سرباز خسته
کاربر تازه وارد
بچه هاي اعزامي 1 آبان كم كم آماده باشن كه فقط 3 روز ديگه مونده به روز موعود 
امروز **** وظيفه بودم كه ديدم يه سري از بچه هايي كه 1 آبان اعزام هستن و دنبال برگه سبز و سفيد و از اين بحثها بودن خيلي استرس داشتند و خيلي خيلي ناراحت بودن و دپرس كه ميخوان اعزام شن.
من هم 1 آبان اعزام هستم. (وزارت دفاع - پادگان جوادنيا قزوين - كد 75).
بچه ها هرجا كه خدمت مي كنيد (دور از شهرتون يا نزديك شهرتون يا ارتش و **** و نيروي انتظامي و ...) فرقي نداره.
توكلتون به اون باشه كه ميگه
گر توكل را دخل ناخداست در دريا *** بادبان بركش كه ما كشتي در آب انداختيم
ايشالا هرجا هستيد و هر جا كه خدمت مي كنيد سلامت باشيد و موفق.
با يه نگاه به گذشته زندگي خودمون بيشتر اين مطلب رو درك مي كنيم كه اين مرحله از زندگي هم ميگذره. مدرسه گذشت، دانشگاه گذشت و خيلي چيزاي ديگه. مثل باد عمرمون داره ميره.
پس بچه ها خدمت رو هم سخت نگيريد كه اين هم با يه چشم به هم زدن ميگذره.
و اينكه کسی از عارفی خواست جمله ای بگوید که وقتی ناراحت است، خوشحالش کند و وقتی خوشحال است، ناراحتش کند عارف تأملی کرد و گفت : این نیز بگذرد ...
موفق باشيد و سلامت ...
امروز **** وظيفه بودم كه ديدم يه سري از بچه هايي كه 1 آبان اعزام هستن و دنبال برگه سبز و سفيد و از اين بحثها بودن خيلي استرس داشتند و خيلي خيلي ناراحت بودن و دپرس كه ميخوان اعزام شن.
من هم 1 آبان اعزام هستم. (وزارت دفاع - پادگان جوادنيا قزوين - كد 75).
بچه ها هرجا كه خدمت مي كنيد (دور از شهرتون يا نزديك شهرتون يا ارتش و **** و نيروي انتظامي و ...) فرقي نداره.
توكلتون به اون باشه كه ميگه
گر توكل را دخل ناخداست در دريا *** بادبان بركش كه ما كشتي در آب انداختيم
ايشالا هرجا هستيد و هر جا كه خدمت مي كنيد سلامت باشيد و موفق.
با يه نگاه به گذشته زندگي خودمون بيشتر اين مطلب رو درك مي كنيم كه اين مرحله از زندگي هم ميگذره. مدرسه گذشت، دانشگاه گذشت و خيلي چيزاي ديگه. مثل باد عمرمون داره ميره.
پس بچه ها خدمت رو هم سخت نگيريد كه اين هم با يه چشم به هم زدن ميگذره.
و اينكه کسی از عارفی خواست جمله ای بگوید که وقتی ناراحت است، خوشحالش کند و وقتی خوشحال است، ناراحتش کند عارف تأملی کرد و گفت : این نیز بگذرد ...
موفق باشيد و سلامت ...