• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali3635

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من الان دارم دوران آموزشی رو توی این مرکز که شهید خضرائی هست تموم میکنم.آموزشی 56 روز هست اگر اشتباه نکنم و مرخصی هم هر 5شنبه جمعه خونه اید اگرنکهبان نباشید.دوره ما که خیلی خوب شد نصفش توی ماه رمضان بود و کلی تعطیلات،کلا آموزشیی رو میگذرونید که اصلا فکرش رو هم نمیتونید بکنید در قیاس با نیرو زمینی خیلی بهتره.بازم سوالی داشتید در خدمتیم.

سلام
آقا مرسی از جوابت راستی چه وسایلی ببرم ؟چیا نبرم؟ کلا برنامه چیجوره اونجا نکته خاصی نداره؟ خلاصه اگه تجربه ای داری که به درده من بخوره خوشحال میشم بشنوم
مرسی

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان
خب هفته دیگه منم رفتم البته بیشتر 4 تا پست ندادم
بگذریم

من افتادم کد 123 از اهواز
اینجا که کسی پیدا نشد با هم دوست شیم شاید اونجا بدرد خورد اما خب...

یه چندتا سوال داشتم:

1) چرا میگن این کد که میشه **** نیشابور خیلی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2) میشه بگین حقوق ها چقدرن؟ من فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی دارم

3) آیا امریه به رشته منم میخوره؟ البته موقعی که برگ سبز اومد رفتم دانشگاه بم گفت رشته تو شامل طرح پیام اور بهداشت میشه یعنی بعد اموزشی اگه خدا خاست اسمت در اومد بسته به نیاز دانشگاه و درخواست وزارت بهداشت از **** یا ارتش ممکنه برگردی استان خودت و بقیه خدمت رو اونجا تو رشته خودت که برای من بیمارستانه مثل یه کارمند رسمی کار کنی ... حالا کسی از دوستان هست درباره این طرح پیام آور بهداشت چیزی بدونه؟

4) بعده آموزشی که نیرو ها رو تقسیم میکنن میخواستم بدونم این تقسیم بر اساس رشته تحصیلیه یا سلیقه ای یا مدرک چون رشته من یه رشته بیمارستانیه ؟ از طرفی ممکنه بیفتم شهر خودم؟

5) یه سوال فنی: پدر من 21 ماه از دوران خدمت خودش رو تو منطقه جنگی خدمت کرده و طبق قانون به ازای هر ماه از خدمت پسر کم میشه اما یه مشکلی که هست اینه که مدرک نداریم . رفتیم محل ترخیص پدرم و کمسیون گرفتن و چند تا سوال پرسیدن اخر سر با 6 ماه از خدمت پدرم موافقت کردن که اینطور 3 ماه از خدمت من کم میشه . الان می خوام بریم محل خدمت پدرم مدرک بیاریم از پادگان تا بتونیم همه 21 ماه رو بگیریم چون با این حساب من 14 ماه کسری میخورم ولی دیروز یه خبر بد شنیدم اینکه تمام مدت خدمت تومنطقه جنگی فقط برای نیروهای ارتش و سپاهه و چون پدر من ژاندارمری بوده تنها 12 ماه میدن می خواستم بدونم این خبر صحت دارهو اگه میشه کمی درباره اون توضیح بدین...
دوست عزیز چرا تو دلمون را خالی میکنی
نیشابور کجاش بده
منم8.1اعزامم از تبریز

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان راهی نداره که کسی که معافیت کفالت داره از 3 ماه اموزشی هم معاف شه؟

البته من دیسک کمرم دارم گفتم شاید بشه باش معافیت گرفت.
آموزشی سه ماه نیست 2 ماهه

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون
ولی من یه آشنا داشتم که کاری کرده بیوفتم ****
نمیدونم چرا این کدو دادم بهم
میگه واسه آموزشی هیچ کس نمیتوتنه واسه کسی کاری کنه که شهر خودش بیفته
راست میگه ؟

آهان پس شما قبلا پذيرش گرفتي واسه ****. در اينصورت 256 واسه شما **** ميشه.
آموزشي دست **** وظيفه هست و اونا شما رو به مدت 2 ماه به شهري مييفرستن و از طريق آشنا هم نميشه دوره آموزشي شهر خاصي بيفتي. آموزشي رو ميري و بعد ز دوره آموزشي خودتو به اون پادگاني كه پذيرش گرفتي معرفي ميكني. (به گفته خودتون **** كرج)
موفق باشيد

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز 256 مازاد نیست مال سپاهه حداقل تا امروز همین بوده و فکر کنم اسم پادگانش هم مدرس هست یا یه همچین چیزی
کد مازاد 226 هست

در دوره هاي گذشته كد 256 بعنوان مازاد هم محسوب ميشده.
در دوره اعزام 1 شهريور 89 كدهاي 256 به نيروي انتظامي مالك اشتر اراك و نيروي انتظامي مشكين شهر معرفي شده‌اند.

