• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
دیشب مثل اینکه سرعت رفته بود روی 50 ، من 600 مگ دانلود کردم

...............

يادش بخير !
تا سل قبل شبي حدود 1/8 گيگ دان داشتم !
بعدش شد 800 تا !
اما ديشب 1/2 گيگ دان کردم

نمی دونه آدم در مقابل این حرف ها بخنده یا گریه کنه.
اقلا صبانت اگر دنبال افرادی است که از اونا طرفداری کنه چهار تا آدم باسواد در حد دیپلم رو پیدا کنه .تا آبروش نره.
من خودم قول می دم صبانت این سرویس هایی رو که به این دوستان داده اگه به من بده . خیلی بهتر و متین تر و عقلانی تر براشون تبلیغ کنم.
آخه دوست اولی من شما اگر سرعتت رو 50 باشه در عرض 4 ساعت می تونی 720 مگابایت دانلود کنی نه 600 مگابایت.

و دوست دومی من شما اگر 1.2 گیگا بایت دانلود کرده باشی باید سرعت متو سط تو بالای 85 کیلو بایت بر ثانیه بوده باشه .محض اطلاع جناب عالی هم می گویم که برای دانلود 1.8 گیگا بایت که فرمودید سرعت متوسط نه لحظه ای باید حدود 130 کیلو بایت بر ثانیه باشد. که چنین سرعت های شبانه ای بعد از سال 87 در صبانت دیده نشده است.
از دوستانی که حالا به هر دلیلی تبلیغ می کنند یا حتی انتقاد می کنند می خواهم کمی فکر کنند و بعدا حرفی را مطرح کنند و در ضمن منطقه و شهرشان را هم اعلام کنند.
من خودم منطقه فرد اسدی تهران هستم و هر کسی که دیشب (16 مهرماه 89) در منطقه ما سرعت متوسط شبانه 50 کیلو بایت بر ثانیه یا بالای آن داشته و بتواند به صورت رسمی این مسئله را به من اثبات کند من به عنوان جایزه 3 ماه اشتراک همین صبانت را برایش می گیرم.

Last edited:

arash+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونه آدم در مقابل این حرف ها بخنده یا گریه کنه.
اقلا صبانت اگر دنبال افرادی است که از اونا طرفداری کنه چهار تا آدم باسواد در حد دیپلم رو پیدا کنه .تا آبروش نره.
من خودم قول می دم صبانت این سرویس هایی رو که به این دوستان داده اگه به من بده . خیلی بهتر و متین تر و عقلانی تر براشون تبلیغ کنم.
آخه دوست اولی من شما اگر سرعتت رو 50 باشه در عرض 4 ساعت می تونی 720 مگابایت دانلود کنی نه 600 مگابایت.

و دوست دومی من شما اگر 1.2 گیگیا بایت دانلود کرده باشی باید سرعت متو سط تو بالای 85 کیلو بایت بر ثانیه بوده باشه .محض اطلاع جناب عالی هم می گویم که برای دانلود 1.8 گیگا بایت که فرمودید سرعت متوسط نه لحظه ای حدود 130 کیلو بایت بر ثانیه باشد. که چنین سرعت های شبانه ای بعد از سال 87 در صبانت دیده نشده است.
از دوستانی که حالا به هر دلیلی تبلیغ می کنند یا حتی انتقاد می کنند می خواهم کمی فکر کنند و بعدا حرفی را وطرح کنند ودر ضمن منطقه و شهرشان را هم اعلام کنند.
من خودم منطقه فرد اسدی تهران هستم و هر کسی که دیشب در منطقه ما سرعت شبانه 50 داشته و بتواند به صورت رسمی این مسئله را به من اثبات کند من به عنوان جایزه 3 ماه اشتراک همین صبانت را برایش می گیرم.
دوست عزيز حتما شما باسواد ترين حداقل از من بي سواد که دارم براي کنکور ارشد حاضر ميشم .
اون که چه جوري 1/8 تا مي گرفتم مسلما يه جوري مي شده !
شما تو ساعت 396 مگ مي تونشتي بگيرين و با اضافه شدن يه نيم ساعت به همون عدد که گفتم مي رسين.
براي ديشب هم اگه شما يک کم تو همين تاپيک مي گشتين روشش رو پيدا مي کردين .

از طرف يه آدم بي سواد و کارمند صبا و جاسوس اونور آب !

afshin200785

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید دوستان.. اگه بخوایم واقع بینانه و بر اساس اسناد و مدارک و شواهد قضاوت کنیم, به این نتیجه میرسیم که خدمات صبانت مدتیست دچار مشکلات عدیده ای شده که حداقل واسه من که بیش از 3 سال هست مشترکشون هستم بی سابقه بوده... و از طرفی چون اکثریت کاربران این شرکت هم مهر تایید بر این مشکلات زدند, میشه به این نتیجه رسید که این مشکلات سهوا یا به دلیل نقص فنی بوجود نیامده که با گذشت 17 روز هیچ تدبیری برای حل آنها اندیشیده نشده و حتی پاسخگویی روشنی هم از سوی شرکت ارائه نشده !!
بنابراین حق بدید که وقتی عده خیلی کمی میان و به تعریف و تمجید میپردازند یا از وضعیت کنونی صبانت ابراز رضایت میکنن باید شک کرد ! (البته قصد من به هیچ وجه وارد کردن اتهام به جانب داری یا جاسوسی و از این قبیل اسامی نیست.. امیدوارم سوء تفاهمی پیش نیاد)

به هر حال صبانت در بخش خدمات شبانه دچار مشکلاتی شده که کل اعتبار این شرکت و زیر سوال برده و چنانچه این مشکلات برطرف نشود بخش کثیری از مشتریانشان را از دست خواهند داد..

