• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هاي اعزامي 1 آبان كم كم آماده باشن كه فقط 3 روز ديگه مونده به روز موعود :D

امروز **** وظيفه بودم كه ديدم يه سري از بچه هايي كه 1 آبان اعزام هستن و دنبال برگه سبز و سفيد و از اين بحثها بودن خيلي استرس داشتند و خيلي خيلي ناراحت بودن و دپرس كه ميخوان اعزام شن.

من هم 1 آبان اعزام هستم. (وزارت دفاع - پادگان جوادنيا قزوين - كد 75).
بچه ها هرجا كه خدمت مي كنيد (دور از شهرتون يا نزديك شهرتون يا ارتش و **** و نيروي انتظامي و ...) فرقي نداره.

توكلتون به اون باشه كه ميگه
گر توكل را دخل ناخداست در دريا *** بادبان بركش كه ما كشتي در آب انداختيم
ايشالا هرجا هستيد و هر جا كه خدمت مي كنيد سلامت باشيد و موفق.

با يه نگاه به گذشته زندگي خودمون بيشتر اين مطلب رو درك مي كنيم كه اين مرحله از زندگي هم ميگذره. مدرسه گذشت، دانشگاه گذشت و خيلي چيزاي ديگه. مثل باد عمرمون داره ميره.

پس بچه ها خدمت رو هم سخت نگيريد كه اين هم با يه چشم به هم زدن ميگذره. ;)

و اينكه کسی از عارفی خواست جمله ای بگوید که وقتی ناراحت است، خوشحالش کند و وقتی خوشحال است، ناراحتش کند عارف تأملی کرد و گفت : این نیز بگذرد ...

موفق باشيد و سلامت ...

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
من فوق دیپلم دارم و برگه ای که دانشگاه میده واسه معرفی به **** وظیفه رو توی آبان میده ! میخواستم بدونم دی اعزام میشم یا اسفند به نظرتون ؟ سوال بعدم اینه که من فوق دیپلم کامپیوتر دارم اموزشیم همون 2ماه هستش یا نه عین بعضی ها بیشتره ؟
ممنون میشم جواب بدید

اگر آبان اقدام كني و مداركت رو از طريق پليس +10 ارسال كني احتمال زياد برج 12 اعزام ميشي و شايد هم برج 2 سال بعد. احتمال خيلي كمي داره كه برج 10 اعزام بشي. البته بعد اومدن برگ سبزت (كه تاريخ اعزام رووش درج شده) يك دوره يعني 2 ماه ميتوني اعزامت رو جلو يا عقب بندازي.

من با مدرك ليسانس كامپيوتر 25 مرداد دفترچم رو در پليس +10 ثبت كردم كه بعد 10 روز برگه سبز اومد جلوي در و تاريخ اعزامم خورده بود برج 10!! يعني تقريلا 4 ماه بعد ثبت نام اعزام ميشدم. يه دوره انداختم جلو و برج 8 يعني چند روز ديگه اعزامم.

در مورد آموزشي هم 2 ماه آموزشي داري. مگه اين كه ارتش بيفتي و كد بخوري. كه اينرو از بچه هايي كه ارتش خدمت كردن بپرس كه آيا كامپيوتر هم كد ميخوره يا نه. من اطلاعي در اين زمينه ندارنم. ولي احتمالا تو ارتش هم همون 2 ماه آموزش ميبيني.

موفق باشيد ...

filit

Registered User
لایک‌ها
7
بچه هاي اموزشي اين جمله رو زياد ميشنويد در اينده :

چون ميگذرد غمي نيست :دي

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نبود 3 روز دیگه
البته برای اعزام :(

آقا من یک سوال داشتم از محضر آقایان متخصص امر اونهم اینکه من اول آبان یعنی شنبه اعزام هستم اگه به جای شنبه دوشنبه برم چی میشه چون یک شنبه تراختور با استقلال بازی داره و موندم که چی کار کنم اگه فقط اضافه میخورم 2 یا 3 روز مسئله نیست میمونم و دوشنبه میرم ولی میترسم غیبت بزنند و یه سه ماهی واسم آب بخوره این بازی

Last edited:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
نبود 3 روز دیگه

آقا من یک سوال داشتم از محضر آقایان متخصص امر اونهم اینکه من اول آبان یعنی شنبه اعزام هستم اگه به جای شنبه دوشنبه برم چی میشه چون یک شنبه تراختور با استقلال بازی داره و موندم که چی کار کنم اگه فقط اضافه میخورم 2 یا 3 روز مسئله نیست میمونم و دوشنبه میرم ولی میترسم غیبت بزنند و یه سه ماهی واسم آب بخوره این بازی

امكان داره اذيتت كنن

به نظره من سر وقت برو

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نبود 3 روز دیگه

به احتمال 99% همون روز اعزام نميشي. فقط بهت ميگن چه روزي و چه ساعتي كجا باش كه احتمالا 2 يا 3 روز بعد از تاريخ اعزامت خواهد بود.