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت سربازان گمنام امام زمان !!!:wacko:

چنتا سوال داشتم در حد سكته مغزي خواهشا كمك كنيد.:eek:

بچه ها من متولد 71/4 هستم و دي امسال مدرك پيش دانشگاهيمو ميگيرم. كسري خدمتم بهم ميخوره به خاطر رزمندگي پدرم.كسري هم سال 90 لغوه و حتما بايد قبل از 90 اعزام شد. يه اشنا هم دارم داخل پخش نيرو كه خودش نيروهارو پخش ميكنه كه كجا بيفتن. حالا سوالام اينه.

1- من اگر دي مدركمو بگيرم و دفترچمو مستقيم بدم به اون اشنامون( چون خودش گفت پست نكن و بيار بده خودم ) ميتونه داخل دوماه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت؟؟؟ اصلا يه همچين چيزي امكان داره؟؟؟؟

2- اگر به عنوان نيروي داوطلب برم **** وظيفه اونا سريع اعزامم نميكنن؟؟؟

3- براي گرفتن نامه كسري خدمت بايد چيكار كنم؟؟ مني كه الان دارم درس ميخونم ميتونم برم نامه كسريمو بگيرم كه زماني رفتم خدمت بهشون بدم يا نه اول بايد اعزام بشم بعد برم دنبال كاراي كسري؟؟؟

لطفا يكي يكي به سوالام جواب بدين. مرسي تشكر.

jacob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
در تهران کجا می شود پوتین و لباسهایی را که داده اند تعویض کرد و یا سایز کرد و یا پوتین بهتری گرفت . با تشکر لطفا ادرس دقیق

filit

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام خدمت دوستان
در تهران کجا می شود پوتین و لباسهایی را که داده اند تعویض کرد و یا سایز کرد و یا پوتین بهتری گرفت . با تشکر لطفا ادرس دقیق

از ساتر همونجايي كه تحويل گرفتي

mohammadpetro85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بابام دوره ی سربازیش تو جبهه بوده .برای کسر خدمت پرسیدم گفتن که باید بعد از اعزام از طریق همون ارگانی که توش آموزش میبینی برای کسری اقدام کنی.اگر کسی در این مورد اطلاعی داره راهنماییم کنه.ممنون میشم.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اعزام یکی از اشناهای ما 1 ابانه ولی هنوز برگه سفیدش نیومده دلیلش چیه ؟

mehdi@87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام
منم مثل تو ساکن اهوازم و کد 87 یزد افتادم که 1 آبان میرم خوشحال میشم باهم آشنا شیم اگه خواستی شمارتو بزار که باهم آشنا شیم قبل رفتن . مهدی از 1هواز

mehdi@87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اعزامی 8/1 هستم (از اهواز) برگه سفیدم اومده زده کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد

به نظرتون چطور جایی هست ؟
کسی اطلاعاتی چیزی از این پادگان داره ما رو بی خبر نگذاره
با تشکر
[سلام
منم مثل تو ساکن اهوازم و کد 87 یزد افتادم که 1 آبان میرم خوشحال میشم باهم آشنا شیم اگه خواستی شمارتو بزار که باهم آشنا شیم قبل رفتن . مهدی از 1هواز

ali_fadaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
چند تا سوال دارم اگه هر کی تونست جواب بده ممنون می شم.
1-تو **** اگه تو آموزشی مرخصی بگیری و توی اون مدت چند روز غیبت کنی چی میشه؟
2-بحث میدون تیر چقدر جدیه؟اگه نمره ای که می گن نیاری تجدید دوره می کنن؟

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت سربازان گمنام امام زمان !!!:wacko:

چنتا سوال داشتم در حد سكته مغزي خواهشا كمك كنيد.:eek:

بچه ها من متولد 71/4 هستم و دي امسال مدرك پيش دانشگاهيمو ميگيرم. كسري خدمتم بهم ميخوره به خاطر رزمندگي پدرم.كسري هم سال 90 لغوه و حتما بايد قبل از 90 اعزام شد. يه اشنا هم دارم داخل پخش نيرو كه خودش نيروهارو پخش ميكنه كه كجا بيفتن. حالا سوالام اينه.