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز ما مردم زیاد خواه و حریصی هستیم ، چون شما به بیشتر از حقتون عادت کردید با هیچ شرکتی کنار نمیای

ببخشید که این حرف رو رک و سریع زدم ولی حقیقت محض هست ، شما با ماهی 13600 تومان کدوم شرکت رو پیدا میکنی که بهت 128 بده و امکاناتش بهتر باشه ، البته به غیر از مخابرات که برای یکسری از مناطق بهش دسترسی دارن

صبانت با ماهی 14 هزار تومان نصبت به بقیه شرکت ها ماهی 1 گیگ به صرفه تر ، سرعت روزانه کم کم 30 و از همه مهم تر هزینه کم را دارد

همین الان هم که مخابرات 128 میده در کل روز اگر حساب کنی نمی تونی 2 گیگ دانلود کنی که روشن بودن 1 روز کامپیوتر در اینده نزدیک یعنی بالا رفتن وحشتناک قبوض برق
پس میشه نتیجه گرفت صبا با در نظر گرفتن شبانه به روال قبل بهترین انتخابه و بدون شبانه هم بعد از مخابرات که باز هم تاکیید دارم در بعضی مناطق ارائه میشه جزو اولویت دوم ها هست

از اینکه دوستان هم بخواهند به من تهمت جاسوسی یا مفلصی بزنند اوای ندارم چون انسانیت دو فاکتور داره 1- شعور بر مبنای مدرک و دلیل 2- در نظر گرفتن حق و خدا

راستی الان شاتل شبانه داره کره یعنی اگر 512 نامحدودش رو داشته باشی شبا سرعت دانلودت میشه قد الان صبا تازه با این فرق که یه 50 تومنی اخ میکنی شرکت
اسباتک هم هست که ماشالله کارش زدن از حجم هاست و قعطی

پارس هم گلشونه یه ماه ادای صبا رو دراورد توی تابستون پارسال و سرعتا رو برد بالا بعد سریع پشیمون شد و یه نقص فنی درست کرد و سرعتا رو دوباره کم کرد

پس بین بد و بدتر بهتره بچسبی به بد
همين شاتل بغل دستمون داره 6 گيگ ترافيك رو براي 3ماهه 128 ميده 29هزار تومن.كه از يوزها كه ميپرسي ميگن توي دوره 3ماه به راحتي دارن 2 گيگ اشانتيون براي مناسبتهاي مختلف ميدن و معمولا توي هر دوره اين اشانتيون يك تا3گيگ هميشه هست.
پس اينجا صبانت داره بيشتر ميگره دوست من.در ضمن در مورد اونا سرعت روزانه من از 2-3 نفر توي مشهد پرسيدم روي 200-240بازه و خودم ديدم كه يكي از دوستان با سرعت240 تا دانلود ميكنه.شبانه حدود1-1.5گيگ دانلود دارن.2ساعت شبانشون از صبا بيشتر هست.
تنها مزييتي كه صبانت داشته تا الان همين شبانش بود كه اينم ...
بنظر مياد صبانت از دادن امتياز و خدمات خوب خسته شده يوزرهاش هم خيلي زياد تر از حد قابل پشتيبانيشون هست و به اين نحوه ميخوان خودشون يوزرهاشونو كم كنن.چيزي كه ميبينيم طي 3-4ماه گذشته دارن اين فيلمهاشونو در ميارن.مك ادرس و كم كردن سرعت روز و كم كردن سرعت شب و قطعي و...

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
شاتل تو تهران تعریفی نداره، تا جایی که من از دوستان خبر دارم، درنتیجه فعلا به شرط بهتر شدن شبانه تمدید کردیم اجبارا! جای دیگه گیر نیوردم که بدون قطعی طولانی اینترنت بتونم ISP رو عوض کنم!
ببینیم چی میشه، یا خوب میشه، یا فسق میکنیم میریم از یه جا دیگه میگیریم!

mg1ssssss333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من مشترك اينترنت پرسرعت صبا هستم براي دانلود پرسرعت آنهم شبانه مشكل دارم به نظر شما راه حلي براي هك آنها هست يعني با سرعت بالا و به طور رايگان دانلود داشته باشم در ضمن نرم افزاري ميخواهم كه به طور اتوماتيك هر 20 ثانيه اينترنتم را ديسكانكت كنه خيلي برام مهمه و آيا شما ميتوانيد كاري كنيد كه سرعت بالاي صفحه باز كردن صبا كه چند ثانيه بيشتر طول نميكشه دائمي و هميشگي بشه وچگونه ميشود جلوي دسكانكت شدن ساعت به ساعت صبا را گرفت در دانلود شبانه ممنون

king68

Registered User
لایک‌ها
7
اقایون با سواد نمی دونستم اگر حقیقت رو بگم محکوم میشم ، دوست عزیز که ادعای مچ گرفتن و زرنگی میکنی و خیلی مخی ، اول از همه که من دانشجوی ترم اخر کاردانی کامپیوتر شاخه نرم افزار هستم

خوب شما انقدر با سوادی که نمی دونی سرعت دانلود حتی توی مرکز مخابرات هم ثابت نیست و من میانگین سرعت رو گفتم و منظورم این بوده سرعت کمی بهبود پیدا کرده ولی شما شرلوک هلمز هستید دیگه و زرنگی

یکی از دوستان شنیده که شاتل خوبه و اشانتیون میده ، دو تا از اقوام بنده 128 نامحدود دارن که مدعی هستن که سرعت شاتل الان 12 ،شبانه ها و ایام تعطیل مرخصه ، اصلا تشریف ببرید توی انجمن بچه های شاتل پرس و جو کنید

توی فروم مخابرات هم بودم که یکی از دوستان مدعی بود پینگش 2000

دوست عزیزی که گقته بر اساس مدارک و شواهد صبانت الان خدماتش خوب نیست ، خوب حرف شما کاملا درست ، اما کدوم خدمات ، اکثر دوستان صبانت رو به دلیل ارزونیش انتخاب کردن که سرعت های 128 تا 512 دارن و همگی از سرعت دانلود 100 تا 130 بهره می بردند ، ایا این که شما چند ماه یا چند سال اضافه تر استفاده کردین مطلبی دروغه ؟ پس بیش از خدمات خودتون بهره بردین ، در ضمن صبانت نمی تونه سرعت دوستانی که 1 مگ دارن رو در روز کم کنه چون این حق طبیعی شما هست ، اگر شرکت هم به دوستانی که سرعت های 512 و 1مگ دارن و سرعت روزانشون کم شده گفته که دیگه همینه یا بیشتر از 15 روز کم کرد شما می تونید شکایت رسمی کنید و ادعای خسارت کنید که اگر پیگیر باشید هرچند هم سر بدونند باز هم شما به نتیجه می رسید ، اما اگر موضوع مشکل فنی باشه که با توجه به اینکه من به تایپیک های دوستان در شرکت های دیگه همین فروم سر زدم ، اکثرا از کم شدن سرعت صحبت می کردن و احتمال این مطلب زیاده هیچ جای بحثی نمی مونه

