربطی به اطلاعاتم نسبت به ای دی اس ال و مباحث مرتبط نداره(دیگه ماها که خوندیم می دونیم که تو دانشگاه در این موارد صحبتی نمیشه
)
درضمن بهتره همدیگر رو هم متهم به عامل شرکت بودن نکنید چون این شرکتا بدلیل کم بودن پورت ها اینقدر مشتری پشت صف دارند که به محض اینکه 48 ساعت از اتمام حجمت بگذره و شارژ نکنی برای جمع آوری پورتت اقدام می کنن پس نیازی نیست بیان تو یک فروم عادی و بگن ما از همه بهتریم و بنظرم همین دلیلم باعث کاهش کیفیت خدماتشون شده چون مطمئنن چیزی که زیاده مشتری:hmm:
البته فکر کنم با ورود اپراتور های مختلف وایمکس و ایجاد فضای رقابتی و کاهش قیمت اون و افزایش کیفیتش و مزیت های وایمکس به ای دی اس ال در آینده نچندان دور کل شرکت های adsl یا باید جمع کنن برن یا کیفیتشون رو بهتر کنن یا قیمتشون رو کمتر