1- من اگر دي مدركمو بگيرم و دفترچمو مستقيم بدم به اون اشنامون( چون خودش گفت پست نكن و بيار بده خودم ) ميتونه داخل دوماه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت؟؟؟ اصلا يه همچين چيزي امكان داره؟؟؟؟

2- اگر به عنوان نيروي داوطلب برم **** وظيفه اونا سريع اعزامم نميكنن؟؟؟

3- براي گرفتن نامه كسري خدمت بايد چيكار كنم؟؟ مني كه الان دارم درس ميخونم ميتونم برم نامه كسريمو بگيرم كه زماني رفتم خدمت بهشون بدم يا نه اول بايد اعزام بشم بعد برم دنبال كاراي كسري؟؟؟

لطفا يكي يكي به سوالام جواب بدين. مرسي تشكر.

:blink::blink::blink:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام،

تو اموزشي معمولا مرخصي نميدن مگر در شرايط خاص

يا شهر خودت باشي

يا متاهل باشي يا بالاخره مشكلي بوجود بياد...

مگر اينكه مرخصي ساعتي بگيري يا كسي بياد ملاقاتت

اگه كسي بياد ملاقاتت مثلا 5شنبه ميتوني بري تا شنبه صبح قبل صبحگاه برگردي....

يكي از بچه ها پنج شنبه رفت 2 دوشنبه اومد پست تنبهي + اضافه خدمت زدن براش

البته اموزشي نميتونه اضافه بزنه

ولي ميتونه بندازتت لبه مرز ! اينو به عينه ديدم !

ميدون تير من خوب زدم و ميانگين چهار دوره شد 70

بالاي 60 قبوله

ولي بچه هايي بودن حتي 0 زده بودن ولي نمره داد بهشون

اگرم نتوني بزني فوقش تجديد ميكنن ميدون تير رو و دباره بايد بري بزني

فقط مواظب بالشين پوكه گم نكنين كه....

Last edited:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
دلیلش را بیخیال
توی برگ سبزنوشته اگه حداکثر10روز مانده به موعد اعزام برگ سفید نیامد به اداره **** وظیفه مرجع کنید

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بابام دوره ی سربازیش تو جبهه بوده .برای کسر خدمت پرسیدم گفتن که باید بعد از اعزام از طریق همون ارگانی که توش آموزش میبینی برای کسری اقدام کنی.اگر کسی در این مورد اطلاعی داره راهنماییم کنه.ممنون میشم.

دوست من دقیقا حرفی که شنیدی درسته . . . باید گواهی اشتغال به خدمت ببری واسه کسری از روز اولی که رفتی اموزشی برو قسمت اداری و درخواست گواهی کن 2 هفته ای طول میکشه تا بیاد هر وقت اومد بفرستش خونه برن دنبال کارات . . . بعد نامه ای رو که گرفتی ببر همون قسمت اداری بده کارات ردی میشه

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

سوال خیلی خوبی پرسیدی . . . .

ببین مرخصی بگیری دیرتر بیای نهست حساب میشه که توی اموزشی اصلا چیزی به اسم نهست و اضافه خدمت ندارین پس همه اینا که تجدید دورت میکنن کشکه ولی زیاد خوشحال نباش چون با این کارت تا اخر اموزشی جهنم به تمام معنا میشه برات دوران ما تو سیرجان اونایی که نهست میکردنو یه کولاه خوود آهنی سرشون میزاشتن و یه کوله که پر بود از سنگ روی دوششون میزاشتن و یک اسلحه ژ3 هم دستشون و پیاده روی های طولانی داشتن . . .طوری بود که اکثز اونا فرار کردن از خدمت . . .. به عبارتی پوستشونو میکندن . . شما هم از فکرش بیا بیرون ارزش نداره بخاطر دو روز به گا بری . . . .. .

2----میدون تیر و نمره همش کس و شره من خودم توی اردو نگهبان بودم اصلا تو دسته نبودم که تیر اندازی کنم .. . . . .

فدات

بالا