اما در بحث شبانه ، اقا به زبان عامیانه : اسبی رو پیش کش اوردن من دارم دندون میشمرم ، حالا از این موضوع بگذریم غیر از این هست که ما 2 سال بیشتر از حقمون استفاده کردیم ، حالا اقای که روز شماری کردی 17 نه 1 ماه هم صبانت استفاده کنه از حق ما ، البته حقی برای من و شما در شبانه با چنین سرعتی وجود نداره

راستی با شاتل که بخوای قرارداد ببندی موتوری رو میفرسته در خونت مدارک رو بگیره ولی وای از اون روز به بعد که دیگه تا بگی کاربرتونم دیگه جواب ادم رو هم نمیده (البته توی این مطلب صبانت و پارس هم به همین صورت هستن ولی شاتل دیگه اخرشه ، یه دونه از خانوم های مکش مرگ من هم میزاره که با ادم قبل از قرارداد بلاسه ، همچین که کاربر شدی و مشکل داشتی همین خانومه میگه چند لحظه و وصلت میکنه به سیبیل کلفته ) خارج از شوخی برای یکی از دوستام زنگ زدم و درباره مودم tplink پرسیدم چنین شد

اقا من که از صبانت دفاع نمی کنم ولی جلو جلو هم قضاوت نمی کنم ، شماها از 10 روز پیش گفتین صبانت می خواد شبانه رو فلان کنه و چلان کنه ، عزیز جان از اول که نمیشه گفت ای اینا می خوان شبانه رو جمع کنن و سرعت رو کم کنن ، البته اونای که از روز اول این حرف رو زدن می خوان فقط ساز مخالف بزنن

اما بحث اخر یکی از دوستان ( نه دوست براش زیاده ، چون به ادم توهین کرده نمیشه دوست خوندش ) به صورت بی ادبانه ای با ما صحبت کردو به بی سوادی و با سوادی ربط داد
1- من بی سواد و حمالم ، شما چرا عین عمله ها و احمق ها به ادم توهین می کنیط
2- شمای که مدعی هستی من طرفدار این شرکت های هستم که از من چول می گیرن و توی جیب دیگری میذارن اگر با فروم اشنایی داری به پست های گذسته من مراجعه کن و ببین بعضی وقتا چطوری به صبانت توپیدم از شما هم اتیشی تر

3- یکی از دوستان گفت شبانه 1.8 دانلود میکرده و یکی گفت محاله ، من ثابت میکنم میشه شما اگر با idm تنها بک فابل برای دانلود بزاری میبینی سرعتت 105 ولی اگر 2 تا بزاری هر کدوم بین 55 تا 60 متغییر هستن و در 3 تا هر کدوم 42 تا 45 میشن که به نهایت پهنای باند یعنی 130 میرسی ولی بیشتر روی 115 تا 120 ، من خودم توی بهار یک شبه تا 1.600 دانلود کردم ولی تا امروز 1.8 نه ولی کسی رو دروغ گو خطاب نمی کنم ، چون چیز ناممکنی نیست
راستی کی گفته صبا 1 ساله سرعت 130 نداشته بهترین مدرک همین تایپیک در 15 تا 20 صفحه گذشته هست ، یادمه یکی از دوستان عکس هم گذاشته بود

از دوستان هم عذر می خوام انقدر وقتتون رو گرفتم ولی ازتون خواهش دارم به هم دیگه توهین نکنیم و با انصافانه و در نظر گرفتن خدا صحبت کنید

Last edited:

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من همیشه این تاپیک مخصوصا وقتی اوضاع اینترنتم بهم میریزه دنبال می کنم ببینم چه کسایی مثل خودم شدن
این چند هفته که اینترنت شبانه داغون شده تمام پست ها رو می خوندم ولی نمی خواستم اظهار نظر کنم ولی دیدم بحث داغ شده منم نظرمو بگم

اول اینو بگم که من 30 ماه هست که مشترک صبا هستم و مرکز مخابراتی خوشقدم هستم . تا اول سال 88 سرعتم روی 512 بود روزانه و شبانه(البته بعضا در مقاطع کوتاهی نوسان داشت)
بعدش اون قضیه شبانه قطع نشدن عید 88 پیش اومد و همه حال کردن طوری شده بود از بس چیزی برای دانلود نداشتم بی خیال دانلود میشدم و با روزانه وصل میشدم :دی و بعد تعطیلات سرعت روزانه رو به یک مگ افزایش دادن ولی اولین بازیشون رو سر من درآوردن و بعد از یک دقیقه دانلود سرعت روی 256 میومد البته با نوشتن برنامه مشکل سرعت برای دانلودم رو حل کردم (همون یک دقیقه قطع و وصل کردن اینترنت) ولی چون این سرعت برای کارهای دیگه ام کم بود 6 ماه سرویس 512 گرفتم که اون سرعت ثابت روی یک مگ بود بعد فهمیدم سرعت 128 هم روی یک مگ شده دوباره و باز 128 گرفتم تا به امروز که دوباره سرعت روزانه رو بعد از 90 ثانیه روی 512 تنظیم می کنن و شبانه هم بعد از 60 ثانیه زیر 128 (حداقل نکردند طبق قراردادشون روی 128 بزارن)
زنگ زدم گفتن تا آخر هفته حل میشه که البته حل نشد و بنظرم مثل قضیه روزانشون از عمد هست وگرنه چه دلیلی داره که هر دفعه که وصل میشم دقیقا بعد از یک دقیقه سرعت میاد زیر 128 ؟؟؟