اگه دنبال دردسر نيستي حتما سر وقت برو.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
در دوره هاي گذشته كد 256 بعنوان مازاد هم محسوب ميشده.
در دوره اعزام 1 شهريور 89 كدهاي 256 به نيروي انتظامي مالك اشتر اراك و نيروي انتظامي مشكين شهر معرفي شده‌اند.

سلام دوست من
کد 226 سالهاست بعنوان کد مازاد مطرح هست
ممکن نیست کسی با کد 256 اعزام بشه مشگین شهر کد اونها احتمالا همون 226 بوده من خودم تیر ماه اعزامی مشگین شهر بودم با کد 13 و تمام اونهایی هم که مازاد بودن 226 بود کدشون
256 پادگان مدرس کرج هست برای ****

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
من فوق دیپلم دارم و برگه ای که دانشگاه میده واسه معرفی به **** وظیفه رو توی آبان میده ! میخواستم بدونم دی اعزام میشم یا اسفند به نظرتون ؟ سوال بعدم اینه که من فوق دیپلم کامپیوتر دارم اموزشیم همون 2ماه هستش یا نه عین بعضی ها بیشتره ؟
ممنون میشم جواب بدید

دوست من اینقد نگین بیشتر میشه . . . اصلا 2 ماهم نیست ته تهش 6 هفتس . . . . کمتر میشه بیشتر نمیشه... رشتت خوفه تو یگان جات راحته
فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امكان داره اذيتت كنن

به نظره من سر وقت برو

بستگی داره چقدر زرنگی دوره ما تا 2 هفته اول هم نفر میومد . . . . اقا این اموزشی اضاف نداره والا خفمون کردین . . .

حالشو ببر
فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من
کد 226 سالهاست بعنوان کد مازاد مطرح هست
ممکن نیست کسی با کد 256 اعزام بشه مشگین شهر کد اونها احتمالا همون 226 بوده من خودم تیر ماه اعزامی مشگین شهر بودم با کد 13 و تمام اونهایی هم که مازاد بودن 226 بود کدشون
256 پادگان مدرس کرج هست برای ****

فرشاد جون حاجی هنوز آش خورم نشدی؟؟؟ ای بابا ما که رفتیم تو 7 ماه خدمت ... پوستو بیای ببینی شده عینه کرگدن از بس کلفت شده

فدات

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:Dبابا پایه صلواتی . . . . برو بعدش بیا همینجا از سختیاش بگو

فدات

از الان داری میشماری بابا دمت گرم :lol:
من شنبه 1 آبان اعزامم آماره روزها دیگه از دستم در رفته .
الحق و انصاف بدترین روزهای زنگی تو خدمته حتی اگر تو یه دفتر بشینی بادت بزن
میریم مفت و مجانی خدمت می کنیم بابت مملکتی که دارن دهنمون رو توش سرویس می کنن !

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
۶۲ روز مونده تا اعزامم کاش می شد همین ۲ روز دیگه رفت

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عزیزان دقیقا بفرمایید که چه چیزایی لازم هست اونجا ؟ ریشو پشم آدمو کی اونجا کوتاه می کنه ؟ خودم دسته تیغ ببرم یا موزر ؟ :lol:
لطفا زود تند سریع پاسخ بدید شنبه دارم می رم لباسامو باید بریزم تو ساک :D

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
۶۲ روز مونده تا اعزامم کاش می شد همین ۲ روز دیگه رفت
5ماه پيش بود كه برگ سبز بدستم رسيد
5ماه مثل برق وباد گذشت و حالا 2 روز مونده به اعزامم به نيشابور
62 روزهم ميگذره زياد ناراحتنباش

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
به احتمال 99% همون روز اعزام نميشي. فقط بهت ميگن چه روزي و چه ساعتي كجا باش كه احتمالا 2 يا 3 روز بعد از تاريخ اعزامت خواهد بود.

اگه دنبال دردسر نيستي حتما سر وقت برو.
تو تبريز همون روز اعزام ميكنن
فقط احتمال زياد ممكنه از پادگان بفرستن خونه كه بريد لباسها را اندازه كنيد چند روز بعد برگرديد

mohammadpetro85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های اعزامی اول آبان باید آماده باشن.3 روز دیگه باید بریم.من که امروز رفتم موهامو زدم.افتادم ارتش 01 تهران.میگن جای خوبیه.حالا ببینیمو تعریف کنیم.راستی کسی با ما هم دوره ای نشده تا با هم آشنا بشیم؟
:D:D:D

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
5ماه پيش بود كه برگ سبز بدستم رسيد
5ماه مثل برق وباد گذشت و حالا 2 روز مونده به اعزامم به نيشابور
62 روزهم ميگذره زياد ناراحتنباش

سلام
خوبی؟
شما از تبریز میای و منم از اهواز...........
وسایلم هم جمه فقط موندم با ریشام چه کنم؟ چی بیارم؟ چطور بزنم؟
اگه راهی بلدی بگو استفاده کنم؟ میخوای با این موضوع چکنی؟
:(

بالا