البته سرعت 512 برای روزانه هم بازم برای من خوبه و کارم رو راه میندازه
مشکل شبانه رو هم من با نوشتن یک برنامه تا حدی رفع کردم(دیشب 700 مگ و پریشب 1100 مگ دانلود داشتم)
ولی قبل از مهر ماه چندباری که نیاز به دانلود شبانه پیدا کردم حدود 1.5 گیگ دانلود داشتم و حتی رکورد 1.7 گیگ هم داشتم(البته در مدت 4 ساعت 40 دقیقه اینقدر دانلود می داشتم)
برای همین فعلا برای 3 ماه دیگر شارژ کردم و امیدوارم در این دوره مثل دفعه قبل بعد از مدتی سرعقل بیان و سرعتا رو درست کنن

ولی باید بگم در مورد اینکه یکی از دوستان گفتن که ما ایرانیها زیاده طلبیم باید بگم حداقل در مورد اینترنت الان به کمتر از حقمون هم راضی هستیم
شما اگه نسبت به دنیا نگاه کنی کلی اینترنت ما گرونتره
الان برادر من تو کانادا ماهی 25 دلار میده سرعت چند مگابیت(فکر کنم حول و حوش 5 مگابیت بود) و البته نامحدود هست
ما اینجا حول و حوش 13 دلار میدیم ولی حداکثر سرعت روزانمون یک مگ هستو البته ترافیک 3 گیگ!
این کجا و اون کجا !
برای همین هست که داشتن سرعت خوب در ساعات شبانه رو حق طبیعی خودمون میدونیم(تا جبران محدودیت دانلود در روز باشه) نه اسب پیشکش
ولی اگه بخواهیم تو ایران رو نگاه کنیم خب باید شرکت ها تا قبل از این قضیه شبانه خداییش صبا بهترین در ایران بود
بنظر میرسه کاهش کیفیت خدمات یک روند هماهنگ بین شرکت ها هست چون چندتا از دوستانم که مشترک شاتل دارند و منو ترغیب می کردند که به شاتل بروم و بهتره الان میگن جدیدا تغییراتی داده و اونم سرعتاشون رو طبق قراردادشون کاهش داده و دیگه دانلود خوبی ندارند و الان شاتل هم وضعیت بهتری از صبا نداره البته همچنان در مودب صحبت کردن بهتر از صبانت هستن

بهتره تو بحث ها حرفی از سواد دانشگاهی نزنین چون ربطی به این مباحث نداره
اینکه من کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف می خونم ربطی به اطلاعاتم نسبت به ای دی اس ال و مباحث مرتبط نداره(دیگه ماها که خوندیم می دونیم که تو دانشگاه در این موارد صحبتی نمیشه;))

درضمن بهتره همدیگر رو هم متهم به عامل شرکت بودن نکنید چون این شرکتا بدلیل کم بودن پورت ها اینقدر مشتری پشت صف دارند که به محض اینکه 48 ساعت از اتمام حجمت بگذره و شارژ نکنی برای جمع آوری پورتت اقدام می کنن پس نیازی نیست بیان تو یک فروم عادی و بگن ما از همه بهتریم و بنظرم همین دلیلم باعث کاهش کیفیت خدماتشون شده چون مطمئنن چیزی که زیاده مشتری:hmm:

البته فکر کنم با ورود اپراتور های مختلف وایمکس و ایجاد فضای رقابتی و کاهش قیمت اون و افزایش کیفیتش و مزیت های وایمکس به ای دی اس ال در آینده نچندان دور کل شرکت های adsl یا باید جمع کنن برن یا کیفیتشون رو بهتر کنن یا قیمتشون رو کمتر

king68

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من همیشه این تاپیک مخصوصا وقتی اوضاع اینترنتم بهم میریزه دنبال می کنم ببینم چه کسایی مثل خودم شدن
این چند هفته که اینترنت شبانه داغون شده تمام پست ها رو می خوندم ولی نمی خواستم اظهار نظر کنم ولی دیدم بحث داغ شده منم نظرمو بگم

اول اینو بگم که من 30 ماه هست که مشترک صبا هستم و مرکز مخابراتی خوشقدم هستم . تا اول سال 88 سرعتم روی 512 بود روزانه و شبانه(البته بعضا در مقاطع کوتاهی نوسان داشت)
بعدش اون قضیه شبانه قطع نشدن عید 88 پیش اومد و همه حال کردن طوری شده بود از بس چیزی برای دانلود نداشتم بی خیال دانلود میشدم و با روزانه وصل میشدم :دی و بعد تعطیلات سرعت روزانه رو به یک مگ افزایش دادن ولی اولین بازیشون رو سر من درآوردن و بعد از یک دقیقه دانلود سرعت روی 256 میومد البته با نوشتن برنامه مشکل سرعت برای دانلودم رو حل کردم (همون یک دقیقه قطع و وصل کردن اینترنت) ولی چون این سرعت برای کارهای دیگه ام کم بود 6 ماه سرویس 512 گرفتم که اون سرعت ثابت روی یک مگ بود بعد فهمیدم سرعت 128 هم روی یک مگ شده دوباره و باز 128 گرفتم تا به امروز که دوباره سرعت روزانه رو بعد از 90 ثانیه روی 512 تنظیم می کنن و شبانه هم بعد از 60 ثانیه زیر 128 (حداقل نکردند طبق قراردادشون روی 128 بزارن)
زنگ زدم گفتن تا آخر هفته حل میشه که البته حل نشد و بنظرم مثل قضیه روزانشون از عمد هست وگرنه چه دلیلی داره که هر دفعه که وصل میشم دقیقا بعد از یک دقیقه سرعت میاد زیر 128 ؟؟؟

البته سرعت 512 برای روزانه هم بازم برای من خوبه و کارم رو راه میندازه
مشکل شبانه رو هم من با نوشتن یک برنامه تا حدی رفع کردم(دیشب 700 مگ و پریشب 1100 مگ دانلود داشتم)
ولی قبل از مهر ماه چندباری که نیاز به دانلود شبانه پیدا کردم حدود 1.5 گیگ دانلود داشتم و حتی رکورد 1.7 گیگ هم داشتم(البته در مدت 4 ساعت 40 دقیقه اینقدر دانلود می داشتم)
برای همین فعلا برای 3 ماه دیگر شارژ کردم و امیدوارم در این دوره مثل دفعه قبل بعد از مدتی سرعقل بیان و سرعتا رو درست کنن

ولی باید بگم در مورد اینکه یکی از دوستان گفتن که ما ایرانیها زیاده طلبیم باید بگم حداقل در مورد اینترنت الان به کمتر از حقمون هم راضی هستیم
شما اگه نسبت به دنیا نگاه کنی کلی اینترنت ما گرونتره
الان برادر من تو کانادا ماهی 25 دلار میده سرعت چند مگابیت(فکر کنم حول و حوش 5 مگابیت بود) و البته نامحدود هست
ما اینجا حول و حوش 13 دلار میدیم ولی حداکثر سرعت روزانمون یک مگ هستو البته ترافیک 3 گیگ!
این کجا و اون کجا !
برای همین هست که داشتن سرعت خوب در ساعات شبانه رو حق طبیعی خودمون میدونیم(تا جبران محدودیت دانلود در روز باشه) نه اسب پیشکش
ولی اگه بخواهیم تو ایران رو نگاه کنیم خب باید شرکت ها تا قبل از این قضیه شبانه خداییش صبا بهترین در ایران بود
بنظر میرسه کاهش کیفیت خدمات یک روند هماهنگ بین شرکت ها هست چون چندتا از دوستانم که مشترک شاتل دارند و منو ترغیب می کردند که به شاتل بروم و بهتره الان میگن جدیدا تغییراتی داده و اونم سرعتاشون رو طبق قراردادشون کاهش داده و دیگه دانلود خوبی ندارند و الان شاتل هم وضعیت بهتری از صبا نداره البته همچنان در مودب صحبت کردن بهتر از صبانت هستن

بهتره تو بحث ها حرفی از سواد دانشگاهی نزنین چون ربطی به این مباحث نداره
اینکه من کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف می خونم ربطی به اطلاعاتم نسبت به ای دی اس ال و مباحث مرتبط نداره(دیگه ماها که خوندیم می دونیم که تو دانشگاه در این موارد صحبتی نمیشه;))

درضمن بهتره همدیگر رو هم متهم به عامل شرکت بودن نکنید چون این شرکتا بدلیل کم بودن پورت ها اینقدر مشتری پشت صف دارند که به محض اینکه 48 ساعت از اتمام حجمت بگذره و شارژ نکنی برای جمع آوری پورتت اقدام می کنن پس نیازی نیست بیان تو یک فروم عادی و بگن ما از همه بهتریم و بنظرم همین دلیلم باعث کاهش کیفیت خدماتشون شده چون مطمئنن چیزی که زیاده مشتری:hmm:

البته فکر کنم با ورود اپراتور های مختلف وایمکس و ایجاد فضای رقابتی و کاهش قیمت اون و افزایش کیفیتش و مزیت های وایمکس به ای دی اس ال در آینده نچندان دور کل شرکت های adsl یا باید جمع کنن برن یا کیفیتشون رو بهتر کنن یا قیمتشون رو کمتر

قربون ادم کار درست ، البته باید بگم ایران کشور 187 دنیا هست و جزو گرونترین و بدترین خدمات اینترنت در دنیا

من در جریان هستم که در امریکا اینترنت به صورت کابلی بیشتر روی یک سری تراشه قابل شارژ ارائه میشه مثل pcmi ، قیمت 5 مگ هم ماهیانه همراه با شارژ تلویزیون کابلی 100 دلاره و محدود و نامحدود نداره

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزيز حتما شما باسواد ترين حداقل از من بي سواد که دارم براي کنکور ارشد حاضر ميشم .
اون که چه جوري 1/8 تا مي گرفتم مسلما يه جوري مي شده !
شما تو ساعت 396 مگ مي تونشتي بگيرين و با اضافه شدن يه نيم ساعت به همون عدد که گفتم مي رسين.
براي ديشب هم اگه شما يک کم تو همين تاپيک مي گشتين روشش رو پيدا مي کردين .

از طرف يه آدم بي سواد و کارمند صبا و جاسوس اونور آب !

.............
اقایون با سواد نمی دونستم اگر حقیقت رو بگم محکوم میشم ، دوست عزیز که ادعای مچ گرفتن و زرنگی میکنی و خیلی مخی ، اول از همه که من دانشجوی ترم اخر کاردانی کامپیوتر شاخه نرم افزار هستم

خوب شما انقدر با سوادی که نمی دونی سرعت دانلود حتی توی مرکز مخابرات هم ثابت نیست و من میانگین سرعت رو گفتم و منظورم این بوده سرعت کمی بهبود پیدا کرده ولی شما شرلوک هلمز هستید دیگه و زرنگی

یکی از دوستان شنیده که شاتل خوبه و اشانتیون میده ، دو تا از اقوام بنده 128 نامحدود دارن که مدعی هستن که سرعت شاتل الان 12 ،شبانه ها و ایام تعطیل مرخصه ، اصلا تشریف ببرید توی انجمن بچه های شاتل پرس و جو کنید

توی فروم مخابرات هم بودم که یکی از دوستان مدعی بود پینگش 2000

دوست عزیزی که گقته بر اساس مدارک و شواهد صبانت الان خدماتش خوب نیست ، خوب حرف شما کاملا درست ، اما کدوم خدمات ، اکثر دوستان صبانت رو به دلیل ارزونیش انتخاب کردن که سرعت های 128 تا 512 دارن و همگی از سرعت دانلود 100 تا 130 بهره می بردند ، ایا این که شما چند ماه یا چند سال اضافه تر استفاده کردین مطلبی دروغه ؟ پس بیش از خدمات خودتون بهره بردین ، در ضمن صبانت نمی تونه سرعت دوستانی که 1 مگ دارن رو در روز کم کنه چون این حق طبیعی شما هست ، اگر شرکت هم به دوستانی که سرعت های 512 و 1مگ دارن و سرعت روزانشون کم شده گفته که دیگه همینه یا بیشتر از 15 روز کم کرد شما می تونید شکایت رسمی کنید و ادعای خسارت کنید که اگر پیگیر باشید هرچند هم سر بدونند باز هم شما به نتیجه می رسید ، اما اگر موضوع مشکل فنی باشه که با توجه به اینکه من به تایپیک های دوستان در شرکت های دیگه همین فروم سر زدم ، اکثرا از کم شدن سرعت صحبت می کردن و احتمال این مطلب زیاده هیچ جای بحثی نمی مونه

اما در بحث شبانه ، اقا به زبان عامیانه : اسبی رو پیش کش اوردن من دارم دندون میشمرم ، حالا از این موضوع بگذریم غیر از این هست که ما 2 سال بیشتر از حقمون استفاده کردیم ، حالا اقای که روز شماری کردی 17 نه 1 ماه هم صبانت استفاده کنه از حق ما ، البته حقی برای من و شما در شبانه با چنین سرعتی وجود نداره

راستی با شاتل که بخوای قرارداد ببندی موتوری رو میفرسته در خونت مدارک رو بگیره ولی وای از اون روز به بعد که دیگه تا بگی کاربرتونم دیگه جواب ادم رو هم نمیده (البته توی این مطلب صبانت و پارس هم به همین صورت هستن ولی شاتل دیگه اخرشه ، یه دونه از خانوم های مکش مرگ من هم میزاره که با ادم قبل از قرارداد بلاسه ، همچین که کاربر شدی و مشکل داشتی همین خانومه میگه چند لحظه و وصلت میکنه به سیبیل کلفته ) خارج از شوخی برای یکی از دوستام زنگ زدم و درباره مودم tplink پرسیدم چنین شد

اقا من که از صبانت دفاع نمی کنم ولی جلو جلو هم قضاوت نمی کنم ، شماها از 10 روز پیش گفتین صبانت می خواد شبانه رو فلان کنه و چلان کنه ، عزیز جان از اول که نمیشه گفت ای اینا می خوان شبانه رو جمع کنن و سرعت رو کم کنن ، البته اونای که از روز اول این حرف رو زدن می خوان فقط ساز مخالف بزنن

اما بحث اخر یکی از دوستان ( نه دوست براش زیاده ، چون به ادم توهین کرده نمیشه دوست خوندش ) به صورت بی ادبانه ای با ما صحبت کردو به بی سوادی و با سوادی ربط داد
1- من بی سواد و حمالم ، شما چرا عین عمله ها و احمق ها به ادم توهین می کنیط
2- شمای که مدعی هستی من طرفدار این شرکت های هستم که از من چول می گیرن و توی جیب دیگری میذارن اگر با فروم اشنایی داری به پست های گذسته من مراجعه کن و ببین بعضی وقتا چطوری به صبانت توپیدم از شما هم اتیشی تر

3- یکی از دوستان گفت شبانه 1.8 دانلود میکرده و یکی گفت محاله ، من ثابت میکنم میشه شما اگر با idm تنها بک فابل برای دانلود بزاری میبینی سرعتت 105 ولی اگر 2 تا بزاری هر کدوم بین 55 تا 60 متغییر هستن و در 3 تا هر کدوم 42 تا 45 میشن که به نهایت پهنای باند یعنی 130 میرسی ولی بیشتر روی 115 تا 120 ، من خودم توی بهار یک شبه تا 1.600 دانلود کردم ولی تا امروز 1.8 نه ولی کسی رو دروغ گو خطاب نمی کنم ، چون چیز ناممکنی نیست
راستی کی گفته صبا 1 ساله سرعت 130 نداشته بهترین مدرک همین تایپیک در 15 تا 20 صفحه گذشته هست ، یادمه یکی از دوستان عکس هم گذاشته بود

از دوستان هم عذر می خوام انقدر وقتتون رو گرفتم ولی ازتون خواهش دارم به هم دیگه توهین نکنیم و با انصافانه و در نظر گرفتن خدا صحبت کنید

در جواب دوست اولم می گویم موفق باشید در امتحان پیش روی تان اگر خواستید من جزوه ای سال های قبلم را در اختیارتان می گذارم البته اگر هم رشته ای بودیم شاید به دردتان بخورد.
ولی دوست عزیز و دانشجوی آینده کارشناسی ارشد 396 مگابایت هم که برای یک ساعت می فرمایید می شود به عبارت 110 کیلو بایت بر ثانیه ان هم به طور متوسط . که برای این روزهای صبانت حالا شبانه را فاکتور بگیرید. من که سرویس 1 مگابایت دارم ماکزیمم متوسط سرعت دانلود روزانه ام الان حدود یک سال است از 100 بالاتر نبوده است .بیشترین سرعت از ساعت 8 تا 11 صبح است که من حداکثر توانسته ام در عرض یک ساعت 340 تا 350 مگابایت ( البته با اکانت روزانه ام که 84500 تومان بابت ان پرداخت کرده ام بعدا نگویید ادم زیاده خواهی هستی )
دانلود کنم که حداکثر چیزی در حدود 95 نا 100 کیلو می شود.
اما دوست دوم (ببخشید دشمن دومم)
دانشجوی محترم سال آخر کاردانی کامپیوتر . درمورد عمله بودن شغل بسیار شریفی است که امروز دوستان "شریفی " من هم گاه و بیگاه انجام می دهند دوستانی که هم سوادشان از شما بیشتر است و هم از من .
در مورد احمق بودن اما گفت شیخ ما انصاف دار تا عاقلان قضاوت کنند.
اما سه نکته دگر:
اول آنکه حرف های این دوست یا دشمن دوم بجز احمق و عمله گفتنشان مخصوصا آن قسمت که راجع به اشترا ک روزانه است
دقیقا شبیه حرف های مسئول فروش صبانت است .البته ایشان کمی تا بسیاری مودب ترند.
دوم اگر این سرعت هایی که شما می گویید درست باشدصبانت بیشتر از قبل محکوم است چرا که من با سرویس 1 مگابایت قاعدتا باید بیشترین سرعت را داشته باشم نه کمترین .
سوم بهتر نمی شد شما شهر و منطقه و سرویس مورد استفاده اتان را هم می گفتید؟

Last edited:

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
بچها نميشه متن كوتاه تر بزاريد ادم خسته ميشه اين همه تايپ رو بخونه:دي

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد اون دوستون و در مورد اين دوستمون نميگم كه كسي بخودش نگيره و لازم نباشه جواب بده:دي
اما من خودم بالشخصه تا همين ماه پيش از شبانه -با تنظيماتي كه چند صفحه قبل اينجا هم گفته بودم و خيلي ها توي پيام خصوصي گلايه كردن كه چرا اين موارد رو عمومي ميگي و همه اينكارو ميكنن و سرعت مياد پايين و... - شبي 2.8 گيگ ميگرفتم.يعني از نهايت پهناي باند استفاده ميكردم
د رمورد شاتل هم همونطور كه بازم چند صفحه قبل هم گفته بودم به بچها توصيه كردم همينجا بمونن و من شاتل و اسياتك و پارس و... رو چند صفحه قبلشونو همه رو خونده بودم و وضع همه جا به همين منوال بود.ولي وضيعت الان در مقايسه با شاتل براي منكه كارم دانلود هست اصلا خوب نيست
وگرنه بقول معروف همه جا اسمون همين رنگيه و ما بازم توي ايرانيم.ايراني كه وزير محترم ... گفتن كه سرعت 56 براي كاربران ايراني زياد هم هست.ديگه شما تا اخرش بخونيد.
در مورد بحث دوستان من موندم چرا سود رو اين شركتها ميخورن، ما بايد از دوستي هامون مايه بزاريم و به هم بپريم.
خودمون ميدونيم و خودتون ميدونيد كه اين بحثها فقط بين خودمونه و عمرا نماينده صبانت اينقدر بيكار باشه كه بياد بخونه.تازه اومد خوند هم براش چيز تكراريه.
تنها چيزي كه ميره وقت مون هست براي تايپ ،براي جواب دوستمونو دادن هست و دلخور كردن كاربري كه ميتونه يكي از بهترين دوستامون بشه توي محيط مجازي.اعصاب خودمونو خورد كردن و...
كافيه اتفاقي كه براي شما رخ داده و رخ ميده رو بنويسيد و قضاوت رو بزاريد به عهده خواننده
اينطوري اعصابها لااقل ارومه.كدورت پيش نمياد.دوستي ها ميمونه.شايد متن ما بدرد يكي خورد يك پدر بيامرزي هم برامون حواله كرد.
ببخشيد سرتونو درد اوردم يك لحظه فكر كردم فروم خودمون انيمورده و باز من ادمينم و رفتم روي منبر:دي

king68

Registered User
لایک‌ها
7
در جواب دوست اولم می گویم موفق باشید در امتحان پیش روی تان اگر خواستید من جزوه ای سال های قبلم را در اختیارتان می گذارم البته اگر هم رشته ای بودیم شاید به دردتان بخورد.
ولی دوست عزیز و دانشجوی آینده کارشناسی ارشد 396 مگابایت هم که برای یک ساعت می فرمایید می شود به عبارت 110 کیلو بایت بر ثانیه ان هم به طور متوسط . که برای این روزهای صبانت حالا شبانه را فاکتور بگیرید. من که سرویس 1 مگابایت دارم ماکزیمم متوسط سرعت دانلود روزانه ام الان حدود یک سال است از 100 بالاتر نبوده است .بیشترین سرعت از ساعت 8 تا 11 صبح است که من حداکثر توانسته ام در عرض یک ساعت 340 تا 350 مگابایت ( البته با اکانت روزانه ام که 84500 تومان بابت ان پرداخت کرده ام بعدا نگویید ادم زیاده خواهی هستی )
دانلود کنم که حداکثر چیزی در حدود 95 نا 100 کیلو می شود.
اما دوست دوم (ببخشید دشمن دومم)
دانشجوی محترم سال آخر کاردانی کامپیوتر . درمورد عمله بودن شغل بسیار شریفی است که امروز دوستان "شریفی " من هم گاه و بیگاه انجام می دهند دوستانی که هم سوادشان از شما بیشتر است و هم از من .
در مورد احمق بودن اما گفت شیخ ما انصاف دار تا عاقلان قضاوت کنند.
اما سه نکته دگر:
اول آنکه حرف های این دوست یا دشمن دوم بجز احمق و عمله گفتنشان مخصوصا آن قسمت که راجع به اشترا ک روزانه است
دقیقا شبیه حرف های مسئول فروش صبانت است .البته ایشان کمی تا بسیاری مودب ترند.
دوم اگر این سرعت هایی که شما می گویید درست باشدصبانت بیشتر از قبل محکوم است چرا که من با سرویس 1 مگابایت قاعدتا باید بیشترین سرعت را داشته باشم نه کمترین .
سوم بهتر نمی شد شما شهر و منطقه و سرویس مورد استفاده اتان را هم می گفتید؟

اقا شما هنوز هم بی تربیتی ، من هم به شما توهین نکردم که شما جواب بدی ، بلکه به من توهین شده ، شما چطور به خودت اجازه میدی راحت به دیگران توهین کنی البته صحبت های شما هم منو یاد مناظره های انتخابات و بی تربیتی اون فرد می اندازه که همه میشناسنش

شما به عمله توهین نمی کنی ولی به من و اون دوستمون که گفته بود 1.8 دانلود کرده و پرسنل بیچاره صبا که فقط نون خور اون شرکتن و حقوق بگیرن توهین میکنی

اینجا اگر من میگفتم دکترم کسی ازم مدرک نمی خواست ، در ضمن فرهنگ به مدرک نیست به نوع روابطی هست که با دیگران برقرار میشه و فکر کنم همه دوستان بتونن اینو تشخیص بدن که کی با فرهنگه و کی نیست

شما هم اگر روزانتون افت کرده شکایت کنید و پیگیر بشید نه اینکه بیایید به مردم توهین کنی ،

حرف های اون مدیر فروش هم مثل منه چرا با دلیل و مدرک حالشو نگرفتی

الان نزدیک به 7 تا 8 ماهه روزانه همه شده 1 مگ ، چرا دوباره تمدید کردی ، 128 میگرفتی

از عقاب مبارز عزیز هم متشکرم که این مطالب رو همگی مطالعه کردی و پیگیر شدی ، ازت هم عذر می خوام ولی شما خودت ببین توهین ها از کدوم پست شروع شد و هنوز هم ادامه داره و حتی فرد خطا کار حاضر به قبول کردن این مطلب نیست ولی می خواد بقبولونه به همه که صبانت و یا هر شرکت گور بابای دیگه خطا کاره و باید بپذیره

بهتره از خودمون شروع کنیم

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اطلاع همه دوستان
سرعت اکانت من 128 هست
دانلود شبانه اینجانب به تاریخ مشخص شده در اصفهان
هم اکنون
lrckesyxz86z36e3q0td.jpg

قبل از این جریانات
yw6k4016ialx9ewxlgsh.jpg

توجه شود حتی 3.3 گیگ هم دانلود داشته ام

king68

Registered User
لایک‌ها
7
اقا شما برای خودت حالی میکردیا 3.3 گیگ در 4 ساعت عالیه ، برای تهرانی ها که یه رویا هست ، همون بهتر که من همچین سرعتی رو نداشتم وگرنه الان صبانت رو با کلیه پرسنلش اتیش میدادم ، بد جور ادم میره تو خماریش

afshin200785

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

جناب آقای King68
ضمن عرض ادب و ارادت خدمت صاحت مقدس شما.. باید عرض کنم که شرکت صبانت هیچ سرویسی به ما ارائه نکرده مگر اینکه هزینش و گرفته باشه... در ضمن جهت اطلاع حضرتعالی بنده هربار هزینه 3 ماه را میدم ولی اکثر به 2 ماه نکشیده 9 گیگم تمام میشه و مجبورم دوباره اکونت و شارژ کنم.. و البته که بر طبق قرارداد شرکت با مشترکین مبنی بر وجود اینترنت شبانه آزاد, همه کاربران این حق و دارند که بابت هزینه ای که میپردازند سرویس خوب تحویل بگیرند...

در هر صورت بنده از حسن توجه شما ممنونم و به نظر شما احترام میزارم.. ولی به عنوان یه انتقاد از شما که قشر تحصیل کرده این کشورید انتظار ندارم به این شکل قضاوت کنید !

ممنون و موفق باشید..

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
جناب آقای King68
ضمن عرض ادب و ارادت خدمت صاحت مقدس شما.. باید عرض کنم که شرکت صبانت هیچ سرویسی به ما ارائه نکرده مگر اینکه هزینش و گرفته باشه... در ضمن جهت اطلاع حضرتعالی بنده هربار هزینه 3 ماه را میدم ولی اکثر به 2 ماه نکشیده 9 گیگم تمام میشه و مجبورم دوباره اکونت و شارژ کنم.. و البته که بر طبق قرارداد شرکت با مشترکین مبنی بر وجود اینترنت شبانه آزاد, همه کاربران این حق و دارند که بابت هزینه ای که میپردازند سرویس خوب تحویل بگیرند...

در هر صورت بنده از حسن توجه شما ممنونم و به نظر شما احترام میزارم.. ولی به عنوان یه انتقاد از شما که قشر تحصیل کرده این کشورید انتظار ندارم به این شکل قضاوت کنید !

ممنون و موفق باشید..

من چند وقت پیش مصرفم رفته بود بالا(عجیب معتاد شده بودم) و زیر 2 ماه ترافیکم تموم می شد بعد حساب کردم اگه ترافیک 5 گیگ در ماه رو بگیرم از نظر هزینه و حجم برام بصرفه تره به شما هم پیشنهاد می کنم اگه همچنان بالاست و زیر دوماه تموم می کنید تعرفه با حجم بالاتر رو بگیرید
البته من بجای این کار رفتم سراغ نرم افزار squid که با این نرم افزار یک وب سرور لوکال ساختم
کار این نرم افزار اینه که بعد از هر بازدیدی در دفعه اول از هر سایتی اون رو کش میکنه (البته به صورت هوشمندانه)و دفعه بعد عکس ها و محتویات سایت رو از کامپیوتر لود می کنه و از حجم اینترنتون کمتر کاسته میشه و حتی سرعت لود صفحات بیشتر میشه بشرطی که تنظیماتش رو درست انجام بدید
بگردید تو اینترنت هم روشش و خود نرم افزار موجوده

maryam_pcdown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای king68 عزیزشما به مردم می گویید توهین نکنند در صورتیکه خودتان از بیشتر توهین می کنین .من نمی دونم شما از کجا هستین و اصلا حرف حسابتون چیه ؟ فقط می خواین یه جورایی قضیه رو ماست مالی کنین .
اگه واقعا کارمند صبانت هستین که خیلی دارید اشتباه می کنید چون اینجوری همه مشتریاتوتو می پرونید.
مگه تو صبانت ننوشته همیشه حق با مشتریست .پس الان بالای 90 درصد ناراضین حق با انها باید باشه دیگه.
البته من فکر نمی کنم کارمند صبانت باشین و چون خیلی از اخیر راخواندم از جمله مال شما را.
فقط تا اونجایی که می دونم هفته قبل پشتیبانی گفت تا اخر هفته درست میشه. بعدش هم گفتین حتما تا اخر ماه درست میشه.بعدش برگشتین گفتین دیگه درست شد من اینقد دانلود داشتم.
البته شما هم یک مشتری هستید ولی خیلی بدجوری دارین از حق خودتون ودیگرون دفاع می کنین یعنی حق خوتوتو به حق صبانت دارین می فروشین.
من مرکز الغدیر تهران هستم والان ساعت 3.20 شب سرعت من بین 9 تا 10 . بقیه رو نمی دونم

mg1ssssss333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اون دوستون و در مورد اين دوستمون نميگم كه كسي بخودش نگيره و لازم نباشه جواب بده:دي
اما من خودم بالشخصه تا همين ماه پيش از شبانه -با تنظيماتي كه چند صفحه قبل اينجا هم گفته بودم و خيلي ها توي پيام خصوصي گلايه كردن كه چرا اين موارد رو عمومي ميگي و همه اينكارو ميكنن و سرعت مياد پايين و... - شبي 2.8 گيگ ميگرفتم.يعني از نهايت پهناي باند استفاده ميكردم

لطفا آن تنظيمات را مجددا بگذاريد
ممنون

mg1ssssss333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و:دي

لطفا تنظيمات رو مجددا بگذاريد
ممنون

بالا